Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 13. srpna 2013

Na skok v Anglii aneb video s překvapením :-D



Mrkněte na moje nejnovější video, budu se těšit na vaše komentáře! Napište mi, co vás zaujalo a kam byste se v létě nejraději zajely zchladit vy?

Plus bonusové foto, objevila jsem totiž v Olomouci obchod s krásnými klobouky, tak si schválně tipněte, který jsem si spolu s fedorou (Tušily jste, že to je prioritně pánskou pokrývkou hlavy?)odnesla.




A nezapomeňte, zítra vyhlásím výherkyni krásné paletky pro letní líčení!


31 komentářů:

  1. Krásné věci Veru. :) Jinak s tím nachlazením atd., měla jsem stejný problém. Když jsem se tam nastěhovala tak jsem měsíc trpěla a pak mě to přešlo. Používala jsem různé věci od nich z lékarny, ale myslím, že prostě si jen tělo zvyklo no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tam jsem vzdycky jen na skok a nez se aklimatizuji, uz zas frcim domu, no mam to blby :-/

      Vymazat
  2. Ty růžové šaty s krajkou jako pro panenku jsou krásné. Moc se mi.líbí a je dobře, že jsi je tam nenechala. Ta paletka na videu vypadá nádherně, snad mám šanci.

    OdpovědětVymazat
  3. Klobouky! Tak ten korálový ti sluší nejvíc a možná jsi si ho i odnesla, ale spíš to bude ten bílý fascinátor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten byl Marti jasna volba, nez jsem videla cenovku :-/. A pro ten fascinator se urcite vratim, tak hezky jsem jeste nepotkala a je opravdu velky, jako z anglickych dostihu :-D

      Vymazat
  4. Video je super,zdá se mi takové osobnější než fotky...Dobrý kup! Moc hezké šaty...Mám slíbeno, že v září letíme na nákupy do Londýna, tak bych možná uvítala nějaké tipy, ať tam nechodím jak bludný holanďan:-DDD

    A klobouk? Fedora je tedy jasná, tak tipuju ten poslední...?! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, uz jsem tady clanek o tech obchodech psala, zkus pohledat.

      Ale urcite doporucuji zajit do velkeho Boots pokud potkas, tam maji RealTechniques stetce, veskere u nas nedostupne veci na vlasy za par kacek-Aussie, Tony&Guy, Maccadamia Argan Oil, taky Revlon, BarryM, Too Faced, proste hotovy raj.

      Obchody vse za libru jsou taky vyborne, pak klasicky River Island, Top Shop, New Look a mnoho dalsich, mrkni na ten clanek ;-)

      Vymazat
    2. Díky, mrknu... já tam pujdu hlavně po oblečení... :-)

      Vymazat
  5. Řekla bych,že ten lososový klobouk odešel s tebou :-) úplně ho vidím k těm šatům s bílou krajkou :-) jinak na videu ti to neskutečně sluší.Jsi kočka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten se mi libil nejvic (a jeste v cokoladove verzi), ale stal 3400kc a tolik jsem ted davat nechtela.. Tak treba casem ;-)

      Vymazat
  6. Ja si myslím že ten korálový... Neviem k tej peknej sukni čo máš?... žeby? :))

    OdpovědětVymazat
  7. Hned bych s tebou do Anglie jela na ten týden taky. Video je moc fajn. Máš krásně nalíčené oči!! Ty naušničky jsou pěkné, k šatům a drdolku, jak si řekla úplně dokonalé :) Moc se mi líbí ty modré šaty, určitě ti budou jrozně slušet! Pak se mi hodně líbí to šedé triko s tou kraječkou na rukáveh, určitě půjde hezky kombinovat a na těle bude příjemné, to je vidět i na tom videu... Jéjé, tu paletku bych moc moc ráda, je úžasná!!!!
    Tak se měj, krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný komentář, děkuji za poctivé sledování videa!

      Vymazat
  8. Velmi mile video. Tu Anglii ti zavidim, ja tam byla loni dva mesice a druhy mesic jsem promarodila, proste jejich klima je o zvyku..Kloboucky jsou skvele, ty jsi na ne presne ten typ, dokazu si predstavit, ze za par let zmenis styl a pak te vidim jako ten typ diva, ruda rtenka, vlnite vlasy, elegantni saty a kloboucky:))

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé video! Moc hezky se na Tebe kouká a máš moc příjemný hlas. A líbí se mi, že jsi přirozená a svá...jak si na něco nemohla vzpomenout, jak se něco jmenuje, tak jsem se i nasmála. "Vy víte co myslím...." :))) Jen tak dál Veru. :) A už se těším na outfit posty v nových oblečkách. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, ta RECENZE mi dala zabrat! Taky jsem se tomu smála, když jsem na to video koukala :-D

      Vymazat
  10. Pekne video a libi se mi jak mas nalicene oci.
    Ja take minuly tyden nasla v Miss Selfridge nahrdeknik moc pekny ( viz muj predminuly post) jinakmmiss selfridges je super obchod..

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle video se mi moc líbilo, občas mám z Tvých komentářů pocit, že jsi taková jízlivá a od rány (i když samozřejmě chápu, že někdy je to potřeba, zvlášť když se tady něco zase dočteš) :D ale tady jsi vážně sympatická a ten přízvuk, jak někdo zmiňoval, mám ráda, je to roztomilé. Zvlášť na chlapech :D Z oblečení se mi líbilo všechno, až teda na ty pyžamové kalhoty, jak jsi to nazvala :D ale ony oblečené asi taky půjdou :) a nejvíc teda ty modré šaty, to je bomba! Z doplňků je skvělý ten náramek se srdíčkem, hned bych ho taky brala. Nelíbí se mi masové nošení růženců, pokud to člověk nemá spojené s vírou a nosí to jen pro parádu (to neříkám, že je Tvůj případ, nevím). Sice nejsem věřící, ale připadá mi to zvláštní.
    Pokud jsi ještě v Anglii, tak si to pořádně užívej! Krásný den, D. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsem ráda, že jsi mě pochopila, já opravdu nejsem ten typ, co by byl za každou cenu milý a nebo raději pro jistotu některé věci nepublikoval a pak ta moje reakce prostě příjemná není..

      S tím růžencem to mám stejně jako ty, proto jsem taky říkala, že je můj první a ještě nevím, zda si jej nechám, právě z toho důvodu, který uvádíš. Spíš si jej někde hezky uložím, než abych jej nosila, odolat mu nešlo..

      Vymazat
  12. Proužkované šaty, které ukazuješ na videu a hádám, že je máš i na sobě na fotkách, jsou skělé!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Hmm Veru, skvěle jsi nakoupila..opravdu, ty šaty jso uúžasné ! :)) Moc se mi Tvá video líbí, jsou mnohem lepší než fotky a hlavně osobnější. Jsi opravdu moc milá a sympatická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti je fakt, že něco opravdu vyzní lépe ve videu a jiná záležitost zase potřebuje fotky.

      Jsem ráda, že se líbilo!

      Vymazat
  14. Ahoj Verco, uz Te sleduju delsi dobu a moc se mi libi jak dokazes kombinovat barvicky u obleceni. V Anglii jsem nebyla, ale hrozne me laka jet tam na nakupy. Po Tvem videu tam chci jeste vic, mas nadhrne saticky,ale i bizu a jeste k tomu za par kacek. Budu se tesit na dalsi video a treba i paletku :-).

    OdpovědětVymazat
  15. Heste jsem zapomela na kloboucky.....libi se mi tri...prvni,druhy a posledni :-) p.s. video o sbirce psanicek bylo uzasneeee! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi nádherně nalíčená děsně moc moc ti to sluší...a věci nádherné...a hrozně by mě zajímalo jestli máš umělé nahty nebo svoje??? Vypadají opravdu dokonale...a řasy??? Máš je prodloužené??? jestli ne jdu se zahrabat...děsně ti sluší ta černá linka...jsi mnohem hezčí než na fotkách...a to jsem si už na fotkách myslela jaká si kočka :)je zvláštní že blogy dělaj většinou pěkný holky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, nehtíky si pěstuji a řasy jsou samozřejmě prodloužené :-D Ono hezká či zajímavá může být s trochou šikovnosti každá z nás, ale hlavní je především úsměv ;-)

      A děkuji moc za milý vzkaz!

      Vymazat
  17. V první řadě bych Ti chtěla pochválit Tvoje krásné nehty a taky to, jak jsi byla ve videu nalíčená! Nádhera.
    Pořídila jsi skvělé kousky, moc se mi líbí ty růžovo-broskvové šaty s límečkem a bílou krajkou nahoře, ty jsou opravdu jako pro panenku. Co mě nezaujalo jsou ty modré "tepláky," snad je tímto názvem neurazím. Je ale fakt, že na pohled se něco člověku nemusí zdát a když si to zkusí, hned to vypadá jinak!
    Jsi šikovná, že máš na dovolené čas ještě takto natáčet videa, za sebe chválím a celkově se mi moc líbí Tvůj blog.
    Jinak osobně bych se nepotřebovala zchladit nikde, už takové teplo není, přijde mi, jakoby léto bylo pryč. :-( Cítím ve vzduchu září.
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  18. Ježiš, ty jsi ale ošklivá holka.

    OdpovědětVymazat
  19. Já miluji klobouky! Když jsem studovala v Olmu, chodila jsem na ně koukat do Prioru, či jak se to tehdy jmenovalo, (teď je tam tuším galerie Moritz). Jsem kloboukový typ a tobě by, Veri, taky moc slušely, už jen tím, že nejsi typ tuctové krásky, spíš naopak. ;) A teď mimo téma...když jsem na tvůj blog narazila prvně, říkala jsem si, že budeš s odpuštěním "echt panička", taková ta, která se baví jen s určitým druhem "bárbínovských holčin", ale z toho videa působíš tak strašně v pohodě, že bych se na tebe na ulici i usmála. :)) ...ps. A holky výš v komentářích mají pravdu, toto líčení ti náramně sedí. Lenka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika