Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 13. května 2013

Moje realTechniques štětce, cestovní sada pro líčení očí plus velké štětce na pudr a tvářenku..


Dnes máme v Anglii krásný, slunečný den a já se rozhodla vám ukázat novinky v mém štětcovém arzenálu.

O štětci na tvářenku od realTechniques by Samantha Chapman jsem vám už psala a věděla jsem, že bych mu ráda pořídila bratříčka, tedy šikulu k nanášení pudru. No a jak jsem tak v Boots obhlížím inkriminovaný regál, zaujaly mě i cestovní sady.

Měli jednu s různými štětci pro aplikaci očních stínů, které byly totožné i s těmi jednotlivě se prodávajícími a sadu se štětci na pudr, tvářenku, makeup, korektor atd, jenž ale byly vyloženě v cestovní velikosti.

Tedy můj nákup dopadl tak, že jsem si odnesla cestovní sadu pro aplikaci očních stínů (21£/ 620kč) a štětec na pro nanášení pudru (7£/ 210kč). Tedy kompletně mě moje reaTechniques výbavička vyšla na částku kolem 1000kč, což si myslím, že je super cena!

Ano, jsem spokojená i se štětci z Essence, se kterými se vybavíte do 300kč, ale i značky-vyhlášené, kdy vás jeden kus vyjde na 1500kč.

Tyhle štětce jsou nádherně jemné, vyloženě jako dotek peří na vaší tváři. Nijak mi nepelíchají, jen tedy člověk musí počítat s tím, že se mu ty bílé konce zabarví od používaných produktů, ale zase štětce pravidelně pereme, tedy nevidím v tom žádný problém. 

Dlouhá rukojeť dá krátké prostě na frak vždy, i proto jsem je ráda vyměnila za Essence a i ta hustota vytváří úplně jiný efekt, at jsou stíny pigmentovány méně či více.

U nás se tato značka myslím standartně neprodává, ale vím, že ji nabízí Karol-plumfooleryshop a za sebe mohu jen a jen doporučit!


Cestovní sada obsahuje pět štětců pro líčení očí a jsem nadšená z toho, že tam jsou ještě dvě přihrádky navíc, kam se mi krásně vešel i tvářenkový a pudrový štětec, tedy vše kompletně, jak můžete vidět i z následujících fotek.












10 komentářů:

  1. Tyhle štětce jsou vážně skvělý! :) Mám také tu sadu na oči a pak ještě jeden na make-up a uvažuji o tom na tvářenku a pudr. Jsou ultra jemné a cenově dostupnější než Sigma a nebo Mac. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také je mám a jsou skvělé. Mohu jen doporučit.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle štětce jsou i na mojesminky.cz :-) Taky asi brzo neodolám :-D

    OdpovědětVymazat
  4. krásne fotky ako od profesionála :) štetce závidím, i keď ja používam len tri druhy: na obočie, na očné tiene a na lícenku ale keby som mala doma tieto určite by som ich využila!

    OdpovědětVymazat
  5. skvelé nafotené :) Ja mám dve sady tu na oči a na tvár a som z nich nadšená, teda hlavne z tej na tvár :o) Chystám sa aj na ďalšie :))

    OdpovědětVymazat
  6. Štětce vypadají moc krásně, hlavně ty fialové bych hned brala už jen kvůli designu a barvě :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje fotky jsou úžasný! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika