Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 30. listopadu 2012

Vánoční párty Louis Vuitton 2009 aneb ohlédnutí do minulosti

Modelka Helena Houdová a nadace Sunflower, značka Louis Vuitton, fotografka Lucie Robinson a herec Jiří Bartoška, zpěvák Jirka Korn, herečka Aňa Gaislerová, manželé Formanovi, topmodelka Paulina Pořízková..

Co tyto všechny spojuje? Před třemi lety se sešli a pod záštitou právě značky Louis Vuitton nafotili nádhernou sérii fotografií z jejich běžného života. Tyto fotografie byly dne 26.11.2009 vydraženy v pražském butiku LV a výtěžek byl věnován nadaci Heleny Houdové, jejíž prioritou je pomoc dětem v nejchudších částech světa.

Proč i této akci píši já? Protože jsem se aukce také zúčastnila, pro mě to byl obrovský zážitek se zrovna s Helenou i jinými českými osobnostmi setkat. Pro ni to muselo být o to více citlivé, že sama se v té době nedávno stala matkou syna Damiana a na tuto akci přiletěla speciálně z New Yorku.

Mám pro vás pár fotografií z mého archivu, doufám, že se vám budou líbit!




Ano, nosila jsem tehdy mega pařáty, v  té době se mi to líbilo. O to více mě nyní  pobaví, když jimi někdo nazve mé aktuální přírodní pěstěné nehty :)



V tom roce poprvé vyšla řada Epi Electric, které jsme se s dalšími příznivkyněmi LV nemohly dočkat a řeknu vám, do té Almy jsem zamilovaná do teď!!






Fotky, které byly ve dražbě..














37 komentářů:

  1. Já bych brala Bartošku, to je pořád takovej frajer :) Ta světlejší barva vlasů ti taky moc seděla, i ta ofina je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci a to mi kadeřnice tvrdí, že mi dává pořád stejný odstín přelivu. Tak já fakt nevím, z té doby mám víc fotek a všude světlé vlasy. Melír jsem neměla určitě..

      Vymazat
    2. Tak bych tipla, že ti buď kecá :) Nebo změnili složení? Ta tmavá je taky fajn, ale tyhle fotky si pamatuju z oml - hlavně tu s Almou, a říkala jsem si, jak krásnou barvu a kvalitu vlasů máš.

      Vymazat
    3. Možná jsem měla svoje vlasy světlejší, přece jen je to přeliv a ne barva. Nijak mi to nevadí, v tmavé se cítím dobře.

      Na tu fotku s Almou jsem tehdy byla hrozně pyšná! Ona šla do prodeje snad až týden po té akci, ani nám ji tehdy nechtěli ukázat, no a takhle to dopadlo, když jsem tam přišla já :DD

      Vymazat
    4. Tak něco podobného jako s tou Almou bylo na večírku ALO diamonds, kdy si Verča chtěla zkusit zrovna ten nejdražší a nejvzácnější prsten, který ani nechtěli vytáhnout. Ale Verča opět nezklamala a už jí prsten nasazovali v rukavičkách. :)

      Vymazat
    5. No jo, klasika :) To by bylo, aby nebylo po mém..

      Vymazat
    6. Elizabeth: Kolik stojí nejdražší a nejvzácnější prsten? Jen pro představu - pokud to není tajné. Že by milion nebo víc? :-) V časopise Fashion Club šperky od ALO dost propagují a ceny jsou ve statisících i tři čtvrtě milionu už tam ne jednou bylo, tak mě právě zajímá, kolik stojí ten nejdražší. Díky! :-)

      Vymazat
    7. Byl to nejdražší prsten na té akci a cena rozhodně byla přes milion :) Ceny jsme nastínily v článku o Alo party, který jsme obě měly na blogu.

      Vymazat
  2. Ty vlasy jsou krásné, opravdu ti to moc slušelo ;-) :-) A hezký článek, z akce pro dobrou věc! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti díky!

      Kdybych nebyla blbá a nezničila si, měla bych je krásné do teď. Ale už dorůstají, tak za dva roky na té délce i kvalitě už snad zase budu :)

      Vymazat
  3. pamätám si tie fotky z dražby a vtedy sa mi strašne páčili :) Keď Helenka vyhrala, viem že sa zniesla obrovská vlna kritiky, málokomu sa páčila a pritom je to veľká osobnosť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, při výhře byla takové trdýlko (kdo v tom věku taky nebyl)

      Ale na akci i když už dospělá žena, co už něco dokázala, byla úplně normální usměvavá holka, která si na nic nehraje a dá se s ní bavit o čemkoliv.

      Vymazat
  4. Veru ty vlasy!!!Tak nádherná barva...mám dojem, že ti sekne více...no a k "pařátkům" ....to je mazec :-D Já bych s nimi asi nefungovala.Nosila jsem gelovky 10 let a jsem ráda, že píšu v minulém čase :-)

    Jak ses dostala na takovou akci? Muselo to být výjimečné a nezapomenutelné.Fotografie jsou nádherné a všechny modely mám jako osobnosti ráda...
    Nejkrásnější fotka je s Helenou...jde z ní cítit taková pohoda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O vlasech mi ani nemluv, samotnou mě mrzi, že jsou pryc. Jinak barvu takovou mám v létě od sluníčka, ale lépe se cítím v tmavší..

      Na akci mi přišla domů pozvánka na mé jméno,asi jsem v té době byla vážená zákaznice :-D

      A ta s Helenou se mi také líbila nejvíce, jen musím říct, že na živo je vzhledově jako děvčátko-velmi mladě působící.

      Vymazat
  5. Verunko, vzpomínám si na tyto Tvé fotky s Helenou a taky s Almičkou Eletric - tuším někde v profilu na "omlázku"...strašně jsem Ti tehdy tuhle akci záviděla (v tom dobrém slova smyslu:-))))....moc se mi líbí, že jsi sem dala tenhle post.

    Ty Fotorafie jsou nádherné, hezky stylizované do zajímavého prostředí - líbí se mi všechny, ale nejvíce také ta Heleny s Damiánkem...asi to bude tím, že i mne už brzo tato role čeká...

    Ps: také Tobě to velice sluší - s ofinkou působíš mladistvě a křehce

    OdpovědětVymazat
  6. Ha, já to s tou tvou novou rolí tušila!!! Velká gratulace a užívejte si s mužem doma klid, dokud je :-)

    Na ty fotky jsem nedávno narazila a říkala jsem si, že by se na blog i hodily. A myslím si, že jsem se nespletla dle reakcí (zatím).

    Děkuji za hezký vzkaz a přeji hezký skoro víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jj, s tou novou rolí jsi mne skutečně odhalila...už se to pomalu blíží a já doufám že to všechno zvládnu:-))) přeji hezký zbytek víkendu i celý týden

      Vymazat
  7. ahoj:)moc dobře,žes nám ty fotky ukázala:)jestli máš více takových pokladů,sem s nimi:)

    OdpovědětVymazat
  8. veru, Tobě to slušíí.. Na fotkách máš světlejší vlasy, je to uplně něco jiného, než co máš teď..:) Ale ty nehty.. :D Jak si s nima dokázala třeba mejt nádobí?? :D :D Nejhezčí fotka je s helčou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, s těma nehtama si to ted taky říkám, ale v té době mě to nijak neomezovalo. Jen jsem teda jednou nebyla schopná vyndat kartu z bankomatu, jinak jsem vše zvládala :D

      Vymazat
  9. Mne se Veru libis vic ted bez ofiny s tmavsimi vlasy, nemuzu si pomoct :)

    OdpovědětVymazat
  10. mne sa páčiš viac teraz ako predtým a pôsobíš na mna na tíchto straších fotkach staršie..s vyžehlenými vlasmi vyzeraš super! :-) dozrievaš ako víno :-)))) a tá alma nakoniec u teba neskončila? velmi ju zvažujem a stale neviem či sa dá vynosiť aj bežne, či nie je večerna...Lucia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucia, neskončila :) Já v té době byla ještě nadšená z Almy ve Vernis, co jsem si tehdy na jaře pořídila.

      Nevím jak ty, ale na večer raději nosím psaníčka. Třeba v té době jsem tento typ kabelek skoro nenosila a ani ted velkou Almu moc neunosím, protože je hodně výrazná a já jsem ráda pokaždé jiná.

      To ale s touto černou nehrozí, tu bych klidně nosila běžně na den, tohle byla první kabelka, u které bych v kombinaci s černou byla ochotná tolerovat stříbrné kování.

      Vymazat
    2. ja prave nosím večer s kamoškami do baru evu, na túto príležitosť ju mám najradšej, mam všetky veci pri sebe, aj ked tancujeme, psaníčka mám, naosledy som mala na svadbe, alebo na ine akcie, kde sa nemusím báť že mi niekto "potiahne" kabelku :-)

      nakoniec vyhrala iná kabelka, ako každe vianoce a narodeniny som mala na vyber :-))) ale stale neviem či som nemala isť do epi electric, tak ďakujem za rady :-)

      Vymazat
    3. Já bych do ní šla, už jen to, že tě stále láká něco znamená :) Už sis ji osobně zkoušela?

      Vymazat
    4. ma, almu v pomme MM :-) u tejto epi electric ma zaskočilo, že už v obchode bola ta väčšia velkost v strede akoby prelomena, aj predavačka povedala že vernis je pevnejší a ak epi electric tak PM ale zdala sa mi už malá, to jediné ma od nej odradilo

      Vymazat
  11. Krásné fotky! Vlásky se mi moc líbí, ta ofina ti slušela! I barva! A krásné šatičky! Parádní!!! Jen s těmi nehty bych neuměla vůbec fungovat! :-))) Jana

    OdpovědětVymazat
  12. ty šaty vypadají úplně dokonale, postavu máš super, pařátky sis okomentovala sama :D fotka s almou fakt pěkná, tu ti měli dát, hodí se ti, 1*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha ha, nejsem Chiara, aby mě LV obdarovávalo kabelkami, ale určitě bych se za to nezlobila :)

      Vymazat
  13. Krásné fotky! Zajímalo by mne, čím se živíš, podnikáš?

    OdpovědětVymazat
  14. Ty dlouhý vlasy ti moc slušeli:)
    A z těch fotek mě nejvíce zaujal Bartoška:)
    vik-ladyla.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy snad dorostou, ale zase je to s těmi kratšími jednodušší. Celý život jsem měla dlouhé vlasy a je s tím hodně práce, hlavně náročné časově. Ted jsem schopná i s mytím mít vyfoukanou hlavu za dvacet-třicet minut, dřív jsem to dvacet minut jen myla :)

      Vymazat
  15. teda Veru, ty nehty jsou fakt síla :D dobře, už je tahle móda zase odeznívá :D každopádně dlouhé vlasy se mi na tobě moc líbí :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. To musela byt skvela akce...ty fotky jsou uplne a naprosto uzasne!!!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  17. slušela ti ofina Veru ;) jako sluší ti to i teď, jen že to bylo hezké :) a fotku s Aňou bych chtěla!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika