Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 23. října 2012

I Verča už má Senza Box :))



Zrovna mi to vyšlo, že jsem doma, když je nový Senza Box a protože je to můj první, jdu vám o něm jako správná blogerka napsat. Přece nebudu trhat partu, že jo!


Trocha napětí, cítíte tu vůni?



První nesmělé nakouknutí..



A tady v plné kráse!









A moje dojmy?

Minulý měsíc jsem Senza Box nestihla, proto jsem byla zvědavá i na samotné balení. Jsem totiž krabičko-maniak a naprosto cokoliv ji jen připomínající skladuji. Proč? Nevím..

Takže balení super, pěkná pevná krabička s oddělávacím víkem, převázaná oranžovou stužkou s květinkou.
Obsah hezky uschován pod papírem, aby se překvapení co nejdéle prodlužovalo a produkty hezky bezpečně uloženy v (asi) recyklovaném papíru.


A teď ke konkrétním věcičkám uvnitř boxu.

Značku L´occitane miluji, mám od ní vyzkoušeno a ve stálé zásobě mnoho produktů. Při prvním pohledu mi proto udělalo radost, že z devíti věcí v boxu tuto značku zastupují čtyři kusy. Bohužel ale vím, že slaměnková řada (3ml) je pro starší pleť,v obchodě se jí klasicky vyhýbám a proto mě její denní a noční krém moc nepotěšil. 
Každopádně za tělové mléko Verbena (30ml)jsem ráda, už jen díky roztomilému obalu. 
A co ta pivoňková voňavka (5ml)? Uzávěr se šroubuje, na to pozor :)) Já toho na sebe při svojí šikovnosti šplíchla docela dost, shrnula bych to tak, že neurazí, nenadchne.

Co mi udělalo velkou radost, je vyhlazující báze pod make-up od Dermacolu (30ml sklo). Makeup sice nenosím, ale Dermacol mám ráda a třeba to půjde použít pod BB Creamy. Prostě ty popsané vlastnosti mě nadchly.

O značce Purity Vision (60g) slyším poprvé a protože jsem nadšená ze všeho netradičního, už se nemůžu dočkat použití tohoto přírodního deodorantu ve tvaru krystalu soli.

Tužka na oči se nikdy neztratí a i tuhle od Benecos určitě použiji, při testovacím přejetí po ruce na mě udělala dojem tenkou linkou a černou barvou, která neřve, ale je výrazná.

O zoubky musíme dbát všichni, zubní pastu od Elmexu (20ml) ráda vyzkouším, zubní sklovinu je třeba chránit.

Na závěr mandlový pleťový krém od Weledy (5ml). Balení sice malinkaté, ale při mém cestování vlakem a nadcházející zimě určitě brzy využité.


Musím říct, že se mi tento box líbil, už jen díky možnosti vyzkoušet věci, které neznám a třeba i běžně nepoužívám, což je vlastně smysl těchto krabiček krásy a ráda si pořídím příští edici. Jen mě zklamala ta slaměnková řada, už jen proto, že mám pocit, že jsem vyplňovala nějaký Beauty profil, včetně typu pleti i věku a tohle je vyloženě péče pro zralou pleť.

Oceňuji dvě plná balení, pokud nepočítám i tužku a dostatek zubní pasty na více použití.

Ještě jsem mrkla, na ten Beauty profil a asi musíme počítat s tím, že boxy se toho úplně držet nebudou. Protože já zaškrtla variantu, že makepu nepoužívám, k čemu tedy Dermacol báze. Pak, že mám plet pouze smíšenou a přišel krém na extrémně citlivou pokožku. zatím to za mínus nepovažuji, ale do budoucna by mě to už od objednání boxu odradilo.

Co vy na to, líbil se vám obsah toho vašeho?

cena: 289kč





33 komentářů:

  1. Jé super, no já si ho také objednala poprvé a musím říct, že to mám podobně. Věci se mi povětšinou líbí, i když sama bych si asi ani jeden výrobek nekoupila (krom pasty) a o tom to je, o vyzkoušení, ale že mi pošlou zelenou tužku, to pěkně děkuji, v beauty profilu mám, že používám černou řasenku a béžové, světle růžové a hnědé stíny a v kartičce přiložené do boxu je popisek, že tužka byla vybrána podle našeho beauty profilu...no nevím kde se stala chyba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám štěstí, že mi dorazila ta černá! Mám to vyplněno obdobně..

      Vymazat
    2. To je zajímavé, že jsem od nich četla, že ten říjnový ještě vyprofilovaný nebude a oni už píšou, že jsi podle toho dostala zelenou co nechceš:-D To jsem moc zvědavá co objevím uvnitř já:-D

      Vymazat
    3. Ha ha, já taky!

      Berme to jako první snahu o vyprofilování, přece jen je to obrovské množství boxů a teprve druhá zásilka..

      Vymazat
    4. No já právě nepočítala, že říjen bude vyprofilovaný, ale když to tam napíšou, tak by to měli dodržet, jinak tedy ale musím říct, že jsem díky Senzaboxu zjistila, že asi nutně! potřebuji Loccitane tělové mléko, protože ta vůně je úžasná! :)

      Vymazat
  2. Zdravím Veru!Takže mi má senza box dorazit každou chvílí kurýrem, ale zvědavostmi nedala,takže asi vím co čekat. Loccitane miluji takže paráááádaaa....Dík za fajn post.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerada bych někoho připravila o překvapení, ale je na každém, jestli článek rozklikne. Ja včera u Karol na FB taky odolala a nekoukla pořádně :-D

      A jsem ráda, že se článek líbil a užij si svůj boxík!

      Vymazat
    2. Aaaale, já už jsem senzabox našla v několika článcích! Takže proč ne.

      Vymazat
  3. Já jsem asi jediná ve státě, kdo zatín nepochopil, proč by tohle objednával :) Mě by to splnilo jediné: že ráda rozbaluju balíčky :) Jinak si kosmetiku potřebuju vybírat sama od sebe a cíleně, z tvého boxíku bych asi ocenila pouze ten krystal. Pak napiš, jaký je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, je jasné, že bych si za těch 300kč mohla sama koupit, co opravdu chci. Ale i tak mě baví ten pocit překvapní a třeba i možnost zkusit něco, co jsem dosud neznala.

      O krystalu poreferuji, ale nepřijde mi moc košer to vlhčení před každým použitím..

      Vymazat
    2. Máš recht, to mě taky odrazuje. Však napiš, klidně tě nasdílíme nebo hostuj u nás :)

      Vymazat
    3. Ha ha, k vám bych asi nebyla dostatečně profi recenzistka :-D

      Ale uvidíme, třeba vyplodím něco inteligentního..

      Vymazat
  4. přijde mi, že s tím beauty profilem malinko přeháněli, že to bude tak brzo zohledněné, že zatím se to podle něj snad ani skládat nedá. v té kartičce píšou, že podle beauty profilu byla vybraná barva tužky, ale zrovna tužku tam vůbec neřeší.... ale mám šedou, to jsem chtěla :-)
    ostatní vzorečky mi taky nesedí na typ pleti, snad už další krabička beuty profil zohlední....
    a k tomu makeupu.... to že nepoužíváš make-up neznamená, že nepoužíváš tónovací krém nebo BB krém.... a pod to se také báze dá používat, jak právě píšeš. a moje kamarádka používá bázi samotnou, protože s ejí líbí ten hladký a jemný finish na pleti :-) já to ještě nězkoušela, báze v balíčku je moje první

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasňačka, snad to nevyznělo jinak, jsem za ten Dermacol opravdu ráda. Ale pokud bych to měla brát doslovně, pokud zaškrtnu volbu, že makeup nepoužívám, nemá tam co dělat.

      Každopádně na druhý boxík v pořadí to jsou super výrobky. Nikdo nemůže čekat MAC či Bobby Brown, to by se jim nevyplatilo. Ale běžně dostupné vychytávky-proč ne?

      Vymazat
  5. Nevdržela jsem a rozklikla:-))) já mám ten svůj zatím na poště..dens jsem měla ve schránce oznámenku..a jak tak koukám vypadá báječně - můj milovaný Loccitane.. oblívená podkaldová báze..a na značku Welleda se teším protože na ni slyším samou chválu...

    V září jsem měla Ladybox, nebyl špatný, ale tenhle Senza.. vypadá vážně senza:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Hlásím se mezi krabičkomaniaky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. já mám z boxíku radost, ale taky jsem myslela že už budou personalizované a že třeba bude víc variant a tak :) ty Slaměnkové krémy mi taky asi budou k ničemu a nepoužívám tužku hnědou, ale černou.. ale co už :) i tak mám radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase chápu, že hned v začátcích asi nemůže být hned všem na míru. Ale s tou slaměnkou mě fakt naštvali!!!

      Jinak ti Naty určitě doporučuji tu hnědou tužku vyzkoušet, sama mám jednu s troškou třpytek ze Sephory a vykouzlí opravdu přirozené líčení.

      Vymazat
    2. No a já jsem asi jediná, které by slaměnkou udělali radost, ještě tedy oční. Ten je super.

      Vymazat
  8. Tak teď si tluču hlavou o zeď, přemýšlela jsem nad objednáním, ale pak si to rozmyslela:D Elmex používám, bázi taky a zrovna mi dochází a 30 ml je sakra dost:) A tužka a krémy se vždycky hodí:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, to je teda fakt pech, ale kdo to má tušit.. No kdybych zjistila, že tu bázi nepotřebuj, klidně ti ji přenechám :)

      Vymazat
  9. jsem ráda, že jsem si ho objednala! Tu bázi jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, ale pořád ne a ne se k ní dokopat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě v poslední době láká cokoliv od Dermacolu, takže jsem za ni taky ráda!

      Vymazat
  10. Super! Já budu mít ladybox, tak uvidíme ;) Zdá se mi,že senzabox je trošku lepší;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jej příští týden čekám a už jsem zvědavá, co tam bude :-D

      Vymazat
  11. Tyjo, tolik skvělých věcí! Taky si jej asi objednám. :D :))

    OdpovědětVymazat
  12. Ze SenzaBoxu mám radost,ze všeho.Krystal je super,vážně funguje,bázi používám pod BB krém,je to v pohodě,parfém krásně voní a krém od Weledy je mi příjemný,zubní pasta je výborný nápad.Krémy Loccitane jsem podarovala kamarádku a tužku a tělové mléko udělá radost mamce.Jsem ráda,že jsem mohla podarovat i někoho blízkého,nejen sebe.Oranžovou kytičku jsem si nalepila na zápisník,krabičku potapetuji a budu mít na bižuterii.A k té Slaměnkové řadě,SenzaBox si určitě objednávají i ženy od čtyřiceti výš...můžete jí dát mamince,určitě bude ráda. Prostě je to začátek a nikdo nejsme dokonalý,SenzaBox teprve začíná..Příště to snad bude podle vašich představ...Já mám listopadový už objednaný a těším se.Všem hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  13. Já teď spíš lituju, že jsem si ho nestihla objednat. Měla jsem minulý ladybox, ale tenhle senzabox mi přijde mnohem lepší :)

    www.raduled.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem si ho objednala a docela jsem se tesila, ale balicek mi neprisel a firme senzabox to delalo evidentne velky problem vyresit. Prisel mi po dost dlouhe dobe, kdyz uz sem vedela, co tam je, takze bez prekvapeni, ale mezi tim jsem si objednala lady box a musim rict, ze uplne super ... za me jednoznacne LADYBOX !

    OdpovědětVymazat
  15. Mám oba listopadové a ladybox se mi líbí mnohem více :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika