Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 29. listopadu 2011

Vampire´s od Essie, krásky Catrice a recenze všeho matujícího

Před týdnem jsem v jednom blogu zahlédla lak z Vampire´s kolekce od Essie. A nejen proto, že miluji cokoliv upířího (ano já vím), ale i proto, že ten lak byl krásný, jsem vyrazila do Rossmana. Vše bylo samozřejmě vyprodané až na gelové tvářenky, které moc hezky popsala Mia a na lak Gold Old Buffy.

Bylo mi líto psát jen o jednom láčku, proto jsem štěstí zlusila ještě i včera a k mému velkému nadšení byly doplněny jak stojánky Catrice s krásnými kolekcemi, tak i komplet upíří limitka od Essence.

Nejdříve jsem zalovila u Catrice. Cihlový odstín červené Berlin  mě ihned zaujal, v poslední době nějak směruji k pastelovým laků(bez třpytek). A ta modrá lehounce do zelena  New York mi trošku připomínala cobaltovou, nemohla jsem ji tam nechat, nakonec jsem zjistila, že je i trochu našedlý. Navíc ty laky stojí pár korun a i když mi přijdou trošku žvýkačkoidní, dokonalý široký štěteček mi to při lakování vynahradil.



U upírů jsem ihned sáhla po True Love, chtěla jsem nějakou sexy vínovou a i ten název je kouzelný. Nalakovaný je stejný jako v lahvičce, ale asi jsem na něj neměla náladu, nijak mě nezaujal, navíc je spíše fialový než vínový. O to více Vampire´s kolekci napravil reputaci alespon v mých očích Gold Old Buffy-opravdu vyjímečný černozlatý kousek, na dlouhých nehtech bude nádherný.

tady jde hezky vidět odstín třpytek u Essence


Foto na ruce pro představu. Vždy si takhle vybírám, který lak bych si zrovna chtěla nalakovat a občas se stane, že mám nalakovaných všech deset prstů každý jinou barvičkou :D

bez nadlaku/prostředníček nemám ďoblý, něco se mi tam odráželo

Pro dnešek to nakonec vyhrála Catrice- Berlin. Představte si tmavou cihlovou trochu šmrcnutou oříškovou čokoládou a vyjde vám toto. S tímto lakem na nehtech mám  opravdový pocit luxusu, mohu vřele doporučit!




A když už jsem měla na nehtech takový výběr pastelových laků, zkusila jsem i novinku od Essence Soft Touch. Není to nic jiného než matující lak, ale je tak blbě popsaný, že mi to došlo až když jsem ho měla v ruce asi potřetí :).

Ten jsem vyzkoušela Catrice New York a pro zajímavost jsem další prsty nalakovala ,,opravdovými" matte laky. Orly Iron Butterfly je absolutně jediněčný (to nemluvím o názvu), jen jsem ještě nedostala odvahu jej nalakovat komplet. Bezvadný je i s nadlakem, sice ztratí ten matný efekt, ale je takový zvláštní trojrozměrný. Opi You Don´t Know Jacques matte je krásný čokoládový lak. Bohužel jen v lahvičce. Je absolutně nenalakovatelný, prostě se mi to nepodařilo jak se doslova trhá a asi bych si ani nedovolila jej někomu prodat.



A tady na prstíkách, ať vidíte o čem mluvím. Catrice Berlin jsem nechala klasicky lesklý bez nadlaku.




Máte s upíří kolekcí zkušenost? Byly jste nadšené či zklamané a co říkáte na Catrice?

5 komentářů:

  1. Nejhezčí je jednoznačně Berlin od Catrice

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám nic z upířící kolekce. Laky které jsem chtěla už jsem u nás nenašla. Ty co sis pořídila, jsou moc pěkné! A máš je krásně nalakované. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cherry: u mě taky vede :)

    Dáša: zkus ještě zajít omrknout, u nás jsem taky uspěla až na podruhé.
    A díky za pochvalu, to lakování nijak neprožívám, ale za ty roky už to mám celkem v ruce. Tedy snad :D

    OdpovědětVymazat
  4. U Catrice mě nic nezaujalo, ale True love mám taky a líbí se mi moc, ale je fakt, že je to lak na který musí být nálada. Nechávám si hodně málo drogerkových laků, ale tento si nechám určitě;-)

    OdpovědětVymazat
  5. ja mam ten vinovy z upiri kolekce, tesila jsem se na ten tmavy cernozlaty, ale v krame me pak moc nezaujal.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika