Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 23. září 2011

China Glaze Seňorita Bonita

Ze zásilky laků China Glaze jsem si jako první vybrala (po té, co jsem si všech dvanáct laků vyzkoušela a vypadala jako z cirkusu) krásný odstín fialové- Seňorita Bonita.
Tento lak je naprosto nevyfotitelný, sama jsem se trápila dva dny abych vám dodala co nejvěrněší podobu, ale prostě to nejde. Budiž mi útěchou, že ani google nenašel jedinou real fotku, tedy nikdo nebyl úspěšnější než já!
V základu je fialová, která je poseta tmavě růžovými měňavými střípky, které v několika vrstvách vytvářejí rovnoměrný blískavý fuchsiový povrch. Jako tisíce hvězdiček v planetariu. Ve výsledku je to spíš fialová s výraznými růžovými odlesky.
Prostě strašně krásná a absotutně nepopsatelná barva, kterou musíte vidět, abyste pochopily.
Nabízím mnoho fotografií jak na denním, tak umělém světle, alespoň pro představu, ale nedá se říct, že by některá z nich byla blízko skutečnosti.
Jediným opravdovým mínusem pro mě byla nutnost tří vrstev laku, který docela pruhoval a bylo nutné lakovat velmi zlehka, bez sebemenšího tlaku na štěteček. Schnul leskle, ale já mám ráda alespon dvě vrstvy nadlaku pro pořádný lesk. Na fotkách mi dělá různé boule, rýhy atd, ale věřte, že ve skutečnosti to tak není :)

Máte jej některá? Dokázala jste ho reálně vyfotit?














Ve skutečnosti je tam těch třpytek daleko více, nepopsatelný :(.

4 komentáře:

  1. Tak už to bývá, že někdy foťák tu barvu sežere. Ale i tak vypadá moc pěkně! Já mám ráda fialové laky i fialové oční stíny. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký, kdysi jsem ho měla, ale moc dlouho se neohřál. Vadila mi konzistence, ten můj byl strašně řídký. Ale moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. zaujimava farba laku...taku som uz dllllho nevidela:)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji vám moc za reakce, z každé mám velkou radost!
    Jsem z laku nadšená, ta barva je krásná. Ale je pravdou, že i ten můj je hodně řídký, snad popvé v životě jsem si lakovala tři vrstvy.
    Naštestní uschnul naprosto standartně a u tak hezké fialové mu to náročnější lakování odpouštím:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika