Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 6. února 2012

Alma? Ouje Alma!




Asi před třemi lety jsem měla rozhovor s jedním známým na téma kabelky Louis Vuitton. Tvrdil, že jediný  správný model je Alma. Já byla opačného názoru. Přišla mi prostě tzv. pro starší, asexuální, naprosto neatraktivní a on naopak zarytě tvrdil, že všechny ostatní jsou hrozné.

Dokážete si asi představit, v jakou debatu to vyústilo :D
V té době jsem ještě značkovým doplnkům příliš neholdovala a vrcholem všeho pro mě byla Galliera, na kterou jsem si několik měsíců odkládala peníze.

Jenže přišlo jaro a s ním kolekce Stephena Sprouse, růže a barva Rose Pop. A já byla naprosto ztracená, protože tím nejkrásnějším kouskem pro mě byla růžová Alma.

Tedy dnes po několika letech, o pár kabelek a především mnoho doplnkových zkušeností bohatší uznávám, že at už Alma či jakákoliv jiná Louis Vuitton kabelka je vhodná pro každou nositelku, která se s ní cítí dobře. Viděla jsem klasickou Damier kostku, která nádherně doplnila kostýmek mladé slečny, či pro mě tajný sen Almu Epi Electric, která pozvedla jeansový outfit.


A at vidíte, že mám celkem představu, tady jsou moje kousky tohoto modelu a přiznám se, že asi nebudou poslední..







Louis Vuitton vánoční party 2009





                                                             Louis Vuitton Vernis Alma Rose Pop
Louis Vuitton Vernis Alma BB Pomme D´amour
Louis Vuitton Epi Electric Alma

15 komentářů:

  1. Mně teda Alma vždycky přišla dokonalá, klasika, která se hodí ke všemu. Je tak nádherně elegantní a zároveň šmrncovní :) A mít ji v Epi Electric, to je vážně sen :)

    OdpovědětVymazat
  2. Alma se mi moc libi, obzvlast v Epi provedeni, vlastne jakemkoli. Hodi se fakt jak rikas ke vsemu. Zatim si vystacim s neverfull ale kdyby vyhledove pribyla, rozhodne bych se nezlobila :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tedy chvilku trvalo, než jsem si k ní našla cestu, celkově kabelky do ruky moc nemusím, praktičtější mi přijdou ty na rameno.

    A sny jsou od toho, abychom si je plnily, i když ne třeba hned :D

    Karol, nakonec Ježíšek NF přinesl? Doufám, že jsi spokojená, tenhle typ kabelky je opravdu multifunkční!

    OdpovědětVymazat
  4. teda jen závidím.... jsou nádherný, u mě vede červená :-) krásnýýýýý!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou nádherný!! Tvar je opravdu elegantní, ale ty jasné a veselé barvy je dělají takové víc holčičí. :-)
    Všechno nejlpší k svátku!!!!
    L.

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za přání k svátku a upřímně se přiznám, nechtěla bych mezi nimi váhat.

    Už kvůli velikosti jsou každá vhodná pro jinou příležitost. Navíc červená je malinkatý mazlík, zatímco růžová je prostě srdcovka!

    OdpovědětVymazat
  7. Nechutný, kdybyste ty prachy dali raději na charitu, vy rozcapenci. Nikoho nezajímá, jakou máte kabelku, nerozcapujte se, pomáhejte sobci!!
    Je mi z vás na zvracení...

    OdpovědětVymazat
  8. Bože, na charitu! Každej si ze svých peněz může kupovat co chce. To je charita sem, charita tam, mě teda nikdo nic zadarmo nedal a za všechno, co se mi zlýho v životě stalo, včetně fin. starostí jsem si mohla sama.A na charitu lidem, co se neumí o sebe postarat a umí jen natáhnout ruku bych já nedala ani pětikorunu. Radši bych si koupila 10 takových kabelek, kdybych na ně měla. Bohužel nemám ani na jednu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tobě bych přála, aby ses do takový situace dostala, abys natahovala ruku, když si to takhle představuješ!...nikomu ani korunu...a co třeba takový útulky? taky se maj zvířata o sebe postarat?

      líbí se mi, že veronika přispívá, pak at si kupuje kabelky třeba každej tejden, když myslí taky občas i na něco jinýho...

      Vymazat
  9. Pokud to nikoho nezajimá,at mi sem nekouká,nikoho nenutím.

    Nikoho jsem neokradla,štěňata v oleji nevařím a charitě se věnuji. Jak příspěvky podpora kojeneckemu ustavu Olomouc,tak pravidelné příspěvky na Člověka v tísni a v neposlední řadě podporuji kampaně pro podporu psího útulku.

    Ja mam svědomí čisté a co ty anonyme, který se za svuj nazor stydíš natolik,že se raději ani nepodepises,hm?

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Aaach, tu Rose Pop ti moc závidím! ( v dobrém samozřejmě :)) Strašně mě mrzí, že když s ní LV přišel, tak jsem na ní neměla ani věk a ani finance, protože tuhle barvu prostě miluju a Alma se mi líbí asi nejvíce ze všech Vuittonek :) Každopádně se také chystám na Almu Epi Electric :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, třeba ji časem někde objevíš :) Jsem letos nadšená i z jejich žluté a modré, jsou to nádherné barvy!!!

      Vymazat
  12. Ahojky, mě by zajímalo jaká je péče o almu.. Impregnujete ji a tak?
    Děkují

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika