Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 27. července 2012

Moje nejoblíbenější kabelky letošního léta




Protože nemám možnost fotit každý outfit, jste o některé moje kabelky ochuzené a to mi bylo líto. Touto formou bych se s vámi chtěla podělit o ty, které letos nosím nejčastěji, včetně pár slov o každé z nich :)

Jsem kabelkový nadšenec, mám jich možná trochu více než je obvyklé a díky tomu si je rozděluji na více druhů. Pro běžné nošení, třeba na cestování, na koupaliště, na večer atd.






Kabelku LV mám už několik let. Byla to limitovaná edice pro léto a je to vlastně plážová taška. Má obrovskou výhodu v tom, že je opravdu velká, tedy se mi do ní vejde vše potřebné pro příjemné odpoledne u bazénu, včetně ručníku a její součástí je voděodolná kapsička pro plavky. Mám i jiné plážovky, ale tahle je moje nejoblíbenější.


Hnědý messenger z H&M je v poslední době moje cestovní taška. I když se to nezdá, díky širokému dnu má velký objem a proto je pro mě při cestování vlakem nepostradatelná. Vše potřebné mám pohodlně při ruce a zároveň se o ni nemusím bát, jako o některý nákladnější kousek






Zelené psaníčko z Asos.com ráda nazývám psáňem, protože zdrobnělina při jeho velikosti zní opravdu legračně. Vejde se mi do něj spousta věcí, proto jej ráda nosím hlavně přes den a hlavně, zlaté doplňky miluji!


Látková taška s nápisem je výtvor jedné bloggerky, který mě zaujal krásnou kresbou i nápisem (slečna at se mi ozve, vypadl mi název blogu). Tomu jsem opravdu nemohla odolat a těchto tašek pro všestranné použití není nikdy dost :)






Už několik let jsem měla v plánu si pořídit bílou kabelku. Líbila se mi jedna od LV, nikoliv ale její cena. Všude jinde měli všechny možné odstíny slonovinové kosti či bílé kávy, ale čistě bílá prostě nebyla.. No, letos to vyřešila tahle parádnice z Holešovické tržnice v Praze a já nechápu, jak jsem bez ní do teď mohla být :DD


Psaníčko YSL už dobře znáte, je moje zamilované a proto tady nemohlo chybět! Hodí se mi k mint barvě a jedněm barevným kalhotám, proto jej i v létě unosím při mnoha příležitostí.






Cokoliv proutěného je pro mě na léto MUST HAVE a proto jsem loni neodolala tomuto psaníčku ze Zary. Bílá kombinace je ideální k mnoha šatům, i jen tak k jeansům a proto si jsem jistá, že tento kousek budu nosit, dokud se nerozpadne.


Máte také kabelky rozděleny dle příležitostí pro nošení, nebo spíše nosíte jednu oblíbenou? Vím, že mnoho z vás nebaví přendávání věcí, ale já toho sebou zase moc nenosím, takže s tím nemám problém.





Pokud by budete chtí, pošlete mi fotku vašeho oblíbeného kousku na email by_veronica@centrum.cz  i s povídám proč je zrovna tahle kabelka v létě vaší nej a já jednu z vás odměním lakem na nehty s krásnou letní barvičkou od China Glaze.



20 komentářů:

  1. najviac sa mi paci to zelene, je perfektne!

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný výběr! Ta bílá kabelka je super a podobnou sháním. Jinak asi nejvíc se mi líbí slaměna ze Zary a pak plážová LV. :)

    OdpovědětVymazat
  3. všetky sú krásne:)

    najviacej ta zelená z asosu:) a lutujem ze som si nekupila tu hnedu z Hm


    littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!

      Mám pocit, že jsem teď v H&M viděla podobnou, tak se zajdi mrknout.

      Vymazat
  4. Krásne kabelky! :-) Najviac ma zaujala zelená... ;-) Najbližšie by som mala ísť do City Parku tak niečo musím pokukať :D :D .... Krásne!! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. tak já opět slintám nad psaníčkem YSL, jako vždy, když ho vyfotíš :D a ta bílá z tržnice je super, líbí se mi,že je bílo stříbrná, což by mi sedělo líp, všude vídám zlatou kombinaci. zkusím mrknout, jestli v Brně neco takového mají

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, s YSL psaníčkem tyto pocity zažívám kdykoliv s ním vyrazím ven :-*

      Sama preferuji zlaté kování, ale u tohoty typu kabelky by to už bylo moc, takže mi to stříbrné nevadí.

      Držím palce, ať pořídíš podle svých představ!

      Vymazat
  6. Vážně hezké kabelky, ale ta bílá z tržnice mě fakt překvapuje, jak vypadá dobře. S bílou kabelkou je to vždy problém, aby vypadala... Kamarádka si koupila koženou asi za 4 tis. v Salamanderu a do půl roku ji některé části zežloutly a oloupaly se, takže to rozhodně není o ceně. Nemohla to reklamovat, protože se odstěhovala do ciziny. Jen píše, jak je nešťastná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti děkuji!

      Sama jsem sháněla spíše vak, to je typ kabelky mi nejblizší, ale bohužel. Tahle mě stála 350kč a dá se říci, že je opravdu hezky zpracovaná, ale je pravdou, že jich měla v ruce několik, než jsem našla pěknou bez vady. Ale s tím už člověk na takovém místě počítá..

      Průšvih u světlých kabelek je přenos barvy a dokud jsem to sama nezažila, nevěřila jsem že je to možné. Tedy pozor i na světlé jeansy a v nejhorším případě pomohou vlhčené dětské ubrousky :-)

      To žloutnutí je bohužel přirozený proces, hlavně u bílých věcí. Chce to nenechávat danou věc moc na světle, nejlépe schovat do protiprachového pytle. A osvědčil se mi i bílý krém na boty pro oživení barvy u kožené kabelky.

      Vymazat
  7. h&m a ta z toho asosu má krásnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  8. ta hnědá háemková je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta hnědá z H&M! <3 Láska na první pohled :D Musím se jít mrknout, jestli tam nějakou aspoň podobnou nenajdu :) Pak se mi ještě nejvíc líbí ta zelená z asosu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama bych neřekla, že takhle jednoduchou kabelku si tolik zamiluji.

      Ale vejde se toho do ní hodně, a na to že ji tahám dost často, že stále jako nová-bez odřenin či popraskané glazury nebo lemů.

      Určitě jsem jí podobnou v poslední době v některém H&M viděla, takže ji určitě najdeš i ty :)

      Vymazat
  10. Nejvíce mi padla do oka ta zelená z Asosu:)
    Já jsem taky kabelkový maniak a taky maniak na boty, mám to po mamce, takže to máme doma dvojnásobně:D

    http://myparadise.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máte Terko super, že si můžete vše půjčovat a máte toho každá jednou tolik!!!

      Vymazat
  11. Normálně ceny u recenzí píšu, ani mě to tentokrát nenapadlo, protože se to všechno rozebíralo na facebooku a hned na přední straně lush je na to reklama.

    OdpovědětVymazat
  12. Vuittonka je nádherná, jen by mi ji bylo nosit na pláž, pze při mém štěstí co se kabelek týče, by hned po první návštěvě už tak krásně světlá nebyla ... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, ten materiál je nějak upravený, protože jsem si sama říkala, že se nijak moc nešpiní.
      Ale je jasné, že do písku nebo na trávu ji nepokládám, postavím ji na žabky a je to :DD

      Vymazat
  13. Ahoj Verčo, o psaníčku YSL jsem premýšlela už velmi dlouho, ale vždy jsem koupila nejake jiné:-) ovšem teď už ho mám taky!!!!!! A je boží...., mám zlaté:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika