Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 6. února 2013

A proč se občas nepochlubit?


Dnes jsem si přečetla zajímavou diskuzi na téma, za blogy slouží jejich majitelkám ke chlubení se věcmi, které si zrovna koupily.

No musím říct, že já jsem asi jiná, protože i když zrovna někdo na blog vyfotí nové úlovky, ať jsou to věci z výprodeje či si dotyčná na danou věc nějakou dobu šetřila, at se jedná o cokoliv, vždy si tento příspěvek přečtu se zájmem, pisatelce tu záležitost přeji a kolikrát se i inspiruji.

Protože zrovna inspirací pro mne blogy ve většině případů jsou a nikdy by mě nenapadlo je vnímat tímto způsobem. Co vy? Znáte nějaké takové blogy, či máte při čtení některých tento pocit?

Zároveň mě to trošinku vyprovokovalo takový post napsat, snad mi to odpustíte :D


I když jsem řekla, že se tabletem ,,chlubit" nebudu, nakonec jsem jej sem tedy vyfotila. A to z toho důvodu, že jsem si jej pořídila jako blogového pomocníka, kdy mi ušetří oči od věčného koukání do mobilu a záda od věčného tahání notebooku. Ono je totiž v poslední době mým ranním rituálem, pokud se tedy nevěnuji jiným činnostem, si po probuzení ještě v posteli pročíst nové příspěvky na oblíbených blozích a kolikrát jsem do mobilu prostě mžourala a říkala si, jak by bylo fajn ten tablet mít. Takže hurá, věřím tomu, že se mým očím uleví.

A další věcí k chlubení je svetřík z eBay. Ono jsou to původně šaty, ale bylo mi jasné, že asijské rozmezí XS-M bude v mém podání svetřík :D




94 komentářů:

  1. Ten svetřík je perfektní! Jinak já to neberu jako chlubení, spíš sdílení radosti a ráda si takové články přečtu a jednou za čas takový i napíšu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, ze blogy možna určitá firma chlubeni jsou, ale ne ve špatném slova smyslu. Stejne jako se člověk "pochlubi" kamaradce s novým svetrem, tak se pochlubi na blogu. Kamarádka si určitě neřekne Ježíš ta je blba, proc se vytahuje? Proti nechápu, kdyz tak reaguje někdo na blozich, vždyť je to to same:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak....

      Tu diskuzi na omlazení jsem četla a moc jsem nechápala... A na většině blogů se stejně nikdo nevytahuje.. Copak když člověk třeba napíše zápornou recenzi, tak jako koukejte, co jsem si koupila a je to úplně na prd, heč :D co to dává za smysl.... (pár výjimek se sice najde, ale když se mi to nelíbí, tak to nečtu..)

      Vymazat
  3. Krásný svetřík :) a tablet bych přesně na tohle taky potřebovala :) Strašně se mi líbí tvé zrcadlo, plánuji takové ke kosmetickému stolku, nemáš ho z Aska? Uvítám radu, kde takový skvost seženu :)

    Děkuji :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, je z Kare a i jsem o něm psala článek :)

      Najdeš jej vlevo nahoře v nejčtenějších článcích..

      Vymazat
  4. S tím tabletem souhlasím, taky mi usnadní dost práce a není tak těžký:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teprve se s ním učím, ale už teď jsem za něj ráda. Mobil sice zvládá téměř vše co potřebuji, ale příspěvek z něj nepřidám a kolikrát z něj pak skoro nevidím..

      Vymazat
  5. Ten svetřík se mi moc líbí a tablet schvaluji, není nic lepšího, než si ráno v klidu v posteli přečíst oblíbené blogy :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jak píšeš ty, tyto články jsou pro mě inspirací a sama jsem takový včera udělala :) baví mě sledovat, co si lidi kupují, na čem si ulítávají, i tento post je úplně normální, protože jsi měla důvod si to pořídit, nějak nevím, proč když jsme bloggerky a naše blogy jsou převážně o kosmetice a módě, tak to neukázat :) mimochodem svetřík je dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Svetřík i tablet jsou perfektní a nemyslím si, že jde o chlubení. Možná že některá blogerka k tomu tak přistupuje, že se chce na svém blogu chlubit, ale snad velká většina (včetně mě) ukazuje věci proto, aby inspirovala a protože jí baví kupovat nové věci a sestavovat zajímavé outfity :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    pěkný článek ta kytička přívěsek je od kud prosím? Je nádherná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přívěsek s parfémem-Marc Jacobs Daisy. A děkuji!

      Vymazat
  9. svetřík je boží, tablet samozřejmě taky :)

    http://valerijka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Svetřík je dokonalý. Mně osobně nevadí, když lidi ukazují, co si koupili, když na to mají, tak ať si to pořídí, přeji jim to. Ale na druhou stranu jsou taky i věci, kterými by se člověk opravdu chlubit nechtěl... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Docela by mě zajímalo, jak by slečny z diskuze, chtěly dělat například recenzi na nějaký kosmetický výrobek či předvést outfit, když by se v něm nesměly vyfotit a výrobek prezentovat, aby to jako chlubení nevypadalo. No, nebudu se rozčilovat :-X :) Tobě to Veru sluší a svetřík-šaty jsou pěkné! Z eBaye jsem ještě nic neobjednávala, nějak k tomu nemám důvěru...Přitom čtu vesměs spokojené recenze...

    OdpovědětVymazat
  12. Ten svetr je fakt nádherný, vypadá krásně a hlavně originálně, takový bys tady v čr podle mě nesehnala. Já teda obdivuju také to zrcadlo za tebou v pozadí, to je něco! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z toho svého nového koutku v šatně taky nadšená, jen jsem zvědavá, jak to vymyslím až se přestěhuji, protože to zrcadlo je koupené k tapetě na chodbě :D

      Vymazat
  13. Veru, já jsem tak strašně znechucená, ale tak strašně !! Mám hrozný vztek, protože sleduji onu diskuzi. Opravdu nechutné ženské. Jen se pochlub, já se moooooc ráda pokochám a ať ty babizny mají o čem psát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji přestala číst v momentě, kdy se tam objevily známé nicky. Bylo jasné, že se to opět zvrtne v moralizování a urážky, samozřejmě naprosto mimo téma..

      Vymazat
    2. Je mi z toho zle, úplně mě děsí, že jsou mezi námi takové "dámy". Už z jejich slov úplně číší nenávist. Hlavně ona zirafka by se měla zvednout a místo chození po horách, by si měla zajít k odborníkovi. No nic, mrzí mě to a je mi z toho smutno.
      Jinak tyto šaty jsem obdivovala u Desireé, vypadáš v nich naprosto dokonale.

      Vymazat
  14. Já mám ráda když se lidi chlubí, hrozně mě baví koukat co kdo má :) A u jiných doma koukám co kde mají a nejraději bych jim vše prošmejdila, což není moc dobrá vlastnost :D Ten svetřík je krásný a k zrcadlu se nebudu vyjadřovat, protože to je čistá zááááávist :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej s tím šmejděním! Od té doby, co řeším svůj byt, jsou už kamarádky smířené s tím, že jim doma vše prolezu a otestuji. Ony ale zase mají volnou ruku u mě v šatně, tak jím to myslím tolik nevadí :DD

      Vymazat
  15. Vůbec si nemyslím, že je blog prostor k chlubení, podle mě je to zkrátka takový malý svět každého z nás :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, lépe bych to neřekla! Alespoň já tak ten svůj vnímám :)

      Vymazat
    2. Mám úplně stejný názor a komu se to nelíbí, ať tam prostě neleze :)

      Vymazat
  16. Z ebaye také ráda objednávám! A tenhle "svetřík" je moc krásný....sluší ti to. Tablet závidím, ale jsem stejnak od rána do večera na noťasu..takže zatím mi to nevadí :).
    Jinak ohledně "chlubení se".....neznám člověka, který by se nechlubil..je to naprosto přirozený a hlavně myslím od toho jsou blog y:D. Vyfotíš outfit...víš, že máš hezké boty=chlubení:), ulovila jsi super kousek ve slevě=chlubení...atd.:) Člověk, který se chlubí, je šťastný :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denčo, ten tvůj Galaxy má už alespoň větší display, ale já mám dvojku a fakt pak skoro nevidím, když kouknu bokem.

      Vymazat
  17. Ja na Omlazení nechodím a vďakabohu :) Ja som toľko išpirácií našla na blogoch, že si myslím, že kým som nechodila na blogger som žila v nevedomosti :) Ak niekto nie je spokojný so svojim životom (vnútorne) a nemá rád sám seba (úprimne) bude závidieť aj nos medzi očami, to sa nezmení nikdy, bohužiaľ :/ Opäť skvelý článok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak vidím. Jedna žena koukne na New In článek, pochválí jej a inspiruje se a jiná ti řekne, že se chlubíš. Tak která je ta pohodová, vyrovnaná?

      Vymazat
  18. a zabudla som pochváliť svetrík, krásny a tento účes čo máš je môj obľúbený, hlavne ked mám mastné vlasy, nestíham umývať, aj v takomto cope vyzerám k svetu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ach bože. To je smutné. Vlastně je i chlubení chodit po ulici hezky oblečená, upravená, s pěknou kabelkou a nedej bože ještě s nějakým chlapem! To pak je do nebe volající provokace! Jak to si někdo vůbec může dovolit, že? To je ale krutý svět...
    Chtěla bych vidět ty opeřené kvočny, co sedí za těmi počítači ve vytahaných teplácích, pobrindaných tričkách a s minimálně desetikilovou nadváhou. Ono je smutné, když je nikdo nemá rád a musí řešit jiné a spokojené lidi. Jsem z toho popravdě dost v šoku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šáry, spíš bych se věnovala počátečnímu tématu té diskuze, než tomu v co se to (klasicky) zvrtlo. Každý at se zamyslí sám nad sebou, jestli nepotřebuje v životě změnu, pokud ho baví se vyjadřovat tímto způsobem..

      Vymazat
  20. Tablet je super a co se týče svetříku, ten je dokonalý! Hrozně moc ti sluší :) Co se týče blogů ostatních blogerek, ráda se nechávám inspirovat. U některých slečen jde opravdu až moc okatě vidět, že ví, že si koupili nějaký drahý kousek, ví že jim sluší a tak se, jak ty říkáš, chlubí. Znám ale i ty, které se se svými čtenářkami chtějí jen podělit o to, co nového ulovili a tím chtějí poslat inspiraci dál. :) Nevím, zda bych oboje označila za chlubení, asi záleží na člověku, jakým způsobem to podá :)

    OdpovědětVymazat
  21. Myslím, že "chlubení" máme všetky ženy v krvy, nie je na tom nič zlé. Ktorá tvrdí, že sa nikdy nechváli, tak je pokrytec. Každá z nás sa rada pochváli novou vecou, čo jej spravila radosť kamarátke, spolužiačke či kolegyni aj keď nemá blog. Toto je asi jediný prípad, kde si dovolím zovšeobecňovať:-). Nie je na tom nič zlé, často takto svoju radosť prenášame aj na svoje okolie.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak tu diskuzi také právě čtu.. nejak nechápu, kám tím kdo naráží, ale myslím si, že blog jako takový o chlubení a ukazování novinek JE :) Vždyt my máme být inspirací pro ty, co nevědí kde co koupit..:)

    Veru, super věcičky - nejlepší jsou ty šaty, jdou Ti naprosto perfektně! :) těším se na další chlubící článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, já tyhle články s novinkami už moc nepíšu, ale dnes mě to tak nějak vyprovokovalo.. No ještě že jsem se měla čím pochlubit :DD

      Vymazat
  23. no výborně, častěji by tě mohly provokovat :-) (aspoň bude víc příspěvků)svetřík je supr . . . já zrovna nosím takovou tu antisexi zdravotní podprsenku, tak nosím akorát tak roláky :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Témat k článkům mám stále dost, jen nebudu nikdy z těch, které blogují denně..

      A jinak něco nového i u tebe?? (zdrav. podprda)

      Vymazat
    2. ano ano, knečně něco nového i u mě :-))) jsem se hecla a nechala se vycpat . . . a paráda!

      Vymazat
    3. No bomba, to tedy gratuluji!!!

      Si tu podprdu teď užij, protože pak nebudeš chtít nosit žádnou, aby sis nové vnady užila :-*

      Vymazat
    4. děkuji . . . však já si ji užívám . . . doslova ve dne v noci :-)

      Vymazat
  24. Svetřík je nádherný:)
    A chlubení na blogu...myslím,že zvědavost je běžná ženská vlastnost a já osobně se tedy ráda podívám co má kdo nového:)je to pro mě inspirace nebo se můžu podělit o zkušenosti.Komu to připadá jako nevhodné vychloubání ať blogy prostě nesleduje.
    Já uvažuji také o koupi tabletu.Můžeš tenhle od Samsung doporučit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áďo, já se s ním musela pochlubit za čerstva, tedy si ho teprve osahávám a ani nemám srovnání třeba s iPadem. Ale protože mám i mobil Samsung Galaxy, vyhovuje mi že je to stejný systém a nemusím se učit jak to vůbec ovládat.

      Každopádně se mi moc líbí i zobrazení barev na displeji i solidně fotí, myslím si, že budeme kamarádi :)

      Vymazat
  25. No na tu diskuzi jsem se neměla ani dívat, neskutečně mě vytáčí Adka s tou zirafou. Uz jsou opravdu trapné. Omlazeni, co človek muze cekat.. :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tyhle dvě ve výsledku vždy ztrapní samy sebe, tak jim to člověk snad ani nemůže mít za zlé :-//

      Vymazat
    2. Hlavně Adka, to je prostě unikát...

      Vymazat
    3. No jo, no, Omlazení ... A Adka ... Ach jo. :-/

      Vymazat
    4. Ta Adka má většinou docela chytré názory, ale hlavně že má na profilu ve své galeriii vyfocene LV kabelky :D:D:D

      Vymazat
    5. Adka mě hodně překvapila.

      Vymazat
  26. Já články typu new in mám strašně ráda. A nikdy by mě nenapadlo to té slečně přát. :) Přijde mi to už uhozené. :) Jinak svetřík je pěkný! :) A o tabletu sem uvažovala, ale uvidíme čemu dám přednost. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ten svetr je super, strasne se mi libi! Ja jsem ted s bolavym srdcem vyhazovala triko podobne zdobene koralky. Protoze me mrne mi jeden utrhlo :-(, a to je sakra nebezpecne. Mohla jsem ho schovat na pozdejij, ale bylo to zkratove jednani, jak jsem se lekla. Je skvely, zavidim :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jé, to chápu, to bych se taky lekla.. Však si třeba časem zase nějaký pořídíš!

      Vymazat
  28. Ja hladam na blogoch inšpiraciu, velmi ma to baví, som za ne rada, každe rano si pri kavičke pozeram blogy a je to pre mna aj relax :-) nikdy ma ani nenapadlo hladať v tom niečo ine

    OdpovědětVymazat
  29. Zrovna to čtu a říkám si, proč mají lidi tak děsnou potřebu se sebemrskat :-D
    Když se mi někde nelíbí, tak tam nelezu, ne?
    Já pravidelně koukám na cca 10 blogů a jsou docela dost různorodý - od zdravýho žití, přes laky na nehty a jídlo až po fashion :-)
    Třeba u Tebe bych si přála, abys měla tak sto kabelek LV, protože já nemám v plánu si koupit ani jednu, ale baví mě se na ně koukat "na živo" ;-)

    Dřív jsem třeba koukala na jeden blog slečny, na kterou jsem narazila na Omlazení, ale postupem času mi přišlo, že blog oukej, ale její příspěvky mi přišly časem víc a víc na ránu, tak už ho prostě neotvírám. Tečka.

    Od neděle mám nějakou hnusnou chřipku, bolí mě každej sval, snad i vlasy a nutně potřebuju vidět krásný lidi s krásnýma věcma, co dělají krásný věci!!!! :-D


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, přeji ti brzké uzdravení, sama jsem si ted s chřipkou také užila :-*

      Vymazat
    2. Já mám chlubení na blozích ráda, protože mě baví koukat se na pěkný věci..co to bylo za diskuzi? Pošleš link?

      Vymazat
    3. Dáši, už je to zase klasicky smazane..

      Vymazat
    4. Ten poslední odstavec-přesně,když mi není dobře nebo si připadám jak strašidlo,pomůže mi,se podívat na něco(někoho) hezkého,hezké věci,šminky,účesy a tak,hodně mě to právě pomůže nakopnout zpět do normálu..

      Vymazat
  30. Blogy jsou inspirací pro mnohé ženy a věci, které prezentují (včetně mě) neznamenají chloubu, ale obrovskou radost! :) A ještě větší, když se líbí i ostatním :)

    Jinak tablet je dobrá věc a svetřík je naprosto úžasný, elegantní a moc ti sluší :*

    littleann5.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ty šaty jsou vážně luxusní a moc Ti to v nich sluší, jsi sexy kočka! :) A ten tablet je moc hezký, taky bych si ráda nějaký pořídila. Jen se chlub, já se ráda dívám. :D
    Veruš chtěla bych se tě zeptat jestli by jsi mi doporučila nějaké dobré restaurace v Olomouci? Kde bych se dobře najedla a neutratila majlant. :) Danka

    OdpovědětVymazat
  32. Proč se nepochlubit, nevidím na tom nic špatnýho :) Jinak ten svetr je nádhernej :)


    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Teda, já mám nákupy na blogu každou chvíli a nikdy by mě nenapadlo myslet to nějak ofenzivně. Ani se snad nechci chlubit, jen mám z těch věcí vždycky velkou radost, o kterou se chci podělit.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Veru, mohla by jsi sem dát odkaz na ten úžasný svetřík?
    Hela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, najdeš na eBay např. pod v-back pearl press, najednou ti všichni prodejci.

      Vymazat
  35. Svetřík je perfektní! A k tomu chlubení, taky jsem četla podobnou diskuzi, kde se řešilo, že některé blogerky jsou jenom hloupé slepice s bohatým přítelem, který jim všechno platí. No rozčílila jsem se hodně, ale pak jsem si řekla, že s hlupáky nebudu ztrácet čas. Ať si každý dá na blog co chce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musel vyplodit velký inteligent aneb podle sebe soudím tebe ;-)

      Vymazat
  36. Myslím, že blogy o módě přece mají být o nákupech :) Co by tam pak bylo? :) Takže souhlasím, proč se nepochlubit? :) Jinak svetříkošaty jsou opravdu krásné!

    http://misinkoutek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Tak to je poprvé co vidím takový pěkný obal na jiném mobilu než iPhone. Kde jsi jej koupila? Vidívám právě vše jen na iPhone...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten obál by mě také zajímal ;)

      Vymazat
    2. Holky, obaly na mobil si kupují na eBay. Tam jich mají spousty a za pár korun :-)

      Vymazat
  38. Jen se holčiny chlubte,já se ráda dívám,co máte nového,je to pro mě inspirace,i když ne vždy se mi líbí vše.Jinak jsem ráda,když vím,že si tohle mám či nemám koupit nebo na co si dát pozor a naopak.Kolikrát jste mně už tímto způsobem pomohly nějaký výrobek vybrat a za to jsem opravdu ráda.Veru a ostatní blogerky,díky.

    OdpovědětVymazat
  39. Ty šaty tedy svetr ti sluší a je nádherný. Tablet je super věc. Koupila jsem si jej v USA, ale bohužel na něm prostě nejde mít češtinu, proto jsou někdy mé komentáře bez diakritiky, za což se stydím... Kéž by se víc a víc lidí "chlubilo," bylo by na co koukat. Tedy ale musím přiznat, že tobě závidím ty luxfery ;-)

    OdpovědětVymazat
  40. A very feminine dress :)

    xxx
    Rena

    http://dressedwithsoul.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  41. Nádherný svetr.
    Já jen nevím jestli bych to zvládla bez podprsenky:)
    Mám taky velká prsa, takže když si pod něco nemohu vzít prádlo, tak si přijdu tak nějak nepatřičně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je ten svetrik dost uply, tak ta prsa drží, jinak by mi to taky nebylo úplně příjemné.

      Vymazat
  42. Já asi nikdy nepochopím, proč někdo leze na blogy, které ho nebaví. Kdyby nebyly baby ochotné se ukázat a malinko pochlubit, musela bych ráno pít čaj asi u bulváru :)
    U té diskuse mi připadalo zvláštní, že tak kvalitní, moudré, skvělé a hodnotné ženy utrácejí svůj život na Omlazení. Tam snad chodíme my - pipiny, ne? :D

    Jsou blogy, které se nedají přežít, ale navštívím je jednou a dost. Přiznám se, že je jeden blog, kam chodím zírat, co je možné a škodolibě se smát, ale aspoň tam nikdy v životě nekomentuju a neurážím nikoho.

    OdpovědětVymazat
  43. Mě teda zaujal obal na mobil, Veru odkud ho máš prosím?

    OdpovědětVymazat
  44. Blogy slouží... no, jo, většinou by se tomu asi dalo říct chlubení. I když ne chlubení ve smyslu: "Zírejte a záviďte, jsem lepší." Protože většina bloggerek chce ukázat svetřík a chce na něj slyšet pochvaly, jak je krásnej. Nebo ještě spíš, ona to ví, ona si myslí, že je nádhernej a chce to dotvrdit. Protože kdyby si myslela, že je hnusnej, tak si ho nekoupí, natož, aby ho někde vystavovala. Akorát, že když to ukážete kamarádce, tak vám i kdyby ze slušnosti, aby vám nekazila radost, protože je to vaše kamarádka a nechce vás ranit, řekne, že jo, hezký. Si ale představte, že byste odchytávaly náhodný cizí lidi na ulici a ptali se jich na názor na ten svetr. Půlka vám s klidem řekne, že je příšernej. Protože na vás žádnou vazbu nemá a je jim jedno, co si o nich díky jejich názoru myslíte nebo jaký vliv bude mít jejich názor na vztah s vámi. S blogem je to to samý. Není to vaše soukromí s kamarádkou nad kafem. Je to veřejný prostor i pro cizí lidi.
    Lidi jsou navíc odvěků fascinováni různými bizarnostmi. Začalo to ukazováním siamských dvojčat v cirkusech a pokračuje internetem. Jestliže se někdo veřejně prezentuje, musí se smířit s faktem, že někomu leží v žaludku, stojí mu za to, aby to komentoval a dělal si z něj prču prostě proto, že něčím, co se nám nelíbí, je většina z nás stejně magicky fascinována. Argument: "Tak to nečti, když se ti to nelíbí," není argument. Domů si sice nezvu nikoho, kdo mi nadává, ale taky si nepostavím obývák na nádraží.
    Všichni si potřebujeme nějak potvrdit svou pozici. Někdo tím: "Haha, ona je úplně blbá/nevkusná," čímž si tak nějak tříbí to, že jeho styl je jinde a někdo tím ukazováním toho svetru, protože se potřebuje ujistit, že se oblíká správně, slušivě a že zabývat se svetrem je legitimní a nepovrchní.
    Většina bloggerek se skrz svůj blog nechce posunout kamkoli dál a při konstruktivní kritice kolem sebe kope. Prostě jenom potřebujou poplácat po ramínku, že vůbec nejsou povrchní slepičky, když řeší, jak vypadají a že ten svetříček je krásnej. Ale ono péči o zevnějšek skutečně netřeba stavět tak na piedestal. Je to samozřejmost jako čištění zubů. Minimálně, pokud jste alespoň trošku kultivovaní, což jde taky ruku v ruce se vzděláním, rozhledem a tak vůbec. Dokud se: "Hele, já řeším, jak vypadám," bude dávat okatě na odiv skrze blogy a podobný věci, paradoxně se takoví lidi nikdy nezbaví nálepky povrchních blbů. Zkrátka to chce vyrazit do světa trochu sebevědomě, ano, jsem inteligentní, ano, něco umím, ano, ještě k tomu všemu o sebe stíhám pečovat.
    Proto osobně čtu pravidelně jenom Módní peklo, protože tam se člověk dozví především užitečné věci typu z jakého materiálu si co koupit nebo v čem na ples rozhodně nevyrazit. Áchání nad svetrem (cizím k tomu, ten kamarádčin bych si osobně taky třeba prohlídla minimálně ze slušnosti), mě taky moc nebaví. :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Veru, svetr je krásný, ty jsi královna ebaye. :*

    Moc pěkné fotky a dobrý článek! :*

    OdpovědětVymazat
  46. Podle čeho prosím najdu tu diskuzi na omlazení? Moc ráda bych si přečetla, co tam kdo vyplodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel se to tam vrtalo v urážky a napadání, takže už je smazána.

      Ale upřímně ti řeknu, buď ráda že jsi to nečetla..

      Vymazat
    2. Moderátoři mě na omlazení občas naštvou, když smažou něco, co mě zajímá, ale tady asi udělali dobře.. nevadí :) Ale děkuju :)

      Vymazat
  47. Máš to krásně nafoceno!!! Svetřík je nádherný! :-*

    OdpovědětVymazat
  48. Od té doby co mám iPad dělám to samé :D Hned ráno zkouknu blogerky, u kterých vím, že přidávají ráno a večer před spaním zase ty, které přidávají večer:-)) Miluji to, ušetří to tolik nervů u telefonu :D
    M.

    OdpovědětVymazat
  49. Krásný svetřík!

    Jak jsi spokojená s S2? :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika