Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 29. srpna 2013

Střípky z Coventry / Video

Představte si, úplně jsem zapomněla, že jsem si pro vás při návratu domů z Anglie nachystala tohle video.  Je to, jak píši v nadpisu, spíše pár milých střípků z mého pobytu. O takový příspěvek jste si moje čtenářky psaly, tak at se líbí. 

Lépe jej uvidíte přímo na You Tube, když si dáte HD kvalitu (ješte musím vykoumat, jak sem vložit rovnou velký náhled).





Také bych se s vámi ráda podělila o jednu věc. Prý mnoho našich rodaček má v Anglii špatnou zkušenost s tím, že když někomu sdělí odkud jsou, pánové je prý automaticky považují za jaksi pracovnice lásky a začnou se k ním chovat neuctivě.

 Opravdu se vám to někomu stalo? Mě tedy nikdy, spíš moje národnost vyvolá veselí typu, joo, odtud mám kamaráda a nebo z Polska, Česká republika-Praha je krásná a jednou bych se tam rád podíval, miluji fotbal a následné vyjmenování fotbalistů atd.

Co tedy dělám ,,špatně"? Já se s tím skutečně nikdy nesetkala, naopak Angličany považuji za velmi uctivé, přátelské a vždy ochotné pomoci, to už jsem zde ostatně několikrát psala a nejen o mužské části populace. Nebo že by ty dotyčné slečny jednoduše působily tím dojmem, at už vzhledem či vystupováním? Nebude to ten problém? Mluvím samozřejmě o běžné komunikaci v Anglii, ne někde u moře na dovolené.

Mějte příjemný zbytek dne a zítra už bude slíbený článek o typech na co si dát pozor při focení a to nejen při focení na blog, ale i pro dovolenkové fotky.

3 komentáře:

  1. Ano co jsem tak slyšela někteří angličani takhle češky berou, protože prej hodně prostitutek a i ve většině strip klubů pracuje hodně češek a slovenek. Takže slečny nám dělají jméno no .. Mě se i pár lidí ptalo, jestli je to pravda, že češky jsou "dajné"

    OdpovědětVymazat
  2. A setkala ses s tím, aby si to o tobe osobne nekdo myslel a rekl ti to do oci?

    O to mi prave jde, protoze hazet nejakou narodnost do jednoho pytle mi prijde dost hloupe! Co by se pak melo rikat napr. o Thajkach ci Ukrajinkach atd.-tim se samozrejme nechci nikoho dotknout.

    A ty mas opravdu kamarady, co se te klidne zeptaji na takove veci? Ono to opravdu muze byt i tim, s jakymi lidmi se kdo styka, aniz by to sam svym jednanim ci vzhledem zpusobil.

    OdpovědětVymazat
  3. Ne přímo jako narážku na mě to néé :D to bych jim dala co proto! ... Jak jsem se treba bavila s pár lidma o česku, tak se me ptali jestli to je pravda protoze se to tak v anglii povida. Něco jak v chorvatsku ze krademe. Ale ze by se ke me vylozene nekdo choval s odporem nebo neuctou kdyz reknu že jsem češka tak to vážně ne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika