Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 14. ledna 2013

Kosmetika, co mě zaujalo? L´oréal Nude Magique BB Cream !



Dnes tady pro vás mám recenzi kosmetického produktu, které mne v poslední době zaujal. 

Protože ráda zkouším nové věci, BB Creamu  NUDE Maqigue jsem se nemohla dočkat.

Jste zvědavé, zajímá vás, jak mne zaujal? Tak čtěte dále!



Na ten BB jsem byla opravdu hodně zvědavá, protože obsahuje mikropigmenty v kapsulích, které se mají po rozetření barevně přizpůsobit pleti. To mi připadlo úplně jako nějaké kouzlo, prostě jsem to musela vyzkoušet :)

Jinak vlastnosti 5v1 má mít SPF 12, hydratovat 24h, rozjasňovat, sjednocovat pleť pro přirozený vzhled.


Co uvidíme nejdříve? Bezvadný tenký aplikátor, díky kterému vymáčknete tolik produktu, kolik je třeba. Parfemace? Upřímně nic moc, přijde mi jako prošlý laciný krém, ale dá se to zvládnout.


Když produkt vymáčknete, uvidíte bílou hmotu obsahující mikropigmenty, někomu by to mohlo připomínat peeling.


Co se stane po rozetření prsty? No kouzlo! Ono se to opravdu promění na barevný krém, jak můžete vidět na fotce. Jediný problém či nevýhodu vidím v tom, že tuhle transformaci není možné provést za pomoci štetce. tedy pokud jste zvyklé na ,,čistou" práci při nanášení makeupu, u tohoto produktu si ruce ušpinit musíte, jinak máte stále bílou hmotu.



Tady už je BB po rozetření. K tomu bych také měla menší poznámku. A to tu, že tento produkt se dělá ve dvou barevných variantách a tahle je ta..No co myslíte? Bohužel světlejší. V drogerii mi odstín ještě přišel relativně v pohodě, protože Medium ve srovnání s tímto Light byl vyloženě oranžový. Jenže nakonec i ten světlejší je na mojí pleti jaksi oranžový a to víte, že nejsem žádná Sněhurka.


 Na obličeji jsem jej proto dlouho neměla, schovám si jej na léto. Ale řekla bych, že to určitě není žádná katastrofa, při použití krému (v zimě občas šupinatím, tak pro jistotu) mi nežmolkoval, ani nezvýrazňoval póry. Krytí není špatné, mírné nedokonalosti (pihy, začervenání) zakryje. Není maskoidní, ale díky tomu odstínu jsem se v něm necítila přirozeně.Cenově mě vyšel kolem 300kč.

Každopádně aktuálně zůstávám věrná tónovacímu krému od Biodermy Sebium Mat, to je pro moji smíšenou pleť v tomto období ideální. Jak odstínem, tak vlastnosti.






20 komentářů:

  1. Téměř identický krém měl před lety Avon z řady Solutions, stál asi 90 korun. Tohle se mi zdá jen jako reklamní tah, jinak nic moc. Krém Avon jsem měla, toto jsem pouze zkusila na ruku v drogerii a přišlo mi to stejné.

    d.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to je možné, že je to produkt na podobném základu. Co mají taky kosmetické firmy pořád vymýšlet nového :D

      Vymazat
  2. Tak asi není o co stát...zkoušela jsem ho na ruku a také mě překvapil...ale když to čtu, tak to žádná sláva není :).

    OdpovědětVymazat
  3. jako upřímně do tohohle 300 Kč investovat nebudu, zato mám BB krém VIP od Skin79 z ebaye...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za ty 300 by už mohlo být něco lepšího, to je fakt. Mě docela vyhovuje i Skin Food, ten VIP taky nesedl každému zkrz odstín..

      Vymazat
  4. Hezký post. Já teda BB creamy moc nepoužívám, ale tenhle vypadá dobře, i když ten odstín tomu Light skutečně moc neodpovídá... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby byl méně oranžový a více beige, bylo by to lepší..

      Vymazat
  5. Já jsem na něj v drogerii koukala, ale řekla jsem si, že ty 3 stovky si raději chovám a přišetřím si na ten Pravý BB který tak moc chci vyzkoušet. Tenhle nevypadá špatně, ale myslím, že by to nebylo to pravé ořechové pro mě

    OdpovědětVymazat
  6. vďaka za recenziu... pre mňa je obrovské mínus všetkých BB creamov málo odtieňov a tak mi ani jeden nesedí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je dost těžké najít dobrý odstín i u makeupů, které jich mají velké množství. Nejlepší je si namíchat ze dvou odstínů ten správný.

      Vymazat
  7. Ahojky, mám BB od Nivei a také musí počkat na léto.. Jsem v něm oranžová jako meruňka :). Je mi záhadou u tohoto BB od lorealu, proč mají dva odstíny, když se má přizpůsobovat pleti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi aby jeden byl pro světlejší a druhý pro tmavší odstín pleti?

      Vymazat
  8. Zo vsetkych drogeriovych BB kremov je LOREAL najlepsi - kupovala som ho pred letom v Nemecku, a mali tam na vyber 3 odtiene - zobrala som si stredny a pouzivala som ho cele leto. Pokozku pekne zvyraznil, matoval, zaroven hydratoval. Na zimu nie je hydratacny dostatocne, na leto ho opat vytiahnem. Vsimla som si vsak, ze tu na Slovensku ma iny obal a iny vyber odtienov. Mna vsak velmi pozitivne cez leto prekvapil a mejkap som nepouzivala vobec, a to mam problematicku pokozku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento je nový, je pravda, že ten předchozí měl jiný obal a asi i trochu jiné vlastnosti.

      Vymazat
  9. Taky ho mám a nemůžu si ho vynachválit, rozhodně je to jeden z těch lepších drogérkových BB krémů. Teď ho sice nepoužívám, ale na léto je jako stvořenej :)
    Jen je fakt, že čístá práce to s ním teda není, ale i to se mu dá odpustit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla spokojená i s BB Garnierem, ale tento jsem musela vyzkoušet :)

      Vymazat
  10. tak pokud je tmavý tobě, tak to já ani nemusím zkoušet, jsem jak stěna :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, tenhle krem se vyrabi ve 4 odstinech, ten nejsvetlejsi je skutecne svetlonky..ale zrejme je do CR nedovazi..asi jako pulku veci z kosmetiky :-(. Jinak jako drogerkove BB doporucuju, jen za tu cenu v CR je asi drahy, v zahranici ho maji za polovinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je určitě zajímavé info. Každopádně když jsem na něj koukala v Itálii, měli také jen dva odstíny a cenově vyšel nastejno.

      Jak se ten nejsvětlejší jmenuje? Protože ten můj je light, tak by mě zajímalo to označení. A odstín je spíše do hněda, nebo oranžova?

      Vymazat
    2. Ahoj, ten nejsvetlejsi nema cislo, nikde ho nevidim, ale jmenuje je "sehr heller", velmi světlý. Kupovala jsem ho v Německu, vedle měli ještě světlý, střední a tmavý. Já si právě vybrala ten nejsvětlejší, protože je do béžova..je fakt světlý, velké krytí s ním člověk nemůže čekat, ale sjednotí mi pleť a vypadá přirozeně (já jsem totiž barva pleti tzv. "vyblitý zelí" :-D ). Byl kupován v běžné větší drogérii a stál mě..lehce pod 10 euro myslím, ale mám ho od léta, tak si přesně nevzpomínám.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika