Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 20. února 2012

Zlatá všude kam se podíváš..






Jak vidíte, zase jsem řádila v H&M. Dovedl mě tam zlatý svetřík z reklamy za 299kč, který byl hodně diskutovaný. Jak ohledně celkového vzhledu, tak kvůli kvalitě střihu. Základem je šedý svetr, na kterém je jakoby natřená zlatá barva. Sám o sobě je příjemný a pohodlný, zlatá nijak nebarví a neolupuje se a je v něm teplo. Střih nemusí každému vyhovovat, je rovný a spíše širší, k tomu typu výstřihu mi to ale přijde běžné a alespoň se odlišuje od ostatních. Za sebe jej mohu doporučit, za tu cenu je to hodně originální a nepřehlédnutelný kousek.

detailní pohled na nanesení zlaté




A další zlaté úlovky z H&M.






A konečně jsem sehnala lodičky v sytě modré, které jak víte z dřívějších postů jsem už nějako dobu chtěla. Nakonec jsem měla velké štěstí v La Farfalle, kam jsem náhodou nakoukla. Byly totiž v 50%  slevě za 950kč slevě a v mojí velikosti, asi tam na mě čekaly!




                                                           
                                                       A ještě pár fotek ke zlatému svetru..
                                                       

střih svetru









Když už jsem byla v tom H&M, vyfotila jsem vám i šaty (599kč) z kampaně pro jaro-léto 2012, at máte reálnou představu o vzhledu. Řekla bych, že jsou vyloženě exoticky letní, nebo na party. Věřím, že si určitě najdou mnoho příznivkyň. Nasvícené se nádherně leskly, v kabince až tak oslnivé nebyly.






detail flitrů
pod světlem

20 komentářů:

  1. Já snad padnu! Ten zlatý outfit je prostě božský, neskutečný. A ty nové šaty z HM - to jsi mě zase dostala. Včera jsem se na ně dívala, když jsem sjížděla k východu po eskalátorech, byly ve výloze a už jsem pro ně ale nešla. Ted' toho zase pěkně lituji...

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě mě zajímá tvůj názor - myslíš, že ty šaty za to stojí? Za tu cenu? (ještě beru v potaz, že je zřejmě slevní, ale k kdo ví, zda potom budou k sehnání)

    OdpovědětVymazat
  3. Jejda, děkuji moc za tolik chvály! Moc mě to těší :)

    Pokud se ti ty šaty líbí, je to tvůj vkus, tak si je vyzkoušej a uvidíš. Ony mají rovný střih, nevím jak ti sednou. A pokud by to bylo moc, mají stejný i topík, ten bys využila určitě.

    Ta cena podle mě není nijak závratná a zase by byla škoda ho pak shánět až bude vyprodaný. I když těžko odhadnout, jaké na ně budou ohlasy, na diskuzi holky psaly, že se toho na věšáku lekly :D Ale ten zlatý svetřík se taky skoro nikomu nelíbil a já jsem z něj nadšená.

    Každý má prostě jiný vkus a proto nejlépe vše sama omrknout a vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné boty, ale s tím střihem svetru pořád nevím nevím. Já bych se v něm určitě necítila, ale na fotkách to vypadá vpohodě. A jestli je pohodlný, není co řešit! Ty šaty jsou takové... mořské. A zapamatovatelné. Všichni, kdo v něm někoho na ulici uvidí budou vědět "to je z HM". Což asi nechci. Ale stejně se zajímám - jaký je ten materiál na omak? Veronika
    www.udvouverunek.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta uživatelka Aida píše všem na blog tu samou větu. Úsměvné. Asi spam. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, ono je opravdu nejlepší si vše vyzkoušet. Já si také myslela, že mi ten střih bude vadit a nakonec vůbec.

    Když to tak vezmeš, pokud máš představu o kolekcích, u většiny oblečení poznáš odkud jej dotyčná má.

    A mít na sobě šaty z poslední kolekce H&M přece není žádná ostuda :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ona to píše, aby získala followery. Ale těžko těm slovům uvěřit, když ona se mým nestala. Proto ani nemám zájem se na její blog dívat..

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nemám zájem, no smazala jsem si ji a označila za spam. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Musím říct, že jsem hodně překvapená z toho, jak skvěle vypadá kombinace zlatých kalhot i svetru! Obvykle mám hodně jiný vkus na oblékání, ale tady jsme zajedno :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hani, přiznám se ti, že jsem to takhle neplánovala. Jenže černé kalhoty ten zlatý svetr úplně zazdily, bylo to úplně o ničem.

    Pak jsem si vzpoměla, že při nákupu k těm zlatým kalhotům docela šel. Tak jsem to trošku usměrnila těmi koženými kozačkami a na posezení večer jsem se v tom cítila příjemně.

    Pro někoho to může být až moc zlaté, ale na večer se to hodilo.

    Mám radost, že i kosmetickou nadšenkyni jsem se dokázala něčím oslovit :D

    OdpovědětVymazat
  11. ten svetr je krásný..taky už jsem na něj koukala, ale nakonec jsem si ho nekoupila, ale musím se tam pro něj vrátit =)

    OdpovědětVymazat
  12. Nikčo díky, jsem ráda, že jsem mu neodolala. Vyzkoušej a uvidíš, ta cena není nic dramatického.

    OdpovědětVymazat
  13. Všechny věci jsou úžasný ! Závidím:))

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jsem si ty šaty byla zkoušet, no vypadala jsem v tom chvíli dobře, ale pak jsem se zadívala a honem honem jsem to svlékla. Takže si je škrkám z wishlistu. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Aspon jsi ušetřila, nebojím se, že nenajdeš jiné krásky :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ja mam zlataka taky ale neprijde to trochu neprijemny a tvrdy?:) Na pohled vypada dobre a zadne velke pohodlicko:)))) ale asi odpovida cene:DD.....ale vypadas v nem krasne:*....M*

    OdpovědětVymazat
  17. Tak ten zlatý outfit je prostě super!! Já z H&M nic nemám, u nás ve městě ho nemáme a v Praze už tam ani nechodím protože mi to vždy přišlo jako strašná hadrárna:-D. Asi to půjdu po pár letech zase zkusit… ale jen kvůli tomu svetru:-DD

    OdpovědětVymazat
  18. Marcelko, je měkký jako úplně normální svetr, za tu cenu až až :D

    Anno, myslela jsem si o H&M totéž. U nás máme velké, ale ty nej kousky v něm vždycky zanikly. Od té doby co sleduji blogy už vím, po čem koukat a mám celkem představu, jak to bude vypadat.

    Tedy určitě doporučuji zajít omrknout!

    OdpovědětVymazat
  19. Nemuzu si pomoci, vypada to lacine...

    OdpovědětVymazat
  20. anonymní, je jasné, že tohle není pro každého. Každý mà svůj vkus, svůj styl a těžko se to co nosím bude líbit vždy všem :-)

    Díky za názor!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika