Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 25. dubna 2013

Finální nákupy v Coventry a já jsem ráda, že u nás není Primark..


A je to tady, mám před sebou poslední den mého výletu. V pátek frčím domů a už se nemohu dočkat víkendu, kdy mě čeká bohatý program, no snad se v pondělí všichni ve zdraví sejdeme :-D

Takže, at to nezdržuji, konečně jsem se odhodlala do Primarku, s nadšením vybrakovala oddělení spodního prádla v Debenhams, v River Islandu vyzvedla dříve vyhlédnuté věci a i v drogérii vzala pár zajímavých drobnůstek.



Už asi dvě sezóny sháním normální jeansové šortky bez zbytečných serepetiček typu krajka či výšivka. Loni jsem sehnala ombré v Zaře, které jsem si dozdobila cvočky, letos jedny luxusně otrhané z Asosu. 

A teď konečně i úplně obyčejné, v různých barvách v Primarku, za v přepočtu 150kč za kus. Věřily byste tomu??
Jinak musím říct, že sezona ,,plísňáků" je v UK v plném proudu. já si zatím troufla na vestu a batůžek, ale asi si skočím i pro ty rifle, co tam na mě dnes furt koukaly. Stříbrné gumovky jsou z Riveru, mají je i ve zlaté a už se v nich doufejme co nejdříve vidím na koupáku.


Nejsem její velkou fanynkou, ale baví mě a tohle tričko pod zadek si vezmu minimálně ještě v jednom kuse, v létě na plavky.



Proč je Primark tak populární a absolutně každý vám doporučí do něj zajít? Protože je levný a to myslím hodně, najdete v něm pro nás Čechy nadčasové kousky a i kvalita je na dobré úrovni. Já jsem tam naprosto neplánovaně ulovila několikery šaty s průstřihy, at už na zádech či na bocích, no mám z nich radost!



I když se to nezdá, moje ženské přednosti potřebují oblečky ve velikosti 75DD. Což není ani D, ani E a už vůbec mi nepomůže větší obvod, jak se mi některé ,,odbornice" za poslední roku snažily namluvit.

U nás to nouzově řeším v Mark&Spencer a občas mi něco sedí i v H&M. Ale vzahraničí vždy běžím do Debenhams, to je moje jistota. Podprsenky v cenách DO 700kč, vydrží roky, nejsou jak pro starší ročníky a hlavně, drží prsa tam kde mají bez nějakého obtěžování!



A kdo by odolal sexy spoďárkům?


Ne, to není Victoria´s secret.

Hned první den jsem zašla do River Islandu a hned první den jsem věděla, že chci tuhle peněženku a že následují léto chci bezpodmínečně strávit s tímto psaníčkem. Naštěstí tam na mě obojí i za pr dní čekalo, léto tedy může začít. Čelenka z Primarku za dvě libry už byla jen ladící třešinkou na dortu.



Na závěr pár drobností.

Nějaké mňami z drogérie. Sun Kissed samoopalovák na zkoušku. Neonový kšilt jsem tam samozřejmě nemohla nechat. Benefit tady mají v každé větší drogérii a musím říct, že mi Fake Up skvěle zmizíkuje kruhy pod očima. Letos miluji sluneční brýle v kočičím stylu a tyhle jsem měla vyhlédnuté už na Asosu. A co člověk uloví při čekání ve frontě v Primarku? Coca Cola lip smacker, kapesní zrcátko, sadu neonových laků na nehty, skřipečky do vlasů a třeba i strašně roztomilé dortíkové poznámkové lístky.

Ten druhý třešinkový Carmex asi nevyužiji, že bych na něj třeba vymyslela nějakou soutěž?


47 komentářů:

  1. Závidím :D To jsou super nákupy!! :) Pořídila jsi bezva kousky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé nákupy. Vítězí psaníčko. To chci! Je krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti souhlas!

      Konečně bílé, ne smetanové psaníčko s pěknou zlatou aplikací, navíc je ho kus, bude se dobře nosit.

      Vymazat
  3. Jéé ty spoďárky jsou super:) Já mám taky problém sehnat podprsenku, 65C proste v normalnich retezcovych obchodech nesezenu, obcas nekde 70B a to je zazrak...i maly prsa se tezko oblikaj no, kdyz nechci, aby se mi do kosicku vesly jeste ponozky:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jé, to taky nemáš jednoduché :-((

      Jsi hodně drobná, prsa za to nemůžou. A je fakt, že obvod 65 jsem dlouho nikde nepotkala, snad na Victoria´s Secret by mohli mít, koukala jsi?

      Vymazat
  4. Nádhera! V Anglii se jinak nakupuje. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vado :O takové krásné věci!!! to ti závidím, já v primárku byla před 3 roky a takhle pěkné věci jsem si teda nepořídila :D ))) Tričko s Nicki je úžasné, na kolik tě vyšlo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      Vyšlo myslím kolem 8-9liber a jsem z něj nadšená, určitě na blogu ještě bude.

      Nevím čím to je, ale často v obchodech objevím zajímavé věci, kterých si kamarádky třeba nevšimly a pak koukají, co jsem přinesla :-DD

      Vymazat
  6. Jeee to triko chci. :( To je dost dobrý!

    No a ty podprsenky a botičky, kruci Veru, přivedeš mě do hrobu. :(

    Super věci opravdu...

    OdpovědětVymazat
  7. Primark je ráj na zemi. Ty stříbrné botky nádherné a ta peněženka a psaníčko se mi taky moc líbí. Není jak tobě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Božský nákup! Krásne veci od čelenky až po kozmetiku! Tie laky z Primarku mám, a som spokojná, dostala som ich ako darček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, byla by škoda, kdyby tak krásné letní barvičky byly nepoužitelné.

      Vymazat
  9. V Primarku jsem teď byla a upřímně řečeno, moc nechápu to všobecné bezmezné nadšení - tak nekvalitní oblečení jsem už dlouho neviděla. Ceny sice velmi pěkné, ale většina oblečení vypadala, že nevydrží ani do prvního praní, trička povětšině až průhledné, materiály samá umělotina. Do toho neskutečný bordel (oblečení se válelo úplně všude), davy lidí, dlouhatánské fronty na kabinky a do toho nasrané prodavačky, které chodily se smetáky po prodejně a snažily se, aby obchod nevypadal jako po bombardování.
    Asi určitě se tam dají i superkousky, když má člověk trpělivost a odvahu vzdorovat davu, ale mě to přišlo otřesnější než leckeré vietnamské stánky. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jitko!

      Nevím v jaké zemi a na které pobočce jsi byla, ale srovnala bych to třeba s H&M.

      U nás v Olomouci mají krásně čisté obchody, pohodové prodavačky, pěkně srovnané zboží. Za to když jdu někam v Praze, nejlépe v Palladiu, vypadá to tam jako po výbuchu bomby a v kabince se málem štítím se vysvléct.

      To samé kvalita. I v Zaře najdeš věci, zkrz které vidíš, nikdo tě nenutí je kupovat. Já píšu svoji osobní zkušenost s Primarkem v Coventry a to ne stylem- šla jsem kolem, ale s fotkami a vlastním názorem.

      Nemám potřebu si kupovat levné věci za každou cenu, ale pokud narazím na věci, které u nás budou možná příští sezonu a nebo kraťasy, které sháním a kvalita mi vyhovuje, byla bych hloupá, kdybych to nekoupila jen proto, že je to Primark a někdo jej nemusí.

      Je na každé, aby posoudila dle svého vkusu co jí vyhovuje, já se pouze snažila zprostředkovat svoji zkušenost :-)

      Vymazat
    2. Jasně, každý ať nakupuje, kde je mu libo. Nebylo to myšleno osobně, spíše jsem chtěla vyjádřit všeobecný podiv nad tím, že Primark všichni zbožňují.

      V Primarku jsem byla v Liverpoolu, teď v březnu, kdy ani nebyly žádné slevy. Obchody tam jsou všeobecně na velmi vysoké úrovni, centrum města je nově vystavěno, jen v tom Primarku (a jeden i v Atmosphere) to bylo takové nepříliš uklizené.

      Ono ale bylo vidět, že Britové jsou co se týče oblékání hodně spotřebně nastavení - koupí módní kousek a na podzim ho vyhodí. Usuzuju i z toho, že jsem v celém centru Liverpoolu nenarazila na kožené kabelky (tedy vyjma obchodů, kde kabelka stojí od 400 liber výše, takové tam asi 2 byly)- prostě koupí kabelku z polyuretanu a na konci sezóny ji přestanou nosit a vrhnou se na novou kolekci. Jitka

      Vymazat
  10. Krásné stříbrné botky a bílé psaníčko vedou!

    OdpovědětVymazat
  11. Primark milujem :)

    Veru na ten samoopalovak si daj pozor,najmä ak je to pena,mne po pár sekundách urobil nenormálne kakaové ruky :D a to som len chcela vyskúšať odtien
    inak je dobrý,nesmrdí ako samoopalováky a aj cena bola super

    Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi díky za varování, už jsem to bohužel stihla zjistit včera :-DD

      Ale barvičku dělá super a ani nesmrdí, jen to chce vychytat tu aplikaci.

      Vymazat
  12. Skvělé nákupy! Ty podprsenky vypadají božsky a neónový kšilt bych tam určitě taky nenechala :D.
    A s tím, že některé obchody H&M jsou čisté a některé katastrofa, máš naprostou pravdu, podle mě záleží na personálu. Někde se starají a někde na to hází bobek, tak to prostě chodí.
    A doufám, že bude ta soutěž o Carmex ;)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je ten kšilt super? Jsem zvyklá mít na koupališti pořád něco na hlavě, at nemusím mít sluneční brýle při čtení, proto jich není nikdy dost.

      Já díky tomu, že jsem na jednom věšáku našla pohozené šaty, jsem včera našla skvělý námořnický kousek za který jsem ráda. Jinak to taky nemám ráda, ale tady ten Primark opravdu v pohodě až na pár vyjímek a to je OBROVSKÝ!

      Vymazat
  13. Skvelý nákup. Ja som skôr len rada, že Primark u nás nemáme, nechávala by som v ňom celé veno, to som si istá :D Najviac ma zaujalo psaníčko a podprdy, lebo nájsť tú, ktorá sedí a nikde netlačí je ako dar z nebies, zatiaľ len blúdim, najlepšie mi sedia len tie z Esotiqu. Tá béžová úplne v pravo je krásna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!

      Ona je růžová s puntíkama, ale zkrz světlo se to mobilem špatně vyfotilo. Navíc má super kulatý tvar a košíčky pohodlně vše drží kde má, je spíš pro objem než hnát prsa do výstřihu, i takové jsou potřeba.

      Tu značku Esotique neznám, omrknu.

      Vymazat
    2. No mne prave ten gulaty tvar u mnohych chyba. Omrkni urcite, ako vravim, zatial mi od nich sedeli vsetky: http://www.esotiq.com/en aj ked neviem, ci tu znacku mate v cechach :/

      Vymazat
  14. Verunko, ty stříbrné botičky jsou luxusnííí! Závidííííím!!! :-) Krásné věci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z River Island by měly jít objednat i online, mrkni na to;-)

      Vymazat
    2. Děkuji Ti za tip! Fakt moc krásné!!!

      Vymazat
  15. skvělé nákupy, to psaníčko je dokonalé, fakt se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  16. V Coventry jsem byla, hrozná díra! Kromě nakupování tam vážně není co jiného dělat :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš? Tohle je myslím hlavně o lidech, se kterými travis čas, ale chápu, že někdo potřebuje pocit ,, velkoměsta" a kultura, památky, hezké prostředí a milí lidé jej nijak nezaujmou.

      Vymazat
  17. teda mega ti závidím, koupila jsi krásné věci, fakt nádhera :-)
    já byla v Primarku jednou a je to fakt ráj..sice některé věci tam jsou celkem strašný, ale najde se tam plno kousků, fakt za babku :-) a kvalita není nejhorší :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Veru, úžasné nákupy.. :) Nádherné věci..těším se, až nám je všechny ukážeš v outfitech :))

    OdpovědětVymazat
  19. Páni Veru, nádhera. Takovou perfektní letní výbavičku bych do svého šatníku také brala :-D

    OdpovědětVymazat
  20. sakra ty umíš člověka nalákat! proč není Primark i u nás?

    a s výběrem podprsenek mám stejný problém! mám totiž malý obvod a velká prsa (i když si nemyslím, že by to byl zase tak šílený zrodíl - obvod 65 nebo 70 a košíčky C nebo D), no a sežeň v této velikosti něco na sebe, aniž by to vypadalo právě jako na babičku :D kdysi jsem šla do Triumph (snad to píšu dobře :D) a odcházela jsem odtud naprosto vydeptaná s tím, že mi teda asi nezbývá nic jiného, než chodit s dvěma plachtama místo hezký podprsenky :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ty jo Veru, ty mi dáváš :)))

    Ty podprsenky jsou skvělé! Ty kalhotky ještě víc! :)

    OdpovědětVymazat
  22. To jsou nákupy, že mi z toho spadla brada! :) Krása! Tričko s Nicki bych hned vyvětrala! Obzvlášť kvůli tomu, kolik lidí ji v mém okolí nemá rádo a já mám :) A ty podprsenky, kalhotky... Všechno! Závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Veru, klidně ten Carmex můžeš dát mě, nebudu se zlobit!! :) LOL

    OdpovědětVymazat
  24. Zavidim nakupy :)
    Hlavne ty podprsenky, ono sehnay 75F taky neni zadna sranda :) asi se opet vydam do UK, nebot do Primarku sem nemela cas zavitat :(

    OdpovědětVymazat
  25. Hromada super věcí. Tenhle článek mi zvedl náladu. :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Verčo jak já ti závidím! Anglie je moje oblíbená země! :) A doufám,že se v budoucnu do ní zase podívám! :) Jinak Primark je super mám ho ráda, ale radši mám River island a New look. :) Super kousky a budu se těšit na outfity a recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tomu říkám pořádné nákupy :) Když pominu tu kopu skvělých věcí já bych sáhla po té cupcake sadě :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj,primark miluju a ty jsi skvěle nakoupila!:) Můžu se zeptat odkud máš ten ,,plísňový,, baťůžek?:) Díky Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani!

      Baťůžek je právě taky z Primarku a mají tam k němu i džíny.

      Vymazat
  29. Ahoj,jakej byl ten samoopalovák? Přemýšlím, že bych si ho pořídila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika