Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 25. prosince 2011

Co mi Ježíšek nadělil..



Zajímalo by vás, co jsem našla pod stromečkem?

Letos to u mě bylo trochu neobvyklé.. A to z toho důvodu, že jsem si celý rok tak trochu odříkala. Zařizuji byt a je mi líto dát 20tis za kabelku, nebo dokonce za dovolenou. Nejsem na to zvyklá, docela mi trvalo než jsem se přeorientovala na úsporný režim. A proto jsem sama na sebe pyšná, že mi to opravdu jde.

Každopádně tohle ze mě v prosinci opadlo a já si dopřála vše co jsem chtěla, protože je přece ten JEŽÍŠEK. Tedy ne všechno leželo pod stromečkem, protože já nevydržela čekat, když už jsem to měla doma, něco jste už tedy viděli a ne všechno mi přinesl Ježíšek :)


tahle vůně je opravdu kouzelná..
konečně jsem stále online :)


můj první přívěsek od Pandory..



tohoto miláčka jsem si dlouho přála..

ještě malé připomenutí vánoční giveaway..
z vánočního outfitu..


Šicí stroj jsem si moc přála!







Doufám, že i vy jste prožily krásné Vánoce a byly spokojené s nadílkou pod stromečkem !

16 komentářů:

  1. To byl štědrý Jržíšek, napiš, jak jsi spokojená s tím telefonem...vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten pásek je nádherný! Asi jsem se zamilovala :) A ty tenisky vypadají taky strašně dobře! Většinou se mi tenisky vůbec od těchto značek nelíbí, ale tyhle jsou fakt super!

    Přeji krásné svátky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko přeji ti krásné a pohodové Vánoce! A moc hezké dárečky. To jsi musela být moc hodná. :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak ty si dostala riadne krasne darceky! wow!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Karol, uhodla! Almička BB :)

    Jani, spokojená jsem moc, má milion vychytávek a velký rozdíl oproti mému Saphire Arte. Zkoušela jsem i iPhone, ale při psaní mi to pořád klikalo bokem a já ho brala hlavně kvůli komunikaci.

    Blonde, děkuji. Hlavně jsou ty tenisky pohodlné a lehce omyvatelné. A pásek, ten je božský..

    Dáši, děkuji za přání, to samé i tobě! A asi byla :D

    Cookie, :D

    OdpovědětVymazat
  6. to jsou super dárečky =)..ten telefon je fakt parádní =)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty si ale musela poslúhať! Pekný blog radosť čítať! :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc hezke, tady byl nekdo opravdu hodny:-)!

    OdpovědětVymazat
  9. krásné dárky :-)! nejvíce se mi asi líbí ta kabelka ;-) na mě ještě jeden Ježíšek čeká, tak až všechny dárečky rozbalím, taky se pochlubím :-D hezký nový rok a hlavně aby se ti dařil blog, protože je moc super a ráda čtu tvoje příspěvky, působíš na mě moc mile, jen tak dál prosím :-)!!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné dárky. A mám stejnou ozdobu na stromečku ve tvaru té masky... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ten šicí stroj je úžasnej, máme doma podobnej, starožitnej. A k tvému novoročnímu outfitu, fakt mazec, opravdový party outfit :)

    OdpovědětVymazat
  12. ty tenisky burberry jsou krásné!! na svíčky yankee candle jsem narazila náhodou a nedam na ne dopustit miluju midsummer night...

    OdpovědětVymazat
  13. Máš opravdu skvělý blog, ale jednu věc si nemohu odpustit. Nechci, aby Tě to nějak urazilo nebo aby to vyznělo nějak zle nebo závistivě, ale tento příspěvek mi přijde malinko povrchní vůči méně movitým lidem. Telefon za 15.000, kabelka za 30.000, pásek za 10.000, boty za 10.000, náramek min. za 3.000, šicí stroj min. za 20.000. Ale je to samozřejmě Tvá věc, mně by to však přišlo blbé.Jinak ale pokračuj ve svých módních příspěvcích, které jsou inspirující a nápadité. S pozdravem M.

    OdpovědětVymazat
  14. Milá M, děkuji ti za příspěk a věř mi, že chápu jak byl myšlen.

    Sama jsem si zažila, kdy jsem počítala zda mám na chleba nebo raději koupit rohlík. A i nyní si raději pořídím no name věc na ebay než za totožnou značkovou věc dát desetkrát i více tolik.

    Na druhou stranu, toto je vánoční příspěvek, dá se tedy očekávat, že se jedna o dary.

    A, což je důležité a teď se já nechci dotknout tebe, tvoje představy o pořizovacích cenách výše uvedených věcí jsou naprosto mimo :-)

    Třeba pro představu, stvarou Singrovku koupíš na mnoha místech za 1000kč a ani tahle ze starožitnictví nestála člověka, který mi ji daroval více..

    Telefon jsem si pořizovala nový po třech letech a v O2 s mým paušálem stál zanedbatelnou částku, na hony vzdálené tvojí představě.

    Pásek Hermes možná na 10tis vyjde, ale ne LV z druhé ruky, protože pokud máš takový přehled aby jsi mě ,,kritizovala" víš že barva Rose pop je tři roly stará kolekce, tedy pásek musí být z druhé ruky.

    A tak bych mohla pokračovat dále, třeba o pořizovací ceně Almy BB nebo vánoční akci Pandora náramků :-)

    Na druhou stranu i kdybych zde měsíčně zveřejnovala věci za 100tis. No a co? Já jsem je neukradla, do rodiny zatím neinvestuji a pokud mě moda baví, proč si to nedopřát?

    A brát ohledy na méně movite? Proč? Na mě také majitelé domů se zahradou neberou ohledy, že mám ,,jen" byt a na dálnici se mi majitel Bentley taky v mém BMW neklidí z cesty, aby se mě to nedotklo.

    Každý svého štěstí strůjce a začala bych efektivnějším využíváním volného času a třeba i poctivějšímu ověřování informací.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika