Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 15. září 2011

miluji lososovou

Nejsem nehtovým maniakem jako některé moje kamarádky, které jsou schopné si objednávat laky z celého světa, obsáhle diskutovat nad barvičkami či pamatovat si všemožné názvy jednotlivých odstínů. Prostě jako já o kabelkách a botkách :).
Každopádně velice ráda si pročítám blogy těchto nadšenkyň a pokud mě nějaký produkt zaujme, ráda si jej zakoupím. Např. matující lak Essence, holografické laky od Magneticu, tekuté sklo a mnoho dalších.
V létě ráda nosím pastelově růžovou, ale miluji také různé odstíny červené. At je lehce do oranžova či vyloženě krvavá. Zrovna v úterý jsem si při lakování nehtů říkala, že bych chtěla nějakou broskvičkovou, ale takou živou-do oranžova, prostě broskičku :).
No a jaké bylo moje překvapení, když mi kamarádka při včerejší schůzce přinesla nádherný lak, který nejen že je broskvičkový, ale na denním světle téměř neonový do lososova. Prostě bomba, nemluvě o tom, že i tahle kamarádka objednává laky z různých koutů světa, tedy velkým plus super kvaliita laku a velmi jednoduchá aplikace díky kvalitnímu štětečku!

Představuji vám tedy moji novou lásku z řady laků na nehty- china glaze high hopes!











Ve skutečnosti ještě svítivější do lososova..

10 komentářů:

  1. Tak to je vážně luxusní barvička. Přesně na takové si potrpím. Nejlépe mi dělají barvy do červena a pak kupodivu černá. Tu nosím ráda na podzim a zimu. Ale červená je červená. Nebo korálová. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. nádherná barva...prešně takový lak jsem si koupila nedávno u nás v drogerii, teda já jen myslela, že má takovou barvu a pak když jsem vyšla ven tak jsem zjistila že je oranžový, takže se budu muset podívat přesně po tomhle, co máš ty =)

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful color :)
    Follow me,too
    http://keepcalmandbuyashoes.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, to je moc hezká barvička :))

    OdpovědětVymazat
  5. Que bonito el color de uñas!
    besos guapa

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je moc krásná barvička, vypadá skvěle. A musím říct, že máš moc pěkné nehty! :)
    Sleduji Tě. .)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji vám všem za pozitivní příspěvky!
    Jsem z této barvičky natolik nadšená, že jsem celou noc strávila pročítáním blogů AYD, Viennetky, Dashulky a jiných.

    Následovně jsem si udělala objednávku laků China Glaze a chystám se na OPI I Essie. Čekejte tedy další nehtové postíky, i když z laického pohledu.

    Daddusha: děkuji:). O nehty si pečuji sama, aktuálně 100% přírodní a tento tvar mám nejraději.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika