Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 13. června 2013

Máte větší poprsí, ale malý obvod hrudníku a nemůžete sehnat padnoucí prádlo? Veronika vám poradí kde nakoupit a to dokonce u českého výrobce.


Jedna z věcí, která mě na blogování baví je možnost přijít do styku s lidmi či firmami, na které bych třeba nenarazila. Vím, že mnohé blogerky by za spolupráci upsaly duši ďáblu, některé dokonce neváhají oslovit e-shopy samy. 

No, já odmítám tam 70% nabídek, protože mě:

 a) firma a její zboží nezaujalo a celkově je ta nabídka nějaká podivná
b) nebudu dělat recenzi zboží, které jsem si sama koupila, abych za to dostala tři stovky(to radši sama za sebe)
c)nelíbí se mi, když se najednou něco ,,vyrojí", to už pak i já sama na podobné články neklikám
d)nevyhovuje mi chování managmentu, kdy například místo odměny pro sebe chci poukázky pro čtenáře a už se mi nikdo neozve

A kdy nabídku přijmu?

a) pokud je to něco, co jsem si sama plánovala pořídit, i kdyby to byl trapas (brzy na blogu)
b)je to přínosná záležitost pro čtenářky 
c)dostanu za ni milion :-DD

Dnes je tady jedna taková, která odmítnout jednoduše nešla a upřímně se přiznám, kdy na mě udělalo dojem jednání ze strany dodavatele. Požadavkem bylo objektivní a upřímné posouzení produktu, i za cenu, že by mi něco nevyhovovalo. Tak to má být, co vy na to?

Když mě oslovila firma Timo, která se specializuje na spodní prádlo, byla jsem zvědavá na jejich nabídku. Především proto, že nosím velikost podprsenky 75DD, u nás spíše E a jak víme, toto je u nás celkem nedostatkové zboží. Jenže když mrknete na tento e-shop, připadáte si jako v ráji a ještě musím doplnit, že jejich prádlo koupíte i v mnoha kamenných prodejnách po celé republice. Velikost 70E či G? Není problém! To samé při větších obvodech.

Vzala jsem si tedy na vyzkoušení jednoduchou, elegantní a přesto dle mého šik bílou soupravu z kolekce Bodyform. Nejsem zastáncem zaříznutých kalhotek a která z nás by si nechtěla trošku dotvarovat postavu?


U podprsenky je pro mě na prvním místě to, aby byla pohodlná, netlačily mě kostice, při pohybu vše drželo kde má a poprsí mi z ní nevytékalo. Při větších velikostech už samozřejmě oceníme i široká ramínka, na to si vždy dávejte pozor!

Vybrala jsem si tento model a k němu tanga do sady, které ale jak vidíte nejsou až tak úplně klasická. Hodně jsem přemýšlela jak tento článek nafotit, ale nakonec jsem se rozhodla, že když už jste mě viděly ve vaně, v plavkách, na zhroucení, tyhle fotky zvládnete :-D




Tahle podprsenka není z rodu push-up, nemá žádné vycpávky tlačící prsa k sobě a o to je pohodlnější. Já ji a jí podobné oceňuji především pod úplá trika, kdy více vynikne tvar poprsí než li dekolt.


Chybička se našla, vyztužená je, ale ne vycpaná.

Tyhle kalhotky dělají naprosto úžasný zadeček! A to fakt, ale upřímně se přiznám, že fotky které to zdokumentovaly jsem sem odvahu dát neměla :-D Detail krajky vám ale odepřít nemohu a líbí se mi to krásné sjednocení soupravy, kdy jsou oba kusy vyrobeny z dvou stejných druhů krajek, které vynikají v těch správných detailech.


A moje shrnutí, názor na e-shop, komunikaci, zboží?

Soupravu jsem poctivě nosila, aby recenze nebyla jen tak od pohledu, můžete se tedy spolehnout, že informace budou naprosto odpovídající.


Pozitiva

Zboží přišlo hezky v krabici, tedy žádný zmuchlaný igelit nebo obálka plus kalhotky ještě v samostatné krabičce.

Už se mám v oku, tedy velikost mi perfektně sedla. Objednala jsem si podprsenku v obvodu 75cm. Sama mám zrovna kolem 76cm a když jsem obvod prádla přeměřila, byl 71cm. Je hodně elastická, nikde se mi nezařezávala a ani se mi po týdnu nošení nevytáhla, není tedy třeba mít obavy. Když jsem totiž prádlo vytáhla z krabice, vyloženě jsem se lekla, že je to obojí hrozně malinké. Ale opravdu ne, jak můžete vidět z fotek. Rozhodně jedna z mých favoritek!

Jednání na jedničku, sama jsem si vybrala co chci a ještě jsem byla dotázána na tel. číslo, aby mi zásilka přišla v pořádku.

Ty kalhotky! Ty jsou prostě úžasné a to jak vzhledem tak tím, co vám z vašeho pozadí vytvoří!

Negativa

Ano, i když jsem naprosto spokojená, jedno negativum jsem našla. Cena podprsenky je 869kč. Naprosto tu cenu chápu, zboží je ve vysoké kvalitě, perfektně zpracované a za jeho vývojem muselo být hodně práce a jsou podprsenky i daleko dražší. Protože ale cestuji, vím, že prádlo ve podobné kvalitě si pořídím i např. v Debenhams za poloviční cenu. To je ale jen můj osobní postřeh a pokud bych tuto možnost neměla, žádné mínus by mě při této záležitosti nenapadlo.

Firma Timo nabízí i běžné prádlo, plavky, formující kalhotky, noční prádlo, pánské prádlo a jak jsem řekla hned v úvodu, pokud máte problém sehnat správnou velikost pro vaše větší poprsí, určitě vám ji mohu s čistým svědomím doporučit!





Timo.cz

55 komentářů:

  1. Nosím 60G, to tady bohužel nevedou, nenapadá tě jiný obchod, kde bych sehnala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusila bych kontaktovat přímo Timo, je to výrobce, tedy by ti třeba vyšli vstříc. Za zkoušku nic nedáš!

      Vymazat
    2. Nosím 65J-zkuste Tiolu,úžasně padne a má menší střihy,takže by Vám mohla padnout:)

      Vymazat
  2. Tak tento článek se mi opravdu trefil do vkusu :)
    Myslím, že brzy objednám, jen doufám, že to bude správná velikost, protože se zatím nemám v oku jako ty a vyzkoušet někde 70 D je nadlidský úkol :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, myslím si, že u českého obchodu je i ta výhoda, že se dá zboží vyměnit a nepřijdeš na poštovném o majlant.

      Vymazat
  3. Diky za tip, ja mam 75H, tak snad se tam najde i neco pro me :-)


    L.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera! Fotky určitě zvládneme, máš opravdu pěknou postavu. A ty kalhotky jsou boží! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Verunko na tento post jsem se těšila...i když nemám takovou starost...spíš bych potřebovala aby někdo vynalezl podprsenku, která podpoří růst poprsí :))..Líbí se mi, že jsi tímto článkem pomohla ženám, které mají "starosti", v mém okolí jich je docela dost, které nemohou najít vyhovující podprsenku pro větší poprsí.

    Jsi nádherná žena...postavu máš k nakousnutí:)

    OdpovědětVymazat
  6. Teď opravdu nevím, jestli si nakoupit prádlo tady nebo až v Anglii. Docela si mě tou recenzí zlomila :D Kalhotky na způsob brazilek mám taky ráda, dělají super zadek ;) A ty máš skvělou postavu! Jinak tě obdivuju, že si udělala takový post...to budou mít rýpaví anonymové úplné Vánoce :DD
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, zatím nic a to už jsou dvě odpoledne :-D Jinak pěkného prádla není nikdy dost a byla by škoda nezajít omrknout nabídku v Debenhams, když budeš mít tu možnost.

      Vymazat
  7. Teda, moc hezké fotky! Timo si nemůžu vynachválit, protože tam vedou i obrvelikosti, což je přesně to, co potřebuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Cenu bych nepovažovala za negativum, v těhle velikostech se levný podprsenky shánějí dost těžko. (Mám 70H.) Mimochodem, podprsenka se podle mě zaříznout trochu musí, ale to není klad nebo zápor konkrétní podprsenky a věc výrobce, ale věc správné velikosti. Není ti velká?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, jistě jsi četla pozorně, z jakého důvodu já z mého pohledu tu cenu považuji za negativum. Jinak špeky nebo povolenou kůži nemám a proto se mi do nich nezařezává a to ani jiná podprsenka, která mi vyhovuje.

      Samozřejmě sedí pevně na těle, tak jak můžeš vidět z fotek, ostatně proto jsem je nafotila. A při této velikosti košíčků bych si po týdnu nošení jistě všimla, že mi je obvod velký-vše napsáno a nafoceno v článku.

      Vymazat
    2. Neříkám, že musíš mít špeky a povolenou kůži (ty jsi taky zajisté četla pozorně), ale zaříznutí a vysokou cenu osobně beru za nutnou daň podprsenky správně plnící funkci pro velká prsa. Zdálo se mi, že ti na zádech trochu utíká nahoru, ale to může být i úhlem fotky, přece jen ses při focení mohla pohnout.

      Vymazat
    3. Není potřeba to hrotit, chápu tě.

      Ale ty pochop mě, že nemám cenu si vymýšlet a pokud píši, že podprsenka sedí,je to tak. Nikdy jsem nebyla zastáncem vyjíždějících podprsenek a při svojí velikosti by mi bylo opravdu nepohodlné trávit dny v prádle, které mi nesedí, to se nedá.

      Jak píšeš, může to být úhlem pohledu při focení, ale mě to fotky přijdou naprosto v pořádku a je jasné, že kostice nikdy nebude vodorovně ke zbytku, když je kulatá. Zkus se prohlédnout a třeba mi dáš zapravdu, takhle u fotek si to člověk třeba neuvědomí :-)

      Vymazat
    4. Milá Veroniko,pokud si kupuješ velikost tak jak ji máš nafocenou,tak tu velikost nemáš moc správnou-zapínání máš úplně na konci,až Ti gumička malinko povolí,nemáš ji kam přitáhnout.Když si pořizuješ novou podprsenku,měla by jsi ji mít zapnutou na první,nebo prostřední háček.V žádném případě na posledním jak ji máš.Prádlo prodávám 16roků a vím o čem píši:)Ale jinak super:)

      Vymazat
    5. Moc děkuji za doporučení, je tedy možné, že od této firmy bych mohla mít i velikost 70 a košíčky F.

      Je ale pravda, že si celý život kupuji podprsenky tak, abych je zapla na první očko, nesnáším když ji mám zapnout na druhé či nedejbůh na poslední, nevím proč, ale je to tak. A abych pravdu řekla, nikdy se mi nestalo, aby mi podprsenka povolila a neseděla jak má a to ani ty, které mám už několik let. No zvláštní..

      Každopádně ještě jednou děkuji za radu, určitě ji ocení i čtenářky i když já zůstanu věrná svému osvědčenému postupu.

      Vymazat
    6. Zdravim,
      podprda se po obvodu zarezavat nema. Doporucuju (pro anonyma z 13.6., 10.34) nastudovat tohle http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/myty-o-podprsenkach. Jinak v Brne i Praze jsou obchody, kde se da v pohode sehnat podprda pro velka prsa, mluvim o velikostech i napr. L. Holt my, kdo mame vetsi prsa, nemame moc na vyber, kdyz chceme usetrit. Problem maji zensky, co fakt ty penize nemaj, sotva dokazou zivit rodinu. Pro ostatni ale se vyplati si na to nasetrit, ono se to da, nez skuhrat jak je to drahy. Kazdej ma holt neco, nekdo velky prsa, nekdo treba jiny problemy. Tohle se da ale resit, je tu Braexpert, Caresse nebo Spravna podprsenka. Jinak pradlo, co ma na sobe Veronika, je pekny, hodnoceni jestli dobre sedi prenecham lidem, co se tim treba zivi. Ale s tim zapinanim, to muzu potvrdit z vlastni uzivatelsky zkusenosti.
      Marketa

      Vymazat
  9. Dobrý, dávám palec nahoru za odvahu! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda Veru, máš skvělou postavu! A odvahu:)) Já mám, i když se to asi nezdá, podprsenky 70E, takže mám se sháněním také problém a ceny jsou u těhle větších velikostí vždycky vyšší a tahle mi v porovnání s cenami podprsenek, které mám doma, přijdou ještě ok:) Kromě Debenhams je ještě výběr v MY Národní;) A na Timo se jdu podívat na plavky:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko děkuji za hezký vzkaz a já si teda všimla! :-D

      Vymazat
    2. Já jsem včera v Lindexu sehnala svou vysněnou 70F. KONEČNĚ mi podprsenka sedí (musím se smát, protože donedávna jsem kupovala 80D...) A to měli i menší obvody :-) Což je teda na tenhle typ obchodu úspěch. Ovšem větší košíčky už nevedou.
      Blbý je, že tyhle velikosti tam mají snad jen v jednom nebo dvou střizích.. Cena krásná: 399,- :-)

      Vymazat
  11. Moc hezká recenze a fotek si se vůbec nemusela bát, jsou hezké, vkusné a přitom ukážou co je třeba. Úplně jsi mě na to prádlo navnadila a to jsem nedávno docela nakoupila:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko to jsem ráda a dej vědět, jestli jsi něco pořídila!

      Vymazat
  12. máš krásnou postavu, veru ! :) mohu se zeptat jestli máš prsa své, nebo ne ? :-)) preji hezký den :))

    OdpovědětVymazat
  13. tak tenhle článek je přesně něco pro mě! mám ještě menší obvod jak ty a velké košíčky a najít hezkou a dobře padnoucí podprsenku je zázrak, hned se tam jdu mrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  14. proč máš na sobě tu bundičku?

    OdpovědětVymazat
  15. Tahle soupravička se mi líbí.. značku Timo znám, pracuje tam kamarádka..vždy mi perfetkně poradí.. :)

    Už na insta jsem obdivovala Tvou postavičku, paráda Veru!

    OdpovědětVymazat
  16. Timo neznám, mám velikost jen 70DD a nakupuju u KappAhl (řada Cream), kde se dají sehnat i obvody 60 či 65 cm. Upřednostňuju bezešvé, hladké podprsenky. Aspoň teda na denní nošení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za doporučení, jsem ráda, když se podělíme o zkušenosti ;-)

      Taky moc nemusím rýsující se krajku či šev přes půl prsa pod tričkem, tahle podprda je příjemný kompromis, jinak mám také většinu bezešvých..

      Vymazat
  17. Mam 70 E, obcas se vejdu do DD a vyborne mi sedi Pleasure State, Freya nebo ted jsem cerstve objevila v My na Narodni Audelle (cca 700 kc za podprsenku, coz je lace), velke kosicky od 65ky. Mam pocit ze posledni dobou je celkem z ceho vybirat. I kdyz treba v kojicich podprsenkach zatim stale nic, bohuzel. Hromadne nicim "normalni" protoze chci vypadat dobre,ze... Ale treba to pradlo co mas na sobe se mi nelibi. Tva postava jo :-).

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Verco, doporučuji také značku Selmark, která perfektně drží a i po po roce jsou podprsenky OK a drží jako nové...dělají i menší obvody s velkým kosickem, různá barevná provedeni... Jak jsem tuhle značku objevila, nedám na ni dopustit. Ceny kolem 1200-1500 Kč, prodávají ji v obchodech Oxalis....Marketa

    OdpovědětVymazat
  19. Velmi vkusně nafocený a oceňuji odvahu, Veroniko. Obdivuhodný, po tom všem, co se v komentářích dočítám. Fandím Ti :)

    OdpovědětVymazat
  20. Veru kde sa ti najviac osvedčilo zistenie veľkosti podprsenky?
    Lebo som po augumentácií tak chcem konečne zistiť správne číslo
    Vďaka,Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko, po zvětšení ti nezbude než zkoušet, zkoušet a zase zkoušet.. A to ať se jedná o velikost, tak i o tvar podprsenky.

      Tahle prsa jsou prostě jiná, dá se říct že je nedáváš do podprsenky, ale podprsenku na ně. Hlavně to chce alespoň půl roku počkat, až ti trochu povolí, jinak budeš nešťastná, že ti žádnà podprda nesedí a takové pushupky umí být i dost nepříjemné..Nejlepší jsou stejně lambady :-D

      Vymazat
    2. Ďakujem :)

      nuž ide leto tak mám možnosť chodiť naostro a ako hovoríš,zlaté lambády, aspoň zaspomínam na teenagerské časy :)

      Vymazat
  21. Ahoj Veru,moc hezké prádélko a moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  22. Veru, vidím, že tady si někdo může dovolit nafotit detaily dekoltu i zadečku. Máš opravdu dokonalou postavu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Luci, nevím jestli si to můžu dovolit, ale šla jsem do toho :-D

      Díky!

      Vymazat
  23. ahoj Veri,nebude to sice k tématu,ale potřebuji se zeptat :-)jak jsi kupovala ty kabelky kožené?na sienastyle?tak jsou opravdu kožené?nebo tam bylo napsané genuine leather?/to prý není pravá kůže,ale prý z nějakých pomletých kůží/ptám se proto,že jsem si ji chtěla pořídit právě koženou,,protože nekožených je na netu ty samé kabelky spousta do 800kč.díky moc.Natálie

    OdpovědětVymazat
  24. a ještě jsem se chtěla zeptat,jako to vypadá uvnitř kabelky,nikdy to nikde není ukázané,kolik je tam přihrádek.Je to bez té ,,prostřední příhrádky?Mám radši,když je to bez :-ú)díky.Natálka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, nerada bych kecala, nemám teď tu kabelku u sebe, takže nemůžu odpovědět co přesně za kůži to je.. Ale voní tak i se tak chová. Ten povrch je dobře upravený, tu bílou jsem nosila často a nikde se mi zatím neodřela, což chválím. Ono kolikrát ty umělé povrchy vydrží daleko více než kůže, viz třeba Louis Vuitton canvas.

      Nejlepší co můžeš udělat je písnout na ten e-shop a slečna ti moc ráda, poradí. Ty kabelky má přímo od výrobce a já sama mám od ní teď dvě na cestě. A ano, ta kapsička tam je a i když jsem z ní nejdřív moc nadšená nebyla (z estetického hlediska), tím že tu kabelku jakoby přepůlí, funguje skvěle jako organizér a já díky tomu vše daleko rychleji vylovím :-D

      Vymazat
  25. děkuji za rychlou odpověď :-)jako zpracovaná je velice dobře.Chci si pořídit bílou a růžovou :-)a jaké sis nechala poslat barvičky?už máš skoro všechny viď?jinak jsem našala ještě tuto podobnou na tomto webu,mrkni,je bílá,nádherná taky s kůže za 2290kč,kov má zlatý.http://www.glam.cz/Kozene-kabelky/GbyG-kozena-kabelka-bila,pa Natálie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, koukala jsem na tu z odkazu a i když bych teda za zlaté detaily byla ráda, u téhle mi trochu vadí ten nerovnoměrný tvar. Je dole trošku rozšířená a celkově baňatá, už mi nepřijde tolik ,,birkinkovská", ale třeba by ti zrovna tohle vyhovovalo více :-)

      Taky jde vidět, že i ona bude mít uvnitř kapsu a zblízka bych řekla, že ten materiál bude úplně stejný, jen ty moje stály každá o 1000Kč méně, navíc máš na sienastyle na druhou věc 10% slevu. Já si teď objednala jiný model, tyhle mi ve třech barvách stačí..

      Určitě mi dej vědet, jak ses rozhodla!

      Vymazat
  26. ahoj Veri,já si taky myslím,že to bude stejná kůže :-)a s tím zlatým je to pěkné.Já sice nosím šperky swárovsky takže chci všechno se stříbrným kovem,ale tuhle kabelku bych brala se zl. kovem.Chci to k outfitu kde mám zlaté boty,halenku a kalhoty křiklavě růžové.Jinak za ty prachy,to si radši koupím 2 na sienastyle,a můžu je střídat.Jinak mám koupenou pauls butique barvu nude,tak tu teď k tomu nosím :-)a jinak mám slíbenou v budoucnu LW od manžela,tak uvidím :-)snad se dočkám :-)budu objednávat asi tak za 14 dní,pak ti písnu.Jinak můj manžel denně dojíždí do práce do Olmiku,tak to by jsme mohli někdy zajít na pokec :-),bydlím ve Zlíně.pa.Natálie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, já taky ráda ladím kovy, ale u těchto kabelek mi to ani nijak nerazí, až jsem byla překvapená..

      Jinak klidně můžeme skočit na kávičku a kdyby jsi chtěla, můžeš se na ty kabelky u mě mrknout na živo, vyzkoušet si je a hned budeš vědět, jestli se ti hodí. Klidně mi písni do emailu. Já do Zlína taky občas zajedu, máme to od sebe kousek :-)

      Vymazat
  27. fakt,jo?to by bylo fajn ?.)těším se :-)už mi slečna od těch kabelek psala :-)Natálie

    OdpovědětVymazat
  28. objednala jsem si zatím tu růžovou :-)Jinak víš,že tam jsou i tvoje fotky s tou bílou kabelkou?pa.Natálie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě z ni budeš mít radost a tu bílou ti pujcim zkusit ;-)

      Jinak vím, Míša je má přímo ode mě, ráda podpořím prodej hezké a kvalitni věci, se kterou jsem spokojena.

      Vymazat
  29. Odpovědi
    1. Naprosto maximálně, minule mi dokonce nafotila snad půlku sortimentu a posílala rovnou na mobil, abych si vybrala co se mi líbí a pak ještě milion fotek té kabelky-u těla, uvnitř, detail a ještě doma přefotila zrcadlovkou, abych opravdu viděla co kupuji.

      Nemusíš mít strach, nedoporučovala bych ji, kdybych neměla dobrou zkušenost, vždyt bych z toho pak sama měla ostudu!

      Vymazat
  30. Ahoj Verunko,tak Míša mi už psala že už má kabelku u sebe a vyfotila mi ji :-)je nádhernáááá :-)v pátek jí pošlu penízky :-)fakt luxusníí. Natálka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika