Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 30. července 2015

Moje zkušenost s tělovou kosmetikou Fenjal

DSC_0568

Švýcarská kosmetická firma Fenjal pro toto léto uvedla na trh dvě novinky- tělový olej a sprchový olej a protože mě to hodně zaujalo, rozhodla jsem se vyzkoušet a pro vás sepsat svoji zkušenost s některými jejich produkty. Co vy na to?

pondělí 20. července 2015

Elegantně v Atmosphere

DSC_0884

Doufám, že jste se během víkendu neupekli, teploty byly opravdu tropické a ještě nás v Čr pár horkých dnů čeká. Já se odlétám trošku zchladit do Londýna, ono i 25´C je téměř desetistupňový rozdíl, který dá člověku od toho horka trochu oddychnout :-)

úterý 14. července 2015

V sandálech nohy až do nebes!

DSC_0594

Každou chvíli mě chytne nějaký trend či motiv, který si ohromně oblíbím a nejraději bych jej měla na všem. Nedávno to byly hadí vzory, kamarádka si zase zamilovala kaktusy  a já teď blázním po ananasech!

pátek 10. července 2015

Plavky Triangl- vše co potřebujete vědět, než si je objednáte

DSC_0536

Nedávno mi dorazily neoprénové plavky značky Triangl a protože jsem sama před jejich nákupem různě řešila  a porovnávala jejich velikost a zároveň vůbec neřešila, na kolik mě vlastně ve výsledku vyjdou, rozhodla jsem se svoji zkušenost s nimi pro vás sepsat, ať víte, co vás po jejich objednání čeká :-)

sobota 4. července 2015

Monogram a leopard

DSC_0386

V posledních letech mě začaly bavit zvířecí vzory-hadí, leopard, zebra. Bylo zažitým pravidlem, že jsou určeny spíše pro starší dámy, ale to již dávno neplatí. Důležité je je vkusně nakombinovat a především nepřekombinovat. Kdo nemá odvahu se hned obléci do hada, klidně zkuste pouze kabelku či boty s tímto potiskem a samy uvidíte, zda vám sedne či ne.