Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 11. července 2013

Maxi sukně trochu jinak


Víte, že tuto sukni miluju.. Ten pocit ženskosti, který v ní člověk pocítí je jedinečný. Tentokrát jsem trošku zariskovala a vzala si ji v plochých botách a překvapivě jsem neměla žádné výrazné potíže. Ona ta sukně je totiž i při mé výšce dost dlouhá a bez podpatků s ní člověk tak trochu zamete ulici. K žádné újmě naštěstí nepřišla a pokud mi nefoukal vítr do zad, při troše pozornosti mi ta délka nijak nevadila.

A co mám déle na sobě? V naší zemi možná lehce nezvyklý top, který odhaluje pás holé kůže. Řeknu vám, této módy jsou v Anglii plné obchody. A co víc, potkáte ji i v ulicích a řeknu vám, je skvělé vidět v běžném provozu to, co u nás ještě skoro nepřišlo ani do časopisů

Určitě to není moje poslední záležitost v tomto stylu, plánuji např. sukni s vysokým pasem a k tomu nějaký další kratší top.

Co vy říkáte na tento trend? Líbí se vám to, pokud si to nositelka může dovolit, nebo si myslíte, že už je to příliš extravagantní?

















                             sukně: Mango
top, kabelka, náhrdelník: Primark
                         náušnice: Preciosa
                   náramek: eBay










55 komentářů:

  1. Moc krásné, i to líčení a všechno! Vypadáš naprosto božsky!
    Já bych na to holé bříško neměla odvahu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto uzasne a uchvacujici!! Jsem odzbrojena pohledem! Nadhera!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. tak toto je jeden z tvojich najlepších outfitov,krááásne,veľmi ti to pristane,najmä ten odtien ružovej
    len nechápem,kde na to v tom Primarku chodíš,ja keď tam idem tak také super veci nájdem málokedy :)
    ako si bola spokojná s tým ich samoopalovákom?
    sima

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, tyhle fashion věci mají vždy vystavené kousek od vchodu, ani moc hledat většinou nemusím. Tak snad příště pořídíš lépe!

      Samoopalovák jsem neměla z Primarku a nakonec jsem jej ani nepoužila :-DD

      Vymazat
  4. zrovna ty si to ale dovolit nemuzes.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné Veru, vypadáš jak bohyně.. perfektně zkombinované do posledního detailu.. Líbí se mi kombinace náhrdelníku a tílka..! Super ..:) chlapy se museli otáčet

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je úžasné! Hrozně ti to sluší a ta sukně je perfektní! Připomínáš mi nějakou bohyni z Olympu :P Skutečně skvělý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera! Veru moc ti to sluší! Tyhle sukně já mám ráda a hrozně si ji přeji....zatím jsem ji u nás nikde neviděla (zapadákov)....tak snad se mi poštěstí!
    Růžová ti hrozně moc sekne.

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se to líbí moc a hlavně na vysokých ženách to báječně vynikne. Je to velmi ženské a i když se zdá postava zahalená, odhaluje se poměrně hodně. Přesto to nekřičí a je to decentní. Fajn růžové ladění :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ty by jsi mi měla psát popisky k článkům, protože vždy naprosto přesně vystihneš moje pocity!

      Děkuji!

      Vymazat
  9. Krásný outfit! Myslíš, že jsou tyhle cropped topy vhodné i pro holky s malýma prsama? Nebo se dělají i nějaké push-up? A docela by mě zajímalo, jak to v Anglii vypadá, protože místní holky mi nepřišly zrovna hubené nebo že by se toho bály :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! Já si právě myslím, že je to vyloženě pro holky s menším poprsím!

      Já ten dekolt mám nabušený až moc, protože jsem i koupi toho topu hodně zvažovala. Kdyby někdo měl povolenější prsa, určitě by mu v tom nedržely jako mě. Má to tam i vycpávku, ale určitě to nefixuje jako např. korzet, proto si fakt myslím, že spíše pro velikosti max do C, pro B ideální!

      Jinak Angličanky samozřejmě ne, ty jak píšeš se toho sice nebojí, ale víme jak to pak dopadá :-D Ale viděla jsem to tam na spoustě černošek, znáš ty štíhlé typy s klučičí postavou? A na nich to vypadalo skvěle!

      Anglie je mi velkou inspirací a právě díky tomu, jak je multikulturní, člověk vždy narazí na něco, co mu padne do vkusu a konečné vidím ty trendy z časopisů i v ulicích.

      Vymazat
    2. Právě jsem si to dokázala představit jen na těch černoškách... Jedu tam za necelé 3 týdny, díky za inspiraci :)

      Vymazat
  10. Skutečná nádhera Verunko - sukně je úžasná - obdivovala jsem ji už loni. Sama jsem dlouhé sukně dříve nosila, momentálně však žádnou nemám (vlastně ano - jednu bílou "gipsy"),ale asi si taky brzy pořídím:-))))). Osobně mám ráda dlouhé sukně a nízké podpatky více něž v kombinaci s vysokými - tak jsme nosívala dlouhé sukně já i při svých 164cm... a ty se svou úžasnou výškou a dlouhýma nohama jsi k tomu přímo stvořena:-) Moce se mi líbí ta kombinace s top je odvážnější, ale působí letně a žensky, růžová je příjemně dívčí. Celý outfit i Tvé dokonalé líčení - opravdové ztělesnění ženskosti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonko, ona je opravdu hoodně dlouhá, tedy by mě to ani jinak nenapadlo, ale dalo se asi to tak budu praktikovat častěji.

      Díky za milý vzkaz a pak doufám uvidím novou sukni u tebe na blogu :-) Mějte se hezky!

      Vymazat
  11. Jsi krásná dokonalá!!!
    jsi kus ženské!!! sexy wooow

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi prostě krásná.Tady vypadáš skoro až mysticky..vršek je sexy a sukně Ti dodává jemnost a křehkost...V jednu chvíli vypadáš jako exotická tanečnice a v mžiku,jak jemná víla..Ty prostě víš,jak zamotat hlavu a nejen mužům..

    OdpovědětVymazat
  13. tyhle topy se mi moc líbí, ale jen k věcem s vysokým pasem :) jinak by mi to přišlo moc a nevkusné. jinak outfit se ti povedl!

    OdpovědětVymazat
  14. Pokud si to mohou dovolit, tak se mi to rozhodně líbí. Ty máš ale tu sukni tak podivně zařízlou, že to hezký neni..

    OdpovědětVymazat
  15. tá sukňa je nádherná a fotka kde piješ z plechovky (pivo? :D) ti sukňa krásne kopíruje postavu! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Takové kratší topy si pamatuju z 90. let. Taky jsem to nosila. Teď už bych si to nevzala. Jednak se musím zbavit pár kil, ale i kdybych je neměla, už v tom sama sebe neumím představit. Na jiných mě to však nijak nepohoršuje (břicho bez pneu :-) podmínkou) a tobě to sluší.

    V Anglii jsem nebyla, ale dle toho, co vídám na Angličankách na dovolených na Mallorce a Kanárech, soudím, že se to vyrábí tak do velikosti 60, a to už moc vkusné není :-)...

    Každopádně tento typ oblečení striktně řádím k volnočasovým aktivitám, do kanceláře nebo dokonce na společenskou událost se podle mě určitě nehodí, a to bez ohledu na věk či postavu.

    Na letní courání městem nebo na koupák, na dovolené, atd... paráda.

    OdpovědětVymazat
  17. moc ti to sluší, ta sukně je skvělá, top taky vypadá to princeznovsky

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle je více než dokonalé a to vlastně ani nejde :) Verunko, perfektní!! Outfit na 1* :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tímto outfitem jsi mě naprosto dostala, dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  20. Wow, tak to je super, krásný top i sukně! Jsi nádherná v tom!! Moc se mi tato moda krátkých topů líbí, jenže tady v mém malém jihomoravksém městě bych byla za exota ..tady je stále módda džínů a triček...jeden top krátký jsem si pořídila z boohoo a je fakt že i tady jsou toho plné obchody ale ještě jsme jej neměla na sobě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně ti řeknu, že když jsem takhle svítivá vyšla před dům, nejdřív jsem si myslela že budu za exota!

      Ale nikdo na mě nijak blbě nekoukal, spíš jako pozitivně a to starší lidé a dokonce i kamarád když mě viděl z dálky, odhadl že jsem to já, i když netušil, že mě potká :-D No a když za mnou v parku přijela slečna na kolečkových bruslích, aby mi pochválila oblečení, byl to super pocit a pokud mě čte, moc ji zdravím :-)

      Vymazat
  21. Krásný modýlek,krásně nalíčená.Tak mi nějak přišlo na mysl,když jsem četla knížku o Marilyn Monroe,tak jsem tam také četla-.....jak si vůbec dovolí být tak krásná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsi mě dojala, opravdu..

      Děkuji moc!

      Vymazat
    2. Ale je to tak...Veru.Tohle se ti tak povedlo,to je až neskutečné,nakonec už podle komentářů to vidíš sama...Prostě se tu snoubí něžnost,krása,smyslnost,je to éterické,barevně to ladí vše..To nalíčení ti nesmírně sluší,co psát víc..Krásný víkend ti přeji.

      Vymazat
  22. Sukňa je super, ja ju mám v žltej farbe a presne zdieľam tvoje pocity:-). Inak fakt neviem pre koho ich šili, lebo aj pri mojej celkom slušnej výške som si ju musela dať tak o 10 cm skrátiť:-), s opätkami bola v pohode, ale ja ju radšej nosím s nízkymi sandálmi a to už som si ju riadne prišliapavala:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by to bylo líto a i jsem celkem koukala, že si nijak radikálně nepřišlapávám, takže to tak nechám.

      Akorát je celkem těžká, co? Vždycky mě to napadne,když ji vezmu do rukou, na těle už to samozřejmě necítím.

      Vymazat
    2. A tak ked ju nosis aj s vysokymi topankami to by bola skoda skracovat.

      Presne:-),ked som ju prvy krat chytila na vesiaku v obchode,tak som sa zlakla,ze aka tazka,ale potom ako som ju obliekla pohodka. Asi preto,ze kedze je to sukna,tak je rovnomerne rozlozena okolo tela:-).

      Vymazat
  23. Teda, tolik krásných komentářů!

    Moc vám všem děkuji a asi bych tu sukni sem měla dávat častěji než jednou roka :-D

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to je nádhera!!:-) , Krása!!!!!:-O:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Bože tak tady jsi opravdu nádherná. Já mám jedny maxi šaty a miluju je, přestože mám 158 cm:) a už dlouho sháním dlouhou sukni, která by se mi líbila, ale radši bych černou...a ten krátký top je taky super..já jsem velmi štíhlá( teď to bude znít jako vychloubání se, ale jsem až vychrtlá a taky nemám žádný prsa, radši bych trošku víc prsou i trošku víc bříška) a letos jsem si krátké trička apod. velmi oblíbila, říkám si, dokud si to můžu dovolit:) vážně jsi v tomhle postu nejkrásnější...a to líčení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se vůbec nestyď napsat, más super vysportovanou postavu, tak co :-)

      Vymazat
  26. Krátké topy a trička :-) moda z roku 1999-2001 žádná novinka,ale fajn nositelné.
    Ta sukně je krásná.

    OdpovědětVymazat
  27. mně se tento "trend" líbí už dlouho ale bohužel jsem v sobě nenašla tu odvahu vyzkoušet ho v praxi :D
    moc ti to sluší, ta sukně je záviděníhodná :))

    OdpovědětVymazat
  28. nádherné :) tieto krátke topy sa mi strašne páčia, len sa bojím, že by mojej nie najštíhlejšej postave nesvedčili. Ale rada sa pokochám ostatnými :)

    OdpovědětVymazat
  29. Veru, krásné moc se mi to líbí. Já mám podobnou do oranžova, ale měřím 160 cm tak jí trošku tahám po zemi :-D Podpatky teď nemůžu, už bych to v 8. měsíci nezvládla, ale pak jí taky vytáhnu. Jinak souhlasím, Anglie je inspirací, já vždycky seděla před Primarkem a jen koukala jak lidi chodí skvěle oblečení a jak se toho nebojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jó, prďola už pomalu klepe na dveře, ten čas ubíhá, co? :-)

      Vymazat
  30. Uzasny Veru...:) ja tu sukni mela v MNG na sobe a vypadala jsem v ni hrozne.. Uzasnej outfit, s uzasnym licenim a proste se vsim... Ja byla ted o vikendu v Primarku a tech lidi... Ufff vzdala jsem to po 10ti minutach bloudeni obchodem s ditetem na ramenach...:D ale maji tam hezke kousky...

    OdpovědětVymazat
  31. Jelikož mám na sobě nejradši bříško tak nad tímhle topem uvažuju, jen ho s něčím zkombinovat..:) Co jiného by sis k němu vzala pokud bys něměla zrovna výsatvní stehna? Hezký outfit, krásně barevný :)

    OdpovědětVymazat
  32. Je to hezké, pěkné líčení, jen mi vadí, že se ti sukně zařezává, takže by to chtělo větší v pase nebo pružná pas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde se mi Kájou podle tebe zarezava, kromě prvni fotky, kdy se otacim dozadua logicky se mi tam zkrátila kůže? Mělla jsi někdy na sobě něco, co ti ma držet vysoko v pase a neprojevilo se to? Jak tento tam tedy drželo? Být ten pas větší, mám sukni na bocích, být elasticky, vypadá naprosto stejně, protože držet tam musí, co ty na to?

      Vymazat
    2. Tak zařezává se ti to na fotkách 1,2,3,4,5, 8, 9, 12 a 13. Já bych si to na sebe právě nevzala, kdyby to vypadalo takto. Třeba bych volila co má Myley tady uprostřed https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_uploaded/miley-cyrus-660.jpg
      Sukně jí krásně kopíruje tělo a pas, nemá totiž ten proužek, co sukni drží, úzký (narozdíl od tebe).

      Vymazat
  33. Já nevím, ono to na jiných vypadá docela dobře, ale já bych se na to už tak nějak necítila, nejde o věk, nosí to i ve třiceti, spíš už mám pocit, že na to nemám břicho a hlavně záda. Mám na nich takové to hnusné povolené, co úplně nesnáším, ale strašně špatně se toho zbavuje. Navíc mi to evokuje mých patnáct, šestnáct let, kdy jsem skoro totožné topy nosila na diskotéky :-D. Spíš dávám přednost kratším sukním. Ale ty to máš krásně sladěné a ta sukně je opravdu super. A pokud se v tom cítíš dobře, tak proč nenosit i tyhle střihy topů.

    OdpovědětVymazat
  34. charlottemon.blog.cz19. července 2013 v 12:06

    Jsi skvělá sluší ti to tu ta kabelka Nicki Minaj je boží jseš úžrasně oblečená omě se říká, že jsem jako out džíny nemohla by si mi na email nikol.zimova@seznam.cz posílat jak se mám oblékat?:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  35. ahoj Verunko,tady jsi moc krásně namalovaná,moc ti to sluší :-)vypadáš v tom tomto outfitu moc něžně :-)Natálka /Zlín/

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj :-) prosim ta, aku mas velkost? Sestra ju nasla v mint farbe ale len vo vel.38 a 40 a ja som trosku nizsia a vazim 55kg, neviem ci mi bude 38 ok a velmi sa mi na tebe paci ;-) lucia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ji mám ve velikosti 40, ale mám o deset kilo vic, v pase 74cm. Tě 38 bych we v tvému případě nebala a zmenšit se dá vzdy ;-)

      Vymazat
  37. Si zlato :-) dakujem : *

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika