Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 9. prosince 2012

Válenky UGG-jakou velikost zvolit?



Tento článek je věnován těm z vás, které se rozhodly si pořídil originální válenky UGG Australia, ale váhají nad tím, jakou zvolit velikost. Sama dvoje vlastním a vím, jak vybíraly kamarádky, proto bych vám ráda poradila, jaké číslo boty zvolit, abyste byly spokojené.


 Článek doplňují fotky mých vlastních válenek a popisem jsou moje osobní zkušenosti s touto konkrétní značkou.




Mnoho z vás, které se na mě obrátilo s žádostí o radu, se někde dočetlo, že válenky by se měly vzít o číslo menší, že se roztáhnou, atd. Za sebe s tímto názorem u značky UGG nesouhlasím. Je možné, že u jiných značek nějaké roztáhnutí proběhne, ale mě ani po dvou letech nošení ani jedny UGGy nepovolily.

Moje běžná velikost je mezi 38-39 a délku stélky mám 25cm. UGGy mám oboje ve velikosti 38 a tato velikost mi naprosto vyhovuje. Nosím je ale na boso,  nebo s tenkou ponožkou. Pokud bych do těchto válenek chtěla nosit tlustou ponožku, už bych potřebovala velikost 39. Nosit ale ponožku do těchto bot je naprosto zbytečné, mě v nich bylo teplo na boso i při -20´C a nikdy ani při přechodu z tepla do zimy a naopak se mi v nich noha nezapotila.

Nesmyslné názory, že je to nehygienické a kdo ví jaké další hlouposti vůbec nebudu rozebírat, je to naprostý nesmysl, protože noha si v kožešince vytvoří svoje klima a je jí tam určitě lépe, než v umělých ponožkách a neprodyšné botě.

Tedy za sebe doporučuji si pořídit velikost, kterou běžně nosíte či pokud máte stejně jako já mezi velikost a neplánujete je nosit s tlustou ponožkou, zvolte si tu menší. Pokud si objednáte velikost vyloženě o číslo menší, botu sice obujete, ale vyboulí se vám palec a díky pevné patě se vám navíc bude velice špatně vyzouvat.












Pokud budete mít možnost si zároveň objednat i pečující sadu, určitě si ji pořiďte. Obsahuje impregnaci, sprej pro osvěžení vnitřku boty, čistící mléko a kartáček na odstranění horší špíny. Sama bych je zrovna taky potřebovala trochu očistit, venku zrovna sněžilo a já je pro vás potřebovala nafotit, nebyl na to čas.








Pokud si chcete pořídit originální válenky UGG, doporučuji pouze z ověřených stránek, které naleznete na UGG Australia . Velkým varováním je, pokud stránka nabízející tento produkt začíná www.ugg...  Takhle začínají pouze oficiální stránky, tedy podobný odkaz ani nerozklikávejte! Já byla spokojená se servisem Victoria´s secret a vím, že je nabízí i např. Asos.com či jiné evropské eshopy. A více mých foto s UGG například tady :)

24 komentářů:

  1. ja bych je taky chtela, nejlepe cele cerne:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem na válenky UGG myslela, že bych si je asi pořídila a řešila jsem velikost a chtěla ti napsat jestli by jsi mě neporadila s velikostí a ty vydáš zrovna takový článek:-)) super, jsem moc ráda, už mám jasno:-)

    děkuju, tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších, jen tak dál...:-)

    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, těch emailů jsem v poslední době měla více, proto jsem raději zvolila tento způsob.

      A děkuji za milý vzkaz, vážím si toho!

      Vymazat
    2. Ahoj všichni,za chvilku je tady léto,chci si objednat UGGY na stránkách Victoria's secret,ale nevím co znamená vel.5,6,7,atd,jestli US,nebo UK,poradíte?Díky Romča.

      Vymazat
    3. Romco, Uggy na Victoria's secret což je americký obchod, jsou v US velikostech.

      Vymazat
    4. Moc,moc díky.

      Vymazat
    5. Veru,tak jsem zjistila,že potřebuju vel.6,5 a tu nemají v žádné barvě,tak musím čekat,doufám,že ne až do zimy,k šortkám jsou super,přeju krásné jaro všem,Romča.

      Vymazat
  3. ahojk inspirovala jsi mě.. potřebuji ale radu..jsem ztracená:)) na victoria seceret mají akci... poštovné zdarma nad 50dolarů...ale za boha nemůžu najít kam mám vložit ten kod:)) děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. krásny článok veronka:))

    inšpiratívny...fakt...pre mňa sa zdajú uggsky strašne drahééé...ale sú nehorázne krásnee..:)

    OdpovědětVymazat
  5. já nejsem extra velký fanoušek válenek, ale tyhle bych snesla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty tvé válenky jsou krásné :) Jednou bych si UGG taky ráda koupila. Zatím mám českou značku coqui. Mám velikost 39-40 a coqui jsem si brala 39, asi týden mě tlačily a pak se ta ovčí vlna sešlápla a byli mi akorát. UGG jsem si zkoušela v Německu a 39 mi byly rovnou a ta vlna byla o dost huňatější, takže u těch si myslím, že se velikost nepohne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že u obou mám tu kožešinku stále hezky huńatou, holt každá firma to zpracovává jinak, ale u UGG si myslím, že můžu počítat s opravdu velkou výdrží, pokud v nich teda nebudu pobíhat někde v břečce.

      Vymazat
    2. Koupila jsem si hnědou parku a ty coqui mám šedé. Ty barvy se strašně tlučou, takže bych chtěla hnědé válenky, protože zatím se mi k té parce žádné boty nehodí. Tak už půjdu do EMU nebo ušetřím na UGG. Oboje mají ten kožíšek hooodně huňatý. EMU jsem teď v Praze viděla zlevněné asi z 5000,- na 2500,- když zbývalo posledních pár velikostí. Bohužel to byly buďto hodně malé nebo velké. Tak snad po Vánocích něco seženu :) Nebo koupím zase ty samé, akorát v hnědém, ale je fakt, že ta vlna docela slehla, až jsou mi trochu velké :(

      Vymazat
  7. Strašně bych si je přála kvůli té kožešině, mě nohy mrznou uplně pořád a ve všem, ale ta cena, to je pro mě nereálné, snad až si někdy budu vydělávat :)) 2tis bych za ně možná dala, ale kolem 4tis, sakra to je moc, i na to, že tj semiš, je to semiš, ne?:D sice si je naimpregnuju ale i tak, neni nad kuzi :D

    Ale vypadají krásně, líbí se víc než ty co potkávám na ulici .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, nevím, co přesně si představuješ pod pojmem semiš, ale ty válenky jsou celé z ovčí kůže a kožešiny. Tedy je to drhnutá kůže, to co vidíš zvenku.

      Ta cena je opravdu vysoká, ale sama jsem té investice jedinkrát nelitovala a možná si časem ještě nějaké pořídím.

      Vymazat
    2. Aha O:)
      Jo, to věřím, snad se mi taky někdy poštěstí je mít :)

      Vymazat
    3. Veru, skvělý, užitečný článek, i když já do UGG nehodlám jít - na mě je to moc peněz. Pro Eve - vyzkoušej třeba válenky Bearpaw. Ve slevě je seženeš i něco málo nad tisícovku, já jsem s nima hrozně spokojená, letos si chci koupit další. Konečně boty, ve kterých se nemusím bát vylézt ven, že mi bude zima. Já na zimu od noh strašně trpím a nechápu, že se nám v těchto mrazech blogerky na fotkách nakrucují v tenkých kotníkových botách, lehkých kabátcích a pod tím tričko apod. Buď jezdí všude autem nebo nevim :)

      Vymazat
    4. Dashulka- Děkuju za tip :) Pod tvá slova se můžu podepsat tak nemusím nic dodávat :)

      Vymazat
  8. jéé tak to by bylo něco pro mě. válenky mám ráda, ale zatím se mi všechny zničily :-/ jen je trochu problém u té ceny, ta není zrovna nejnižší, co si pamatuju.

    OdpovědětVymazat
  9. Verunko, moc dobrý článek - přínosný a užitečný, zvláště pro nás, které máme UGG na svých wishlistech:-)) s velikostí si budu už vědět rady:-))a taky si přikoupím tu jejich ošetřující sadu, určitě se vyplatí.
    Verunko, jen jsem chtěla poradit - mám v plánu Bailey Button..a jak vidím ty je máš a máš i Classic....které bys raději doporučila?

    OdpovědětVymazat
  10. Také se chystám na koupi UGG a řeším velikost, takže děkuji za užitečné rady! Navíc mám velikost nožky přesně jako ty, tak mám jasno s přesností... ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. UGGS mám tiež doma a sú to fajnové čižmičky. Niekomu sa páčia, niekomu nie, no môj názor je, že sú ůpa super=)
    Teplučkéééééé :)))

    lifkaxxx.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Verun,před měsícem jsem žádala o radu ohledně velikosti Ugů z Victoria's secret a jsem moc spokojena.Mám 36-37 a brala jsem 36,uložila jsem do skříně jehly a nosím jen uggy.Opravdu za tu cenu stojí zato.Jen lituji,že jsem si nevzala i tu sadu na impregnaci.Nemáte někdo tip kde sehnat?

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den,chtěla bych válenky UGG,ale ptala jsem se jedné známé,která je má,jestli ji do nich teče když je břečka-sníh,má originál a říkala,že ji do nich teče,zatu cenu by do nich správně téct nemělo,poraďte kdo je máte,teče i Vám do nich?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika