Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 15. ledna 2012

miluji saunování, miluji vířívky, miluji wellness



Jsem moc vděčná za vlídné počasí, které trvalo až do teď, ale vypadá to, že nám zima začíná pomalu klepat na dveře. Teploty pomalu klesají k nule a občas proběhne i nějaká ta chumelenice.

Přiznám se, že jsem z těch, kteří mají rádi teplo, sluníčko a v podobném počasí moc nadšená nejsem. Naštěstí jsou různé možnosti, jak načerpat energii a já si nemůžu vynachválit wellness centrum, odkud odcházím jako nový člověk.

V Olomouci máme skvělé sportovní centrum Omega s úžasnou mokrou zónou. Užijete si tam několik druhů saun, bazén, relaxační místnosti a moji nejoblíbenější venkovní vířivku. Zažili jste být naložení v horkých bublinkách a pozorovat poletující sněhové vločky? Zní to jako klišé, ale pro mě příjemný relax, který mohu jen a jen doporučit..






                                                               plavky: Victoria´s secret

6 komentářů:

  1. Tak to já taky můžu. Ráda v Brně chodím do center Infinit se saunami, parní lázní, bazénem a vířivkou. A souhlasím, ještě, že se máme kde ohřát když je zima ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda hned bych si to s tebou vyměnila:-) A máš fakt super plavky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky miluju relax. <3 Ale v poslední době jsem si ho ani trochu nedopřála. Škola, tancování. To člověku zabíjí všechen volný čas. :D A máš hrozně krásnou postavu Veru! :)

    without-nickname.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc pěknou postavu a super plavky!!! No a taky se musím vrátit k novoročnímu outfitu - vypadala jsi bombasticky! Věřím, že jsi byla středem pozornosti! Dodatecně vše nejlepší do nového roku!!
    L.

    OdpovědětVymazat
  5. závidím ti dokonalou postavu :))

    OdpovědětVymazat
  6. No tak ty vločky v páře zní fakt jako totální klišé, nicméně klidně bych to prubnul, takže díky za tip, až budu mít cestu, určo se stavím!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika