Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 13. listopadu 2012

F&F 30% slevy Praha Palladium



Minulý týden jsme s Elizabeth okukovaly v pražském F&F tyhle lodičky. Cena byla lidová, ale stále jsem váhala. Včera už jsem to nevydržela a šla pro ně. 

A co mě naprosto dostalo? Před třemi týdny jsem si v F&F v Olympii Brno koupila s 30% slevou psaníčko a tento týden tyhle slevy dorazily i do Palladia.

Tedy v F&F v Palladiu mají 30% slevy na všechno oblečení a boty!!!

Zboží mají plné regály, tedy pokud budete mít cestu kolem, určitě se tam stavte, mají tam hezké a i překvapivě kvalitní kousky, kterými obohatíte svůj zimní šatník :) Jak dlouho akce bude trvat nevím, to jsem v tom nadšení nepostřehla, ale vím, že i v Brně to bylo déle než týden.



Ne, tento článek není sponzorovaný, jen jsem z těch lodiček za cenu 560kč opravdu nadšená!

13 komentářů:

  1. Krásné lodičky a ta cena...!FaF někdy příjemně překvapí:-)Těším se na post z koupelny, na tu jsem taky ujetá...Musím mít vše sladěno, levanduli ve váze na vaně, mýdlo v mýdleniččce nejlépe bílé a podobné (manžel tomu říká úchylka)plus bílé (nepraktické) ručníky.Nevím, mě je tak v té místnosti líp :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám bílé ručníky a byla bych nervozní, kdyby vše nebylo na svém místě. I toaleťák kupuji stále ten stejný :-D

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že nejsem "ujetá" sama. Hezký den:-)

      Vymazat
  2. V pátek už jsem po F&F pobíhala a slevy byly, jen škoda, že v Brně už je po :( Mají super kousky, to souhlasím, pokaždé si něco odnesu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom Brně jsem to také zjistila až při placení a do teď mě mrzí, že jsem spěchala a nevzala jeden peplum top co se mi líbil. A v Praze už bohužel nebyla velikost..

      Vymazat
  3. Hlasim ze slevy v FF porad probihaji! Vcera (12.11) jsem tam nakupovala, 30% na damske obleceni a myslim ze i obuv! P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A o čem byl tento článek? :-D

      Nebo reaguješ na komentař nad tebou? (taky se mi reakce občas špatně zobrazí)

      Vymazat
  4. Vypadají skvěle! :) Taky se chystám do F&F viděla sem tam Vánoční pyžamo. :D Doufám, že je ukážeš v nějakém outfitu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. za 560,- ? tak to je super cena!!! Jsou nádherné, jen já bych asi brala jinou barvu než zlatou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Verunko, dnes jsem nakoupila v Tescu na Andělu, taky mají slevy :) JInak lodičky jsou luxusní, těším se na outfit s nimi :)

    OdpovědětVymazat
  7. Lodičky jsou báječné! :) Strašně ráda se kochám těma regálama s botkama na podpatku, ale pro mě, jakožto pro věčně nestíhající studentku která dobíhá na vlak jsou naprosto nepraktické. :D Což mě v některých případech hrozně mrzí.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty lodičky jsou opravdu úžasné!:) Kdybych o tom věděla, tak se tam taky stavím.
    vik-ladyla.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika