Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 2. listopadu 2012

Soutěž o BB Creame Skin79 sadu aneb předčasné Vánoce u Verči



Jak už jsem naznačovala v nedávném článku o zásilce BB creamů z eBay, ne vše z korejského balíčku bylo pro mě. Protože vím, že o BB Creamy je velký zájem a značka Skin79 je jedna z těch nejžádanějších, hned jak jsem u prodejce viděla tuhle cestovní sadu, bylo mi jasné, že s ní obdaruji jednu z vás.

Obsahuje ty nejpopulárnější BB od Skin79- Gold, Hot Pink, Pearl, Oriental

Soutěž bude trvat do 9.11. a zúčastnit se jí může každá moje, čtenářka, která mě sleduje přes google a nebo Facebook (v případě FB zanechte zkratku FB v komentáři). Stačí zanechat vzkaz a kontakt (pokud jej nemáte v profilu). 

Ty z vás které napadne nějaká vtipná příhoda (hláška) s prodavačkou v butiku se mohou svěřit, zjistila jsem, že jich máme každá spoustu a vždy mě pobaví nová. Moje nej je ubezpečování o tom, že se daná věc hodí ke všemu a taky mě nedávno pobavila slečna v jednom nejmenovaném butiku, která mi při pohledu na krátké rukávy zkoušeného kabátu poradila si pořídit dlouhé rukavice.

Takže šup se vzkazy do komentářů, už jsem zvědavá, kterou z vás obdaruji!

59 komentářů:

  1. nejen, že máš fajn články i videa, ale ještě takovou bezvadnou soutěž :))
    jediný vzkaz je: víc videí, prosím :)

    sima.sony@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. tuto sadu som mala vo virtualnom kosiku uz asi milionkrat, ale nikdy som ju neodklikla :)Voci azijskej kozmetike mam celkom slusne predsudky, tak by ma zaujimalo, ci pravom alebo nie. Sledujem cez GFC...
    viacstylu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Koupila jsem si drahý kožený střevíčky u Bati a po prvním plese mi praskla přezka přes kotník, co je zapínání. Kdyby nestály skoro dva tácy, šla bych k obuvníkovi, ale takhle jsem se vydala na reklamaci. Paní středního věku přezku prohlídla, pak je otočila podrážkama hore a vyděšeně pravila: "Ale vy jste v nich chodila!" Tak jsem se k ní otočila zády a říkám jí: "Vidíte tam někde křídla? Ne? Tak ano, lítat neumím, takže jsem v nich chodila." Bez okolků rovnou vrátila peníze, přestože bych byla ochotná posečkat, než mi je vrátí z opravy :-)

    Na druhou stranu - ty víš, kde pracuju a co tam musím řešit za reklamace, že se ty lidi nestydí,fakt že jo.... Po třech měsících se jí udělalo oko na punčocháčích nebo se po roce utrhnula mušlička u plavek (mezi prsama "dekorace") atd.....

    OdpovědětVymazat
  4. tak mě nejvíce dostala jedna prodavačka, když jsem si zkoušela takové romantické letní šatky s volánkama a tak, připadala jsem si v tom jak matrona(zdůrazňovaly dost boky) a ona mi na to řekla, že to je pro silnější lidi, než jsem já, proto mi to nesedí :-)
    škoda, žes nechtěla zážitky s řemeslníky, těch mám fůru: když jsme měnili okapy tak se nám celý den opalovali na střeše a vykuřovali, když jsme si nechali udělat nové dveře do vstupní haly, nešly otevřít protože dřely o podlahu, tak řekli, aŤ si prostě vysekáme díru do podlahy a rozloučili se . . .

    ale ta s těma rukavicema měla dobré nápady jak prodat :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Vždycky mě pobaví prodavačky, které mi říkají, jaki strašně moc mi daná věc sluší, když je očividné, že to tak není. Nedávno jsem si zkoušela džiny, vzala jsem si svou běžnou velikost, ale asi měly jiné číslování. Sice jsem se do nich nacpala, ale přetejkalo mi z nich uplně všechno a slečna mi říká "No ty vám perfektně sednou, vážně vám moc sluší" tak jsem se podivila, ale pak jsem si všimla, že ona nosí taky kalhoty o číslo menší.

    kejtsworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. no já žádnou vipnou historku nemám, ale štěstí zkusím i tak :)

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já takhle zažila jednu veselou příhodu s mladou prodavačkou v parfumerii Marionnaud. Když jsem po ní chtěla radu, který parfém obsahuje vůni fialek, mile mi odpověděla "no to si běžte očuchat nějaké ty fialové parfémy co tu máme, jestli se Vám z toho bude něco líbit" koukala jsem na ni jako spadlá z višně, ale myslela to vážně. Takže ponaučení pro příště dámy až si půjdete vybrat parfém, řiďte se jednoduchou radou dle barev např. pomerančová vůně - oranžový flakon, růže - růžový, citron - žlutý a višeň - červená :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. hm jestli vyhraju, tak bb zkusim poprve:)
    hezka soutez!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  9. Jůjůjůůů! No tak to je ovšem parádní giveaway! :)
    Sleduju přes google i přes facebook :)
    Mám zážitek z butiku u nás v Liberci, kde mají vystavených i pár kousků botek, vcelku i pěkných. Ovšem mají tam i prodavačku, která se rozhodla, že jí na ty boty nebude nikdo sahat, prý aby se velur neosahal, kůže neodřela a tak podobně :D Takže snaha prohlédnout si jednotlivé kousky ( třeba se podívat na podrážku nebo na stélku ) je vždycky ve znamení akce, kdy kamarádka zaměstná prodavačku a já sonduju kolem bot :D Ale protože je tam už vcelku dost let, asi se na tom nikdy nic nezmění a vedení je s její prací spokojeno :D

    OdpovědětVymazat
  10. Sice z jiného soudku ale snad to nebude vadit.Tento týden jsem šla s přítelem vybrat zimní boty.Bohužel máme odlišný vkus.Zkoušela jsem si je,prodavačka samozřejmě chválila jak jsou krásné.Pane podívejte se a on zaperlil větou na zahradu dobrý.Příště ho nechám doma!
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, moc se mi tvůj blog líbí \.) No a k té příhodě, když jsem si v jednom nejmenovaném olomouckém butiku zkoušela kalhoty, které mi byly evidentně malé, slečna mě s naprostým přesvědčením ujištovala, že mi zase až tak malé nejsou, i když jsem 5 cm mezi zipsem a knoflíkem :) Potom, když pochopila, že tohle nebude nejlepší strategie mi řekla, že se vlastně po vyprání vytáhnou.No to už mi stačilo.. i kdybych nějakým zázrakem jednou zhubla, tak si přece nekoupím kalhoty, které se vytahují :)

    http://www.youtube.com/watch?v=Prnlc2vZp5o&feature=plcp

    ZZimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. veronika.bejdova163@gmail.com

    mne nič s predavačkou nenapadá, ale raz som bola v kabínke, vedľa asi 12-ročného dievčaťa, ktoré nakupovalo s babkou... no a tá babka neznalá najnovších trendov jej neustále vravela na ridle- tie sú ti nejaké úzke (slimky), tu majú dieru, nechceš si skúsiť aj iné?...

    OdpovědětVymazat
  13. MÓC SUŠI PANI :-)
    tapeta2007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám poslední vtipný zážitek také z parfumerky, potřebovala jsem nový make-up a velmi aktivní a "milá" slečna prodavačka mi chtěla mermomocí pomoci s výběrem... Mám normální středoevropský světlejší odstín pleti, od léta jsem dávno vybledla, přesto mi slečna snášela na vyzkoušení snad ty nejtmavší make-upy, jaké existují... Po mém nesouhlasném vrtění hlavou a upozornění na můj světlý odstín pleti jsem si vyslechla doporučení návštěvy solária!!!! Prý jsem světlá MOC a s úplně světlým make-upem bych byla nevýrazná a nezdravě vypadající. Podotýkám, že úplná běloba fakt nejsem. Zato slečně by trochu omezit návštěvy solárka neškodilo a rozhodně by zdravěji vypadala.
    A ještě jsem vlastně kupovala kozačky - mnou vybrané jednoduché, vysoké a tmavohnědé jezdecké boty bohužel nebyly na prodejně v mé velikosti, paní prodavačka si ale vzpoměla, že mají ještě jedny podobné, které by se mi také mohly líbit... A po chvíli přinesla tak nepodobné boty, že už to víc rozdílné být ani nemohlo - výška poloviční, barva nějaká vínová, zmačkaný vzhled, cvočky, ani přezka nechyběla a jako bonus špička jako pro kašpárka - a zjevně tam ležely pěkných pár let ve skladu, ale fakt jsem se zasmála.
    Holt takové stále ještě běžné české příhody - bohužel...:D

    OdpovědětVymazat
  15. ani nie velmi vtipne hitorky som mala, ked este u nas v malom meste existoval len Prior a boli to male butiky, kde sa na mna predavacky hadzali ako supy.. kazda presne vedela, co mi svedci a vsetko mi padlo ako uliate.. pritom som v tych satach mohla vyzerat desne hrozne :)
    Stastie v nestasti teraz su v nasom Priori sami cinanci... nic moc pre nas trh, ale aspon sa ti nikto do nicoho nestara a mozes si vyskusat, co chces a kolko chces bez toho, aby na teba niekto zazeral :)
    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. BB cream by sa hodil, už mi dochádza Mishha. Tak skúsim šťastie :)
    sona.sladeckova@gmail.com
    Soňa Sládečková

    OdpovědětVymazat
  17. žiadna vtipná historka mi teraz nenapadá :(

    ivkamelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Napadá mě jedině příhoda, když si máma kupovala šaty na moji svatbu a prodavačka nám během zkoušení vylíčila celý svůj životní příběh :) Kolikrát se rozvedla, kam se stěhuje... :)

    mischa.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám takovou jednu srandovní příhodu s jedním vietnamským prodavaček. Běžně k ním nakupovat nechodím, ale zrovna jsem sháněla jedno psaníčko, které by se mi přesně hodilo k mým plesovým šatům a byla jsem tak zoufalá, že jsem zašla i k nim. Hned co jsem otevřela dveře, vietnamčík na mě mohl oči nechat, pořád na mě dobrý déén dobrý déén mušu pomoct? Říkám mu, že se jdu jen podívat.. K regálu, ve kterém byly kabelky atd. lemovaly cestu stojany s pásky a mě na nich zaujal jeden klasický černý s dokonalou sponou smajlíka. Vietnamčík ke mě hned přicupital, začal pásek sundávat a řekl mi: PANÍÍ VY MOC CHEZKÁÁ, TO DÁREK VAŠE :D Takže jsem z obchodu odešla bez psaníčka, ale zato jsem si odnesla super pásek se smajlíkem, který mi posloužil jako dárek pro sestru, která z něj byla naprosto vedle :D

    Jinak Verunko, sleduji tě sice krátce, ale na tvém blogu se mi moc líbí a mám ho projetý téměř skrz na skrz :)Moc se mi tu líbí.

    Měj se krásně!
    horseforevertogether@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Týjo, to je krásná giveaway!!:)
    Vtipná historka mě bohužel nenapadá:/..
    TRezacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Veru, chtěla bych pobavit historkou z "butiku" Dyrberg/Kern , kdy mi manžel koupil nádherný náhrdelník ( bižu za 4 tis.) s výraznými přívěsky - perla asi 7mm apod. Po měsíci nošení se perleť ošoupávala dolů a když jsem jej spolu s manželem reklamovala, prodavačka mi řekla: Vy v tom náhrdelníku spíte? Když jsem jí řekla s údivem, že teda fakt ne, přišla s hláškou :no ale to není pravá perla, tu byste si nemohli dovolit:-DDD Tímto mě i manžela odzbrojila a ač se mi tyto šperky líbí už jsem si od nich nic nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  23. Taky mám příhodu z Marionnaud, snad náhoda. :)
    Přišla jsem si pro svůj oblíbený parfém a samozřejmně hned u vchodu se ke mně přiřítila prodavačka, tak říkám, že bych chtěla Pradu Candy a ona vykulila oči, že tohle vůbec nezná.. Tak jsem kulila oči zase já a říkám P.r.a.d.a a ona Praha?? :D
    Holt stane se. ;)

    Lindsay24@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. No já jsem šla do kolen v Sephoře, když jsem si vybírala odstín make upu od YSL, chtěla jsem si nechat odlít vzoreček a slečna mi řekla, že mi vzorek nedá protože je to zbytečný když je tenhle make up naprosto univerzální a že si mám vzít odstín 4 že ten sedí úplně všem :D a pak taky když jsem si vybírala rtěnku a jeden odstín mi příšerně vytáhnul žlutou na zubech (které normálně žluté nemám) tak mi prodavačka řekla, že to nevadí, že prostě jen nesmím otevírat pusu :D

    voneva88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Bohužel žádnou zajímavou příhodu nemám, no i když teď jsem si vzpomněla jak jsem si kupovala x let zpátky zimní bundu- buřtíkovou, moc se mi líbila ale váhala jsem, nechtěla jsem vypadat jak sněhulák, paní mě ujistila, že to je hit letošní zimy a že se to bude nosit, no a samozřejmě jsem na ulici ani ve škole žádné buřtíkaté sněhuláky nepotkala, jen sebe. :)
    A nějaký milý vzkaz: Tvůj blog mám mezi oblíbenými, o tvých botech si nechávám zdát a přeji ať má tvůj blog každý rád :))
    iw.jad@seznam.cz
    Na fcb IJ :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já mám jednu vtipnou historku z butiku kde jsem nakupovala ve středu.Vybrala jsem si jeden super svetřík delší aby mi netáhlo na zadek a pak jsem si vybrala jednu vlněnou sukni.A paní u pokladny mi povídá,že jestli to hodlám nosit k sobě,že sukně nebude pod tím svetrem moc vidět.S úsměvem jsem jí ujistila,že to opravdu nehodlám nosit pospolu.
    A v zkaz pro tebe určitě toč další videa nechodím jsem moc dlouho na tvůj blog,ale za tu dobu jsem stihla pročíst snad všechny články jen tak dál.

    jita-beauty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Nevím jak u vás ale tady se občas na parkovištích před obchodními domy prodávají "italské" parfémy za "bezva ceny". Tihle "prodavači" jsou strašně neodbytní. Přišel ke mě prodavač a zkoušel na mě jejich strategii. Strkal mi do ruky jeden parfém za druhým.,, Já vám dávám dva parfémy za úžasnou cenu a třetí budete mít zdarma" takhle mi narval tři parfémy do ruky. Když mi řekl, že mi je dává, tak jsem se usmála a s parfémy v ruce se sebrala a odcházela :-D Měli jste vidět jeho výraz. Za pár vteřin mě doběhl a chtěl po mě ty parfémy zpátky. A já mu povídám s vážnou tváří,, co se dává, to peklo nevydává". Chvíli na mě koukal jak husa do flašky, a nevěděl co na to říct. Pak mě začal strašně prosit ať mu ty parfémy vrátím. Samozřejmě jsem mu je vrátila. Od té doby mi nikdy nic nenabídl a já mám pokoj:-D Ale přála bych vám vidět jak se tvářil když jsem se sebrala a i s parfémy odešla:-DD

    Olenakova00@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Tak já jsem mezi těmi, kdo má Verunčin blog rád :-) tedy ráda
    fx80010@gmail.com
    Třeba vyhraju, BB cream mne donutila koupit prodavačka v MAC, že je prý super, mně se to zatím nezdá :-(....tak bych moc ráda vyzkoušela nějaké jiné, třeba jim přijdu na chuť nebo spíš můj obličej

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Veru,
    já osobně asi žádný neobvyklý nebo vtipný zážitek nemám, když nepočítám neustálé vtíravé otázky na každém kroku, to mě vždycky spolehlivě otráví a jdu pryč, i kdybych to tam chtěla vykoupit. Kolegyně si byla včera kupovat kalhoty, vlezla do EXE a prodavačka se ptá, co by si přála. Kolegyně odpoví, že slim kalhoty do kozaček, velikost 42. Prodavačka vykulila oči a říká: "No to tady NE! My máme pouze do velikosti 32!!!" :oDDD No a tak radši šla.

    V životě jsem nevyzkoušela žádný BB cream, tak tenhle dáreček by mě potěšil převelice.
    Krásný víkend.

    cizekveron@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj,

    v kadeřnických potřebách:
    já: "dobrý den máte hřeben s kančíma štětinama?"
    prodavačka: "no to bohužel nemáme"
    já: "a tyto hřebeny na stojanu jsou z čeho?"
    prodavačka: "ty jsou z divočáka"
    stála jsem tam jak opařená a krve by se ve mně nedořezal :D :D

    marvich@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Já si tenhle týden kupovala sako a velikost,kterou mi prodavačka přinesla,mi byla malá přes prsa.A ona na to,že to nevadí,že rozepnuté vypadá taky dobře:)tak ať ho nezapínám.
    adebr@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. jedině snad, když pani přede mnou telefonovala a bavila se s někym po telefonu, že koupila dárky, ale nemá jak ustřihnout cedulky, že s sebou nemá nůžky, na což prodavačka pohodově, ukažte mi to, já vám je ušmiknu. Vyděšená pani, c opravděpodobně nepochopila, že jí prodavačka vnímala vzala věci, hodila pohled a utekla :D

    theblondetime@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,
    sleduji přes Google.
    Uvědomila jsem si, že žádné vtipné příběhy s prodavačkami nemám, pokud jsem měla už se mi nejspíše vypařily z hlavy. V podstatě už téměř vše nakupuji na internetu:)

    OdpovědětVymazat
  34. sleduji tě přes bloglovin, ale aby to bylo oficiální, tak jsem dala lajk na FB a začla sledovat i pře GFC :)
    na žádnou historku si teď nevzpomenu :(
    petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  35. fér, skinu není nikdy dost :)

    a hodně se mi líbí dotaz pro soutěžící, zábavnej - i když musím říct, že ta tvoje prodavačka s rukavicema prokázala ještě značnou míry kreativity, taky ti mohla tvrdit, že ty krátký rukávy se teď takhle nosej :DD

    vtipnej zážitek ani nemám, spíš ty smutný - většinou v parfumerkách, kdy místní spící panny ani neznaj sortiment podle značek, běžně mi tvrděj, že ne, tohle určitě nemaj, a hele, ono to stojí za nima na regálu - už před nima cíleně utíkám, aby na mě vůbec radši nemluvily, děsím se toho, co se dozvím příště, že zase nemaj a neznaj :D

    OdpovědětVymazat
  36. Super soutěž. Co se týče příhod z obchodu - tak klasika, sháněla jsem světlý make-up, ale zrovna ostín, který jsem chtěla byl vyprodaný. Slečna v parfumerii mi trvdila, že si mám koupit tmavší a budu alespoň vypadat opáleně :D:D
    zany.slamova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Hned se mi vybavil nákup parfému v Itálii. Paní prodavačce v parfumérce jsem zběsile vysvětlovala jakou vůni si představuji...něco na léto,lehkého a tak:) Zkusila na mně novinku Miss Dior cherie, libila se mi. Prodavačka mi ukázala cenu. Řekla jsem, že v této cenové kategorii je to ok.... Ale jestli by byla tak hodná a ukázala mi nějaký lehčí parfém..? Jenže jak prodavačka po ukázání na cenu slyšela "ok" utíkala za pokladnu a zaúčtovala! V tu chvilí mi došlo, že jsem si povídala sama se sebou...:D
    Tak to bylo celý pobyt v Itálii...teď už se učím druhý jazyk a na Miss cherie jsem si taky zvykla;)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahojky,
    sleduji přes GFC, mail kamila.selby@gmail.com
    2 Prodavačky v Zaře v kabinkách:
    "Dobrý den, máte tenhle kabát ještě ve velikosti XS?"
    "Ne, určitě ne, tenhle je poslední."
    "Můžete se mi po něm podívat do skladu?"
    "No dobře, ale už asi nebude!"
    Po chvíli...
    "No jak jsem říkala, není!"
    "Aha, no, tak mi prosím podejte to XSko, které vám visí za zádama na odkládacím stojanu. Děkuji."
    ..... Aneb když chceš nějakému módnímu řetězci udělat tržbu, pomož si sám...

    OdpovědětVymazat
  39. Nám se nedávno stala taková věc v DM drogerii, ale vtipná přišla asi jen nám dvěma a jen prvnich 10 minut, prodavačka se chudák poradne zapotila. Chteli jsme nakup zaplatit v eurech, ona vubec nevedela, jak na to, vytahla A4 s kontakty a telefonnimi cisly, kde by ji meli dokazat poradit, bohuzel v sobotu temer v osm hodin vecer ji to nikdo nezvedal, po ctvrt hodine obvolavani zavolala sve vedouci, ktera ji neco malo poradila, ale zbytek jsme tam my spolu s prodavackou smolili spolecne na te jejich dotykove obrazovce, spravneho vysledku jsme se nakonec dobrali a jeste nam za to chtela dat darek, ktery jsem ale odmitla, protoze mi ji bylo hrozne lito. Ona uz pak nedokazala ani zmenit zpusob platby na platbu kartou a trvala na tech eurech, coz nam tedy nakup v drogerii, ktery mi trval tak 15min protahlo skoro na trictvrte hodiny :( nikdy vice platit v mensim obchode eury...

    OdpovědětVymazat
  40. sleduju přes gfc :)
    na žádný vtipný zážitek si bohužel nevzpomínám..
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Na tvoj blog som prišla cez Elizabeth a fakt nelutujem ! :)
    Sledujem cez Fb aj Gfc
    durceovai@gmail.com
    :)

    OdpovědětVymazat
  42. "Dám si mátový čaj, prosím"
    "Mátový nemám, je tu černý, zelený, ovocný a peprmintový"

    Už mě všichni s těmi BB tak dráždí, že bych skoro mohla nějaký zkusit, no ne? :)
    sofastars@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduju přes FB.
    A k té příhodě. Mám popelkovskou velikost bot 35, takže jsem stálým zákazníkem v dětské obuvy. Mnohokrát se mi při placení stalo, že mě různé prodavačky u pokladny přesvědčovaly, že až si je doma holčička vyzkouší, tak je samozřejmě můžu vrátit, kdyby neseděly... Tak pak vždy musím vysvětlovat, že jsou opravdu pro mě a s žádnou holčičkou se o ně dělit nehodlám:D
    Manavo@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Veru,
    šla jsem si na podzim koupit boty do Bati. Měli krásné, černé,kožené botky z měkké kůže. Myslím, že to byla dokonce ta jejich special řada flexible....no a řekla jsem si prodavačce o svoji velikost a čekala jsem až mi přinese krabici. Za chvíli přišla a já jí říkám, že si nejsem jistá, jestli ty botky nebudou příliš choulostivé a že ta podrážka nevypadá úplně košér, ale že se mi hrozně líbí. Prodavačka mě uklidňoaval tím, že je přeci můžu vždycky reklamovat a vrcholem bylo, když jsem si jednu botu nazula a chtěla ji zavázat...a ta podrážka se mi při tom rovnou rozlepila:D:D:D:D takže jsem tam seděla se "žralokem". No ale milá paní prodavačka se nevzdávala a ještě se mi nabídla, že mi donese druhý pár:D.
    radkacerna@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. jeeee krasna cena:-)
    gfc - color.beam

    Můj nejposlednejsi zazitek z parfumerky - stojim u stojanu s chanelem a zadam prodavacku, aby mi ukazala na ruce stiny.
    zacla medenymi, rikam ji, ze medene nenosim, at je klidne preskoci.
    Vedle byly fialove, povidam, ji, ze ty bych rada videla - a ona na to prej "rikala jste, ze medene nenosite"
    tak ja nevim no:DD
    asi by ji clovek musel omracit, aby si mohl neco koupit:-)

    OdpovědětVymazat
  46. novakova.ver@gmail.com

    Díky za soutěž, nikdy jsem žádný BB krém nezkusila, ale mám pocit, že ho zkusit už chci :-)

    OdpovědětVymazat
  47. sleduji pres GFC
    kristyna.tazka@gmail.com

    Uz bych taky chtela konecne vyzkouset nejaky BB krem :)

    OdpovědětVymazat
  48. Celá v černém, zkouším si béžovou chlupatou vestu (moje letošnopodzimní obsese), vypadám v ní klasicky jako Nasťa, takže sundávám, vracím na ramínko a koukám, že jsem samý světlý chlup. Prodavačka hbitě přiskočila a povídá: jjo, ony si ji dámy i kvůli tomu pelichání kupují, tak hezky to ozvláštní černou, a začala ze mne ty chlupy RUČNĚ obírat :) Normálně jsem byla tak zkoprnělá, že jsem se nechala :D

    OdpovědětVymazat
  49. Och nejako si nemôžem spomenúť na nejakú príhodu z nakupovania :D A popravde ja až tak často nechodím na nákupy, ja si radšej objednám niečo z katalógov ako behať po obchodoch. Mňa to nejako unavuje :D :D
    Sledujem cez GFC - veronika.zorska
    veronika.zorska@centrum.sk :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Veru,
    žádná veselá historka s prodavačkou mě nenapadá, ba právě naopak. Když se řekne "příhoda s prodavačkou", okamžitě se mi vybaví tato:
    Bylo mi asi tak 15 a šla jsem si k ťongům koupit džínovou sukni. Nicméně jsem narazila na naprosto "skvělou" prodavačku důchodového věku, která mi na sdělení, že pro sebe sháním džínovou sukni, (po důkladném sjetí pohledem odshora dolů) odvětila "Na vás tady nic nemáme". Podotýkám, že jsem v té době nebyla žádný drobek, měla jsem cca 75 kg a nosila velikost 44, což mi ani dnes nepřipadá jako velikost na slona. Baba měla zhruba metrák. A tak jsem se otočila na patě a už se tam nikdy neukázala. Bohužel jsem z tohoto zážitku měla dlouhé roky komplex, který se postupně rozpouští až letos, kdy jsem začala poněkud jinak myslet. Tolik má "veselá" historka.
    M.

    OdpovědětVymazat
  51. Přichystala jsi krásnou výhru, Veru. :)
    Zážitků mám mnoho, ale teď mi napadá jen jeden. Šla jsem si před 3 lety v zimě kupovat kozačky a v jedné nejmenované síťové prodejně obuvi jsem si zkoušela krásné vysoké kozačky, ale bohužel jsem je přes své širší lýtko nemohla úplně dopnout. Přila ke mně prodavačka povýšeně se na mě dívala a povídá, že to je těžký kupovat v mém případě vvysoké kozačky, když mám tlustá lýtka. No shodou okolností jsem se v obuvi zastavila za měsíc znovu a slyšela jsem, jak prodavačky rozebírají, že onu dotyčnou vyhodili za nevhodné chování k zákazníkům.
    Jo a vzpomněla jsem si ještě na jednu úsměvnou, když jsem s přítelem byla kupovat kalhoty. Přítel je zkoušel, já stála v šatech u kabinky a najednou koukám a pode mnou ležel malý kluk a koukal pod sukni. Ještě, že jsem měla nohy u sebe a neprůhledný punčochy. :)

    Jinak veď blog dál stylem, jakým ho vedeš, protože mi baví. :)
    Měj fajn týden! :)

    stylebyveronika(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. :)Skvělá soutěž:).. Vtipná příhodička mne nenapadá, škoda :), ale bavím se nad těma :D v těhle komentářích:D:)

    karin.halfarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. super! :) děkuji za možnost zúčastnit se :) themarksokol@gmail.cz

    zároveň chci upozornit na ,,Módní peklo´´ na Facebooku..:( být tebou, klidně slečnu zažaluji, nemá právo zveřejňovat bez tvého vědomí tvou fotku a ještě tě označovat :(
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=425900767477394&set=a.333395436727928.76655.237508806316592&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, děkuji za link.

      Já naopak tyhle ,,kritické" články vítám, protože mi ohromě zvyšují návštěvnost. A jen za dnešek mi zatím naskočilo dvanáct nových followerů, aniž by se účastnili soutěže, takže jsem jen ráda!

      Vymazat
    2. Není za co. Myslím, že slečna si řeší komplexy, nebo nevím. Celá ta stránka je otřesná. Dělá si legraci z obyčejných lidí a dost mě děsí, co za fotky tam dává. Je mi líto, že existují takový podlý lidi.

      Vymazat
  54. Není to ani tak moje historka, jako moji tety, která mi ji shodou okolností vyprávěla o víkendu na kafi. Když jsem přišla ukazovala mi kolik věci si koupila, a když jsem se ptala na cenu, řekla, radši se ani neptej a začla se smát a vyprávět svůj příběh,ja zavítala do jednoho nejmenovaného obchodu, v pondělí ráno,takze nikdo nikde,proto se ji vsechny prodavacky venovali, nosili kusy obleceni, rikali jak ji vse slusi a nakonec odesla asi s 10ti kusy obleceni, za ani nevim kolik,protoze cenu mi porad nerekla,ale urcite to byla palka, ale rekla,ze si to ani neuvedomila a odcházela z obchodu nadsena... tady jde videt,jak jsou prodavacky sikovne :D
    nelis11s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. super giveaway :)

    sleduji tě tady i na FB (Lucie Martináková)

    lucie.martinakova@email.cz

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  56. Tak moje historka. Nejdřív vám všem musím popsat, asi jak vypadám aby jste to pochopily. Tak mám 175 cm, 58 kg, vel. si beru většinou 34/36. Mám dlouhé nohy, tak občas problémy s kalhoty. To by bylo k popisu, teď historka...
    Chtěla jsem si v jednom značkovém nejmenovaném obchodě koupit kalhoty s dobrým úmyslem, že je budu mít na dlouho. Neplatila bych si je, měl to být dárek.
    Přišla jsem do toho obchodu a pohledy krásných prodavaček už se mi nezdály. Vešla jsem tedy, slušně pozdravila a řekla jsem, že bych chtela na sebe kalhoty. Ta prodavačka se na mě tak podívala a řiká mi: "Jaká velikost?" Ja řikam no nevim, mám pokaždé jinou a ona co 40/42 ...neviděli jste ten muj pohled :D sem vyprskla... a ona no sem nám choděj vetsinou modelky a mají polovicní stehna jak vy dámo. No konec všechno :DDD

    Jinak super SOUTĚŽ!!! :)
    EMAIL: hluchal@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Mhmmm, Skin79. Toužím :o)
    Díky za možnost... a mějte všechny hezký víkend.

    djuni.dune(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika