Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 3. prosince 2012

Co mě v poslední době zaujalo na eBay?




Jak napovídá nadpis, dnešní článek bude o tom, co mě zaujalo na eBay.

Že tam ráda nakupuji víte, člověk tam kolikrát narazí na nadčasové kousky za super cenu, které se k nám ještě nedostaly a nebo jsou hodně drahé. Dokonce jsem snad ještě ani jednou neměla problém s kvalitou, či nedoručením zboží, tedy za mě spokojenost!

Nakupuji na anglickém webu, tedy ebay.co.uk. Co bych doporučila, hlavně těm z váš, které nemají úplně konfekční velikost, či jsou vyšší nebo menší než je průměr, je přečíst si míry jednotlivých velikostí. Je tam hodně asijských prodejců a M nemusí vždy odpovídat naší 38, tedy se díky tomuto vyvarujete zklamání. Boty si kupuji velikost 39, i když mám mezi 38-39 (25cm) a ještě se mi nestalo, že by mi boty neseděly. je ale také nutné se zaměřit na to, jaký model a z jakého materiálu kupujete.

Na úvodní fotce máte obrázky těch věcí, které mě na eBay za poslední měsíc zaujaly. Některé z nich zůstanou navždy pouze přáním, jiné už jsou na cestě ke mě, nad některými ještě pouvažuji. Ráda používám ukládání věcí do tzv. Watch List, kde máte vše co vás nějakým způsobem oslovilo přehledně zobrazeno a také jste upozorněni, když daná nabídka končí.

Nejsem hamoun a mám pro vás odkazy i pár slov ke každému kousku. Doufám, že se vám tento článek líbí, nákupy i kdyby jen ty virtuální máme přece rády všechny :) Ceny jsou včetně poštovného a většinou je odkaz na prodejce s nejvýhodnější nabídkou, je ale možné, že některou věc najdete i levněji.




Proč mě zaujaly tyto boty je asi celkem jasné, stále ještě podléhám trendu tzv. studs a hnědá v kombinaci se zlatou je moje oblíbená varianta. Mají je i v černém a cena je kolem 1000kč.






Tyhle krásky na nohách ve stylu Minetonek chodím okukovat už pár týdnů. nejdřív jsem váhala mezi šedými a hnědými, nyní jsem pro fuchsiové. Sama jsem zvědavá, jestli si je nakonec pořídím, ale myslím si, že bych z nich byla nadšená!






Tyhle botky zaznamenaly velký boom na letošní podzim. Zara, Mango, River Island a určitě i daleko dražší značky je nabízely a na blozích se to jimi jen hemžilo. Mě se líbily moc, méně už cena a to z toho důvodu, že jsem si nebyla jistá, jestli bych tento typ koní unosila. Každopádně mám je v hledáčku, prodejci nabízejí i černou variantu a na eBay je cena už daleko příznivější, když vezmu v potaz, že to je téměř jednosezonní záležitost, co se rychle okouká. Cena kolem 1200kč.






Perly mě poslední dobou baví, kdo by jim odolal? Cena kolem 200kč.






Když už jsem nucena si pořídit kontaktní čočky, není důvod, abych k nim neměla příslušenství v kabelce vtipně uložené. Cena kolem 150kč.






A nebo třeba takhle :)  Cena kolem 150kč.







Přestože má v této barevné variantě totožné lodičky, stejně jsem červeno-leopardím kotníkovým botkám neodolala a alespon si je uložila na koukání. Cena kolem 900kč.






Přestože zimní boty ve stylu kopítek, které ted frčí zrovna nemusím, tyhle mě zaujaly nejen kožešinkou, ale i něžným detailem v podobě mašličky. Prodejce nabízí více barev a sama jsem zvědavá, pro které se nakonec rozhodnu. Cena kolem 1100kč.





Hedvábná terapie od Biosilk ted frčí a mě zaujal i tento sprej na ochranu vlasů při žehlení, který má navíc napomáhat tomu, aby vlasy zůstaly rovné až do umytí. Cena za tento set kolem 300kč,






Pro kočičí brýle mám slabost a je na čase opět vypadat inteligentně. Já volím želvovinovou variantu, kterou vy? Cena kolem 120kč.






O propuknutí tvářenkové mánie jsem vás už informovala a ty paletky na eBay jsou táák lákavé!!! Cena kolem 300kč.







Tyhle se mi líbí možná ještě více, než ty první, díky gumě usnadnující obouvání. Ty detaily vypadají stříbrně, ale u tohoto odstínu hnědé by mi to nevadilo. Jen by to chtělo pohledat levnějšího prodejce, ono se vám někdy až při platbě či vložení do listu zobrazí reálné poštovné.






Jedna záležitost prozatím z říše snů.  Wanga miluji a tahle varianta by nebyla špatná. Cena kolem 2000kč.






Hnědé, nebo černé? Rozhodovala bych se těžko, naštěstí mám z loňska krásky od Albana. Cena kolem 1200kč.






Podobný typ cestovní tašky na kolečkách mám v plánu si pořídit od Samsonite, ale i na e Bay jsou zajímavé kousky. Jen tento prodejce bohužel nezasílá k nám. Cena kolem 700kč.






Takové něžné kousky mám ráda, cena kolem 30kč.






Tyhle punčošky jsem si už málem koupila, ale do jejich one sice bych se podle rozměrů nevešla. Škoda, ale nebojím se, že jejich obdobu brzy nepotkám v některém obchodě u nás. Cena kolem 100kč.







Dlouhá mikina s huňatou kapucí. Více slov myslím netřeba :) Cena kolem 700kč.






Ráda svému mobilnímu telefonu dopřeji hezký obleček a tento je tak ulítlý, že jsem modrému tučňáčkovi prostě nemohla odolat. Cena kolem 100kč






Tyhle šaty jsou několik trendů v jednom. To je mi ale jedno, já se hlavně zamilovala do té modré barvy. Prodejci je nabízejí také v černé, bílé a červené. Cena kolem 800kč.






Letos jsem si pořídila nový pas a díky hezkému článku u Simči o obalech na pasy jsem se taky po nějakém porozhlédla. Musím říct, že na eBay toho mají spousty, nejen klasické obaly, ale i pouzdra kam se vám vejde i spousta jiných věcí. Já si pro začátek zvolím tento, má i pár přihrádek, ale hlavně je mi sympatický tím obrázkem :) Cena kolem 500kč je sice docela dost, ale pas budu v příštích měsících potřebovat, tak at nějak vypadá.






Puntíkované punčochy jsem sháněla všude možně, ale v Calzedonii jsem je prošvihla, tak mě klasicky zachránilo eBay. Tyhle vyšly na 150kč a určitě je mohu doporučit, jsou kvalitní.











34 komentářů:

  1. Super článek! Dala sis s tím práci :) Jinak tu mikinu s tím kožíškem sem minulý rok viděla na aukru za 300 Kč i s poštovným :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobré vědět, díky za tip!

      Vymazat
    2. http://aukro.cz/mikina-s-kapuci-japan-style-vel-m-l-p01gy-i2803709734.html

      třeba tady, mají jich na aukru spoustu za různé ceny, chce to kdyžtak pohledat :)

      Vymazat
  2. Fakt skvělý článek a určitě bude pro hodně lidí přínosný, protože já třeba vůbec nemám čas se tam tím milionem věcí "prohrabovat" a hledat co by mohlo být dobré, takže jsem za takové články moc ráda.
    A to Tvé pouzdro na pas vypadá také moc krásně!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, na to brouzdání na eBay člověk musí mít náladu. I tyhle věci jsem objevila v průběhu jednoho měsíce. Snad tě něco zaujalo a ještě jednou díky za doporučení na passport cover!

      Vymazat
  3. Děkuji za skvělý článek, i když mě to bude něco stát, budu si muset pořídit ty červené s leopardím vzorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Veru, ani nevíš, jak si mi tím článkem pomohla!!! Pořád u některých členů rodiny netuším, co jim dát pod strom a tenhle článek mi seslalo samo nebe (Verča)!
    Jinak, kdyby si tenhle výběr dělala každý týden, vůbec bych se nezlobila, ale to musí být hooodně času strávených nad ebay...to po Tobě nemůžu ani chtít!
    Jinak seš moc šikovná, chodím k Tobě pravidelně, málo kdy napíšu, ale fandím Ti moc!
    Posílám pozdrav ze slunného, malinko sněhem poprášeného ZL!
    Měj se hezky! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha ha, za týden se mi toho moc neshromáždí, snažím se stále odolávat pokušení a proto tam raději ani moc nekoukám :-D

      Mám velikou radost, že ke mě ráda nakoukneš a jestli jsem ti byla alespoň trošku užitečná tak supe!

      Já zdravím ze zmrzlé Prahy aktuálně :-*

      Vymazat
  5. Na ebayi rovněž nakupuji. Děkuji ti za tip na kontaktní čočky! Nenapadlo mě, se tam podívat na krabičky, kterých není nikdy dost :)

    vesspurplediary.blogpost.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač kočko. Mě to napadlo hned, ale spíš proto, že ze zkušenosti vím, že se tam dá sehnat opravdu cokoliv :D

      Vymazat
  6. Verčo, děkuju:D Dávám si před Vánoci abstinenci od ebay a ty tohle:)) Nejvíc mě zaujaly ty nízké bikery se cvočky, takové jsem sháněla někdy v září.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, to jsem potvůrka, co ? Přiznám se, že takhle hezké kousky bych tam nečekala, některé si určitě objednám.

      Vymazat
  7. Normálně.. máme naprosto stejný vkus.. skoro všechno se líbí i mě.. třeba ty okované boty nebo "cat" brýle. .:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo fakt? No to je sranda, asi jsme spřízněné duše :))

      Vymazat
  8. Hezký článek, prestože na ebayi nenakupuji, ráda se mrknu pro inspiraci. Boty se cvočky jsou krásné...určitě po nich mrknu.

    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty sobí punčošky jsou super, asi je objednám sestře k Vánocům. Děkuju za tip, Veru ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty červené botky na čtvrté fotce jsem si objednala k vánocům v černé variantě a mamka zvolila červené. Vypadají dobře, docela jsem se obávala kvality a naštěstí mě příjemně překvapila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře Míšo, sama jsem až překvapená, že jsem zatím se vším byla spokojená. Teda jednou mi přišel dost hnusný obal na mobil, ale jindy vše ok :DD

      Vymazat
  11. Kočičí brýle vypadají super! Já si pořídila nedávno jedny "nedioptrické", pouze z estetického důvodu a bylo mi řečeno, že v nich vypadám jako domina či pornoherečka :D Tak si nejsem úplně jistá, jak bych vypadala v těhle :D Ale děkuji za inspiraci :-)) A ta šedá mikina je fakt krásná! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D

      No tak to jsem teda zvědavá, jak v nich budu vypadat já! Mě by stačila paní učitelka :)

      Vymazat
  12. Ahoj Verco, super clanek. Jen tu sedou mikinu s kapuci nekupuj. Mam ji a vubec se nepodoba obrazku. Hunata neni ani nahodou a material strasny. Vietnamec jak Brno

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Verčo, parádní věci sis vyhlídla, ty šaty jsou skvostný! Jinak tu mikinu mám z Aukra, vyšla mě na necelých 400 Kč a určitě ti ji nedoporučuju, pokud ji nechceš nosit jen na doma a na procházky s pejsanem jako já. Za ty peníze jsem samozřejmě nemohla čekat žádná zázrak, ale je to obrovský rozdíl proti obrázku :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky tobě i ostatním za upozornění! Ted jsem si vzpomněla, že jsem na ni koukala snad předloni na MMB a ta cena byla někde jinde. Je dobře, že si takhle na blozích poradíme a varujeme ostatní před bídnou kvalitou.

      Vymazat
  14. skvelý článok..:)

    ja som si práve včera podobné jak tie červené objednala z new looku ale bez opäätku a v čiernej farbe a boli oveľa lacnejšie ako v zare a podobných obchodoch..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, New Look je fajn, taky si tam ráda občas nějaké botičky objednám.

      Vymazat
  15. Přes nákupy na ebay jsi machr. :)

    Nejvíc se mi líbí ty červené boty se zlatým kováním ala Chloe. Jen by mě v duši mrzelo, že to nejsou právě ty Chloe.

    Pouzdro na čočky je bezva. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Veru, tu mikinu nedoporučuji, kupovala jsem si ji a kvalita příšerná! ;)
    Jinak studs jsou boží a na botkách nejvíce:)! ty podobné ze Zary jsou nej :)

    OdpovědětVymazat
  17. mame vyhliadnuet odobne veci na ebayi :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Verčo, máš úžasný vkus a tenhle výběr se mi také moc líbí :-)..přidávám se k názorům ohledně mikiny..mám jí už asi rok a v životě bych si jí nevzala ani vynést odpadky :-)..na doma je super to ano. Kvalita hodně špatná, žmolkovatí a ta "kožešinka"..ta už je jeden velký žmolek :D.

    OdpovědětVymazat
  19. Na ty silonky jdu hned mrknout:)..já sháněla taky od nich jedny, pruhované černé, tak třeba je tam najdu :)...M*

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám zálusk na nějaké peplum šaty. :) Ebay je nákupní ráj, a musím se dost krotit. Jen mě mrzí, že jsem si objednala už 2x několikery naušnice z Číny a nemám doteď ani jedny a to jsou už více jak dva měsíce!! :( Nákup z Číny už asi never more... dokonce ty prodejce podezřívám z toho, že mi vůbec mi nic neodeslali, jelikož nepojištěné zásilky odkudkoliv (i z USA) mi vždy přijdou. No ještě že to bylo jen pár dolarů...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika