Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 30. dubna 2013

Mašle a bublifuk!


Šatičky z Primarku se konečně dočkaly své premiéry a už teď mohu s jistotou říci, že toto léto budou mými favoritkami. Sice jsem si, když zafoukal vítr, občas připadala jako Marylin Monroe ve slavné scéně u větráku podzemky, ale to k některým věcem patří.

Další ,,kočičí" brýle do sbírky jsou z River Island. Jsou lehoulinké, drží i na úzkém nose, pro mě ideální.















                         šaty: Primark
lodičky, náramek: eBay
                        kabelka: Siena style
                              brýle: River island



A ještě info ke kabelce, jak jsem vám slíbila už při její minulé prezentaci. Typovaly jste správně, je z eshopu Siena style. Protože se mi moc líbí a v posledních dnech ji nosím téměř neustále, ráda bych vám k ní napsala více.

jedná se o koženou kabelku, vyrobenou v Itálii. je moc hezky zpracovaná, zespod má nožičky a řekla bych, že i barva něco vydrží, ještě jsem ji ani neškrtla. Rozměry jsou 37 cm x 25cm a cena je 1289kč.

Při každém dalším nákupu dostanete 10% slevu, a to klidně už při prvním nákupu, když si vezmete dvě věci. Jsou ve více barvách, některé dostupné ihned, jiné na objednávku, některé můžete omrknout na obrázcích níže. Kování mají všechny stříbrné a dle mého hezky zpracované a co musím říct, kabelka není jako klasická ,,Birkinka" náročně oteviratelná, ale jednoduše na zip, kdy vepředu nic nerozepínáte.

Jakékoliv dotazy můžete psát na siena.style@gmail.com




38 komentářů:

  1. Krasne satky, zitra se chystam na nakup, mrknu do Primarku...x

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru,kabelka jako takova je hezka,i barvicky,ale stale na ni budu koukat jako na kopii Hermes:-( A zvlast Birginka si to nezaslouzi.Ja bych ji proste s tim pocitem nemohla nosit.Jinak saticky ti moc slusi,takovy preppy styl.Tyna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kocko, to uz jsme tady myslím probrali dostatečně a já si rozhodně nenecham zkazit radost z nové kabelky rýpavými komentáři.

      Pěkné čarodějnice přeji!

      Vymazat
  3. To je roztomilý post :)

    OdpovědětVymazat
  4. Normálně se mi tvé outfity nelíbí, ale tohle je opravdu moc pěkné, sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé,ty jsi v těch šatičkách roztomilá,moc hezké vše.Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  6. kabelka působí jako laciný fake, šatičky pěkné, ale rozšiřují trošičku boky ovšem ta stužka ve vlasech je fakt úlet.
    Verčo,12 už ti dávno bylo.

    Ale chceš doufám slyšet krom pochvalných reakcí i ty kritičtější, né? Jinak brýle jsou fajn,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na trapné, prvoplánovitě provokativní komentáře už jsem zvyklá a tenhle ani nezní moc inteligentně..

      A že áčková sukně zvýrazňuje boky? No to jsi objevila osmý div světa, viď!

      Vymazat
    2. to není typicky áčková sukně, to nařasení přidává na objemu boků, jinak potisk je moc veselý.

      Vymazat
    3. Náhodou kabelka je moc pěkná, lacině na mě nepůsobí. A nezdá se mi, že by jí ty šaty rozšiřovaly. A.

      Vymazat
    4. Stejnou kabelku jsem viděla u Vietnamců na 199 kč :-D

      Vymazat
    5. Oceňuji snahu o provokaci i když nechapu, jak v dnešní nádherný den může někdo trávit vyrypování.m na blozích.

      Sama podobny typ kabelky mam za par kacek z ebay a říct že je stejná? Buran mozna nepozna z detailnich foztek rozdil mezi kuzi a umelinou, o kvalite zpracování kování se snad ani nebudu zmiňovat. Ale chapu, ze pro nekoho jsou Vietnamci vrchol sveta, tilka na koupak a třeba klobouček na jednu sezonu si tam klidně koupim.

      Vymazat
    6. Člověk snad ani nemusí byt buran,aby poznal fake.A spis buransky mi přijde nosit levou kabelku a bránit ji tím,ze je kozena atp..To je trapne a malomestacke:-/

      Vymazat
    7. Hvězdo, pošli mi fotku tvých kabelek a já ti řeknu, kterým modelem světoznámé značky byla která inspirovaná.

      Tohle trapné a nesmyslné napadaní mě opravdu nebaví, pokud někomu vadí, že vám zde dávám typy na kvalitní věci za dobrou cenu, tak taky blogovat nemusím.

      Nikde na té kabelce není žádný nápis, tak jako není na kabelkách ze Zary, H&M, Manga, nosí je tisíce lidí a nikdo jim neřekne, že je to padělek.

      Vím, že toto není nic jiného, než ubohý pokus někoho být zajímavý a ten hlubák se u monitoru směje, jak je vtipný. Ale psát takové věci člověku, mezi jehož nejčtenější články patří návody jak rozpoznat padělky světoznámých značek a komu denně chodí děkovné i prosebné mejly ohledně výhodných nákupů, je jednoduše mimo, trapas.

      Tedy naposledy jsem zde zveřejnila výlev omezence, který ani po desítkách komentářů u jiných článků nepochopil, o čem mluvím.

      Peníze z psaní blogu nemám, naopak mi každý článek zabere spoustu drahocenného času. Pokud mě jeho psaní znechutíte, není nic jednoduššího než jej smazat a vy budete mít smůlu. Už před měsícem jsem blogování velmi omezila a i když jsem chytla novou slinu (viz počet článků za poslední dny), opět začínám všeho mít tak akorát plné zuby.

      Vymazat
    8. Naštěstí me kabelky jsou přímo od těch světoznámých značek,takže nějakou "inspiraci" řešit naštěstí nemusím.Kdybych chtěla na netu ukazovat soukromý rada bych ti sbírku ukázala.

      Vymazat
    9. Očividně tě ani ty světoznámé značky gramatice či úrovni vyjadřování nenaučily, to mi o tvé ,,způsobilosti" vypovídá dostatečně..

      Díky, více takových ODBORNIC, ale jen občas prosím!

      Vymazat
    10. Nenech se zhnusit! O to jim jde, vždyť víš. Byla by škoda tvůj blog smazat. Jen tě provokují, víš to přece. Úspěšnost ti v ČR nikdo nedaruje, úspěšnost se v ČR neodpouští! Nenech se.

      Vymazat
    11. Veru,co by jsi čekala od někoho,kdo dělá hrubky...Je to chudinka závistivá a hloupá...

      Vymazat
    12. Verunko, jak píše Elizabeth, hlavně se nenech zhnusit! Bl.bci pi.tomí, závistiví jsou bohužel všude. :-( Když píšeš blog, musíš s tím počítat. Tak zveřejňuj jen kladné komentáře a bl.bce, co neumí ani česky správně psát rovnou dávej do koše! Přeji ti mnoho úspěchů, jak v životě, tak v blogování, snad tě někteří ubožáci neodradí!!!!! Držím palce a ignoruj hlupáky! Papa! Jana

      Vymazat
  7. Lovely look girl! :) Amazing bag! *

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty majú krásny strih a potlač, ako sú na tom materiálovo? Na fotkách vyzerajú tak tričkoidne. Na teplé letné dni ideál:)
    Inak je pravda že Ti rozširujú boky ale to je pri tomto strihu samozrejmosť;-)
    Pekný deň
    Petra

    OdpovědětVymazat
  9. Ty tvoje boty... :( Chci je!

    šaty krásný! Bublifuk :*

    OdpovědětVymazat
  10. Ta kabelka je v této bílé barvě nejkrásnější. :) !!

    OdpovědětVymazat
  11. To je roztomilý vzhled! Jako holčička jsi. Je to sice výrazné a malinko ulítlé, ale to je právě dobře. Je jaro, sluší ti to a na usedlou módu je vždycky čas :) Mě se to moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Joo bublifuk, s tím jsem strávila hodiny a dny :-))) Ty brýle ti neskutečně sluší. Vždy si s tím outfitem tak pohraješ a máš je vždy do detailu promyšlené! Máš neskutečný cit pro módu. Mimochodem, proč jsi nikdy nedělala modelku ?!!

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí se mi neskutečně! Pouze barva botek se mi zdá příliš výrazná a neladící se zbytkem.
    Na druhou stranu tomu dodávají potřebnou ženskost a navíc k dokonalosti tvarují Vaše nožky!
    Na 1. máj ideální.
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  14. Ty šaty jsou bezva a vypadají moc pohhodlně! Já si musím na léto taky nějké podobné pořídit:) A na kabelku jsem u Sieny koukala, moc se mi líbí v hnědé!

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší. Mašlička je hezká. V Japonsku se mi líbilo, že všechny věkové kategorie měli nějakou ozdobu ve vlasech. Kolik různých tam měli!

    Proč v Olomouci nikdy nepotkám žádnou tak krásně žensky oblečenou??? Velice se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc milý májový outfit! Jsi kočena ;) A zakomplexovaní šmíráci, co nemaj nic jinýho na práci, než se strefovat do ostatních, se můžou jít vycpat.

    OdpovědětVymazat
  17. Moc hezké! A boty jako tečka outfitu jsou jednoduše wow!

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkný jarní outfit :) Kabelka je hezká. Je tu sice zřejmá velká inspirace známé Birkinky, ale co dnes není inspirované, že (navíc se nemohou pořád vymýšlet nové tvary). :) Takže tohle bych neřešila, je hezká a Tobě velmi sluší.
    Daleko horší jsou podle mě kabelky, které nejsou inspirované, ale vyloženě okopírované - hlavně, aby bylo vidět logo. Např. Vuitton (známe ty faky kabelek, kde je všude monogram a mnoho slečen si tyto faky kupuje, aby daly najevo, že mají ''Vitónku''). Takže si myslím, že je veliký rozdíl mezi faky a inspirovanými kabelkami :)P.S.: Ta mašlička je super nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím. To bychom si nemohly koupit ani šaty např. v Orsay, kde mají šaty podobné těm od LV (velké krajkové květy, pastelová podšívka). Přece vše je inspirováno někým nebo něčím.

      Vymazat
  19. lovely! would you like to follow each other in gfc and bloglovin? let me know!

    OdpovědětVymazat
  20. Tohle je krásný post Verunko, moc Ti tenhle dívčí vzhled sluší, šatičky jsou rozkošné a tam mašle ve vlasech, no paráda.Působí to na mne trošku retro, ale nádherným svěžím dojmem. Kabelka v bílé je také krásná...tohle se Ti prostě velmi povedlo. Moc Tě zdravím!

    OdpovědětVymazat
  21. Je to krásné. Zejména lodičky celý outfit pozvedly o level výše :)

    neverfullcloset.blogspot.cz
    XOXO

    OdpovědětVymazat
  22. Ta šaty jsou opravdu nádherný a lodičky k tomu jsi taky zvolila skvěle, zrovna teď nějaké neonové sháním, ale žádné mi pak ve skutečnosti nepřipadají dost výrazné.

    OdpovědětVymazat
  23. Pořád ty boty vypadají míň nebezpečně na chození než ty moje když jsem se na nich snažila udělat krok :-)) Sara

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika