Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 29. září 2011

Růžovka Orly La Vida Loca

V poslední várce laků na nehty mi dorazilo i od Orly. S těmito laky jsem zatím neměla zkušenosti a byla jsem mile překvapena sytými odstíny a úzkým štětečkem.
Vybrat z toho množství se prostě nedalo, na červenou jsem neměla náladu, tak jsem sáhla po druhé klasice-růžové.
Orly La Vida Loca je nádherně výrazná růžová s pidi modrými třpytkami, které jsou viditelné v lahvičce, ale na nehtech žádné namodralé odlesky nepozoruji. Nevypadá jako pastelová růžová, ale jako měňavá taky ne.
Při lakování jsem musela nanést tři vrtvy, jinak by nekryl, ale výsledek krásně jednolitý bez pruhování a suchý byl hned.
Mohu doporučit, pokud máte chut na trošku lacinější růžovou, která se v sobě nemá zbytečně moc třpytek a je hezky jednolitá. Jen bohužel další nevyfotitelný lak, ve skutečnosti svítivá a plně krycí růžová s minimem plejskátek.







Ještě mám na vás prosbu. Našla jsem obrázek s nádherným modrým lakem na nehty. Prošla jsem si všechny značky, ale nikde jsem nic podobného nenašla. Jen v H&M Blue My Mind,ten je nejpodobnější, krásná sytá námořnická modř, ale pořád to není ono. Nevíte některá?

6 komentářů:

  1. taku modru som videla tusim v Pupe a myslim, ze aj akasi ina znacka len ma teraz nenapada mozno Avon katalog, ale tam je risk aka farba to bude v skutocnosti, nemalo nieco take aj Essence tu limitku (nejake roky)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné barvičky a máš super kabelku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle právě není moje, hledám ten modrý lak :)

    OdpovědětVymazat
  4. miluju ruzovy laky!!!krasny barvcky!

    sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Wooow lovely pink colour, looks great on nails :) I,ll be checkin' what's going on here :D

    Regards, www.godressup.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika