Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 14. června 2012

Pár nových nejen neonových přírustků..



Za chvilku nás čekají velké slevy, ale já jsem přesto neodolala a pár nových kousků si pořídila.

Nevím z čeho mám větší radost, zda ze sandálků či vyšívaných šortek, o neonovém ,,psaníčku" nemluvě. Na kabelku z eBay jsem se už chvíli chystala a budu ráda, když ji budete stejně jako já považovat jen a pouze za hezkou No name brašničku. Ve skutečnosti je spíše do zelena, i na eBay se ji prodejci podařilo vyfotit tak jako mě, proto jsem čekala kabelku modrou :)

Pokud by některé z vás zajímal článek o nákupech na eBay, způsobech platby, Pay Pal, dejte mi do komentářů vědět.


















Na závěr jedno doporučení :). Pokud máte na léto průhledné či více transparentní kalhoty nebo šaty, doporučuji si pořídit spodní prádlo ne v bílé, ale v tělové barvě. Výhodou těchto tělových kalhotek z Intimissimi je to, že jsou bezešvé a tím pádem se vám nikde nezaříznou. Sama je mám v několika kusech a ráda je využívám např. pod úpletové šaty.



39 komentářů:

  1. Po těch kalhotkach mrknu, zrovna jsem jedny upletove šaty pořídila:-) jinak mě překvapuje koupě no name brasnicky vzhledem k diskuzi u me rádoby hermes peněženky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karol, ta taška na sobě žádný nápis nemá, tím pádem je opravdu jen no name kabelkou jako třeba Almou inspirované kabelky v Mangu. oproti tvoji peněžence s napisem a kompetnim balenim urcite značky je to něco naprosto jineho.

      Navíc si myslim, že jsem v komentu u tebe svůj názor vysvětlila a bylo jasné, že to nemyslím zle.

      Vymazat
    2. To ja to taky zle nemyslim, jen mi to v principu prijde to same:-)

      Vymazat
    3. V principu to samé znamená fake a v tom případě by fake různých značek nosil celý národ :-D Ale díky za názor, zpestřila jsi mi tím odpoledne.

      Vymazat
    4. V tomto se tedy musím zastat Veroniky, já vnímám jako velkej rozdíl to, pokud je jen kabelka tvarově inspirovaná Hermes a fake Hermes :)V tom případě by byl fake půlka sortimentu Háemka, NY apod. Např. jsem si koupila krásný no name nude lodičky, ale mají červenou podrážku a rozhodně si nepřipadám, jako bych měla fake Louboutinek :)

      Vymazat
    5. Tak me to zas prijde svym zpusobem stejny, porad je to kopirovani znacky, a jestli na to ten napis priznaj nebo ne....obzlast u hermes ty napisy snad nejsou ani videt, ne? (Ne ze bych tedy nekdy mela birkinku nazivo v ruce, kez by :D Kazdopadne je ta taska pekna, o tom zadna!

      Vymazat
    6. To jo, ale přeci jen mezi fakem a napodobeninou je rozdíl :). Já se teda jakž takž snažím vyhýbat obojímu, necítím se v tom dobře. Fake žádnej nevlastním, ale když se mi líbí něco, co by se dalo považovat za napodobeninu (viz lodičky s červenou podrážkou), koupím si to.

      Veru, chtěla jsem se tě ještě zeptat, jak je na tom kabelka s kvalitou. Mám ve sledování řekla bych kabelky v podobné cenové relaci, sice ne tuhle přesně, ale řekla bych, že to bude to samý. Jako sice nejsou drahý, ale přeci jen, i pětikilo za šunt naštve.

      Vymazat
  2. díky za tip na kalhotky! mam jedny docela pruhlednejsi mintove saty a potrebuji neco v telove barve!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky, Veru. To psaníčko je super a kabelka z ebaye také. :) A laserem řezané kalhotky jsou skvělé pod cokoliv a hlavně nejsou vidět.
    Jinak kabelka je pěkná, přemýšela jsem nad ní, ale nakonec asi zvítězí jiná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, i takových pár drobností potěší. No a neonky? Ty musely být mé!!

      Vymazat
  4. Vlastnim take par bezesvych kalhotek, ale i pod upletove saty nosim co mi zrovna vleze pod ruku, kdyz clovek spravne zvoli velikost a strih, tak mi prijde, ze ani obycejne kalhotky se az tak moc nezarezavaji.
    A o nakupech na ebayi, predevsim tipech kde nakoupit, bych clanek urcite uvitala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam já ty špíčky musím trošku hlídat, ale je pravda, že to bude i blbým typem kalhotek.

      Ohledně eBay bych spíš napsala JAK nakupovat, o tom u koho přehled nemám, spíš bxch dala dororučení jak si dát pozor na podvodníky.

      Vymazat
  5. Vůbec bych neřekla, že máš velikost 42.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy, většinou mám mezi 40-42. a ti Italové dělají vše malé :-D

      Vymazat
    2. To je pravda:) Mají to celé posunuté:)

      Vymazat
  6. Ty zlatý boty a kabelka - to se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  7. K těm kalhotkám chválím osvětu. :-) Vůbec to, že se má pod průhledné oblečení nosit tělové prádlo by se mělo učit ve škole.

    OdpovědětVymazat
  8. a nemohla by si dat odkaz na predajcu tej kabelky z ebayu, ja som si takuto kupila kozenne v bezovo-sedej v Rime a premyslam nad ciernou..celkom sa mi paci na pohlad material, lebo niektore, ktore som videla boli viditelne lesklo-umele, co mi az tolko "nerezalo". Inak krasne ulovky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, najdeš jich víc např. pod Boston bag. Já kupovala tady:
      http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=330716155982&cmd=VIDESC&index=1&nav=SEARCH&nid=10633319638

      A na kabelku za pár stovek je opravdu hezky zpracovaná.

      Vymazat
    2. Jé, tohoto komentáře jsem si nevšimla, to asi zodpovídá mou otázku výše :)

      Vymazat
    3. Dá§i nevadí :-). Fotky přesně odpovídají vzhledu (až na barvu) a i ty ,,kovové" části jsou dobře udělané. Mám i detailnì fotku, zapoměla jdem ji pridat-napravím!

      Vymazat
    4. no ja viem, ze na ebayi ich je viac, ale vacsina mi prisla na tych obrazkoch strasne leskla, preto som sa hned chytila toho, ze u koho si kupovala:)a navyse vidim, ze ti nedosla ani nejak premacknuta:)

      Vymazat
    5. Evi, už jsem doplnila tu detailnější fotku. Ona mi přišla ,,na plocho", tedy jsem ji musela na den vycpat, než byla 100%.

      Vymazat
  9. Tvá úchylka na neonky je neuvěřitelná:) Já jim ještě moc nepodlehla, takže budu obdivovat spíše tu kabelku, která vypadá perfektně a kvalitně. A bezešvé tělové prádlo je úžasné, chodím na něj do Outletu ve Štěrboholech, kde má právě Intimissimi a Tezenis skvělé ceny. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, první věta mě pobavila :DD

      Vidíš, do Štěrbohol jsem se ještě podívat nebyla, to by určitě stálo za to. Díky za tip!

      Vymazat
    2. Celkově z toho bývám často zklamaná, ale když už nic, to prádlo je tam super:) (i když kdysi jsem si odtamtud odvezla naprosto úžasné Mngo šaty...) A teď jsem brouzdala po e-bay a náhodou narazila asi na tu samou kabelku, vypadá tam ale tmavě modře... a ta barva by se mi velmi hodila k mým novým asos šatům (jak já u toho učení internetově řádím!), tak jsem si na tebe vzpomněla:) Veronika

      Vymazat
    3. Veru, kabelka na eBay měla stejnou barvu, jako na mých fotkách. Ale pozor, myslím že už jsem to tady někde zmiňovala, ve skutečnosti je spíše tyrkysově zelená!

      Vymazat
    4. Tak ono je jich tam spousta... jestli zbudou peníze na konci měsíce, taky si ji asi pořídím. Je jednoduchá, hezké, ne extra velká, ale ani malá... připadá mi tak akorát:) Veronika

      Vymazat
  10. Jéje, projíždím poslední posty, uvidím povědomý tvar úžasné kabelky, zajásám, otevírám post - a ona je to jen tahle no name. To mě u tebe překvapilo. Jako nemám proti tomu nic a plně respektuju každého postoj, ale nějak se mi to k tobě stejně nehodí.
    Nicméně musím říct, že trend neonek se mi líbí snad pořád víc. Svěží, slušivé a pěkně letní. Těším se na další fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já překvapila i sama sebe! Ale když jsem viděla, jakou diskuzi totožná kabelka strhla u Petry lovelyhair, rozhodla jsem se, že kašlu na předsudky a jdu do ní.

      A neonek ještě u mě bude habaděj, ještě jste v akci neviděli několik nových hadříků a možná vytáhnu i Almu, vždyt to je taky neonka :)

      Vymazat
  11. No a mne to zase vůbec nepřekvapilo. Není to tady poprvé. Myslím, že kabelka je na první pohled další jasný asijský fejčík v této stáji. Ale tak záleží na každém, jak si to pro sebe zdůvodní, že...na cizím hnusný fake, na mně no name. Hezké. :) Jen bohužel, že tenhle pohled zastávají i ti ostatní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, díky za názor!

      Pro mě je kabelka No name z jednoduchého důvodu. On totiž na ní není jediný nápis, tedy ani takový, který by si nějakou značku přivlastňoval.

      A že je z Asie? Půlka Zary je šitá v Bangladéši, ono si dnes v této cenové kategorii těžko pořídíš něco, co zpracovaly evropské ručičky..

      Vymazat
    2. Verčo, mě to u tebe taky překvapilo..jasně, že to není fake v pravém slova smyslu, ale já třeba bych se prostě cítila trapně už jen s pouhou napodobeninou, když vím čeho je to napodobenina.

      Vymazat
    3. No Dani, možná by jsi byla překvapená co všechno co máš doma bylo něčím inspirované a tedy to je napodobenina. Moc hezky to pořešili ve filmu Ďábel nosí Pradu.

      Ona v tomto podání jsou teda letošní lakované kabelky v Mangu inspirované tvarem Almy a Speedy kopie.Nosí je spousta lidí a oni všichni jsou trapní? zrovna tvoje slova u Petry, která rozpoutala obrovskou diskuzi, mě povzbudila k tomu si tu kabelku pořídit a dát ostatním najevo, že kašlu na předsudky.

      Už jsem to napsala několikrát, ta kabelka na sobě nemá jediný nápis, já sama ji za nic jiného než za kabelku z eBaye vydávat nebudu. Pokud si stále někteří stojí na vedení a pořád mají potřebu to řešit, nechť raději můj blog nečtou. Určitě se nebudu zdržovat toho si koupit věc, která je třeba něčemu podobná a rozhodně nejsem jediná blogerka.

      Kabelka s ostny z VJ style, kterou mají tucty holek je inspirovaná Alexanrem Wangem, modrá kabelka Hanky z Czech Chicks jena první pohled totožná s Balenciagou. A kdo je řeší?

      Více toto téma rozebírat nebudu, ať se to třeba někomu nelíbí a odsoudí mě za to.

      Vymazat
    4. To máš pravdu, možná bych byla překvapená, ale jak píšu, vědomě nic takového nemám a JÁ bych si připadala trapně, nepíšu nic o tom, že ty jsi trapná, jen, že jsi mě překvapila. Respektuju odlišný názor než je můj a nechápu, že některé blogerky nejsou schopny toho samého ač jsou podle mě na to už dost staré. Ty aspoň diskutuješ, čehož si cením a podle mě diskuze nikdy není špatná, aspoň se člověk dozví jiné názory a může si tříbit ty svoje.
      Zajímalo by mě, jak to v tom filmu pořešili? Sice jsem ho viděla, ale na nic takového si nevzpomínám..?

      Vymazat
    5. Řešili tam původ věcí, to že každou barvu, model, které běžně nakupujeme musel nejdříve někdo vymyslet..

      Vymazat
  12. such a great purchases!! love the bag in pink colour! :)
    xoxo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika