Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 26. prosince 2012

Co mě nadzvedlo ze židle aneb jak oživit milostný život podle časopisu Žena a život



Do vlaku na cestu z Prahy domů jsem si při návratu domů před Vánoci koupila časopis Žena a život. Čtu jej už pár let, vlastně od doby jeho inovace, modernizaci vzhledu i obsahu. Chtěla jsem vám prosincové číslo doporučit především díky jednomu vzorečku BB od Dermacolu a taky dvěma odstínům BB od Nivea. To mě rychle přešlo, pro přečtení jednoho článku .

Víte, že zde neprobírám jen módu, ale i věci z běžného života a vždy mě na prvním místě zajímaly především vaše názory a rozhodně se nebráním, ani lehce kontroverzním tématům.

Tento článek je jedním z těch ze života, kdy mě také bude zajímat váš komentář. Upozorňuji, že se jedná o sexuální tématiku a neměly by jej tedy číst osoby mladší 15let.

O co se tedy jedná, co mě tolik namíchlo?

Sedím u večeře, pročítám časopis a pro zajímavost se pustím do čtení stránky nadepsané ,,A co takhle zkusit něco nového?"

Hned první doporučení mě doslova zvedlo ze židle a myslím si, že něco takového mohl sepsat a schválit jedině člověk, který o dané problematice v životě neslyšel. Což mi v dnešní době přijde naprosto mimo a myslím si, že i ŽaŽ se věnovaly ženám s traumatem ze znásilnění.

Tedy doporučení bylo o tom, že si máme sexuální život zpestřit hrou na znásilnění. A to doslova cituji:

 ,,Velká většina žen podle odborníků sní o tom, že se jich někdo zmocní silou i přes jejich protesty. Pocit podřízení a bezmocnosti je vzrušující a umírněná hra na znásilnění nebo náhodné setkání v baru, které končí divokou souloží určitě posune váš sexuální život do úplně jiných, nezvyklých dimenzí"

Na to údajně přišli v rámci sexuologického výzkumu sexuologové Petr Weiss a Jaroslav Zvěřina, kdy toto figuruje mezi nejčastějšími ženskými fantaziemi..

Pochopila bych, kdyby se třeba naznačovalo trošinku divočejší zacházení, ale přímo si hrát na znásilnění? Ano, toto slovo tam opravdu bylo několikrát napsáno a mě opravdu přijde naprosto mimo, něco takového doporučovat, jako běžnou věc. Navíc mám za to, že zmínění časopis je pro ženy všech věkových kategorií a uvádět něco podobného jako hrátky, které mají oživit sexuální život a tvrdit, že je to jedna z nejčastějších sexuálních fantazií?

Ano, i mě se třeba ve filmech líbí, kdy se zloduch zmocní dívky, je v tom určité vzrušení. Ale hrát si na něco takového v běžném životě? To i hra na žačku a pana učitele mi přijde více v pohodě.

_________________________________________________________________________________


No, pokud si myslíte, že bych měla být více otevřená novým věcem a hra na znásilnění je vlastně v pohodě, pojďme si povykládat hned o následujícím doporučení.

Nadpis ,, Zkuste to na červenou" mě měl varovat..

Ano, jednoduše se zde dozvíme, že v době menstruace máme logicky větší chut na svého partnera a rozhodně bychom se tomu neměly bránit. Citace:

,,Pokud se tedy této překážky nebojíte, nečekejte na konec svých dní a jestliže svolí i váš partner,pomilujte se spolu-třeba ve sprše,,

To doporučuje gynekoložka Blanka Hynková.

Nikde není ani slovo o zvýšeném riziku infekce u obou partnerů a přenosu pohlavních chorob. Ani zmínka o naprosté nutnosti použití prezervativu. Na internetu je toho o této problematice napsáno spousta, můj názor vám potvrdí každý gynekolog  a opravdu mi chce někdo tvrdit, že sex v období menzes je bez jakékoliv ochrany v pořádku? Ohrožuji na zdraví nejen sebe, ale i partnera. Přece když už píši takový článek,musím se nad ním zamyslet a nepsat polovičatě. Co kdyby tyhle odbornice opravdu někdo vzal vážně??

Doufám, že jsem nikoho z vás, mých čtenářek neurazila, ani nepobouřila. Každopádně píši o všem, nejen o hezkých věcech a takovéhle články ve stylu napsat něco za každou cenu dokáží spíše ublížit, nežli pomoci.. Bylo tam ještě dalších sedm bodů, jak si oživit partnerský vztah, ale na ty jsem už neměla žaludek. Nejsem žádná puritánka, ráda si ve vztahu lecos dopřeji a ráda si jej oživím, ale tohle mi přijde naprosto mimo.

Co vy na to?

65 komentářů:

  1. Tak to jsem upřímně zděšená stejně tak jako Ty! Nedivím se, že ses k dalším bodům nedostala, protože tohle opravdu stačí! Nechápu, jak někdo mohl sepsat takový článek a někdo další jej dokázal schválit, pochybuju, že to byla žena!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel to svědčí o úrovni časopisu, mě to přijde jako článek za každou cenu, něco ne stylu recenzí řasenek, která jasně slepuje řasy, ale budeme ji chválit, protože přece byla zdarma.

      Tedy někdo měl prostor k sepsání článku a potřebuje něco napsat za každou cenu, at je to sebevíc mimo. A že to někdo schválí? Viz. první věta..

      Vymazat
    2. Tento časopis nekupuju a nepamatuju si, že bych jej někdy měla v ruce, takže jej nemůžu posoudit jako celek, ale tohle mi teda stačilo k tomu, abych si jej ani v budoucnu nekoupila.

      Vymazat
  2. Mě se zdají skoro včechny články o sexu v časopisech "až moc". Všude je tak nějak "přesexováno", že už mi to leze krkem :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt a z většiny těch rad má člověk kolikrát spíše legraci. Ale tohle mi přišlo jako vrchol nevkusu.

      Vymazat
  3. Veru, já s tebou naprosto souhlasím. A hlavně články tohohl typu nečtu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pro pobavení občas ano, ale nijak se mi to nevyplatilo :D

      Vymazat
    2. Už jsem nic podobného typu opravdu dlouho nečetla a je vidět, že teda trendy se ted v časopisech dost změnily...

      Poslední dobou zvažují předplatné nějakého časopisu, tak dík za tip na selekci...:-)

      Vymazat
  4. Naprostý souhlas, jednou jsem viděla článek podobného typu v jiném ženském časopise a zvedal se mi z toho žaludek! :-( co pak proboha "radí" v těch pánských časopisech :-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama třeba občas nakouknu do Maximu i Playboye a řeknu ti, že je to kolikrát zábavnější čtení, než tyhle ženské časopisy.

      O drsnějších hrátkách jsem tam četla, ale nikdo to nenazýval znásilněním ani se neodvolával na studie, že po tom ženy touží a o článku ve stylu ,,Zkuste to na červenou" jsem tam taky nikdy nečetla..

      Vymazat
    2. Souhlasím,že pánské časopisy jsou daleko zábavnější..A nikde jsem v nich takovéhle praktiky neviděla..asi po tom touží,jen ty ženy..a tak to jsem asi chlap.Rozhodně témata o tom,jak si udržet muže nebo ozvláštnit sexuální vztah,snad dává dohromady někdo,kdo buď chlapa neměl anebo ho viděl jen z rychlíku...a pokud si článek přečte žena,která něco ,tak otřesného zažila,tak nevím jestli se tomuhle neříká "léčba šokem".

      Vymazat
  5. To znásilnění se mi vůbec nelíbí. Někdo zřejmě neví, co to je, dokud to třeba nezažije. Lidi si dnes nevidí do pusy a v hlavě mají seno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S poslední větou naprosto souhlasím, jinak si to neumím vysvětit.

      Vymazat
    2. ať si autorka článku v posteli dělá co chce ale psát článek by o tom nemusela :D

      Vymazat
  6. Já bych to tak nehrotila. Je to jen článek, inspirace..
    Mnoho ženským dělá dobře, když je partner při sexu lehce "fackuje" (přes zadek atp). A když se na to podívám stejný pohledem jako ty, tak je to taky nepřípustné - chlap, který mlátí ženskou.
    No, doufám, že mě neukamenujete. Říkám jen svůj názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, není za co kamenovat. Určitě netvrdím, že trocha něčeho nezvyklého v rozumné míře je špatná.

      Ale ani ty jsi plácání po zadečku nenazvala znásilněním a potřebou se někoho zmocnit násilněji i přes protesty, jako je uvedeno v článku ŽAŽ.

      Vymazat
    2. A hlavně to Zdenis nepíše do časopisu, aby si z toho ostatní brali příklad!

      Vymazat
  7. mně na tom nepřijde nic špatného, však je to předem domluveno pouze jako hra a oba partneři s tím souhlasí, je to zpestření

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A říkáte té hře znásilnění?

      Vymazat
    2. Souhlasím s anonymem nade mnou. Jinak neříkám tomu vyloženě hra na znásilnění. Prostě to nenazývám, jen domluvám pravidla hry. Nemám ráda za každou cenu všechno pojmenovávat. Myslím, že snad každý pochopí, že mezi opravdovým znásilněním a hrou je rozdíl.
      Jednoduše: nepohoršuje mne to.
      Také netuším, co by ode mne partner při menzes mohl chytit, pokud jsem zdravá. Že bych mohla chytit něco já od něj v případě jeho promiskuity, budiž.
      Celkově mi přijde tvá reakce přehnaná a prudérní. Víc mne znechucují články typu jak je normální nevěra apod.
      Pohorší tě, když napíšu, že mě vzrušuje představa šlapat? I když bych to nikdy v reálu neudělala? Nebo S/M praktiky?

      Vymazat
    3. Klidně moji reakci považuj za prudérní, taktéž i reakce ostatních přispěvatelek.

      Pokud by sis přečetla můj příspěvek přečetla alespon s trochou zájmu, pochopila by jsi, že nejde o pojmenování něčeho, ale o to, co konkrétně slovo znásilnění představuje.

      Tedy je velký rozdíl mezi trochu drsnějším sexem a hraním si na znásilnění-což představuje něco naprosto jiného. Také je rozdíl mezi představami a realizací.

      A nezlob se na mě, pokud netušíš rizika spojená se souloží v době menstruace ) a tu bez jakékolv ochrany sebe i partnera provozuje) tak nejsi žena, ale čuňátko.. Až příště půjdeš na prohlídku ke Gynekologovi, poptej se na rizika spojená s nepoužitém ochrany v tomto období.

      Více třeba zde, pro ty neznalé:

      http://xman.idnes.cz/sex-pri-menstruaci-pravidla-ktera-musite-dodrzovat-fh7-/xman-sex.aspx?c=A090330_130919_xman-sex_fro

      http://www.odpovedi.cz/otazky/prosim-muze-mit-zena-sex-kdyz-ma-menstruaci

      http://www.magazinsex.cz/rady-pro-zeny.228/souloz-pri-menstruaci.155.html

      http://www.prevence-praha.cz/sexualne-rizikove-chovani?showall=1

      Vymazat
    4. Souhlas s oběma anonymy... Vždyť to má být hlavně zábava, tak ať si každý dělá to, co je mu libo ;).

      Vymazat
    5. Milá Martino, nikde netvrdím, at si každý nedělá, co je mu libo, na to pozor.

      Ale nazývat to znásilněním a to konkrétně v časopise ve kterém se tvrdí, že po tom dle studií většina žen touží? To tady totiž řeším-ten článek.

      Nebo jsi přečetla jen jednu větu a nepochopila smysl mého příspěvku? Pak ani ten tvůj nedává smysl, ono někdy mlčeti zlato, hm?

      Vymazat
    6. Samozřejmě jsem četla článek celý. A docela tomu i věřím, že většina žen o tomto nebo něčem podobném sní... ale něco jiného je mít fantazie a něco jiného je chtít to doopravdy prožít - právě proto jsou to FANTAZIE. Jinak doporučuji podobné typy článku nečíst a zůstat věrná misionářské poloze ;)
      Chtěla jsi slyšet názory Veroniko, tak proč mě ve svém příspěvku nabádáš, že mlčeti zlato, hmmm? Nebo že by opačné názory nebyly tolerovány? ;D

      Vymazat
    7. Martino, tady se právě probírá to nabádání k tomu, aby to nebyly jen fantazie, trvzení, že je naprosto normální se takto chovat. Ale chápu, že někteří nepochopí, nebo pochopit nechtějí.

      Jen upozorním na to, že zde mám schvalování komentářů, čehož si každá přispěvatelka už všimla a pokud by tedy jiné názory nebyly tolerovány, nebudu si s jimi špinit ruce a jednoduše je nezveřejním.

      A pokud je tvůj postoj takový, že ten kdo neholduje tomu čemu ty, je věrný pouze misionářské poloze, pak jsi pouze dokázala to, jak je tvůj názor omezený a naprosto neobjektivní.

      I tak ti za něj děkuji, můj blog je otevřen každému názoru i diskuzi a myslím si, že i ostatní si rádi přečtou, jací lidé jsou mezi námi.

      Vymazat
  8. Naprosto s tebou souhlasím.
    Navíc: Pak si ten článek přečte třeba nějaký "Lojza," aby se trochu poučil, že to jako čte ta jeho a pak jí to navrhne a problém je na světě...nepochopení atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě když tam napíší, že o tom podle odborníků sní většina žen, co??

      Vymazat
    2. Souhlasím s Martinou Elegant. Největší riziko těchto typů článků spočívá v tom, že si je přečte Lojza.

      Vymazat
    3. Take si myslim, ze to bohuzel muze byt ne zcela vhodnou inspiraci pro nejake blbouny, kteri pak nasledne nepochopi, ze ta jejich zena se vlastne brani, on to bude od zacatku brat jako hru, ale pro ni to bude doopravdy

      Vymazat
  9. tak to bych chtěla vidět ty ženy, které touží být znásilněné. a sex při menstruaci? no fuj, to snad nemůžou myslet vážně! nemůžu si pomoct, ale mám z toho pocit, jako kdyby to psalo nějaký prase :D je rozdíl mezi drsným sexem a "drsným" sexem. tohle je nechutný.

    OdpovědětVymazat
  10. Mě to příjde taky naprosto mimo ,,hrát si na znásilnění"! Já mám husí kůži jen když to slovo slyším. Je to jeden z nejhnusnějších zločinů a nedokážu si představit, že tento článek čte žena, která něco podobného opravdu zažila. Jinak nejsem žádná puritánka a ať si každý dělá v ložnici, co chce. Ale napsat takovýto článek a ještě tvrdit, jak se to všem líbí..? Možná bych si měla začít připadat, že jsem divná já?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak byl můj článek myšlen, jen to klasicky někteří nepochopili..

      Ano, je to jeden z nejhorších zločinů, kterých se lze na ženě dopustit a ta z toho má vždy trauma na celý život.

      Neodsuzuji nijaké praktiky, které kdo doma provozuje, ale tvrdit v časopise pro ženy, že většina z nás po něčem takovém touží? Tedy po zmocnění se jich silou i přes jejich protesty, po znásilnění?

      Vymazat
  11. Proč ne, když to někomu přijde normální. Každopádně já, i když je mi 16, bych k tomuhle za žádnou cenu nesvolila. Přijde mi to až moc přes čáru. Jak všude píšou o různých traumatech co prožily ženy/dívky, které byly znásilněny. Ale kde napíšou, že třeba někdo, kdo si takhle ''hrál'' z toho může mít tak určité trauma, i když né takové? Ať mi nikdo netvrdí, že tahle hra nikomu nezměnila postoj k sexu. Naprosto souhlasím s tvým názorem. Je třeba sexuální život trochu oživit, ale do určitých mezí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, naprosto s tebou souhlasím a i když jsi mladinká, máš na tuto věc daleko rozumnější názor, něž redaktorky v Žaž.

      Taky si myslím, že taková ,,hra" by mohla někoho poznamenat, kolikrát lidé ve vztahu na něco přistoupí, aby vyšli vstříc partnerovi a sami jsou tím pak poznamenaní.

      Rozhodně bych takovéto hrátky nedoporučovala jako běžnou a vyhledávanou věc ve vztahu.

      Vymazat
  12. No hra na znásilnění mě dostala, já se tedy spíše znásilnění panicky bojím, nevím jak ostatní slečny, když jdou domů ve tmě, jestli se modlí, aby je někdo přepadl a znásilnil, já spíš naopak vyhlížím, až mi příjde naproti manžel teda :-D
    Určitě je to na každém, někdo má rád drsnější sex proč ne, já tedy nejsem jedna z takových, ve mě to spíše vzbuzuje strach a kdyby mě někdy chlap dal při sexu facku tak je asi po romantickém večeru z mé strany :-D ale tak proti gustu...

    No a co se týče sexu s menzes, tak mě taky překvapilo, kolik mých kamarádek to normálně provozuje a pak se diví, že mají chlamydie a podobně :-) Já tedy když mám menzes a bolí mě břicho a jsem nepříjemná, tak na sex 2x chuť nemám, takže já to mám vyřešené :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem v šoku koukala na komentář, co že je vlastně špatné na sexu při menzes, co by prý člověk mohl chytit?

      Co třeba nějaká hygiena, infekce, záněty u obou partnerů? Někteří lidi jsou fakt asi sto let za opicemi. Když už, tak alespon s tou ochranou přece, no ne? Copak ani ti chlapi nemají strach?

      Já se při tom ani nenakládám do vany, jen se sprchuji, protože vím, že jsem náchylnější a někomu to ani nepřijde..

      Vymazat
    2. No a co by tedy vlastně muž při sexu při menstruaci mohl chytit?

      Vymazat
    3. On ti to ten tvůj řekne, zkus se jej zeptat. Jinak stačí použít google.

      A k tvému předchozímu komentáři (u každého vidím IP adresu), opravdu sis myslela, že zde budu zvěřejňovat nějaké napadání kohokoli? O tom tento blog opravdu není, léčit si komplexy se vrat zpět na Omlazení.cz

      Vymazat
    4. Google o tom mlčí. Myslím, že nic chytit nemůže a že ani ty nevíš co, protože jinak bys to napsala.

      Vymazat
    5. Osobní zkušenost s tím skutečně nemám a ani o to nestojím.

      Jinak jsem už výše do komentářů uvedla několik odkazů týkajících se této problematiky, ve kterých jsou uvedena rizika pro oba partnery. Jinak doporučuji spíše kontaktovat odbornici z časopisu ŽaŽ, ta je v tomto oboru vystudovaná.

      Vymazat
  13. Nestačím zírat..Sex při menstruaci? Vůbec nechápu, jak tomu někdo může věnovat článek, odstavec..Ať si každý dělá co chce, ale mě osobně to přijde dost nehygienické. A ke hře na znásilnění, to snad škoda slov. Souhlasím s tebou.
    V dnešní době je všude plno sexu, spíš se z toho stává byznys než aby to byl intimní okamžik mezi dvěma lidmi. Ach jo! B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší je, když si pak někdo díky takovým článkům bude myslet, že je to naprosto běžné a normální..

      Tak jako je většina mužů přesvědčená, že to co vidí v pornu je skutečné a reálné :D

      Vymazat
    2. Muži, kteří mají manželku a nechodí zažívat sex jen do bordelu, si to rozhodně nemyslí. Co ty o tom můžeš vědět?

      Vymazat
    3. Lituji tě, že máš s partnerem obdobnou zkušenost a tedy vám toto přijde normální :( Třeba časem potkáš toho správného, držím ti palce!

      Vymazat
    4. To je to nejsmutnější, společnost je neustále zahrnována nečím obdobným jako je tento článek v ŽaŽ či nechutnými nebo akrobatickými výkony v pornu. Pak muži přespříliš očekávají.. Ale ať se na mě nikdo nezlobí, osobně si nemyslím, že sex v období menzes či hra na znásilnění by bylo něco, co by mělo jakkoliv zpestřit vztah..Ale každému dle jeho gusta..Je mi ale líto mladých slečen, které teprve s intimním životem začínají a do rukou se jim dostane toto..

      Vymazat
  14. fúha, tak to je ine kafe článok do ženského časopisu....vrchol by bol keby odporúčali hru na znásilnenie počas menzesu....a neviem či by som sa potešila keby si taký článok prečítala moja 15 ročná :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď jsi tomu nasadila korunu :D :D :D

      Vymazat
    2. moja 15 ročná dcéra som zabudla napísať :)

      Vymazat
    3. No a to ten časopis není věkově omezený, je normálně dostupný všem..

      Vymazat
  15. Přesně kvůli tomuhle z duše nesnáším takové časopisy a v životě bych za to neutratila peníze :D Nedávno jsem byla na kosmetice a tam jsem něco podobného taky vytáhla ze zvědavosti a byl to časopis plný hovadin s prominutím. Například články o tom, jak nevěra může oživit váš vztah mě opravdu pobavil...zatímco to, o čem píšeš teď ty, mě spíš znechutilo.

    OdpovědětVymazat
  16. Už jsem si tenhle časopis přestala kupovat.. takovéhle ,,hnusy,, a nechutnosti.. číst opravdu nebudu .. Musím s Tebou souhlasit Veru .. Kup si někdy Lovestar :) to je fajn časopis..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, občas mi jej půjčí kamarádka :) I přes infantilní název je dobrý! Jinak ŽaŽ je o všem možném, i když já si tam takový článek četla poprvé, asi bych vystřízlivěla už dříve z jeho četby.

      Vymazat
  17. Ahoj Veru,sleduji tvůj blog moc ráda a každý den se těším co je u tebe nového.Když jsem si přečetla dnešní příspěvěk tak mi doslova naskočila husí kůže.Souhlasím s tebou je to hnus.Je to docela odporný co se děje a co si někdo dovolí napsat do časopisu ,který se může dostat do rukou někomu kdo ještě nedospěl a nebo je trochu jinej.Takovej hloupej článek a jeho následná aplikace nějakým blbounem může být pro některé z nás noční můrou nadosmrti.A nevím jak tobě ale tohle tedy není mým snem a chtěla bych vidět a poznat aspoň jednu ženu, která si něco tak hnusnýho přeje.Je to smutný.Chtěla jsem ti popřát co nejpříjemnější vstup do Nového roku a aby jsi byla spokojená aby se ti dařilo a dál jsi měla dostatek ispirace na psaní blogu.
    Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuji za tvůj vzkaz, vážím si jej!

      A s tím co jsi napsala se ztotožňuji, právě z důvodu varování před takovými následky jsem tento článek napsala.

      Vymazat
  18. Me se letos zrovna tohle vydání jinak z dřívějška oblíbeného časopisu taky dostalo pod ruky a přečtla jsem ho celý i tento zmiňovaný článek a taky jsem se nad tím hodně pozastavovala. Až mi to ani pro tento časopis nesedělo. Četla jsem ještě Elle a tam jsou taky jakýsi kraviny tohoto typu...dělá to na mě dojem, že už neví, o čem by psali.

    OdpovědětVymazat
  19. Nooo, asi jsem puritanka, protoze sex bych pri menstruaci nikdy nedovolila. At si, proboha, ty 3-4 dny chlap pocka! Ale proti gustu..., kdyz i zena po tom touzi... Kazdopadne udrzovat vsechny hygienicka pravidla! A s tim nasilim.. Myslim, ze se redaktorka uplne spatne a nestastne vyjadrila. Priznavam, ze se mi libi drsny, opravdu drsny sex, ale jen s tim, komu verim a koho si ja vyberu! Ne zadny nahodny cizinec! Jak tady jedna divka trefne napsala: uz vidim, jak se my, zeny, vracime z kina(baru, vecere, prace, zabavy) a tetelime se blahem, ze nas mozna znasilni nejaky upoceny a smradlavy jouda!! Fuj!
    L.

    OdpovědětVymazat
  20. Věřím, že hodně žen sní o drsnějším sexu, než ve skutečnosti zažívají. Jsem ochotná i věřit, že si představují, jak to chtějí, ale dělají drahunu a jejich milý na ně vlítne. Ale propánakrále??? "Hrát si" na znásilnění? To bysme si taky mohli hrát, že ho zabiju a zakopu na kompost, ne?
    Znásilnění je pro mě na stejný úrovni jako vražda nebo mučení. Nemůžu se ani dívat na zprávy, když vidím, jak za to někde dostane psychouš pár let, protože jí ve finále "nic fyzickýho neudělal"....

    Ať si každej v posteli dělá co chce, ale použít slovo "znásilnění" ve spojitosti s milostnýma hrátkama, to je těžce přes čáru.

    OdpovědětVymazat
  21. Hra na znásilnění? Proboha, co to je? Jakmile jsem si tvůj dnešní post přečetla, začla jsem si ťukat na čelo, co lidi ještě nevymyslí. To je strašné. Někomu to může přijít v pohodě, ale já mezi zastánce tedy nepatřím. Kdybych ten článek přečetla, urazila bych se, trošku to i znehodnocuje postavení ženy. Můj názor.

    littleann5.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  22. moc pěkné líčení, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  23. Uff, tak to je docela silná káva. Umím si představit situaci, kdy se dva dospělí lidé, kteří už mají nějaké zkušenosti, domluví na nějakém takovém zpestření jejich sexuálního života. Nicméně používat k tomu výraz znásilnění, to mi přijde zvrácené. Nejvíc mě děsí, že se časopis bez problému dostane do rukou patnáctiletých a samozřejmě i mladších holek. Ty pak čtou o tom, že je vlastně docela oukej, když se při sexu cítí podřízené a bezmocné a k tomu ještě výraz "umírněná hra na znásilnění". Já z toho mám pocit, že to pak v těch holkách nechá dojem, že mají v sexu dělat jen to, co po nich partner chce a nechat se v pohodě "znásilnit".

    Jinak Veru na první fotce Ti to hrozně moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Trošku mimo téma, ale máš krásný řetízek a ty náramky z ŘÍMA <333, měla jsem ti napsat at mi taky koupis a predala bys mi je v Olmu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, je to značka Brandy Melvile, tak zkus pohledat na netu,třeba budeš mít štěstí ;-)

      Vymazat
  25. Slovo znásilnění se mi v tomto článku zrovna nejeví 2x příjemně. Už jen z důvodu, že se občas této skutečnosti strachuji, když jdu náhodou sama tmou, kde je menší frekvence lidí.

    OdpovědětVymazat
  26. Co dodat, dneska už nejsou žádná tabu a tvrdit, že většina žen vlastně po znásilnění touží je nehorázná blbost! Jako kdyby pro časopis Žena a život psal nějaký sociopat.

    OdpovědětVymazat
  27. Chm, k té hře na znásilnění - tvrdší zacházení mám ráda, ale takto bych to nenazvala.... někteří lidé by to mohli pochopit doslovně.

    K sexu při menstruaci - nic proti tomu nemám, v době menstruace jsou dokonce nejvíc při chuti :) takže stačí použít prezervativ a zamyslet se nad místem, které by bylo vhodné. Gynekologa se ptát nebudu, neb jemu do toho nic není. Každopádně ze střední školy (zdrávky) si z hodin gynekologie vybavuji o sexu při menstruaci něco ve smyslu "proti gustu... ale s ochranou".

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika