Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 28. dubna 2013

Jedna z parku..


Měla jsem náladu na šatičky, ale počasí mě zklamalo. Tedy plán ,,B" a alespon můžete vidět, že fotky dělají hodně. Jednou člověk vypadá štíhlý jako modelka a jindy? No posuďtě samy :-)















           top: Primark
           jeans: Asos.com
           sneakers: Isabel Marant
 kabelka: Gucci
       sako: Diesel

34 komentářů:

  1. to dělají ty boty, vůbec postavě nelichotí a je to škoda :) ale jestli je máš ráda, tak proč ne :) taky jsem dnes měla náladu na letní věci, ale musela jsem do kalhot a bundy... B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruš, obavam se, že ty tenisky za mých 96cm přes boky nemohou :-D

      Vymazat
    2. 96 cm přes boky je přece úplně úžasná proporce, co by za to jiné daly! ;) Ale objektiv je někdy mrcha zrádná, proto raději stojím za ním, než před ním :D.
      Krásný týden, Veru!

      Vymazat
  2. To tričko je super, ale moc se mi nelíbí ty boty, na můj vkus jsou až moc velké a je fakt, že možná kvůli nim působí celá postava mohutněji

    OdpovědětVymazat
  3. outfit hezký a sedne mi k tobě, i když já tedy tu ženštinu na tom tílku nemám zrovna dvakrát v lásce :D a hubená mi přijdeš všude.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě teda taky připadáš hubená hele.. :)

    btw: došla sms prosím tě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano přišla zlaticko, děkuji!

      Vymazat
    2. Už jsem se lekla. :) Přítel vyřizuje pozdrav a přeje také k narozeninám! Zapoměla jsem v sms vyřídit. :*

      Doufám, že tě brzy uvidím/e. :) Za několik dní mi aktivují paušál, tak ti zavolám, budu mít neomezené minuty, či jak se to jmenuje. :) Tak se domluvíme, možná bych za tebou zvládla dojet do Ol. :)

      Vymazat
    3. Tak teď nevím, proč se ten komentář odeslal jako anonym, takže podpis - Elizabeth L. :*

      Vymazat
    4. A zase se odeslal jako anonym, se picnu. :) !!!!

      Vymazat
  5. Je pravda,že oblečení dělá hodně,něco postavě lichotí více něco o trochu míň,ale Ty vypadáš všude skvostně.Zrovna nedávno jsem si projížděla Tvůj blog a obdivovala,co všechno dokážeš s grácií kombinovat.A prostě podpatky jsou podpatky,ty taky dodají větší šmrnc.Mě se ale líbíš i v teniskách..Kde mi příjdeš úplně nejvíc boží je ..YSL v akci,tam jsi nádherná...Jo a na botičky jsi machr!

    OdpovědětVymazat
  6. I tady vypadáš štíhle. Jen prostě hodně sportovně a malinko ledabyleji, však i to je fajn a byl víkend! Není nutné být pořád za dámu. Botky jsou takové LOVE/HATE :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi štíhlounká jako vždy Veru. 96 přes boky? Však jsi krásně vysoká, máš štíhlounké nohy. Někdy jsem ráda, že jsem maličká ( 158 cm), ale zase je na mě vidět každé kilo navíc. Kdežto na vysokých slečnách se to hezky rozloží ( teda aspoň si to myslím :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Verco, mne prijdes hubena jako vzdy:)!

    OdpovědětVymazat
  9. Asi budu označená za zlou anonymku, ale tohle opravdu není povedená kombinace a je vidět, že za peníze se vkus koupit prostě nedá. Kabelka Gucci a boty od Isabel Marant nejsou nejlevnější kousky, ale v takovéhle kombinaci vypadají jak z tržnice. Méně je někdy více, ale chápu, že ne všichni tohle heslo vyznávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to zas tak neprozivam, abych se kvůli dražším věcem házela do gala. A jestli ty věci působí jako z tržnice? Tak ať, alespoň se o ne nemusim bát, když půjdu ven.

      Vymazat
  10. Ahoj Veru.Dneska se mi tvůj modýlek celkově moc nelíbí,ale hlavně,že se v něm cítíš dobře ty.Hubená opravdu nejsi.Jsi akorát,mužským se to tak stejně líbí nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky Veru, jsi moooc krásná, šikovná, tvou postavičku bych brala všemi deseti, prostě dokonalá! Stejně tak tvé vlásky se mi líbí!!! Jsi kočka! Snad se na mě nebudeš zlobit, ale tenhleten outfit i ten minulý mi přijdou takové spíš průměrné. Jako jo, dobré, ale už jsi měla mnohem lepší outfity! :) Papa!

    OdpovědětVymazat
  12. Veru, tohle je tak tentokrát vážně šlápnutí vedle. Hlavně ty boty nepůsobí moc žensky. Škoda, že sis nedala víc záležet.
    Souhlasím s názorem, že některé ty věci působí lacině.
    A nepřeháněj to s tím nakupováním jen proto, že je to za babku, ptz to stejně neunosíš. Moje zkušenost.
    Jinak máš postavu moc pěknou, i když nejsi štíhlá. Jsi akorát. Přes zadek mám 98, ale o 10 cm míň na výšku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky za názor!

      Přiznám se, že mě skutečně pobavilo jak dobře mě znas a víš, co mám šanci unosit a co ne. A že nejsem štíhlá? Co tedy jsem?

      Vymazat
    2. Mně se zdáš postavou jako holka krev a mlíko a tím, že jsi vysoká vždy budeš působit jako kus baby - pěkné, nikoliv jako diblík.
      Modelkovské míry sice nemáš, ale pózovat umíš. Je vidět, že se ráda na sebe koukáš, ráda se fotíš, ráda řešíš svůj vzhled a to je kus toho sebevědomí. Jen tak dál. Fandím ti.

      Vymazat
  13. Ahoj, ja budem tiež "zlá anonymka", tiež nemám rada tento typ tenisiek...a tiež mi nepríde, že na niektorých fotkách si "štíhla ako modelka", to by tie fotky museli moc moc skresľovať, zvláštne, že si to myslíš...Si proste žena krv a mlieko, rozhodne nie modelka :) Ale sebavedomie je super vec ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, určitě ne zla, spíš trošku opožděna. Jinak by ti došlo, že poznámka o stíhaných modelkach je reakcí na komentáře pod minulým článkem.

      Ono rýpat je jednoduché, ale není od věci se nejdříve uvést do obrazu :D A ano, sebevědomí mi nechybí a přála bych to všem ženám a dívkám!

      Vymazat
    2. Tak potom moja chyba, beriem späť :))

      Vymazat
  14. Ahoj Veronika! Vieš čo, podľa mňa ten outfit nie je vôbec taký zlý, proste je to športové a pohodlné. Ale vymenila by som topánky, tieto sa mi farebne vôbec nepáčia. Paradoxne sa mi práve orig. tenisky IM nepáča (pripadajú mi na nohe široké do strán a také rozgajdané) ale napodobeniny, napr. zo Zary, áno.
    Čiže tenisky na klínku by som vymenila za čierne zo zary. (to je iba môj osobný názor).
    Inak podľa mňa tiež nie si štíhla (myslím tak klasicky, keď sa povie štíhla žena predstavím si iný typ postavy), máš proste ženskú postavu (boky, prsia, taká ta typická postava ala presýpacie hodiny). To že nie si štíhla nemyslim zle!
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat
  15. ProsímTě Veru, vždyť vypadáš pořád štíhlá jako modelka! Tak pšššt :D:D CO já bych za 96 cm přeš boky dala :))

    Krásné fotky, sluší!

    OdpovědětVymazat
  16. Verunko, z anonymů si nic nedělej, tvou nádhernou postavičku bych brala všemi deseti, až bych brečela!!! Máš dokonalou postavičku! PS: Vyfoť se holkám v úplých šatech, ať to vidí, protože některé jsou asi vážně slepé! Jsi hubená!!! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hubená Veru opravdu není,hubená je třeba Eliška Bučková.Rozdíl je hubená a štíhlá.Veru má postavu akorát,která se mužským líbí,dlouhé štíhlé nohy,zadeček akorát a větší prsa.

      Vymazat
    2. Tak Eliška Bučková není hubená, to je přímo vychrtlina vychrtlá! Ta se nemůže srovnávat vůbec s nikým, to je vyjímka a odstrašující případ, kterých naštěstní není moc. Verča má krásnou postavičku, hubenou.

      Vymazat
  17. Verčo, postavu máš moc pěknou, takovou ženskou, která zaujme většinu chlapů :) oblečení opravdu dělá hodně, oproti minulému příspěvku zde působíš jinak, ale pořád krásně. Boty mě také neoslovily, ale nikdy se všichni neshodnou na to, co se jim líbí, že. Tvůj blog mám ráda, čtu příspěvky a miluju prohlížení fotek. Jsi hezká holka, tak foť a postuj dál a rozdávej radost a inspiraci jako doposud :)

    OdpovědětVymazat
  18. Verunko, Tobě to sluší vždycky. Vždycky. Někdo to tak prostě má a jinej se může snažit a nikdy toho nedocílí:-)
    A super botky jinak. Zaujmou okamžitě!

    OdpovědětVymazat
  19. krásný outfit :) mě se ty botky právěže moc líbí, ale to tílko s Nicki miluju :3 :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika