Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 25. prosince 2012

Thierry Mugler ALIEN essence absolue


Podle mě neexistuje vůně, která by sedla každému. Pokud to někdo chce o některém parfému tvrdit, je to jednoduše reklamní tah, ve kterém rozhodně nejde o naši spokojenost, ale o prodeje.

Sama jsem si už nějakou dobu žádnou novou vůni nepořídila a bylo na čase to změnit.

Abych pravdu řekla, nečtu recenze, složení mi nic neříká, jednoduše musím na sobě parfém vyzkoušet. Už se mi totiž stalo, že na papírku voněl nádherně a na sobě jsem jej nesnesla. A přiznám se, tak jako téměř u všeho mě nejdříve nejvíce zaujme obal, chcete-li flakon.

To byl i tento případ, navíc Thierry Mugler je jednoduše ikona. A ten popis-ESSENCE ABSOLUE.. No zkuste to vyslovit! jednoduše luxus, nádhera. Vůně samotná je velmi nevšední, dalo by se říci orientální a věřím, že mnoha lidem sedět nebude, ale to by ani nešlo. Mě osobně se vždy líbily vůně nevšední, tedy jsem propadla Chloe, YSL Paris i Cinema, Armani Code, více zde. Nejraději je nosím na večer a v zimním období, v létě upřednostňuji jemnější parfémy.

Ten flakon mě zaujal natolik, že jsem vám jej nafotila ze všech stran, určitě na ty fotky mrkněte, stojí za to! Také mě potěšilo balení v pevné krabičce. Jsem tak trošku krabičkový maniak a kvalitní zabalení tedy dokáži ocenit.Chystám pro vás příspěvek i o dalších kosmetických úlovcích, co vy na to?










19 komentářů:

  1. Flakón je naozaj prekrásny! Ja mám rada orientálne a trošku ťažšie vône, mám pocit, že keď si dám takýto parfém som sebavedomejšia a mám akoby brnenie, fakt :D Naopak s jemnými vôňami si pripadám zraniteľnejšia :)
    Jeden parfém som si kúpila len tak od oka z parfums.sk lebo bola na ňom smiešna cena, bol zlacnený, nie veľmi známa značka a dobrá recenzia a je to jeden z najkrajších parfémov aké som mala :) Zbierka parfémov je ako môj druhý šatník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, parfém opravdu dokáže dodat sebevědomí, proto je máme tak rády :-)

      Vymazat
  2. Ani neznám...krasně nafocené♡

    OdpovědětVymazat
  3. miluji sci-fi, takže tento parfém musí být úžasný

    OdpovědětVymazat
  4. Flakonek je opravdu nádherný! Já osobně taky nevím, co si mám pod složením představit za vůni, a proto musím každý parfém vyzkoušet přímo na sobě. Zatím jsem nepoužila ani jednou stejný parfém vícekrát. Nevím proč, ale asi jsem ještě nenašla ten, který by mi sedl natolik, abych si řekla že u něj nějakou dobu zůstanu. Osobně miluju spíš takové těžší vůně, ale když je léto, tak jsou samozřejmě lepší ty jemnější. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Flakonek je fakt krásnej, ale mně bohužel nevoní :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, s tím se počítá, viz. můj článek. Jaké parfémy voní tobě, hlavně teď v zimě?

      Vymazat
  6. mně celkově Mugler parfémy nevoní :-/ a souhlasím s tím, že každému voní a sedne něco jiného. kolikrát i ten parfém voní na každém zápěstí jinak.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný flakonek, ale na mě je bohužel silná. U mě momentálně vede Burberry Body. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám od TM Angela a přítel mi poprvé řekl, že cítí babičku. Tím asi myslel, že je to strařecká vůně. Já ho miluju (Angela a samozřejmě i přítele), takže když někam vyrazím, je to buď s jedním, nebo druhým. Dohromady se kluci nesnesou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šáry, to jsi vtipně napsala, i když mě samozřejmě mrzí tvoje situace :-\ No nemají to s námi muzi jednoduché, jim prece taky nemůže vonet vše.

      Vymazat
  9. Ahoj Veru, muglerovky miluju nejvíc angel a womanity a pak....klasický alien :-)
    Já dostala od ježury Flowerbomb od Victora a Rolfa :-D netušila jsem jak nádherně voní...ježura má vkus! Parfém je jako šaty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však víš jak to říkala Marylin ;-)

      Angela znám, ale s tìm ostatním si budu muset doplnit mezery ve vzdělání! Od V&F znám totiž spíše nádobí :-D

      Vymazat
  10. Ahoj Veru u mě vede Bottega Veneta a Viktor & Rolf Eau Mega. Verča

    OdpovědětVymazat
  11. Klasického Aliena miluju a tuhle jeho odnož také, i když ji prozatím nemám. Ale možná na ní jednou dojde... Mugler zkrátka umí. Jinak mám raději výraznější vůně (což je docela patrné z našich recenzí), ale pár jemnějších mám také, občas se hodí.
    Skvělý výběr, Veru! ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  12. Alien jsem si poridila dnes a rozhodne muzu rict ze je to jeden z nejnadhernejsich parfemu jake jsem vyzkousela. Jsem parfemovy maniak takze jich uz bylo docela dost. Drive jsem mela klasicky angell, miluju ho, ale bohuzel dost lidi kolem ho nesnese, hlavne od muzu jsem nemela moc pozitivni reakce. Jak se chlapum libi tento, veru?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika