Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 21. prosince 2011

Louis Vuitton Neverfull MM aneb co vše se do něj vejde..




Myslím si, že spousta žen má tuto kabelku v hledáčku a plánují její koupi. Ať jako třeba jediný nákladnější kousek či základní kámen budoucí kolekce.

Kabelka je to velmi praktická-nosí se na rameni, hezky přilne k tělu, dá se upravit velikost a plátno Damier nebo klasický Monogram Canvas jsou při běžném používání prakticky nezničitelné. Jen je třeba impregnací ošetřit uši a lemování (pokud nemáte tmavou kostičku) a zbytečně kabelku nevystavovat tekutinám.

Když se pro tento kousek rozhodnete, je jasné, že určitě budete řešit i výběr velikosti. Možnosti jsou tři, tedy varianta PM, MM, GM. Nejmenší PM mi přijde jako kabelinka pro panenky, ale drobnější postavě by jistě slušel. MM je střední velikost a řekla bych, že nejvíce rozšířená. Vejde se do ní prakticky vše co potřebujete a zbytečně se nedeformuje. Mínusem tohoto modelu je totiž to, že nemá vyztužené dno, které se dá ale velmi jednoduše vystlat časopisem či klasickým kartonem. Na Ebay se dá dokonce koupit i dno z plastu, sama jej tam mám, ale třeba u Speedy mi tam perfektně pasuje notebook :). Třetí, největší možností je GM, do které opravdu narvete celý byt i se sklepem, ale už mi nepřijde tolik elegantní na někom menším a stěny kabelky se ohýbají a kroutí. Ona i MM velikost dělá čest svému jménu, v mém volném překladu NENAPLNITELNÁ.

Ráda bych vám tedy představila svůj Neverfull ve velikosti MM a ukázala vám i pro vaši představu, co se do něj vejde.  Foto u těla (179cm)





I s tímto vším se dala kabelka pohodlně stáhnout a klidně by se tam toho ještě dost vešlo.


                                           

                                                 Louis Vuitton Neverfull MM Stephen Sprouse Roses






PS: A takhle krásně mi dnes sněží za oknem. Vločky velké jako chomáčky vaty a já si připadám jako v pohádce!


10 komentářů:

  1. Je úžasná! ;) U nás už taky konečně začalo sněžit. Poprvé za tuhle zimu. Jsem úplně nadšená a jako bonus mám ode dneška prázdniny takže si snížek užívám jak nejvíce můžu. :D :)Petra.

    www.without-nickname.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, tvůj nadšený komentář mi hned zvedl náladu:)
    Taky jsem dnes poprvé viděla sníh a ještě ke všemu sněžilo v těch velkých vločkách-to miluju!

    OdpovědětVymazat
  3. Článek o kabelce je super, ale promiň, tentokrát mě také nadchnul více ten sníh, do Prahy stále nedorazil, tak se kochám tvým videem a zcela nepokrytě závidím:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Dejni, taky se kochám jedině videem, protože i u nás sněžilo jen chvilink u a od té doby zase nic :(

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, jů a ještě jednou jů. Chtěla jsem si Neverfull přivézt jako vzpomínku na Erasmus v Paříži, ale nakonec jsem všechny peníze procestovala. Každopádně LV Neverfull MM Damier bude jednou moje první luxusní kabelka. Díky za článek!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika