Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 17. prosince 2011

Růžová peněženka? V zimě mě vždy rozveselí!



Znáte to, je škaradé počasí, ve čtyři už je tma a do toho má člověk nějakým způsobem fungovat. V tomto období to na nějaké křiklavé barvy není, maximálně tak na doplňcích a i to celkem razí. Všude kolem samá černá, šedá, hnědá, v lepším případě odstín fialové.

A víte, co mě v těchto dnech vždy zvedne náladu? Je to naprosto jednoduché, na zimu mám růžovou peněženku! Te to takový ten neonový odstín, který nepřehlédnete a vždy vám připomene léto. Za mě tedy v zimě žádné tmavé, decentní kasičky, ale takový kousek, který vás při placení rozveselí, přenese vás někam tisíce kilometrů daleko a vyvolá ve vás příjemný pocit. A nemusí to být růžová, klidně i obrázková, prostě cokoliv veselého a věřte mi, ten účinek to má!





                                                        Louis Vuitton Zippy Wallet a Bloomsbury GM

21 komentářů:

  1. Veru, jen jsem ti chtela takhle "osobneji" podekovat za krasny komentar na blogu, moc me potesil!

    Ta penezenka je krasna...prvni vuittonku mam slibenou k narozeninam, mam vybranou neverfull ale nevim jestli MM, nebo GM, nemas s nimi zkusenost?

    OdpovědětVymazat
  2. Karol, jsi milá :) Já prostě musela zareagovat, protože vždy když čtu nějaký urážlivý vzkaz od anonymu, naštve mě to. V poslední době je to každou chvíli.
    Bud je někdo tlustý, neumí se česat, je zbohatlík atd. Přitom na zahraničních blozích si to nikdo nedovolí!
    Snažíme se, aby ty naše blogy nějak vypadaly. Ty obíháš drogérky, natáčíš videa, máš spoustu fanoušků a pak máš od nějaké zakomplexované osoby poslouchat, jaké máš koňské zuby, aniž by si dotyčná všimla, že máš rovnátka?

    To se opravdu nehodí a já měla potřebu napsat svůj názor!

    Jinak sama mám Neverfullku MM a bohatě mi stačí. Ta větší se už dost deformuje, to mi vadí, ale když je samozřejmě na každém, co mu vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta je opravdu krasna!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Super, me se totiz taky ta MM zdala dost, ale jak s sebout aham pres den mraky veci, tak jsem se bala, aby se to tam veslo...

    OdpovědětVymazat
  5. LV jako značku zrovna moc nemusím, ale ta peněženka je vážně pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, ta je fakt moc pěkná a navíc za sebe můžu říct, že je i velmi praktická. Na Vernis vůbec nejsem, ale růžovka se opravdu povedla.

    OdpovědětVymazat
  7. Karol, pokud chceš, napiš co s sebou potřebuješ v kabele tahat a já udělám post. Myslím si, že potěší i jiné, které plánují NF a rozmýšlí nad velikostí i praktičností :)

    Dáši, u mě tu nechuť budeš muset překousnout, občas tady ještě pár LV kousků přistane :D

    Veru, Zippy je opravdu praktická peněženka s milionem přihrádek. Když občas nosím malou Insolite, naučila jsem dávat zbytek věcí do mimi Pochettky, protože by se mi tam zdaleka nevešly.

    Sieno, díky! Sama jsem z ní i po dvou letech nadšená jako první den.

    OdpovědětVymazat
  8. Ha tak toho bude hodne :D

    Takze taham tam Ipad, Ipod, Iphone...ja vim, Apple maniak :D Pak minimalne jednu knizku, diar, sesit, parferm, flasku na piti, penezenku (cca rozmery jako tahle tvoje) a to je tak cca vsechno...tz propisky a lesky na rty uz tolik mista nezaberou :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je v pohodě, to se ti tam ještě vejde i náhradní svetřík!

    Ono jsou i takové šikovné vnitřky s kapsičkama pro lepší rozložení věcí v kabelce, dají se sehnat na ebay.

    iPad by šel použít místo dna, pokud jej máš v obalu, dělám to tak se speedy :D

    Ten post stíhám až koncem týdne, ale snad jsem poradila i takhle.

    OdpovědětVymazat
  10. Je krásná. Potřebuji novou. Také chci aby mi dělala takovou radost :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Veru, ta peněženka je nádherná. :) Taky jsem si vždycky na zimu pořizovala nějakou peněženku pestré barvy, ale letos, jelikož to na zimu nevypadá jsem si ponechala tu, co nosím normálně. Ale snad mi Ježíšek nějakou barevnou donese. :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Slyšela jsem, že vernis je docela choulostivý materiál, ale z fotek bych vůbec neřekla, že už jí máš dva roky, tak to byla asi pomluva:-D

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná peněženka:)

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, co víš. Třeba už má pro tebe Ježíšek jednu parádní nachystanou :)

    Dejni, já už na Vernisu taky viděla šílený colourtransfer a otisky. Přestože mám skoro celou sadu Rose Pop, s jedinou věcí jsem naštěstí neměla nejmenší problém a Pomme mi taky přijde bezproblémová.
    Peněženku střídám s dalšími dvěma a je opravdu jako nová. Taky ale nepřijde do styku s např. klíčema(klíčenka), hřebenem(sáček) nebo tak něčím. Je to spotřební věc, člověk musí s opotřebováním počítat..

    OdpovědětVymazat
  15. Však já už si pamatuju z MB tvoji krásnou sbírku :) Ne že by se mi LV nelíbily, to jo, ale nějak se mi to ke mě nehodí a není mi ta značka moc celkově sympatická. Po ničem od LV (zatím :) vůbec netoužím, mám ale spoustu dalších neméně nákladných favoritů :)

    OdpovědětVymazat
  16. Dáši, já to chápu a neberu to nijak zle. Každý má jiný vkus, jiné priority a přiznám se, že mě už v LV taky máloco zaujme.
    Od dob MB se mi kolekce trochu změnila, zbavila se skoro všech kabelek monogramu a kostičce, ale zase přibylo pár jiných milovaných kousků.

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadá vážně pěkně a to s tím připomenutím léta takovouhle výraznou barvou znám přesně - kvůli tomu jsem si pořídila na nový rok zářivej oranžovej diář :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  18. verim, ze penezenka opravdu rozveseli:-) krasna barvicka:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem neforemnost speedy vyřešila tím, že jsem ji vypodložila tvrdým papírem (nebo spíš částí z krabice :-D). Nevypadá to sice nejluxusněji, ale skvěle pak drží tvar a dovnitř mi stejně nikdo nekouká. O neverfull bag jsem taky přemýšlela, hrozně se mi líbí modro-bílá šachovnice, ale manželovi přijde strašný ten tvar (moc laciný) a já mám strach, že se do ní strašně lehce dostanou nepovolané ruce, nemám ráda tašky bez zipu. Takže to časem vidím opět na speedy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, mě ve Speedy pro vytvrzení dna bohatě stačí pevnější časopis. To bohatě stačí, nejsem zvyklá kabelku moc přetěžovat a udělá to přirozený tvar toho dna, občas i 11" notebook :)

      NF je sice otevřená, ale díky svému tvaru a nošení na rameni se dost připlácne na tělo, nikdy jsem obavy nosit ji neměla, ona se dá uhlídat úplně v klidu.

      Doporučuji vyzkoušet :)

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika