Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 18. května 2012

Narozeninová Giveaway o botičky ! ! !




Protože jsem koncem dubna měla narozeniny, v posledním měsíci jsem jsem od svých blízkých dostala spousty dárečků, které mi udělaly radost.

Proto jsem se rozhodla ji udělat i vám a vyhlašuji Narozeninovou Giveaway ! ! !

Ve hře jsou dvoje boty z New Look, stříbrné velikosti 37 a páskové sedí na 38 i 39.

Zúčastnit se může každý pravidelný čtenář mého blogu, je tedy potřeba být followerem přes google. 
Do vzkazu v komentářích uveďte vaši velikost, bohužel jsem limitovaná pouze velikostí 37, 38, 39 a abych vám to příliš neusnadnila, zajímá mě, který příspěvek (nebo příspěvky, více je lépe:) vás na mém blogu nejvíce zaujal a proč :)

Za týden, tedy 25.5. si vaše komentáře pročtu a ty které mě nejvíce zaujmou, pobaví či jinak zaujmou se mohou těšit na výhru.



velikost 37



velikost 38-39



                                                        Těším se na vaše vzkazy!!!

43 komentářů:

  1. 38 <3 juuuuj

    Ty první jsou úžasné!! Ale bohužel maličké:DD

    a není to asi moc originální, ale zaujal mě ten s věcmi LV, jednoduše koho byl LV nezaujal :)
    xoxo Mia

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj blog znám už déle a musím přiznat, že nejvíce mě zajímají outfit posty, třeba ta lososová skládaná maxisukně mě naprosto uchvátila, takovou chci :D, potom se mi moc líbí posty o kosmetice, například taková ta výrazná oranžová rtěnka mě praštila do oka, protože jsem rtěnkový maniak :D a navíc máš nádherné a plné rty. No ale úplně nejvíc mě asi zaujal námořnický příspěvek, protože jsem fanda retra a námořnického stylu a přiznávám se dobrovolně, že musím mrknout do Zary na ty šortky pruhované, ty jsou prostě super. A pokud bych si mohla nějaký příspěvek přát a rázem by byl určitě i můj nejoblíbenejší, tak to bude plavkový post, protože na nákupy plavek se vždycky strašně moc těším :). Jinak co se týče velikosti bot, mám 37 :). Hezký den P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že maxi sukně oslovila hodně lidí, sama ji mám ve velké oblibě :) Ty jsi taky měla bezvadný plavkový post, hlavně jsi ženám poradila jak na menší prsa, aby to vypadalo dobře, opravdu povedené.

      Sama tedy taky na něčem plavkovém zapracuji, i když v trochu jiném duchu.

      PS:ty šortky jsou z loňska

      Vymazat
  3. Nejvíce mě asi zaujal post o Istanbulu, tam bych se určitě také ráda podívala :-) Jinak se mi samozřejmě líbí příspěvky o kosmetice nebo módních doplňcích, na ty jsem tak trošku zatížená o-)
    Moje velikost je 39, email: michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tvůj blog znám sice jen krátce, ale zaujal mě natolik, že jsem se stala pravidelným čtenářem. Za poslední dobu mě okouzlil outfit s příspěvek ve kterém jsi měla tu nádhernou skládanou skuni korálové barvy, naprosto mě okouzila. Bude to asi tím, že v poslední době se mi strašně zalíbily skládané sukně a i ta barva je naprosto božská a musím říct, že ti moc sluší. Hrozně mě taky zaujal post o botičkách z New look, neboť boty a to hlavně vysoké lodičky miluji, ale žádné boty z new look bohužel nevlastním. A ty ve velikosti 38-39 vypadají nádherně, a myslím, že by mi snad si sedli. Většinu bot mám ve velikosti 39, ale najde se u mě i pár bot č.38. No trochu jsem se rozepsala, ale snad to nevadí :)

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Když to je těžký si vybrat jen jeden příspěvek! Doufám, že tedy nebude vadit, když jich vypíšu o pár víc:-D
    Líbil se mi Versatile Blogger Award-pár slov o mě.., protože jsem se o tobě dozvěděla víc osobních věcí, miluji saunování, miluji vířívky, miluji wellness, protože tam jsem slintala a hrozně ti záviděla tvou postavu (ale samo, že v dobrém;-), Čas změn, protože jsi nám v něm ukázala kocourka a já kočičky miluju, YSL v akci.., protože tam se mi hrozně líbilo jak jsi sladila boty s kabelkou, Několik mých oblíbených způsobů, jak uvázat shawl, protože je to šikovné to takhle vidět a sama fantazii nemám a navíc je to video a videa mám prostě ráda, Sobotní shopping, kupodivu ne kvůli shoppingu, ale protože jsi se tam fotila v koupelně, která mě uchvátila, Oblíbené sprchové gely lehce netradičně, protože to opět bylo video a navíc vtipně a netradičně podané, Co mi Ježíšek nadělil.., protože jsem prostě voayer a miluju dárečky:-D
    Jinak pobavit zrovna, když chci vůbec neumím, tak mi nezbývá než doufat, že máš málo čtenářek se stejnou nohou jako já;-)
    Mám 37 a Popelčiny střevíčky by se mi šikly:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za super koment, jde vidět, že mě čteš opravdu poctivě a toho si moc vážím. Čím víc, tím líp, sama jsem překvapená co koho zaujalo :)

      Vymazat
  6. Ahoj, na tvůj blog jsem narazila teprve nedávno, asi někdy kolem vánoc, velice mne zaujal a od té doby stále sleduji, zda se neobjeví nějaký nový příspěvek. Líbí se mi úplně vše, ale co mě vždy zaujme, jsou tvé outfity. Máš to všechno do detailu vymyšlené, sladěné a vždy moc dobře vybrané pro danou situaci nebo událost. Opravdu smekám klobouk nad tím, jak vše oživuješ doplňky, a tím ten outfit dovedeš k největší dokonalosti. Přeji, ať se dílo dále tak daří jako doposud.
    Velikolst bot 37 :-) Přeji hezký den Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, děkuji. Je to taková moje úchylka mít vše dokonale sladěné, tedy z mého pohledu a jsem nadšená, když to vidí i ostatní!

      Vymazat
  7. Jeden příspěvek? No to je těžko. :) Nejvíc mě bavil příspěvek s videem o vázání šátků. Hodně jsem to okoukala a konečně si umím zavázat šátek na milion způsobů. :) A taky jsem se naprosto zamilovala do příspěvku s věcmi z new looku!
    Botičky bych chtěla páskové, velikost 38-38. :))

    P.etulinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, to je super, že jsem tě v něčem inspirovala, opravdu mám radost. že máš ráda šátky jsem si už všimla :)

      Vymazat
  8. Veru, ty páskové boty jsem měla vyhlédnuté a nebyla moje velikost :(

    Velice se mi líbil post z Instanbulu, to jsem u těch fotek skoro slintala :-) Kdybych tam byla, asi bych ani nevěděla kam dřív. Každopádně dále se mi líbil post se sukní a s mint kalhotama ze Zary.

    U naprosto KAŽDÉHO příspěvku se mi líbí, že je vidět jak si na něm dáváš záležet, kombinuješ doplňky, barvy a luxusní kousky s běžně dostupným oblečením.
    Verunko, jsi pro mě velkou inspirací! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, zrovna od tebe mě to moc potěšilo! Znáš mě i v soukromí a víš, že opravdu jsem maniak na hadříky a doplňky, prostě mě to baví.

      Brzy bude návštěva další destinace, snad fotky opět zaujmou :)

      Vymazat
  9. Tvůj blog už sleduji docela dlouho a strašně se mi líbí jak dokážeš zajímavě kombinovat barvy a dražší kousky s těma normálníma z řetězců :)..Nejradši mám asi outfit posty ale hrozně moc semi líbil tvůj článek o Istanbulu! Uplně mě dostal do té atmosféry a někdy bych se tam ráda podívala tak snad se poštěstí :) .. Tvůj blog je vážně skvělý .. Kdyby se mi zadařilo v tvojí giveway vybrala bych si ty páskové ve 39 :)

    mukinisek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono není umění se obléknout za velké peníze, navíc to zdaleka nemusí být zárukou vkusného outfitu.
      Naopak, materiálově kvalitní základ z běžně dostupných řetězců občas doplněný něčím luxusnějším je podle mě ideální varianta. A za luxusní považuji klidně i botičky ze Zary či kabelku z Asosu!

      Vymazat
  10. Tvůj blog sleduji už dlouho, ale přes google až dnes, protože mi celkem trvalo to s panem googlem vymyslet a zaregistrovat :D jinak já jsem "outfitová", takže takové příspěvky mám nejradši. Hodně mě zaujal článek, kde jsi na sobě měla modré šortky a tyrkysové sako, nádherná kombinace, navíc jsem se upřímně zamilovala do tvých malinově červených balerínek Salvatore Ferragamo, takové bych taky jednou chtěla:)) a úplně nejvíc hotová jsem byla z tvých botiček z newlook.com :)) ty barvy a kabelky k tomu, SUPER! :)) Jinak bych si vybrala ty botky na klinu, mam velikost nekdy 38 a nekdy 39, ale nosila bych je i kdyby byly o dve cisla vetsi :D
    Mej se hezky! :)
    petracor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti děkuji, že ses kvůli mě zaregistrovala.

      Ten post byl fajn, já z těch šortek byla tak nadšená, že jsem v nich musela ven i v té zimě! A pokud by to zaujalo i jediného člověka, jsem spokojená.

      Vidím, že jsi taky botičková a kabelková, v tomto určitě vyjdu ráda vstříc. Kdyby jsi měla návrh na nějaký post, klidně mi napiš do formspring, motivace nikdy není dost!

      Vymazat
  11. Ahoj :) asi nebudem velmi originálna ale mne sa páči tvoj štýl a atmosféra tohto blogu je úžasná a vidno že si dávaš záležať aby bol čím dalej tým lepší :)a blogu držím nadalej palce a teším sa na nové posty :)
    mám velkosť 38/39 :) krásná giveaway :)
    have a nice day :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blog mám především pro radost a zábavu a opravdu mě těší, že se ti líbí!

      Vymazat
  12. Ahoj :) pre mňa bol doteraz najúžasnejší článok o Istanbule - úplne ma to naladilo na inú vlnu, a nalákala si ma ním natoľko, žeby som tam chcela tiež v budúcnosti ísť, ak to bude možné :) tvoje fotky sú tisíckrát krajšie ako v akomkoľvek časopise :)))
    prajem ešte veľa krásnych príspevkov, nech máme aj naďalej potechu pre oko a išnpirácie :)))
    v prípade výhry veľkosť 37 :)
    denisa.hilovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit a jsem ráda, že se článek o Istanbulu tolik líbil, bylo to tam moc fajn :)

      Vymazat
  13. chcela by som tie paskove :) kedže mam 39 nohu:)
    fredyqa@azet.sk
    maš krasny štyl:)) tvoje oblečenie vo mne evokuje popadnuť kreditku a nakupovať!:D:)

    OdpovědětVymazat
  14. To vážne? Giveaway o topánky? Neverím vlastným očiam! :))) Ja som maniačka, ak sa vydám čo i len po smotanu do obchodu, vždy to skončí topánkami, topánky a kabelky sú mojou vášňou. A to nehovorím o návšteve obchodných centier v štýle "ideme len na kávu", následky sú pre moju peňaženku často katastrofálne :D Tvoj blog sledujem nejakú dobu a tvoj cit pre módu ma veľmi baví, post s mango sukňou mi intenzívne utkvel v pamäti, no tiež travel post o Istanbule a fotky z ich miestnych obchodov ma očarili, milujem tvoju LV speed s iniciálkami, YSL clutch no a tvoj novoročný outfit bol dokonalý! :) Vybrať jediný obľúbený príspevok je nemožné, naozaj :) Mám veľkosť 38/39 a tieto topánky sú úžasné !
    Maj sa krásne.
    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S botičkami jsem na tom podobně, i když v poslední době se dost mírním-málokdy totiž potkám něco, co bych ještě neměla doma a zaujalo mě :).

      A jsem ráda za další poctivou čtenářku, která má přehled o mých kabelkách a pamatuje si i ,,starší" outfity!

      Vymazat
  15. Já mám 37
    mina@minaandanailpolish.com
    Mně se nejvíc líbí Tvoje outfitové posty, protože mám podobný vkus, takže se mi to vždycky moc líbí. Já akorát nemám takový dokonalý cit pro zkombinování všeho i s doplňky, ale právě Ty jsi mojí inspirací! A úplně nej post je zatím ten s maxi růžovou sukní z manga, protože takové se mi teď děsně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míno, jsem si jistá, že ty máš zase obrovský cit pro dekorativku a laky na nehty, každá máme to svoje, i když se třeba podceňuješ.

      Být zrovna tvojí inspirací je pro mě velká pocta a budu se snažit tě nezklamat!

      Vymazat
  16. juj, asi to vyriešim ako popoluškina sestra :D ale nie, oželiem strieborné topánočky a vyberiem si radšej č. 38 :) veď oboje boty sú skvelé.
    páčil sa mi tvoj outfit na nový rok, lebo obdivujem odvážnych ľudí a ja nemám "gule" na niečo flitrované a tiež tvoje módni abeceda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ninuš, s flitrovaným to chce postupně a určitě by ses s nějakým jednoduchým kouskem rychle sžila :)

      Vymazat
  17. Mně se nejvíce líbilo video se sprchovými gely a to ani ne kvůli nim, ale líbil se mi ten nevšední nápad a strasně závidím Tvá prsa :D
    Jinak mám nejraději outfity, protože jsem zatížená na botičky, kabelky i hadříky. Ráda se koukám na Tvoje fotky, protože jsou takové civilní, žádné strnulé pózy u zdi.
    Botičky mám velikost 37 a ikdybych je vyhrála, drahá polovička by mi těžko uvěřil, že jsem si je nekoupila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ta poslední věta je milá i celkově tvůj koment, děkuji.

      Vymazat
  18. Tie druhé sú krásne,prekrásne! Ja by som si takéto botičky sama nekúpila,pretože by som na nejaké vyššie ako 4centimetre (:D) nemala odvahu,ale keby som ich vyhrala,bola by som prešťastná!S veľkosťou mojej nohy je to celkom zložité,mám nejaké topánky veľkosti 37,nejaké 38 a myslím,že aj 39 :D Takže keby mi boli veľké,určite by sa im potešila moja sestra,ktorá si nejaké pekné plánuje na leto kúpiť :)! S tým naj príspevkom je to ťažké,teraz som ťa objavila a musím povedať,že všetky príspevky sú super! Najviac sa mi páči asi článok,v ktorom si spomínala na leto.Ako veľmi by som aspoň raz za život chcela vidieť more..No naozaj sa mi tu páči všetko! Outfity,nechty,shopping posty,recenzie.Nemám rada vyberanie z komentárov,pretože už keď ho píšem viem,že nevyhrám,ale nemohla som sa neprihlásiť :)
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za návštěvu blogu a doufám, že se bude i dál líbit! Sama se nemůžu léta dočkat a určitě se můžeš těšit na spoustu nadšených sluníčkových postů.

      A s mořem držím palce, aby ti to jednou vyšlo!

      Vymazat
  19. Ahoj Verčo,

    na tvůj blog jsem narazila teprve nedávno a jsem moc ráda, že jsem tě objevila. Jelikož se teď učím na státnice, tvůj blog je mi příjemným rozptýlením. Ve volných chvilkách a pauzách, které si dělám během dne, čtu tvoje články a nechávám se inspirovat skvělými a neotřelými outfity :). Už se nemůžu dočkat až odstátnicuji a vyrazím do obchodů také sehnat pár krásných kousků. Určitě se někde podívám po maxi sukni, nikdy bych neřekla, že něco podobného budu nosit ale pokud mi bude slušet tak jako tobě, pak si ji určitě pořídím.

    Vzhledem k tomu, že bych ráda za odměnu po státnicích někam vyrazila, určitě mě inspiroval i Istanbul, který jsi navštívila. Turecko mám velmi ráda, ale bohužel jsem zatím navštěvovala jen turistické destinace na jihu. Poznávací výlet, který by nebyl jen za účelem "válení se na pláži" mě velmi láká.

    Možná to vše spojím v jedno. Naplánuji výlet za krásami Istanbulu a zároveň to spojím s nákupy :). Alespoň vím od tebe, kam se podívat, co bych měla vidět a kde se dá něco pěkného nakoupit.

    Děkuji Ti za inspiraci a přeji ať se tvému blogu daří!

    Měj se hezky,
    Zuzana
    77zuzi77@seznam.cz
    39

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, v poslední době sleduji, že velmi oblíbeným zpestřením při učení se na státnice jsou blogy a mám radost, že i můj mezi ně patří. Držím palce, at vše v klidu zvládneš!

      Dovolené si vybírám podle toho, jak se sama cítím. Pokud je člověk utahaný a potřebuje vypnout, zrelaxovat, nemá cenu volit poznávací zájezd. A když vyjde volných jen pár dní, nemá cenu letět na týden k moři, ale raději zvolit některé evropské město-poznat jeho kulturu, památky a třeba i menší zastrčené obchůdky s poklady :)

      Istanbul vřele doporučuji, jen nepočítej s městem z pohádek Tisíce a jedné noci, ale s moderní metropolí s butiky vyhlášených světových značek.

      Vymazat
  20. Ahoj, uplne najkrajsia si na silvestrovskom poste, si tam sexy. Tie flitrovane saty som si musela kupit aj ja, ked som ich na tebe videla. 2. najoblubenejsi prispevok bol so sprchovymi samponmi, mas velmi prijemni hlas:). Pacil sa mi aj prispevok s lososovou suknou, zavidim ti tvoju vysku, mne by bola sukna dlha minimalne o 20cm:DDD. Na tvojom blogu sa mi najviac pacia fotky, pretoze su vzdy prirodzene. Btw mas pekneho kocurika:)
    Aj ked pochybujem ze vyhram, nikdy som este nic nevyhrala okrem farbiciek na karnevale ked som mala 11 rokov:D, mam velkost 38-39. morongova.i@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně sis ty šaty taky pořídila? No super, jsem nadšená, že jsem někoho až takhle inspirovala, ony jsou opravdu skvělé!

      Ona ta sukně je i mě o 15 cm delší, než je nutné, z toho si nic nedělej :)

      Vymazat
  21. Ahoj Veru,
    nejsem vůbec žádná bloggerka, ale jednoho dne jsem zahlédla tvé téma Botičkovým maniakům NEDOPORUČUJI :) stránky New look.com :) s naprosto originálními a dokonalými fotkami a hned sjem si musela tvůj blog pročíst celý:) Post s dlouhou sukní byl také výborný..

    A když jsem dnes zahlédla novou giveaway a navíc botičkovou..musela jsem hned zjistit, jak můžu přispět a tak se zapojit..no, dostala jsi mě:)

    Přeji hodně dalších skvělých postů

    Mimochodem, kdybych vyhrála, mám velikost 37:)
    smoulolinka@centrum.cz

    Pa, Olina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Oli, můj blog je pro každého a určitě ne jen pro bloggerky.

      Moc mě potěšilo, že článek o botičkách z New Look zaujal, sama jsem z nich nadšená, tak proč se nepodělit :)

      A budu velmi ráda, když se ti budou líbit i budoucí posty, kde o boty a jiné doplnky jistě nebude nouze.

      Vymazat
  22. Moje milé čtenářky!

    Moc a moc vám děkuji za vaše komentáře, vidím že post z Istanbulu je velmi oblíbený a do budoucna jistě nebude jediným nahlédnutím do jiné kultury.

    Sukně z Manga je prostě top, o tom žádná. Zaujaly mě i vaše pocitové poznámky o blogu a jsem velmi ráda za to, jak jej pozitivně vnímáte.

    Nejsem z těch bloggerek (pokud se tak vůbec mohu nazvat), které by pravidelně informovaly o nejnovějších kolekcích, měly doma vždy hned ty největší pecky, psaly posty nejraději denně..

    Mým názorem je to, že méně je někdy více a než abych přispívala za každou cenu, raději pár dní počkám, až budu mít chut i téma. A pokud toto oceńujete, je to pro mě větší odměnou, než mít tisíc followerů!

    OdpovědětVymazat
  23. mám rada tvoj blog, tvoju pre mňa možno odvahu v outfitoch, páčilo sa mi ako si to vyriešila s náušničkami ja by som si tiež rada také vyrobila, len najprv musím nájsť potrebné veci a keď sú také krásne načo mi pravé :D tá dlhá sukňa ti pristane a skombinovala si ju úžasne, inak si to asi ani neviem predstaviť, keby som mala tú sukňu tvoju výšku asi by som sa tvojím outfitom úplne inšpirovala :D tie druhé topánky 38-39 sú úžasné a vyzerajú celkom pohodlne, i keď sa mi páčia aj tie strieborné nie je to moje číslo a ja nosím len plné opätky, teším sa na ďalšie skvelé outfity, fotky z tvojích výletov a každý tvoj článok
    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,
    nejraději mám tvé outfitové příspěvky- umíš krásně kombinovat, vždy to má šmrnc, jsi mou inspirací :). Moc se mi líbily šaty s flitry ze Silvestra, dívala jsem se na ty fotky snad 5 minut :D a pak taky námořnický post- miluji modrou, moře a cestování a ještěě mintový post + sukně z Manga, s mými 160cm by na mě vypadala vtipně :D Vlastně všechny tvé příspěvky mají něco do sebe, je těžké jeden. :)
    Mám velikost 37 a má sbírka lodiček se pomalinku rozrůstá :)
    iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, mě se děsně líbí tvoje fotky ze zahraničí, sama bohužel zatím nemám moc finance na cestování, tak se vždycky namlsám alespoň takhle a sbírám díky tomu i typy kam se vydat až ty finance budou :)! Stejně jako všichni zbožňuju příspěvěk se sukní z manga..jsi v ní něco mezi Marylin a antickou bohyní! Prostě super sexy ženský styl. A taky mě velice pobavil ten článek jak jsi vyprávěla, že se ti vůůůbec nelíbily Almy od LV a jak jsi se dohadovala s kamarádem a dnes by asi kamarád koukal (nebo možná kouká), že jich máš pomalu na malý krámek :D! Jinak se mi děsně líbí ty páskovky a vypadá to přesně na mojí velikost :) něco mezi 38 a 9 :). terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Tahle giveaway je pro botoholika (jako jsme já) ušitá na míru. :) Mně se líbí tvé outfitové příspěvky, jsou to příjemné kombinace a pak new in posty. Moc se mi líbil článek, kde jsi měla růžovou sukni z Manga, ta je úžasná'

    Já mám velikost 38, takže bych to spíše viděla na páskové sandálky. Oboje botky jsou ale krásné. :)
    stylebyveronika@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika