Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 10. ledna 2013

Jak vypadá můj den?


Zajímalo by vás čtenářky, jak vypadá můj den? Jakým činnostem se věnuji, s kým se stýkám, jaké mám povinosti?

Rozhodla jsem se jeden takový pro vás zdokumentovat, konkrétně včerejšek, tak jsem zvědavá, jestli někoho z vás pobavím či překvapím. 

Protože jsem chtěla nafotit opravdu vše, většina je pořízena telefonem, tak si té kvality fotek moc nevšímejte. Účel to určitě splnilo :)


Včerejšek pro mě začal chvilku před šestou hodinou ranní. Bylo na čase se vrátit domů a proto jsem na vlak vstávala brzy, abych si v Olomouci užila většinu dne..


Na nádraží..


V poslední době nejraději jezdím vlaky společnosti Regio Jet, protože je za stejnou cenu jsou daleko komfortnější, čistší než ČD, o připojení na internet, pití, kávě zdrama a hostesce roznášející jídlo nemluvě. Dnes jsem se ale rozhodla vyzkoušet Leo Express. Cena o 10kč více než běžný spoj, ale čas srovnatelný s Pendolinem. A internet šlapal celou cestu na 100%!


Můj outfit. Vlakem ráda jezdím pohodlně, nechci na sebe poutat pozornost a protože jsem před sebou měla návštěvu zubaře a doplnění řas, nijak jsem se nelíčila..



Moje bagáž.. Ráda mám vše po ruce, tedy peněženka, mobil, kapesníčky a balzám na rty mám vždy uloženy v messengeru. Notebook, kosmetiku a ostatní věci mám uloženy v kožené cestovní tašce..


Takhle trávím svoje cesty vlakem.. Po ránu něco dobrého do žaludku a pak nějaký film. Tentokrát to byl Miláček s Robertem Pattinsonem. A ocenila jsem, že na mě nefoukala studená klima jako v Pendolinu, prostě celá cesta hezky v teple..


Tak, hurá doma! I když počasí teda nic moc.. V Praze bylo sucho a kolem 8 ´C.


První, do čeho jsem se po  návratu domů pustila, byla tzv. debordelizace. To je činnost, při které z bytu vyhážete veškeré nepoužívané a zbytečné věci. V mém případě boj, protože vše skladuji, klasické-co kdyby náhodou :)) Ted jsem na sebe pyšná, že jsem se zbavila spousty zbytečností v koupelně i v kuchyni a poklidila si na chodbě..


Je chvíle po poledni a já sedím v čekárně u zubařky.. Sice se moc netěším, ale péče o chrup je potřeba. Vtipné je to, že až se přestěhuji do nového bytu, budu sem moc chodit v papučích, protože to budu mít doslova naproti :))



Zubaře jsem zdárně přežila a je na čase splnit i nějaké povinnosti. V rámci ranní očisty mého bytu jsem se definitivně rozloučila s vysavačem. Bohužel se mi jej při neustálých rekonstrukcích všeho u nás v domě podařilo zadřít. Ty tuny prachu sice zvládal statečně, ale nakonec odešel do věčných lovišt. Tedy frčím do elektra mu pořídit vhodného nástupce..


Co myslíte, který to vyhrál?


Další na pořadu dne je pravidelné doplnění řas, pro mne vždy chvilka odpočinku a příjemného povídání..



A teď domů, vyložím nový přírůstek do rodiny, jdu se chystat na podvečerní schůzku s kamarádkou..


Chvíle, zkrášlování mám ráda.. Jsou pro mě odpočinkem, inspirací a časem, kdy se mohu věnovat jen sama sobě..


Dnes s líčením decentně.. Po aplikaci řas je nesmím dva dny namočit, tedy nehrozí ani nějaké velké odličování s odstraňováním líčení očí či tónovacího krému..


Jednou z mých nej chvil o samotě doma jsou momenty strávené v šatně.. Zkoušení hadříků, jejich kombinování, vymýšlení outfitů.. Však to znáte!



Konečně oblečená a frčím do restaurace..


Protože v Olomouci zatím netrávím tolik času, kolik bych si přála, setkání s mými přáteli jsou pro mě důležitá.. Posedět nad něčím dobrým, probrat novinky, plány, radosti i starosti-to vše je součástí našich životů..


A to je pro dnešek vše přátelé!

52 komentářů:

  1. Jé, to je super článek! Inspirovala jsi mě pro něco podobného, asi to tak stvořím :). A jsi moc krásná i nenalíčená.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento článek se mi moc líbí! Takové by jsi mohla dělat častěji, jsou moc zajímavé! :) A s tou jízdou máš pravdu, vždy pokud je možnost jedu něčím jiným než s ČD, na Leo express se už taky chystám, je to krásný elegantní vlak. Ta kožená cestovní taška je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráno u ČD jezdí ty staré vlaky z Pendolina jsem vždy vymrzlá, za jiné možnosti jsem ráda. Tu tasku mám taky mic ráda :-)

      Vymazat
  3. Moc povedený článek :) Hltala jsem ho doslova :)
    A ten obal na iphone, mmm :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbil!

      Jinak mam Galaxyho a já si toho tučňáka přála modrého, nějak se mi to v objednavce popletlo..

      Vymazat
  4. Krásný článek, bylo příjemné s tebou "prožít" den :).

    OdpovědětVymazat
  5. Bezva článek. Pro zvědavce jako jsem já, je ideální. Naštěstí jsem ho četla v posteli. Dnes tak brzy jako ty vstávat nemusím.

    OdpovědětVymazat
  6. Článek je super, moc se mi líbí info o vlacích. Vysavač jsi vybrala dobrý, já mám ten, co je na fotce v horní řadě, předposlední (ten béžový, silence system). :)

    Moc se mi líbí fotka v punčochách v šatně. A pořád víc a víc zvažuji prodl. řas. Moc závidím.

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý nápad na článek, možná se časem inspiruji a udělám něco podobného.
    Veru a můžu se zeptat, kde si kupuješ podprsenky? Já stále nemůžu najít žádnou vyhovující...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, doporučuji Mark&Spencer, jen je potřeba vyzkoušet aby ti nesjela níže a netlačila na žebra. Jinak spokojenost i v Triumph a H&M. Zkoušela jsem u kamarádky i Victoria's Secret a nebyla špatná, asi si on nich některou pořídím.

      Vymazat
  8. Úžo článek! :)
    O prodloužení řas přemýšlím pořád, pořád a pořád, ale bojím se, že pak o ty svoje chudinky křehký řídký nadobro přijdu :/ Na tobě vypadají tak dokonale!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to někoho, kdo to umí a neslepi ti řasy dohromady. To je dost nepohodlné a tam by opravdu hrozily lisinky.

      Vymazat
    2. Mně se to stalo - dneska bych si za nápad koupit řase ve slevomatu nafackovala. Skutečně jsem měla chviličku mezery mezi mýma řasama. Nějakou dobu jsem vypadala pomalu jak po chemoterapii.
      Ale do pár týdnů se to spravilo úplně samo a po dvou měsících jsem měla řasy jako vždycky předtím.
      Přirovnala bych to k vlasům - pokud má někdo zdravý silný vlasy, tak ani s rekonvalescencí řas by nemusel mít problém.

      Vymazat
  9. Já čubrním na ten luxusní vlak. Vůbec jsem nevěděla, že u nás něco takového máme a jsem mile překvapená. A přesně jak Veru píšeš, když někam takhle sama cestovat, tak hlavní je na sebe nepoutat pozornost. To ti chválím:). Fotky z koupelny a šatny jsou luxusní. Ta prní koupelnová by mohla být klidně v nějakém kosmetickém katalogu.
    Krásný článek.

    Přeji ti krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .Jj, máme. Jen to chce jet RegioJetem a nebo Leo Expressem. Tam je totiž i skvělý servis!

      Vymazat
  10. Wow super článek, tvůj blog je skvělý, ne jak ostatní, které mají pořád to samé:)

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujímavý článok, rada nakuknem k niekomu do súkromia :) A rozmýšľam tiež, či u nás na SVK existujú tiež také luxusné vlaky, budúci týždeň mám cestovať a netrúfam si v prípade takéhoto počasia autom lebo idem aj s malým synom...tak si ma navnadila, že by som to skúsila tým vlakom, pohodlné cestovanie a pre môjho malého zážitok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšeš, malý bude mít zážitek a ty nebudeš mít nervy za volantem. A hlavně si vemte nějakou hračku nebo jinou zábavu, není nic horšího ve vlaku než zlobivé děti :-D

      Vymazat
  12. Ty nechodíš do práce? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je ti do toho :D ?

      Vymazat
    2. Nad tim sem se taky divila, že nechodíš do práce? nechápu proč je anonym nepříjemný nademnou, podle mě je to normální otázka, zajímalo by mě aspoň v jakém odvětví Verunka dělá? :)

      Vymazat
    3. Myslím si, že určitě nejsem jedina, kdo si může v týdnu udělat volno a naopak běžně pracuje i o víkendu. To vás nenapadlo, co? :-D

      Každopádně pokud budu mít někdy chuť se zde rozepsat o svém zaměstnání, tak to udělám, ale dnes to nebude.

      Vymazat
  13. Ahoj Veru, moc hezký post! Řasy mám již 7. rokem a musím říct, že bez nich ani ránu!!!Ale zjistila jsem, že nejdražší opět neznamená nejkvalitnější :-(

    Chtěla jsem se zeptat na tvou profesi?Zřejmě pracuješ v Praze?Já se chystám po mateřské do práce přesně za rok a už se docela těším na tu změnu :-) I když pohodka jako je doma to asi nebude :-)

    Leo expressem jsem ještě nejela, ale manžel jej chválil...

    Hezký den:-) pa

    OdpovědětVymazat
  14. Verunko, geniální nápad na článek! Děkuji za nahlédnutí do tvého dne :)

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý nápad na článek:) na doplnění řas jsem chodila před rokem, přišlo mi to super, hlavně z toho důvodu, že jsem se nemusela před cvičením odličovat, ale vadilo mi, jak dlouho doplnění trvala. Slečna u které jsem si to nechávala dělat na mě pracovala minimálně 3 hodiny a prý někomu to dělá i déle. Kvůli tomu jsem na to pak přestala chodit. Najít volné 4 hodiny, když počítám i cestu, se mi poslední dobou nějak nedaří. Jak to trvá dlouho tobě, Veroniko? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle toho, jak moc to mám opelíchané/po jaké době jdu. Ale v průměru si na mě dělá čas tak hodinu a půl. Tři hodiny bych nevydržela, to nechápu,co ti tam montovala :-D

      Vymazat
    2. Na řasy sice nechodím, ale u mé bývalé kadeřnice jsem běžně trávila 4 hodiny. :-( Bylo to únavné pro obě. U mé současné nebývám dýl, než hodinu a půl! (Působení směsi na melír u obou 40 minut). Stačí hledat. :-)

      Vymazat
  16. Úžasný článok:)! Si krásna žena a veľmi sympaticky na mňa pôsobíš svojim prejavom, spôsobom písania si mi veľmi blízka:). A tiež je úžasné že svojich čitateľov pustíš k sebe do súkromia a môžeme s tebou prežiť tvoj deň.
    Krásny dník a teším sa na ďalší článok!
    Diana

    OdpovědětVymazat
  17. Čekala jsem i něco o práci, škoda :) hezký článek, těším se na další podobný :)

    OdpovědětVymazat
  18. Veru, tohle byl úžasný článek, moc mě bavil víc takových, děkuju! A jinak musím uznat, že i po ránu bez nalíčení ti to ohromně sekne a moc se mi také líbí ty prodloužené řasy,ale bojím se do toho jít,abych ty své chudinky ještě více nezničila a taky cenově mi to nepřipadá moc výhodné.....alespon u nás a taky mívám dost problémy s očima, záněty spojivek a tak a to by asi nebyla dobrá volba.

    OdpovědětVymazat
  19. Veru a to ja tak tajné, že nemůžeš napsat svou profesi? pak si můžu přestavit něco hrůzostrašnyho :D

    OdpovědětVymazat
  20. Opravdu povedený článek, a ten výslech ohledně tvé práce mě pobavil :) Co je komu do toho, že... Dneska kdekdo nemá standardní pracovní dobu. Jinak prodloužení řas mě zaujalo, kolik to cca stojí? Nebaví mě řasenkovat...

    OdpovědětVymazat
  21. Super článek, Verunko, jeden z nejlepších!
    Krásný den volna. Zvládáš toho hodně v jeden den, já bych to nezvládla, obdivuju tě! Cestu vlakem, zubaře, úklid, koupi vysavače, řasy, sraz s kamarádkou ... Nebýváš někdy unavená?
    Měj se krásně!
    PS: Snad nám někdy naznačíš alespoň přibližně tvůj obor, v čem pracuješ. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to je suprovejj příspěvek Veru, zase jsem se o Tobě dozvěděla něco víc.. Opravdu super! :) Jak se Ti líbil film Miláček?
    Závidím Ti jízdu Leo expressem, já se musím kodrcat (teď sice ne, protože mám zkouškové) každé ráno vlakem ČD :( hnus, špína, smrad, přetopeno, nedýchatelno.. :(

    Více takových příspěvků :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Veru,

    super článek, tyto "ze života" mám nejdradši. Jinak musím říct, že jsi velká kočka i nenamalovaná a před doplněním řas :-)

    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji za den strávený s tebou:)

    OdpovědětVymazat
  25. Bezva článek, více takových, je to moc zajímavé dozvědět se jak jiné dámy tráví den :) Líbí se mi fotky v šatně, to jsem celá já, ale šatnu nemám, to ti tedy upřímně závidím, je to můj sen jednou až bude baráček :) Ale to šílené vstávání... Já s tím teda bojuju :-D

    OdpovědětVymazat
  26. teda jestli takhle vypadáš po ránu nenalíčená, tak to ti fakt závidím! já se ráno budím s opuchlýma očima (za to ale asi může to pozdní chození spát :D) a nedat si tónovací krém, tvářenku a nezvýraznit oči, tak nevím :D

    určitě takových článků udělej víc!

    OdpovědětVymazat
  27. Ty si teda užíváš. :) Moc pěkný článek a blog. Jsem tvoje nová pravidelná čtenářka.

    OdpovědětVymazat
  28. Super článek, Veru, takový mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Hezký článek Veru! :)

    ...přidala jsem svůj blog na facebook, byla bych moc ráda, kdyby si mě i ty svým likem podpořila :)) děkuju! :) B.

    https://www.facebook.com/giallotulipano7

    OdpovědětVymazat
  30. Super článek, Veru. Takových klidně víc a nad něčí podobným jsem už přemýšlela. Jen když chodím do práce, tak nevím nevím ,jak to udělat. :)

    OdpovědětVymazat
  31. tak tohle je opravdu inspirativni post!! mozna neco takoveho taky nafotim, diky za napad!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  32. Nechápu takové holky, co se takhle fotí, kdyby jsi byla aspon hezká, ale ty vůbec nejsi, jsi tuctovka obyč.holka, které si na ulici ani nikdo nevšimne, tak nechápu tu tvou sebestřednost... U hezké holky bych to pochopila, ale u takové...ehm..prostě ty nemáš tady komu co dát...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto, že jsem taková ničím nezajímavá tuctovka byl tohle jeden z nejčtenějších článků v historii blogu vůbec :-D

      Vymazat
  33. Super článek a moc krásná cestovní taška :) Můžu se zeptat kde si jí pořídila? :)

    OdpovědětVymazat
  34. Máš stejný super vysavač, my ho jen máme v červené .. aby nám ladil k bytu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika