Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 11. prosince 2012

Vánoční trhy Olomouc No.3



O vánočních trzích v Olomouci jsem se vám už zmiňovala, tohle roční období je mým oblíbeným, až na tu zimu. U blogerek které mě baví ráda sleduji i příspěvky ze života. Tedy outfity klidně, ale i něco z jejích zájmů, co rády dělají,jejich názory. Ne jen dvě tři pózy nějakých pár slov o ničem a nebo něco vyloženě provokativního, aby naskakovaly komentáře, ale něco, co vám blogerku ukáže i jako člověka.

Vím, že sama moc věcí ze života nepřidávám, je to dáno téměř nulovým volným časem v posledních měsících a věřte mi, že sama usilovně pracuji na tom, abych tohle vypětí měla co nejdříve za sebou. Už ted vám mohu slíbit, že tento týden bude článek o milé návštěvě, která mě čeká a příští týden možná přibude i něco z cestovatelského soudku.

Dnes tedy nálož fotek z mé milované Olomouce, to město miluji a zde vám opět přiblížím jeho jedinečnou atmosféru, kterou pro mě nemám žádné jiné město.

Děkuji vám za návštěvu, za to, že mě čtete a budu se těšit na vaše komentáře. Ráda si je čtu, vždy se na ně těším a baví mě na ně odpovídat, protože oceňuji ty z vás, které mi mají k článku co říci.



























                                                                                kožíšek: eBay
                                                                                    svetr: Orsay
                                                                       jeansy, rolák: Zara
                                                                                válenky: UGG
                                                                                 čepice: H&M

35 komentářů:

  1. Ty jo, nezmrzlas? Nebo máš mimo focení ještě nějakou bundu? Já poslední dobou na večer nosím péřovky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, měla jsem na sobě hodně vrstev a punč nás zahřál, zas taková zima nebyla.

      Vymazat
  2. Olomouc taky miluju, je to nádherné město! Vánoční trhy jsou tam skvělé, letos jsem tam ještě nebyla, ale už se tam chystám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si je nenechej ujít pokud máš možnost. A jak nasněžilo, je to tady jako v pohadce!

      Vymazat
  3. Dnes mi to nedá, abych tě Veru nepochválila. Moc se mi líbí, že i v tomto "čvachtacím" počasí oblékneš světlé barvy. V dnešní době černé je to taková malá raritka. Samozřejmě i fotograf odvedl skvělou práci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šáry, moje drahá party polovička když ty bílé kalhoty viděla, taky z nich nebyla nadšená, ale nakonec fakt přežily bez újmy včetně zbytku outfitu.

      A klidně chval, proto ten blog přece píšu!

      Vymazat
  4. Nádherné fotky, Verunko :) tuhle pohodovou vanocni atmosferu mam moc rada. Vcera jsem byla na Staromaku a dala si svarak a trdelnik. Dokonale :)
    Jinak co se tyka fotek ze soukromi-rada koukam na random posty, cestovani a fotky z akci. Ale sama pridavam spis outfity, soukromi si snazim strezit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máji, ono je soukromí a soukromí. Je rozdíl mezi publikováním fotek babiček, dědečků, SPZ a nejtajnějších detailů partnerského života včetně jeho jména a zaměstnání (pokud mu nedelám reklamu).

      A něco jiného je se čtenářkám svěřit s pěkným zážitkem, podělit se o radost i zklamání, které se nás týkají, třeba i všeobecném měřítku.

      Vymazat
  5. Tentokrát předvánoční Olomouc nezažiju. To víš, "Olomouc" se chystá za náma do Prahy. Tak mám pocit, že můj blog je jenom o tom oblečení. Tak nějak se obávám psát víc o sobě kvůli závistivcům a jiným zlým lidem. To je důvod, proč bych se ráda potkala s některými blogerkami osobně, abych mohla více své názory ventilovat a nasávat ty jejich. Tebe už konečně někdy musím vidět naživo. V lednu se chystám do Olmika nebo že by Holomóc přijel do Prahy? Dej si jeden ten punč za mě, jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, zítra se chystá další punč tour, určitě si na tebe jeden dám! V Praze jsem víc než v Ol, ale letos mi už moc dnů v Česku nezbývá, viděla bych to spíš na ten leden.

      Jinak srážka s blbcem je na blozích běžná věc a dá se říct, že mi to i něco dalo do života. Naučila jsem se přijmout kritiku a zároveň jsem pochopila, že někteří lidé jsou ve svých životech tak nešťastní, že jim nezbývá než k seberealizaci použít anonymní svět internetu.

      Vymazat
    2. Kritika je OK, posunuje mne dál. Já už jsem stará a zažila jsem leccos, ale já mám někdy obavu, aby to právě neopustilo ten svět internetu.

      Vymazat
    3. Holky, vyrovnaní lidi nemají zapotřebí šířit na blogy hnusy. A ti ostatní jsou k politování :)

      Vymazat
  6. ta vestička s čepičkou a k tomu UGG, to je skvělý!! :) přesně tyhle kombinace miluju! :) a ještě v těhle barvách :) B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tak, to je na zlomení nohy, tedy mně stačí ten sníh v ulicích a můj obrovský strach z pádu.

      Vymazat
  7. Jeeee taky se divim, že ti nebyla kosa, mě by byla strašnaaaaaaaaaaaaaaa, jinak doufám, že tě v Olomouci někdy potkám ;)zašla bych za tebou a pochválila ti blog :D, stává se ti že tě někdo pozná na ulici a řekne ti něco ? .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádná celebrita sice nejsem, ale občas se s odezvou na blog setkám a musím přiznat, že se vždycky ráda setkám s některou mojí čtenářkou.

      Určitě bysme mohly zajít na kávičku, nebyla bych proti!

      Vymazat
  8. Moc pěkné fotky. Podobnou čepici si chystám koupit :) Jinak já letos jetě na trzích nebyla, ale snad tento nebo příští víkend s přítelem vyrazíme :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ach.....děkuji milá Verunko za přiblížení předvánoční atmosféry i mé milované Olomouce, letos z pochopitelných důvodů:-) nemohu být přítomna (přece jen cesta hodinu tam a zpět a korzování v mrazu po náměstí už je pro mne náročnější, tak si tu atmosféru připomenu alespoň z Tvých fotek..krása.
    A Ps: "chlupatkový" outfit Ti skutečně sluší...jsi jako za žurnálu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léo zdravím tě!

      Příští rok budete mít vátky o to krásnější, že už budou s prckem, kočárků je vždy na trzích spousta :-)

      Vymazat
  10. krásna atmoška to musela byť:)

    parádnu čiapku aj vestičku máš:)

    svedčí ti to

    littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Jéje, těším se do Olomouce mezi svátky, punč nebo svařák si nenechám na náměstí ujít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji ten vídeňský, mají stánek na obou stranách náměstí ;-)

      Vymazat
  12. je mi zima za tebe i teď jen z těch fotek :D :D :D ale je to hezké a sladěné, světlé barvy mám moc ráda.. punč bych si dala taky mňam :o)
    www.kosmetickykufrik.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Na fotkách ti to moc sluší:)a trhy vypadají báječně.U nás ve městě stojí trhy za prd:(omlouvám se za ten výraz.Takže pokud si chci užít musím do Prahy nebo do Drážďan:)

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné:) Taky jsme trhy v Olomouci navštívili.
    vik-ladyla.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Veru. Moc hezké fotky, tyhle posty ze života jsou vždy moje nejoblíbenější. Máš pěkný outfit a co se tvých uggs týče nikdy jsem z nich nebyla nadšená, ale poslední dobou začínám měnit názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S uggs jsme na tom stejně:)co chodím na tento blog líbí se mi čím dál tím víc:)

      Vymazat
    2. Hmm, že bych vás ještě pozlobila?

      Vymazat
  16. Jeee Veru můžu se zeptat kde to sedíte? Není to Delano?

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Veru,

    opět ti to strašně sluší.
    Válenky jsou super, vím, že se někomu nelíbí, ale mě jo, jenom kdyby nebyly tak zatraceně drahý :-)

    Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Začínám přicházet válenkám na chuť :-) moc hezky sladěný outfit... A atmosféra na trzích je úžasná, já se chystám o víkendu!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika