Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 7. října 2012

UGGy s kožíškem a hadem



Co myslíte, je na válenky ještě brzy? 

Teploty jsou jako na houpačce, ale protože jsem se UGGů nemohla dočkat, u mě už začala jejich sezona.. Díky ,,teplejšímu" počasí jsem je mohla zkombinovat jen s lehkou pletenou vestou z loňska a pro jistotu se omotala šálem. Tyhle hadí legíny jsem si v poslední době velmi oblíbila, určitě je na mě nevidíte naposledy :)

Jak jste určitě někde četly dříve, výhodou originálních válenek je možnost je nosit celoročně a sama mám při nošení naboso vyzkoušeno, že v teplém počasí se mi v nich noha nezpotí a v zimě jsem ani při -20'C nepocítila chlad. 
Chápu, že každému to po chuti být nemusí, sama v nich v srpnu  nechodím, ale toto období je pro ně podle mě už ideální.
















    legíny, vesta, kabelka: H&M
                       válenky: UGG
                                       shawl: Louis Vuitton
                                                                                         top: Sisley


83 komentářů:

  1. Boze, proc je k tomu ta kabelka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Preferuji oslovení Verčo, nebo Veroniko, ale ok, může být i tohle.

      Jinak kabelky nosím třeba proto, abych měla kam dám doklady, foťák, mobil.. V ruce bych to vážně neunesla a ještě bych něco ztratila :(

      Vymazat
    2. Samodrejme, ze mas kabelku, ale ja se ptala, proc jsi k tomuto modelu zvolila takovouto barvu? Prijde mi, ze se k tomu vubec nehodi.

      Vymazat
    3. :D Jo! To je mi ale pěkná odpověď. :))))

      Vymazat
    4. anonymní

      Co třeba proto, že:

      a) se mi k tomu líbila
      b) se mi k tomu líbila

      Hm?

      Vymazat
  2. Tak na válenky brzy 100%ně není, i když jsem už např zase na omlazeni četla nějaký řečičky. No ale kdo válenky má, tak ví, že se v nich noha nepotí, že skvěle hřejí a kdo sleduje počasí, tak ví, že venku je hrozná zima. A hlavně, do sněhu válenky nosit nebudu a myslím, že čas na válenky je právě teď, kdy je chladné, ale suché počasí!
    Vesta se mi k tomu moc líbí, zase jsi mi četla myšlenky, už mám jednu chlupatici taky doma a uvažuji, že ji vezmu k válenkám - moc pěkný outfit (i ty hadí legíny doma mám, ale mám takový divný materiál, který mi trošku vadí).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, já se i sama kolikrát v teplejších dnech divila, že se mi v nich nezpotila noha, ale voní pořád jako nové :)

      Ty hadí jsou legíny z hodně pevného materiálu a se širokým pasem, měla jsem na ně štěstí.

      Vymazat
    2. Holky, ony se do sněhu nosit nedají/nesmějí?

      Vymazat
    3. Proč by nemohly? Pokud jsou naimpregnovane, jsou odolne, ale chapu, kdyz si je chce nekdo šetřit. Nejsou to sněhule :-D

      Vymazat
    4. Asi tak, do sněhu světlé boty za 6000,- nosit nebudu. :( Impregnuji, ale i tak si je chci rozmazlovat. lol

      (nejsou to sněhule)

      Vymazat
    5. Hmm, tak to je blbý, tím pro mě postrádají smysl, chtěla bych něco právě místo typických sněhulí, které se mi nelíbí a dokud není sníh a mrazy, tak i když říkáte, že se v nich noha nepotí, tak je nepotřebuju, jsem hodně horkokrevná:,-(

      Vymazat
    6. Dejni, já mám zase ráda retro věci, takže na procházky v zasněžených polích nebo na hory miluji ty pravé chlupaté a nebo klasické nafouknuté ,,velikánské" sněhule jako z doby dávno minulé.

      UGGy naopak ráda nosím do suché zimy ve městě, ono když je venku -15´C, tak mi v ničem jiném teplo není a do města musím. Taky mi vyhovují do auta, kdy nohy nepocítí v zimě ty výkyvy teplot, jsou jako v papučkách a boty nijak netrpí.

      Ono opravdu každá máme rozdílné potřeby, nic se nemůže zavděčit všem, ale řeknu ti, že i když jsem v těch světlých co mám třeba vlítla do sněhu a vypadaly jako mokré, žádné fleky mi to neudělalo a ani neproteklo.

      Vymazat
    7. Hmm, tak teď jsi mě zase docela navnadila;-) Akorát v Praze už jsem pár let -15 nezažila, tak abych je nakonec užila:-D Jdu přemýšlet...

      Vymazat
    8. Fakt? To asi bydlíte v nějaké teplé čtvrti, já tam poslední dvě zimy v centru kolikrát zažila i -20'C a když človek ráno pobíhá kolem zasněženého auta, je za trochu toho tepla rád :-D

      Jsem zvědavá, jak se rozhodneš, určitě mi dej vědět :-*

      Vymazat
    9. Já mám stejné jako Verča a nosím je i ke koním. Naimpregnovala jsem je hodně dobře hned na začátku a prostě jsou mi nohy vzácnější než drahé boty :) A jsou pořád pěkné. Ale je fakt, že mám UGGy dvoje a střídám je.

      Vymazat
  3. A ten shawl..nemám slov, krásný. :( Strašná závist. :(

    OdpovědětVymazat
  4. ta vesta se mi moc libi
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  5. Kdybych měla klasické uggs, tak v nich už taky chodím :) Ale v mých válenkách z FF bych se nejspíš ještě upekla. Krásný outfit,sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci díky!

      Taky mám jedny z Reservedu, ale na ty přijde řada, až bude trochu chladněji.

      Vymazat
  6. Vestička + válenky dokonalá kombinace..a shawl je úžasný - moc hezký outfit Verunko.

    I já sama jsem o podobné kombinaci vestičky a válenek - v černé barvě, letos snila...

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mě je na válenky ještě brzy, ale jak sama říkáš, každý to má jinak ;-) Jinak se už na ně taky těším. I když je to takový asexuální kousek, je to nejpohodlnější obuv na světě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím proč, ale mě se na ní zdají sexy

      Vymazat
    2. JJ, na tohle má spousta lidí různé názory.

      Třeba mě se dlouho nelíbily a nechtěla jsem je. Pak jsem je viděla na sestře a hned jsem je musela mít. A dokonce i některým chlapům se na ženách líbí.

      Ono je totiž taky rozdíl mít sešlapané napodobeniny UGG a normální válenky. Ono i ty nekožešinové mohou být kvalitní a pokud v tom člověk nevleze do břečky a má to alespon trochu pevnou podrážku.

      Vymazat
    3. Holky, mě to taky příjde sexy, ale koho se zeptám tak říká, ježiši to je hrůza :-D UGG jsou nejlepší, musím říct, že se mi líbí i ta kolekce s flitrama :-))

      Vymazat
    4. Po těch flitrových jsem toužila loni, ale pak jsem si uvedomila, zě by se mi ty stříbrné co jsem chtela ost špatně na ven kombinovaly, tak jsem je tam nechala..

      Vymazat
    5. Můj přítel je na mě miluje, když k nim mám ten dlouhý svetr s kožíškem - určo víš, který outfit myslím. :) Mě se šíleně líbí válenky i na celebritách. :* Na slovensku tomu říkají holywoodky - to už jsi se u mě na blogu nedávno vlastně dočetla! :) (nepletu se?)

      Vymazat
    6. Jj, s tím svetrem to musí být super pohodlný outfit a to slovenské pojmenování se mi moc líbí!

      Vymazat
  8. Ta vesta je fakt boží!! Nádherná

    OdpovědětVymazat
  9. mně se válenky k tomuhle outfitu nelíbí. no mně se vlastně tahle obuv nelíbí vůbec. vesta bezva i taška

    OdpovědětVymazat
  10. Veru, kdy jsi kupovala tu vestu? Seženu ji ještě? Je úžasná! Jinak já válenkám taky fandím. Letos si chci koupit další, ale UGG jsou na můj vkus moc drahý. Osvědčily se mi loni Bearpaw a letos chci vyzkoušet značku Coqui, na kterou nedávno upozorňoval na blogu Nikouš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, radovala jsem se z ní už vloni v zimě, tak jedině omrknout bazárky. A pozor, je hodně velká, já ji musela vzít v S.

      Vymazat
    2. Ahoj Verun, zrovna jsem se chtěla zeptat jakou máš velikost, protože já si vzala "S" a teď mi přijde, že bych mohla klidně i "XS":o(( Škoda, visí mi doma ve skříni, protože se v ní moc necítím. Připadá mi velká:o( Jak Ty se v ní cítíš? Ptám se, protože mi přijde, že jsi štíhlejší než já:o) Díky Anna

      Vymazat
    3. Hmm, tak já jí mám taky ve velikosti S.

      Já ji mám moc ráda, je příjemná, pohodlná a celkem i zahřeje, ale je pravda, že je dost široká a třeba bez pásku bych ji nosit nemohla. Tohle se jim trošku nepovedlo, protože jinak mám velikost L, nebo 40-42.

      Být tebou, tak si ji nějak přepásám, nebo nechám upravit. je to super kusek, zase by byla škoda ji nenosit!

      Vymazat
  11. Veru, kdy jsi kupovala tu vestu? Seženu ji ještě? Je úžasná! Jinak já válenkám taky fandím. Letos si chci koupit další, ale UGG jsou na můj vkus moc drahý. Osvědčily se mi loni Bearpaw a letos chci vyzkoušet značku Coqui, na kterou nedávno upozorňoval na blogu Nikouš :)

    OdpovědětVymazat
  12. Veru, mě se líbí moc. Ten kožíšek je nádhernej. Tady v Moskvě ho nosejí vlastně pořád, je slušivej. Jen je škoda, že nemá rukávy, páč mě je vždycky největší zima na ruce:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, ona je to pletená vesta, jen má vepředu našitou tu kožešinku. Tedy nic do chladného počasí, nebo jedině pod kabát.

      No v Rusku bych si hned pořídila pravou kožešinu (pokud bych na ni měla), taková stříbrná liška je nádherná!

      Vymazat
  13. Celý outfit na mě působí trochu přeplácaně. Kožíšek, hadí motiv, LV shawl a třásně na kabelce a k tomu válenky. No něco bych ubrala, protože outfit vůbec nepůsobí jako celek ;). Verčo, co sleduji blog, tak to umíš mnohem lépe. Ale to bude věc vkusu ;) jak je vidět holkám se líbí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo díky za názor.

      Ale věř mi, že to umím i daleko hůř :)

      Vymazat
  14. outfit se mi nelíbí ale ty válenky!:D:)
    a na válenky je podle mě akorát počasí, počínaje dneškem .)

    OdpovědětVymazat
  15. Verčo, v tomto příspěvku ti to tak sluší! Líbí se mi všechno, co máš na sobě, a nejvíc upoutal mou pozornost šál, moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  16. Wow krásny outfit!! a tie farby ❤
    včera bolo u nás ešte krásne, dnes sa má ochladiť, toto obdobie je ideáne na takýto štýl. moc moc sa mi to páči :)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělá vesta i šátek, moc ti to sluší, Veru. Mně tedy hadí vzory po chuti moc nejsou, ale sto lidí sto chutí. Ty jsi se nakombinovala hezky a na UGGy mám zálusk už delší dobu, napodobeniny nechci. A nemyslím, že by na ně bylo brzy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama hadí vzor taky vůbec nemusím, ale tyhle legíny mají tak hezkou barvu, že jsem je musela vzít :)

      Vymazat
  18. Ahoj Veru! ta vesticka je bozi!!! taky nejakou uz dlouho shanim, ale mam problem s tim, ze si v kazde pripadam jako medved :D asi jde ale jenom o zvyk :)
    na valenky brzo urcite neni :) taky je za chvili vytahnu, nemam sice UGG, ale loni jsem si koupila v Renu od zančky Bama super válenky, které jsou z kůže, takže nepromohknou :) a uvnitr maji bezva kozisek, takze jsou idealni do mrazu :) no, vsak je tu na me v zime uvidis :)
    ...jediny s cim mam trochu "problem", tak se mi k celemu tvemu outfitu vubec nehodi ta sala.. je sama dost vyrazna a k tomu jeste ty leginy, kozich, kabelka s trasnema, uz je to na me moc :) ale bez ni - SUPER! :):* B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Základová barva shawlu má totožnou barvu s halenkou pod vestou i s válenkami, takže když jsem sundala kožíšek, ladilo to dokonale.

      I když já na nějaké otrocké dodržování barev a odstínů nejsem, přijde mi to nudné.

      Ty Barmy musejí být super, jak jsou s pravou kožešinou, budou mít podobné vlastnosti jako UGGy

      Vymazat
  19. Opět mi tvůj outfit vyčaroval úsměv na rtech :) S radostí na tebe pohledět..:)
    A na válenky rozhodně brzo není..už se blíží jen chlad..!Takže,je klidně nos..

    OdpovědětVymazat
  20. Verů hezky si to zkombinovala. :) Jinak určitě věřím, že když člověk má možnost investovat do originálů je to určitě lepší, ale bohužel já mám válenky z C&A, ale drží a už sem je koncem týdne vytáhla trpím na studený nohy a já bych ve válenkách mohla chodit furt. :D Až budou finance určitě si jedny UGGy pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bí, pokud ti ty z C&A vyhovují, tak na nich nevidím nic špatného. Ty origa stojí opravdu hodně, i já se rozmýšlela, jestli si je mám pořizovat a už mám dvoje, protože jsem z nich nadšená.

      Však si je časem určitě pořídíš a o to z nich budeš mít větší radost!

      Vymazat
  21. Nazdarek, mas mily blog. Tento outfit mi ale prijde trochu preplacany, hlavne diky leginam. Boty mi pripominaji pracujici delnickou tridu v Anglii, ale jednou za cas:proc ne.

    OdpovědětVymazat
  22. Válenky ! :D :) <3

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Na válenky určitě brzo není..sama je nosím klidně i v srpnu když je mi zima :))) Jinak bych asi volila jinou kabelku k tomuto outfitu ale jinak je to moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Veru :)
    Mě se teda moc nelíbí legíny, hadí vzory nemusím.. Ale jinak paráda. válenky, vestička. Shawl to je můj sen. Ach jo..každou chvíli na něj šetřím, ale vždycky to rozfofruju :D

    A na válenky určitě brzy není. Myslím, že nikdy není pozdě/ brzy na něco, co člověk chce nosit a vždy mě pobaví téma na omlazení: můžu už nosit zimní bundy/ kozačky/ čepici..pfr ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, ty shawly teď stojí takovou pálku, že ani já sama bych za něj už plnou cenu nedala. Naštěstí se dají sehnat od solidních ženských na mimibazaru, protože i obyč shawl tě vyjde v Pařížské na 10tis. A to je opravdu hodně..

      Každopádně k tomuto článku mě zrovna motivovalo téma zda už slečna může nosit válenky.. Na omlazení už opravdu jen nakouknou, když mám chut se pobavit, ale na druhou stranu je mi líto, že dnešní ženy jsou tak nesamostatné a pořád hrozně řeší okolí.

      pokud se mi něco líbí, tak to nosím. A řešit témata ve stylu co si vzít za kabelku k celočernému outfitu, či svatba nebo rozchod. Ale v poslední době u mě vede téma na dotaz, zda je normální, že se prsa v leže rozlijí do stan :DD

      Vymazat
  25. Ty tvoje nohy Verunko!! Závidím ti je. :D K outfitu- vypadáš jak jinak než báječně. T hadí legíny a UGGy ti závidím. <33

    OdpovědětVymazat
  26. Hrozný preplaceny outfit........s módou jsi úplně mimo:D....,haha a nejvíc je ten fake šátek:)... Máš dost!;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, šátek je fake, UGGy jsou fake a vlastně celý můj blog je fake a úplně mimo :-D

      Děkuji za pobavení i za návštěvu, protože ke zvýšení návštěvnosti mi stačí tvoje kliknutí na blog, nehledě na tvoji inteligenci a úroveň vyjadřování.

      Vymazat
    2. Jsi hloupá ošklivá nevkusna a co vím tak i zavistiva:/.... Radši žádnej šátek než se pořizovat fakema..

      Vymazat
    3. Jde vidět, že mě OPRAVDU dobře znáš :-D

      Jj, závidím mouchám křídla, rybkám ploutve a slonům uši. Snad mi to moje čtenářky odpustí!

      Vymazat
    4. Anonym, závisť a nenávisť cítiť z každého tvojho slova :-( ty budeš nešťastný človek..
      velmi rada sem pravidelne nakuknem, /ako aj k Elizabeth/ či nie je niečo nové, mne sa väčšina outfitov velmi páči, tak ako aj tento :-) a ďakujem za inšpiráciu :-) Lucia

      Vymazat
    5. Schovat se za anonym, to je hrdinství! Nějak se mi zdá, že se tito lidé v poslední době přemnožili!:-/

      Vymazat
    6. Anonym - Lucia: Děkuju moc :)

      Vymazat
  27. Můj vkus to úplně není, ale je vidět, že se v tom cítíš dobře, a to je hlavní :) Jinak bod za vtipné odpovědi!! :D

    OdpovědětVymazat
  28. A mně se to líbí! :) A na válenky brzo určitě není.

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  29. Ne! Období UGG se vrací:( Ach jo... To zase bude.. půl roku uvidím kolem tyhle hnusoboty. Tak krásná vesta a takhle to zazdít! (ber to z rezervou, už mě trošku znáš:) Ale jestli něco fakt nenávidím, tak jsou to UGGs...) Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji ti za ,,milý" komentář. Jen by mě zajímalo, kolik originálních UGG jsi kdy videla a zda jsi je někdy měla na sobě?

      Neznamenà to, že nepoberu kritiku, ale napsat někomu, kdo je z něčeho nadšený a rád to nosí (viz članek), že je to hnusné mi přijde vrcholně nevkusné. Ale pokud jsi zvyklá se takto vyjadřovat běžně, tak to asi chápu..

      Vymazat
    2. Většina v ČR neví, co to je UGG. Tím bych to uzavřela (za sebe).

      Vymazat
    3. Veru: Já se za to slovo omlouvám, často ho nepoužívám, ale z "hnusoboty" už se pro mě stal termín. Je to souhrnný název pro všechny boty tohoto tvaru. Rozumím, že jsou pohodlné, praktické, měkoučké, beru i to, že v originálech se nepotí noha a že se nesešlapou na jednu stranu jako ty, které potkáváme všude... Což nic nemění na tom, že mi i ploutve na plavání vypadají hezčí (a že dělají fakt divný tvar nohy:)) Veronika

      Vymazat
    4. Veru v pohodě.

      Nevadí mi, že se ti ty boty nelíbí a ani netvrdím, že jsou nejkrásnější. Jen bych ráda na blogu udržela určitou úroveň. A proto mi není příjemné, aby čtenářky musely číst v komentářích takováhle slova.

      Vím, že jsi to nemyslela špatně a i proto jsem tvuj vzkaz zveřejnila, ale trochu mě to od tebe zamrzelo :-(

      Vymazat
    5. Tak to se moc omlouvám, nebylo to nic proti Tobě... Jen tyhle boty považuji za to nej... ošklivější (já fakt nevím jak to vyjádřit slušněji, nic mi nepřipadá tak nehezké a více ničící celkový zjev) co se za posledních několik let nosí. O to víc mě to zaráží u Tebe, když se mi jinak Tvé věci moc líbí. Veronika

      Vymazat
  30. Je fakt, že tyto boty (UGG a jakékoliv jiné podobné) jsou antisexy...za to celý outfit se mi líbí...hadí legíny super, vesta s kožíškem super...ale boty tedaaaaaa!
    Je to názor od názoru, blog není od toho, aby udával trendy, ale aby inspiroval, takže proč ne, třeba se někomu UGGy a podobné boty líbí. Pa Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuji za názor.

      Pokud je napsán slušně, nemám s negativními komentáři problém. Celkem to i chápu, já sama jim taky přišla na chuť teprve nedávno a i teď na ně vyloženě musím mít náladu :-D

      Vymazat
  31. love this outfit!

    http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Prijde mi, ze slecna autorka neumi dost casto prijimat kritiku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsi na to kápla!

      Myslím si, že z komentářů je opravdu naprosto jasné,
      že nesnesu nic jiného než vychvalování :))

      Vymazat
  33. U mě vyhráli hadí legíny také doma mám a miluju je :) hodí se k zlaté barvě

    OdpovědětVymazat
  34. Nádherný outfit Verunko :) A UGGy "závidím" , už je chci hrozně moc dlouho,ale letos se má touha po nich zvýšila snad na maximum :D Nezbývá mi než začít šetřit :)N.

    OdpovědětVymazat
  35. Mohla bych mít prosím dotaz? Objednala jsem si UGG,ale bez UGG Australia Care Kit. Myslíš,že to stačí nahradit klasickou impregnací (vhodnou samozřejmě na ovčí kůži) ? Předem mockrát děkuji za případnou odpověď :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj.

      Já tu pečující sadu právě mám, takže nemůžu 100% poradit. Ale myslím si, že impregance na ovčí, nebo drhnutou kůži by měla být v pořádku. Úplnou jistotu by jsi mohla získat třeba v Kaře, nebo jiném obchodě specializovaném na kožešiny, kde by ti to potvrdili.

      Vymazat
  36. Válenky vypadají hrozně ke všemu a na všech,to se na mě nezlob...
    Nebudu lichotit jako ostatní i když se mi zbytek outfitu líbí...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika