Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 25. srpna 2012

China glaze DANCE BABY a rtěnky od Kate Moss Rimmel



I když v poslední době nejsem absolutně schopná nafotit reálné barvy čehokoliv, přesto mi to nedá se s vámi nepoděla o můj nový objev.

Rtěnky Rimmel které vydaly řadu navrženou Kate Moss už všechny dávno znáte, já je klasicky objevila až nyní. Dříve jsem byla pouze lesková a měla maximálně dva odstíny rtěnek ze Sephory, ale to se teď změnilo a nevím, kde nakupovat dříve.

Jsem ráda, že jsem narazila zrovna na Rimmel a mám k tomu hned několik důvodů, vyzkoušeny mám odstíny 02 a 06.


 Cena:Pokud si dobře pamatuji, vyšla mě v DM na 149kč a už jsem zaslechla i cenu kolem stovky. To je ve srovnání se Sephorou poloviční cena, značky typu MAC, YSL absolutně nezmiňuji.

Odstíny: Na trhu je velké množství krásných barev, ale těm trendovým někdy déle trvá, než je do svého sortimentu zařadí ty dostupnější značky. V tomto mě odstíny navržené Kate Moss absolutně nadchly. Hned na poprvé jsem si vzala dva různé a jsem velmi spokojená.

Výdrž: Když to opět srovnám se Sephorou, jejich rtěnky mají výdrž jako lesk. Tedy postupně odejde do ztracena, pokud se napijete nebo jíte, máte jistotu, že veškerý nános je pryč. 
Ne však Rimmel a z toho důvodu jsem z něj tolik nadšená a přiznám se, že mě to po prvním společném jídle doslova šokovalo. 
Rtěnka tam totiž stále byla, zmizela mi jen troška uprostřed spodního rtu, jinak byla stále v plné síle. Vyzkoušeno i během popíjení na party, zdolávání párku v rohlíku na koupališti atd. Prostě drží!

Aplikace: Není moc krémová, proto asi nebude úplně ideální na suché rty, ale jsem zvyklá používat Labello a na to se nanáší perfektně. Krásně přilne na rty, proto není nutné tahy opakovat a díky pevnému špičatému tvaru který drží dělá perfektní kontury. Skutečně jsem s ní přestala mít potřebu používat konturovací tužku. 
Plusem je, že rty nijak nevysušuje a barvy jsou natolik syté, že není nutné používat lesk-s tím jsou opravdu hodně výrazné.

Parfemace: Nevím jestli je to obvyklé u jiných značek, ale tyhle rtěnky mají výraznou malinovou parfemaci, kterou budete buď milovat, nebo nenávidět. Sama s ní naštěstí problém nemám, ale dokážu si představit, že pro někoho by mohla být až moc výrazná.

Balení: Žádný okázalý luxus, ale svůj účel splňuje a aplikaci nijak neztěžuje.



Níže jsem vám vložila fotky mých dvou kousků, ale bohužel se mi je moc nepodařilo zachytit. Na první fotce nejvíce odpovídá 06 a na druhé 02. O 02 musím říct, že je to pro mě rtěnka roku a to i díky své sytosti, sklízí samé pozitivní odezvy. 
Pokud znáte lak na nehty Orly La Vida Loca (mám jej i v tom příspěvku), ty odstíny jsou totožné, bohužel to na fotce nejde vidět.















A nakonec ještě z lakovacího soudku, můj nový přírůstek od Chiny.

Parádní pastelka se super výdrží, ke krytí stačí dvě vrstvy, ale protože jsem hrozně šikovná, na fotkách mám tři :)






18 komentářů:

  1. :) Na její rtěnky sem už koukala, ale bohužel sem spíše balzámová. :) Ale vypadají super! :) A ty nehtíky! :) Pěkný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. já mám z této řady taky rtěnku a to odstín 03 (nude) a jsem s ní celkem spokojená. i když já se v tom moc nevyznám, nejsem zrovna dvakrát rtěnková :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natali, já se v tom už vůbwc nevyznám, jde mi spíše o to jak mi daná věc vyhovuje. A z těchto rtěnek jsem především kvůli výdrži a super odstínům nadšená!

      Vymazat
  3. jo tak 06 a O2 kate mám doma taky, jsou super. a už přemýšlím, který odstín si koupím další. no, někde jsem zaslechla, že na podzim bude limitovaná edice v červeném! obalu, tak počkám a vyberu si asi až tam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost, že nejsem jediná, tyhle rtěnky stojí za koupi :-)

      Vymazat
  4. ten lak je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Posty o rtěnkách a leskách na rty už jsem si zakázala číst. Poslední dobou mám kabelku plnou rtěnek a furt hledám nové a nejsem spokojená. To je život:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Na tyto rtěnky jsem také už koukala, mě se líbí snad všechny od Kate...i obal se mi líbí:)...ty recenze máš vždycky super Veru.)....M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci za tu cenu se vyplatí si jich klidně půlku kolekce pořídit!

      A díky, snažím se :)

      Vymazat
  7. Rtěnky jsi vybrala dobře, tu 06 mám taky, je teda pravda, že barvy vůbec nešly na tvých fotkách koukám zachytit, ale podle mě to je tím, že je máš takhle u sebe, možná kdyby se vyfotila každá zvlášť? Co myslíš? (každopádně post už je hotový, takže moje rady jsou k ničemu, haha)
    A 06 se mi na tvých rtech moc líbí, ty rtěnky jsem hledala dlouho a teď už je potkávám všude. :) Na 02 jsem taky koukala, za tu cenu si pro ni asi ještě zaskočím. :)

    Ten lak na nehty je bomba, ale ty nehty jsou úchvatný. Na mých nehtech by to tak krásně nepůsobilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono mi teď nějak nespolupracuje foťàk co se týká barev, píšu to hned v úvodu člànku. Co nadělám, ale chtěla jsem psát hlavně o té značce ,barvičky se dají najít na google.

      A nehtíky mi dělají radost velkou, teď jim sluší opravdu cokoliv :-*

      Vymazat
    2. Vím vím, že jsi psala o tom foťáku! já články poctivě čtu. :)

      Vymazat
  8. odstín 06 by se mi skvěle hodil k šatům do tanečních!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika