Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 2. června 2013

Prší a já z toho mám radost!


Kdy je příležitost pro to, mít radost z deště? No přece když si pořídíte nové holinky!

Na nohou jsem je včera neměla poprvé, z  důvodu nedostatku místa v kufru jsem v nich před týdnem přiletěla z Anglie, proto jsem věděla, že jsou jako papučky. Ale přece jen jsem je chtěla obout v dešti, však to jistě chápete.

Našla jsem je v jednom obchůdku, kde měli i Hunterky v různých variantách, dokonce i pro děti a jiné značky, ale tyhle mě zaujaly nejvíce. Na výběr bylo ze tří barev-modré, červené i žluté a jsem ráda, že jsem nakonec zvolila nenápadnou klasiku. Už jsem totiž měla zelené Hunterky a pamatuji si, že jsem je nosila nerada, ta barva byla zbytečně nápadná a těžko kombinovatelná. 

Cena byla taky fajn, stály kolem 1000kč a moc se mi líbí bílá podrážka červeno-bílo proužkovaná podšívka. Zbytek outfitu už znáte a já jsem nadšená, že jsem konečně mohla vytáhnout svoje milované šortky ze Zary a myslím si, že v něčem podobném vyrazím koncem měsíce na olomoucký Beerfest.

Přeji vám hezký zbytek víkendu!














  šortky: Zara
tílko, vesta: Primark
   klobouček: Tie Rack
  holinky: Joules
             klíčenka: Louis Vuitton


45 komentářů:

  1. Jee tie sú krásne! A skvelo ti ladia s klobúčikom! :) Aj ja by som sa tešila do dažďa keby som ich mala. A Máš veľmi krásnu vestičku.

    OdpovědětVymazat
  2. promin, ale kdyby tam pršelo jako tady a byly povodně, asi by si neměla radost ani z těch holinek. =D Promin, jsem prostě z toho počasí podrážděná a když ještě napíše někdo, že má radost =D tak mě to rozhodí =D nic jsem nemyslela zle, neboj..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, nejsem ten typ, který by nosil holinky ,, na sucho", do města či obchoďáku. Tedy ano, mám radost, že jsem měla příležitost si je obléknout.

      Já mam depky celou zimu, z toho jak je zima a tma, ale že bych někomu vyčítala, že ho to baví, protože muže na lyže či stavět snehulaka? Já ti za povodně nemůžu tím, že se snažím brat déšť s humorem a nikomu bych nepřála zkušenost, jakou ma moje rodina s povodněmi z roku 1997.

      Chápu, že ses asi jen potřebovala vypovědět a nemyslela to zle, ale pro me je zakladem být pozitivni a na vsem si najit neco hezkeho, povzbudiveho, pochopit to. Přeji ti jen to dobre, snad se vas povodne nedotkly nijak zasadne a nám všem snad hezčí počasí, nebo alespoň teplo.

      Vymazat
    2. Veru, Ty jsi původem ze Zlínska? Pokud je to moc osobní otázka, samozřejmě nemusíš odpovídat. Jen mě to napadlo skrz ty povodně z roku 1997, které jsem taky zažila na vlastní kůži jako dítě.

      Vymazat
    3. Jj Míši, jsem.

      Nijak se s tím netajim a vzdy ráda zajedu na návštěvu.

      Vymazat
  3. Tohle nemusíš zveřejňovat, ale moc tě prosím, tenhle post smaž! V Praze už je první mrtvý člověk, celý národ se bojí škod a následků a ty se tady nakroucáš v kraťasech a v holinách :-((( Je to nevhodné !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud bych tady propagovala sex bez ochrany, by to pak bylo nevhodné kvůli dětem nemocným AIDS.

      Ale abych si ve 20'C nemohla vzít šortky a ukázat nové boty? Já ty povodně nezpůsobuji, lidem jimi postiženým jsem na rozdíl od mnoha jiných blogerek již několikrát projevila účast. Toto není zpravodajský blog, ráda píši pozitivní, povzbudivé články, tedy více pro tebe neudělám.

      Vymazat
  4. Vzít si ve 20°C šortky a ukázat nové boty (které mimochodem tvé postavě škodí) je věc jedna, ale psát "Prší a já z toho mám radost" je na velké zamyšlení se nad sebou. Veřejně máš radost z toho, co jinde dělá velké problémy, nevyčíslitelné škody a zabíjí lidi. Ne nadarmo se říká "mlčeti zlato".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čteš mi myšlenky, kolegyně. Sedím u zpráv, dívám se na ně s otevřenou pusou a doufám, že se počasí co nejdříve uklidní... na rozptýlení se podívám na pár oblíbených blogů a vidím tohle. Ach jo, k tomu vážně není co říct:(

      Vymazat
    2. Mlčeti zlato-se dá použít v mnoha směrech a je fakt, že i u mě jsou situace, kdy by to nebylo na skodu..

      Každopádně tady aby se člověk ve ve výsledku bál něco napsat. Takhle až se budu radovat ze sluníčka, tepla a koupaliště, dozvím se, že jsem bezohledná, protože v zemích třetího světa lidé umírají z nedostatku vody..

      Vymazat
    3. To co se děje ve třetích zemích je věc jedna, to co se děje pár kilometrů od tebe by pro tebe mělo být důležitější. Jak říkám - nejsprostší na celém tvém tomto postu je už nadpis, dál už člověk ani samým zhnusením nedokáže číst.

      Vymazat
    4. Verčo, to asi těžko - nikdy ti to nikdo nenapsal a najednou se s tím asi nezačne. Ten rozdíl vidíš... Přeji pěkný zbytek víkendu, pa

      Vymazat
    5. No vídíš, mě třeba přije maximálně povrchní tento tvůj názor! To že v Africe umírají tisíce lidí mi má být fuk, ale naopak se mám stydět za to, že nelituji lidi při našich každoročních povodních?

      Ano lituji a moc, ale lítost nikomu nepomůže. Spíše podpora a rozptýlení!

      Každopádně uznávám, že nadpis se vzhledem k pár povodňovým oblastem nepovedl, ted to vidím z jiného úhlu a zároveň mě to motivuje se tomuto tématu věnovat více..

      Vymazat
  5. Jak myslíš, ale tohle mě hodně zklamalo a bohužel, hodně to o tobě vypovídá. Myslím, že je to důvod, proč už na tvůj blog nebudu chodit, což pro tebe, samozřejmě, není žádný trest :-)
    Tak hodně štěstí a více empatie do budoucna, Veroniko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem naopak ráda, že jsem dala podmět k diskuzi, protože je fakt, že pokud bych nekoukala na zprávy, to počasí u nás v Olomouci není nijak dramatické a já opravdu byla ráda, že konečně trochu zapršelo, abych si ty holinky mohla vzít.

      Vymazat
    2. No vidíš, možná, že kdybys to napsala rovnou, že nemáš informace a nezdůvodňovala to hladomorem a AIDS, tak bychom se my, kterých se velká voda týká, tolik nenaštvaly :-)
      Každopádně, aspoň ten název se dá změnit, ne!?
      Víš, já mám ráda hezké oblečení a design, ale nad tím mám zdraví, bezpečí a občanské povědomí, takže od určitého okamžiku mi taková sebeprezentace přijde jako povrchní a nevhodná. Proto jsem napsala, co jsem napsala.
      Měj se, D.

      Vymazat
    3. Milá D. Ma názoru o zemích třetího světa si trvám, taktéž o ohromném problému s nedostatkem vody.

      Ale ano, uznávám že když jsme v Olomouci měli pod mrakem a sprchlo maximálně na pár minut, neuvědomila jem si, že lidí kterých se letošní počasí týkà více, by se to mohlo dotknout.

      To mě mrzí a ráda věnuji této problematice příští post. Pokud máte nějaké osobní zkušenosti, fotografie, návrhy, ověřená centra pomoci či cokoliv k tématu, napište mi na by_veronica@centrum.cz.Já se tím proberu , důležité informace zveřejním a ráda o tom napíši, už jen zkrz podporu těm, kteří to potřebují!

      Vymazat
  6. Je mi jasné, že tohle nezveřejníš, ale tvůj post je, vzhledem k situaci tady, dost nevhodný. Měla by ses nad sebou zamyslet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi si můj blog pleteš s jiným, protože já zveřejňuji 99% komentářů. Nepodporuji pouze vulgarity a napadání jiných lidí, jinak objektivní názory vítám a třeba mi i pomohou vidět dannou věc z jiného úhlu!

      Vymazat
  7. Nějak nepobírám komentáře anonymů nade mnou.. jako by někdo nemohl mít radost z toho, že využije nové botky, když prší.. to že se děje, co se momentálně děje (povodňové stavy) je druhá věc, ale neřekla bych, že tohle spolu jakkoliv souvisí..
    Mně se moc líbí klobouček s culíkama, to je úplně super, celé je to takové hravé :)) A nezhubla jsi, Veru? Přijde mi, že máš ty kraťásky nějaké volnější :) Včera tady bylo asi jen 12°C, takže já bez trenče nedám ani ránu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to vic neřešila. Chapu v čem jsem udělala chybu, ale zároveň víme co je nadsázka. Jen se to někoho dotklo více než bych čekala a to mě mrzí!

      Jinak ano, bylo to myšleno jako odpočinkový funny post, kde se neberu nijak vážně.

      Vymazat
  8. Ahoj Veru, outfit je parádní a z hloupých anonymů si nic nedělej! Oni ten tvůj článek absolutně vůbec nepochopili! Já chápu, jak to myslíš s novýma holinkama. Jen hloupí lidi a ti, co rádi rýpají, to nechápou.

    OdpovědětVymazat
  9. Obdivovala jsem je už na Instagramu..! Jsou krásně a Tobě Veru, mooc sluší :)

    Já teda z deště nemám vůbec radost, protože mi už zničil dvoje balerínky a jedno letní kozačky :D už nevím co nosit..

    Tvou radost chápu, protože ty holinky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  10. To je fajn, že má aspoň někdo radost. Tak hloupou a omezenou ženskou jsem už dlouho neviděla. Jo a nezveřejňuj to, jako obvykle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí mě to, ale jako vždy to zveřejním :-\

      Jinak děkuji za návštěvu mého blogu o módě a mrzí mě, že všichni nejsme tak inteligentni jako ty.. Nebo raději ne?

      Vymazat
  11. Panebože, niekto prečíta nadpis a hneď píše výlevy o obmedzenosti a hlúposti a pod..
    Keby mal človek komunikovať so zreteľom na problémy doma a vo svete tak toho asi veľa nenahovorí,všade sa deje niečo negatívne
    Treba prečítať aj článok a zistiť,že ten nadpis sa k tomu hodí a nie hneď súdiť ale aj tak si myslím,že ti sem lezú anonymovia,ktorí len čakajú na príležitosť ako sa do teba "zahryznúť"
    Outfit je vydarený aj keď na Tebe sa mi viac páčia slim outfity,vynikne ti pekná postava :)
    Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonka, díky!

      Naprosto se s tebou ztotožňuji, přesně tak byl dnešní post myšlen. Ale zároveň chápu dannou problematiku a to, že někomu dnešní nadpis mohl otevřít nedá no zahojené rány. Za to se omlouvám, upřímně a všem děkuji za poznámky k tématu!

      Vymazat
  12. Nadpis mě také zamrazil, ale vím, že Verča tráví spoustu času v zahraničí a šlo asi spíše o nevědomost než o nedostatek empatie.Naopak si myslím, že málokterá fashion blogerka je tak milá, citlivá a poměrně často zmiňuje i určitá citlivá sociální témata.
    Tudíž nadávat jí do omezenců je mimo téma, nadáváním a kopáním kolem sebe situaci zasažených lidí nezměníme.
    Veru, měj se hezky a pěkné pondělí!

    OdpovědětVymazat
  13. Pokud budeš dělat, článek o povodních, rozhodně by stálo taky za zmínku, že Pražáci a lidé z Čech jsou přeci jen také lidé, lidé kteří mají zaplavené domovy. Četla jsem na internetu již plno rádoby "vtipů", které situaci opravdu nevhodně zlehčují (nemyslím tím, tvůj článek). Umírají lidé, zvířata a vtipy typu: "Proč mají lidi na Moravě stále tolik práce? Protože se v Čechách všichni flákají u vody." Mi přijdou silně nevhodné. Vyznívá to, jako by nám všichni co nemají Čechy v lásce, ty povodně přáli. :( :( Z čehož je mi fakt smutno.

    OdpovědětVymazat
  14. No v Olmiku byla docela kosa, proto je tenhle outfit vážně uhozený a vzhledem k tomu, co momentálně déšť páchá na našem území za škody je celý příspěvek nemístný jen kvůli předvádění se v nových gumákách.... no působí to na mě spíš jako výsměch těm, co momentálně zápasí s tímto živlem doslova o svoje obydlí, životy.....Ale někomu je to úplně fuk, hlavně, že já mám gumáky a jsem v suchu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi zas přije uhozené mi sem psát takové komentáře, už jen kvůli předchozím vzkazům.

      Ale chápu, že někomu nedochází, že módní blog je především o módě, tedy o její prezentaci a já nevidím důvod, proč v dešti nenosit holinky.

      Vymazat
  15. Veru nic si z toho nedělej... Nechápu ostatní komentáře... Povodní je dost ve všech zprávách a všude v TV a já jsem ráda, že aspoň někdo sdílí něco pozitivního :)
    Ikdyž je to uhozené já se těším až nazuji svoje holiny a půjdu pomoci s likvidací škod do pražské zoo, jelikož my naštěstí bydlíme od vody daleko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za tvůj vzkaz a to především proto, že jsi první člověk, který zde napsal, že půjde pomoci!

      Jiní vyrypují, kritizují nebo se litují, ale o konkrétní pomoci se nikdo jaksi nezmínil, při tom mém ,,linčování" ..

      Vymazat
  16. Ne,ne, chodím na tvůj blog opravdu ráda, ale mám pocit, že už ti Verčo došla inspirace, proto tenhle příspěvek. My co sem chodíme, tě už dokonale známe. Tvoji slabost pro značku LV na straně jedné a spoustu jiných no name serepetišek na straně druhé....a pak velké kvanta nevynositelné obuvi. Tímhle syndromem trpím bohužel taky. Kupuju stále nové a nové boty jen proto, že jsou levné, ale některé jsem vůbec třeba neměla na sobě s spousty z nich neobuju vůbec, max jednou, dvakrát.
    Myslím, že by ten blog chtělo Verčo něčím oživit, něž spadneš do stereotypu stále se opakujícího předvádění hader a kosmetických produktů.
    Co třeba ukázat něco, čím se zabýváš ve volném čase, co tě baví nebo jakého máš koníčka. Myslím, že by to tvému blogu hodně prospělo. Čtenářky by jistě uvítaly nahlédnutí do tvého běžného života, aby to nevypadalo, že celý tvůj život je omezen jen na producírování po ulicích Olomouce a předvádění hader. To by bylo vážně škoda. Přeji pěkný zbytek večera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá čtenářko, děkuji ti za rozsáhlý komentář, vidím že ti opravdu záleží na mém dobru!

      Zároveň bych tě ráda požádala, aby sis přečetla mých tak deset posledních článků a zamyslela se nad tím, co jsi mi zde právě napsala.

      Jinak se ráda a bez mučení přiznám, že toto je módní blog a nikde se neproducíruji raději, než právě v ulicích mé milované Olomouce ;-)

      Vymazat
  17. Milá Verčo, právě, že čtu všechny tvoje články, protože bydlím kousek od tebe.... a i dobře vím, že toto je módní blog. Jen jsem ti chtěla navrhnout ho nějak oživit, třeba něčím, z tvého života.....chodím na blog stejně staré holky jako jsi ty a ta prezentuje na modním blogu občas svoje kuchařské výtvory, svoje namalované obrázky, sem tam hodí nějaký sportovní příspěvek, sem tam fotku s pejskem a tak, víš? To nebylo myšleno nijak zle, jen obyčejná připomínka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko chápu jak to bylo myšleno a proto jsem tě dokázala na minulé články. Protože si myslím, že i když pisi vyložené módní úloh, na rozdíl od tech stejně zaměřených sem o sobě pisi dost-cestovani, nákupní tipy, nakouknuti do šatny, článek o setkání s kamarádkou.

      Kvůli práci a pobytu v zahraničí mi nezbývá čas a ani možnost po jine koníčky, alespoň si užívám tu módu a opravdu nejstastnejsi po trech tydmech v Anglii jsem byla, kdyz jsem otevrela satnu a mela na vyber z vice nez obsahu jednoho kufru. Mozna ro nekomu prijde povrchni, ale momentalne na jine veci, zaliby memam cas. A taky není dobre nechat lidí moc nahlížet do soukromí, viz. poslední vzkaz na ask.fm

      Každopádně tě chápu a ještě jednou děkuji, především za to, že se na me stránky vracis, přestože nejsou vyložené osobní.

      Vymazat
  18. Docela mě zaráží jedna věc. Anonymové ti tady píší, jak hrozné ty povodně jsou, ale že se na FB objevilo nespočet videí, jak si z těchto povodní lidi dělají vyložene prdel tím, že si surfujou po sídlišti nebo vytváří reklamy na rádoby Aquapark, to už je jedno že? A to, že si Verunka vezme nové boty, které mimochodem opravdu jsou do deště (kdy jindy je taky nosit, že ano?) a trošku špatně zvolí nadpis, tak je z toho pomalu 3. světová. Ti kteří se umí povznést to pochopili a ti, kteří ti neumí, tak tady Verču akorát škaredě napadají. My měli na Moravě před 3 lety taky povodně, a Pražáci se nám smáli a dělali z nás idioty, že nás zabije trocha vody. A to jsme měli být úplně v klidu. Opravdu, logika některých jedinců je těžce pod bodem mrazu.

    OdpovědětVymazat
  19. Tak ty anonymy, to je mazec :)) Celá dřina na zahradě mi přišla vniveč, neboť co neshnije, to zplesniví, ale ani ve snu by mě nenapadlo brát si osobně natož spojovat název postu s povodněmi.

    Veroniko, jediné co mi vadí je, že anonymy hloupé a závistivé anonymy nemažete a ještě navíc je "řešíte".

    Mimochodem, pokud byste se v následujícím postu nezmínila, vůbec bych se sem nevracel. Holínky totiž není nic co na dámách obdivuji, ale upřímně jsem z Vás měl radost, když jste si je vzala do počasí kam se hodí a ještě větší radost jsem měl z toho, že při dešti neremcáte.

    Ale nakonec jste udělala dobře i do třetice, nad absurditou anonymů jsem se upřímně zasmál. Koupil jsem si motorku a místo abych se z ní radoval, měl jsem truchlit, ten den totiž...

    Aleš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleši, víte jak to chodí.. Člověk se nikdy netrefí do vkusu všem.

      Ale já si zakládám na tom, že nebudu zbaběle mazat negativní komentáře. I mě by bylo příjemnější, aby zde nebyly, protože z mého pohledu to snižuje úroveň jakéhokoliv blogu. Na druhou stranu jsem upřímná a to i zde, proto se snažím vysvětlit proč jsem napsala co jsem jak napsala.

      Věřte mi, je to vysilující, obzvlášt o to více, když se beznadějně snažím něco vysvětlit, obhájit. Ale na takové lidi narazíme i v běžném životě a já nemám ve zvyku utíkat před nepříjemnostmi, tím se nic nevyřeší..

      Nebojte, na motorku taky dojde :-)

      Vymazat
  20. Preboha, však nenapísala "Sú povodne teším sa"!
    Článok je pekný, názov je dobrý.

    OdpovědětVymazat
  21. no tak tohle jsem nepochopila
    já teda v době, kdy jsem tenhle post četla, v neděli ráno, tak jsem si akorát řekla, že fajn, taky někdo jinej má radost, že prší, já mám taky ráda déšť - fakt by mě nenapadlo, co si z toho nadpisu někdo dokáže odvodit:DD v neděli ráno to s povodní ještě zdaleka nebylo nějak hrozný, i to blbý metro se zavřelo v první fázi až ten den v poledne/odpoledne
    takže taky trochu brát do úvahy datum postu, než člověk začne prudit

    OdpovědětVymazat
  22. Tady bylo hodně lidí přecitlivělých....
    Veru, já kdybych si nečetla komentáře a jenom se zaměřila na ten název a článek..v životě by mě nenapadlo Tě tu mordovat, jak si mohla...Vždyť ty za to, že prší a rozvodnily se řeky nemůžeš...a kdyby se měl člověk řídit tim co se děje, tak nemůže nic. A hlavně JE TO TVŮJ BLOG.
    Na fotkách ti to moc sluší a článek se hodí do rozpršeného počasí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika