Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 4. ledna 2016

Na skok za sluníčkem

DSC_4097

Když vidím tyhle fotky, nafocené před pár týdny v Miami a když se podívám z okna na teploměr, no co vám budu povídat, hned bych se na Floridu vrátila! To sluníčko, ty krásné pláže, ta prázdninová atmosféra!

Vidím to tak, že jakmile se zbavím chřipky, vyrazíme s partou na hory, trošku si tu naši evropskou zimu užít. Pak ještě trochu poladím figuru ve fitku a pak by to chtělo zamířit směr teplé kraje :-)

DSC_4119

Tyhle šaty jsem objevila v jednom butiku na Ocean Dr a hned jsem si je zamilovala! 

To víte, sehnat při mé výšce dostatečně dlouhé šaty není žádní legrace. Navíc jsem zjistila, že jsou ze super materiálů, jenž není třeba žehlit a díky vysokým rozparkům jsou nositelné jak v žabkách, tak právě na podpatcích.

Střih je také báječně řešený, hezky podtrhne pas a do dekoltu není třeba žádná opora, což člověk v horkých dnech rozhodně ocení. Koho by taky bavilo být ve třiceti a více stupňových vedrech navlečená v podprsence?

Moc se těším, až je opět vynesu. A že jsou vhodné vlastně kamkoliv můžete vidět na bonusové fotce, kterou najdete pod článkem :-)

DSC_4137
DSC_4108
šaty, brýle: Butik Ocean Drive Miami, baleríny: Salvatore Ferragamo, kabelka: Coccinelle B14, šperky: Swarovski, Jugar n Spice 
DSC_4090
DSC_4115
DSC_4118
DSC_4100
DSC_4104

Z Blogerky roku s Káťou!

bloggerka roku

3 komentáře:

  1. Ty šaty jsou prostě nádherné:) Hrozně se mi líbí střihově. S těma letníma fotkama ale moc neprovokuj :D já se tady choulím ve 20 vrstvách, topení na plno, a stále mrznu :D I když na druhou stranu je pravda, že když se chci ohřát, koukám na fotky Dominikánské republiky :D Btw: uzdravuj se, kočko!

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý střih šatů, velice lichotivý! Oběma vám to, holky, sluší. Bude nějaký článek o fitku a jídle, prosím? Docela by mne zajímal. Líbí se mi tvé IG fotky. Inspirace!

    OdpovědětVymazat
  3. Tú modrú kabelku by som brala. Veľmi sa mi páči ♡ Už nech je slniečko tu ♥

    ♡ Blue and purple tones ♡

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika