Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 18. dubna 2012

pomalu se rozkoukávám po Istanbulu a jak mě ne/překvapilo Mango




Ahoj čtenářky a čtenáři, zdravím vás z odpočinkové dovolené v Istanbulu!

Už se trošku známe, je vám tedy jasné, že nejbližší obchůdky už mám v malíčku a proto tady mám malé nahlédnutí do populárního butiku Mango.

Ten kdo jej neznal, to po letošní propagaci Chiary Ferragni v kampani Werelse for Mango určitě napravil, i já vzdychala nad neonkami a ty kožené sandály na platformě s masivním kováním kolem kotníku mi dodnes nedají spát.

Tedy v není jen tato kolekce, je i ta klasická a já pro vás vyfotila část oddělení s doplňky, tedy kabelkami a botkami. Všimněte si u nás beznadějně vyprodaných růžových a lososových brašniček i již zmiňovaných aáách klínků s nepřehlédnutelným zapínám :)

Jediné co mě překvapilo a to co se týká nákupů v Istanbulu celkově, s výhodnějšími cenami jsem se nesetkala. Např. Mango minimálně o 10% dražší než u nás, Conversky oproti asosu asi o 200kč více atd. Je tady spousta pouličních butiků, stánků nebo jen chodeb ověšených krásnými věcmi za pár lir, ale ve ,,značkových" se platí plná.







































Pokud by vás něco zajímalo, máte zajímavý typ, nápad nebo i zážitek o který se na toto téma chcete podělit, šup s ním do komentářů! Moc se těším, co mi napíšete!


Příště ukáži pár věciček na které jsem narazila a neodolala jim. Jsem prostě závislák a miluji si koupit něco jen tak, pro radost :D



Na závěr bonusové foto, zaměřte se detailně na platformy ve výloze..








Úplně na závěr dnešního postu-co si myslíte o dlouhých/maxi sukních? Nemyslím tím batikovanou klasiku i když i ta má svoje kouzlo, ale trend poslední doby, ty lehounké někdy asymetrické dlouhé sukně, které na nás začínají nesměle vykukovat i v českých obchodech?

Ne na pláž nebo k rybníku, ale normálně do města, práce k balerinám, žabkám, platformám?  Nakombinované s jednoduchou halenkou a výraznějším páskem, náhrdelníkem?Vzorované, s potiskem či jednobarevná jednoduchost?

Musím říct, že mě oslovily hodně, především ty z lehkých materiálů a nakonec jsem neodolala a jednu si pořídila.

Setkala jsem se s rozdílnými reakcemi a opravdu jsem zvědavá na ty vaše.Co si o maxi sukních myslíte? Jak na ně reaguje vaše okolí? Nosíte je, teprve se chystáte nebo vám přijdou moc free/nevhodné/neelegantní?

Piště cokoliv vás napadne, každý názor mě zajímá a určitě pomůže i ostatním v rozhodování, zda si tento kousek do šatníku pořídit, pokud třeba nemá doma nějakou zajímavou třeba po mamince :)


















15 komentářů:

  1. Zavidim Istanbul, byla jsem tam na podzim a uplne jsem se zamilovala..ne do vseho teda, ale stara cast Sultanahmet, kde jsme i bydleli je kouzelna..meli jsme to tri kroky k Topkapi a Hagia Sophia, uzasny..naopak novejsi cast istanbulu me vubec nenadchla..uz jste vyzkouseli tureckou koupel? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veru ty fotky jsou pro mě naprostým týráním :-D Chtěla bych úplně všechno!!! A ty boty! Ani bych si nemohla mezi tolika pěknými boty vybrat. Jsem zvědavá, cos ulovila.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji moc za členství na mém blogu a milý komentář ! :)

    Musím říct, že snad z každé fotky něco nutně potřebuji.. Budu si muset udělat výlet do českého manga a doufat, že to tam najdu také!
    Ty lodičky a kabelky! Úžasné !

    A dovolenou v Istanbulu tedy opravdu závidím ! :))

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. To muselo být asi slušné překvapení. Jinak se můžeš podívat na zajímavé doplňky za levné ceny na jewellerytobuy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se maxisukně líbí, jednobarevné, ale vzhledem k mé výšce na ně asi můžu zapomenout. To nezachrání ani supervysoké podpatky jako jsou v té výloze za Tebou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, odlitame v patek do Istanbulu, zajimalo by me, jak dlouho je otevrena hlavni trida s obchody? Myslim tu Istiklal Cadesii, diky!

    OdpovědětVymazat
  7. Adelaidex, obchody jsou každý den minimálně do osmi, i o víkendu. Jsme na hotelu hned pod ní :)

    Goldie, takový prcek určitě nejsi! Ale člověk se nemá do ničeho nutit..

    Yvetta, díky za odkaz, už jsem tu tvoji reklamu viděla na více blozích.

    Michell, pokud mě něčí blog zaujme, ráda jej sleduji :)
    A těším se na postík z výpravy do Manga!

    Veru, z Manga jen dva kousky, ale musela jsem se podělit o překvapení z vystavení téměř kompletní kolekce!

    Alce, děkuji za typy, ono každá část má svoje kouzlo a třeba se sem ještě někdy podíváš :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zbožnuju Mango, vždy když tam zavítám neodcházím bez nějakého skvělého kousku, at jsou to botky, kabelky, brýle či oblečení,... je prostě skvělé

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem ho ve Francii obdivovala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda to je nádhera! Nad botkama bych slintala do rána...a ty platformy!!! To by byl asi můj bankrot:)

    OdpovědětVymazat
  11. noo, v tom Mangu bych si určitě vybrala ;D
    -tobě to sluší a máš nejlepší kalhoty

    OdpovědětVymazat
  12. Dlouhou sukni samozrejme musime mit ze jo. To je jasny. Ale ty boty na klinku ,ty cerne!!!...Ty jsou bozske, jdu se mrknout na shop:D....Uz se vrat domu:* Nejsi tam nejak dlouho:D...M*

    OdpovědětVymazat
  13. ach ty béžový lodičky! :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Hey dear!!!Great pics, love those black bags!!!
    Do you want to follow each otehr?¿
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  15. MAM RADA MAXI SUKNE! MAM JE PAR Z LONSKEHO LETA! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika