Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 13. února 2016

Timberlandy v Praze

DSC_5618

V týdnu jsem strávila několik dní v Praze, které jsem si ohromně užila. Navštívila jsem několik zajímavých akcí, které spolu se mnou budete moci navštívit prostřednictvím vlogu a také potkala několik kamarádek.

Řeknu vám, Olomouc miluji, ale baví mě navštěvovat i jiná místa, potkávat nové lidi. Člověk nesmí zlenivět a ti správní partáci dokáží být ohromně motivující i inspirativní! Což potřebuji nejen jako blogerka, ale i jako osobnost ke svému rozvoji :-)
DSC_5623

Poprvé dnes také můžete vidět moji novou parku, která je díky odnímatelnému zateplení ohromně praktickým kouskem, což jsem při celodenním poletování po Praze nejednou ocenila. Ono když přes den svítí sluníčko, je vám fajn ve všem, ale jakmile k večeru spadnou teploty k nule a začne pofukovat, je to v háji. A tenhle kousek je opravdu hřejivý, bezvadně mě zahřál, přestože jsem na sobě měla jen nátělník.

DSC_5633

Pokud k hitům lonského podzimu a zimy patřily parky, k těm letošním patří naprosto bezkonkurenčně  Timberlandy. Vidíme je všude a na všech, at už originální či v inspirované verzi. A proč jsem si je pořídila já? Letos poprvé mě na kluzkých chodnících napadlo, že UGG's nejsou se svojí hladkou podrážkou úplně tím pravým ořechovým a tak nějak jsem tuhle obuv, v zahraničí všeobecně známou jako pracovní, vzala na vědomí. No a když jsem nedávno šla v Cambridge kolem butiku Timberland a tyhle růžovky se na mě smály z výlohy, bylo rozhodnuto.

Jejich praktickou stránku do zimy nejspíše v následujících týdnech nebudu mít možnost vyzkoušet, ale jako boty do města se mi osvědčily bezvadně :-)

DSC_5610
parka: Aliexpress, košile: VintageMarket, boty: Timberland, kabelka: Givenchy, legíny: River Island, šperky: Swarovski
DSC_5627
DSC_5635
DSC_5620
DSC_5630
DSC_5612
DSC_5637
DSC_5625
DSC_5615


21 komentářů:

  1. Nádherné fotky, prostě pecka!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, vzít si v zimě pod bundu jen nátělník je velmi rozumné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím jak mi bylo teplo bych to zvládla i jen v podprdě, takze s tebou maximálně souhlasím ;-)

      Vymazat
  3. Outfit je to krasny, az na ty svitive boty. Timberlandy nikomu neberu, ale oznacit je jako pracovni obuv je trosku moc, treba do kancelare bych se neodvazila. Sice je fakt, ze se muzes prezout, ale pochybuji ze se k cernym latkovym kalhotam nebo cerne sukni hodi...I kdyz, nekteri lide jsou tak vynalezavi, ze prekonaji i tenhle problem. Jinak nechapu ten koment s tim natelnikem, kdyz vunda hreje, proc navlekat jeste silny svetr?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme se nepochopily :-D V USA, Anglii a urcite i na spoustě jiných míst jsou uz léta vseobecne zname jako pracovní obuv pro dělníky na stavbu. Proto sel ten jejich boom tak nějak kolem me, ale ruzovkam jsem stejne neodolala. Na bezne pracoviště a pro ženu bych je urcite nedoporucovala, to né ;-)

      Vymazat
  4. Veru, sluší, ale preferuji u tebe raději elegantnější kousky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Veru, mohla bys poradit jak najít tuhle parku na aliexpressu? :) a ty boty total žeru! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wendy, zkusila bych real fur parka :-)

      Vymazat
    2. Verunko, můžu ještě otravovat a poprosit jakou máš velikost? nebo jestli to sedí, či nesedí?

      Vymazat
    3. U každé te parky jsou napsany rozmery ke každé konkrétní velikosti a to co mi přišlo sedí. Ma teda o kousicek kratsi rukávy nez je bezne, ale rozměrům to odpovida, plus kdyz se zevnitř vyndá to zateplení, sedí zase uplne jinak :-)

      Vymazat
  6. K té růžové by se hodily Tvoje Cartier hodinky s vínovým páskem. Proč už je nenosíš?:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá máme očividně jiný vkus :-)

      Osobně si neumím představit, jak by mohly zlaté hodinky od Cartiera ladit s růžovou obuví, původně určenou pro dělníky na stavbu.

      Vymazat
  7. Veroniko,
    co se tyka souladu, nemyslim si, ze zrovna tohle je Vase silna parketa. Obcas je z Vasich fotek jasne, ze postradate styl a umeni s lehkosti kombinovat.
    Ze bylo neco puvodne urcene k jinemu ucelu a kvuli tomu to nemuzete nakombinovat s tim nebo s tim je podle me totalni blbost, konkretne v oblasti mody.
    Je jasne, ze hodinky o kterych se zminujete by byly treba opravdu mimo, ale to nic nemeni na tom, ze Vase reakce zavani povysenosti, kterou nezachrani zadny smajlik. Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nikol, ocividne si protirecite, a ve vysledku mi to bohužel z vasi strany zavání snahou kritizovat za každou cenu.

      Vymazat
    2. Milá Nikol, Veronika odpověděla naprosto jasně, přesně, zřetělně, slušně a i pravdivě. Co víc si přát? Nevím co jste čekala za odpověď?!!

      Vymazat
  8. Jedovatá, jedovatá a zase jedovatá. Vidím obraz za třicet let. Pojdeš někde mezi bezdomovci bez povšimnutí bez přátel.
    Nebude vadit, že to sem nedáš, stačí že si to přečteš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tak trochu obavu, že tohle je presne to, ceho se bojíš především ty. A co si budeme namlouvat, poměrně oprávněně. Jen s tím rozdílem, že tobě to hrozí již ve velmi blízké budoucnosti :-(

      Vymazat
  9. Boty jsou super, sama mám černé a nemůžu si vynachválit. Růžové tady v ČR nejsou k vidění, takže gratulace k originálnímu kousku :) Příště bych zvolila jinou barvu košile, ta červená s růžovou se, dle mého, nějak pere.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, růžovky jsem jeste nepotkala, ale samozrejme by mi to nevadilo. Je fakt, ze ta cervena versus ruzova je trosku v nesouladu, ale co naděláme :-)

      Vymazat
  10. Veru prosím, co tady máš za rtěnku a tvářenku? Moc ti to opravdu sluší!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika