Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 3. září 2013

Když mám chuť si hrát!



Víte, člověk má občas chuť se trochu odvázat. Nemusí to být to být věřejně, mezi přáteli, mezi lidmi. Určitě si pamatujeme tenhle článek, to jsem ten pocit měla ještě intenzivnější, bylo to dáno okolnostmi v té době, myslím tím konkrétně to co jsem nafotila, ta slova už jsou pasé.

No, nebylo to úmyslné, ale vznikly tyhle fotky, kdy jsem se při krásném podvečeru cítila báječně, žensky, ale nebudu tvrdit, že můj život je dokonalý. A ano, ve výsledku to nebylo až tak soukromé, ono foťte se na cyklistické stezce nad dálnicí :-D

Kdo by chtěl trefně připomenou, že se zde opět (podruhé možná potřetí za dva roky) předvádím, tomu úplně v klidu vzkazuji, že je mi to fuk! Jsem stále mladá, svobodná, nehraji si na nóbl paničku ani na nic jiného. Taková jsem a víte co, starám se hlavně sama o sebe, zkuste to občas taky, vaše rodina vám ještě poděkuje!

Jinak, tohle je outfit z běžného života, jen podprsenku jsem do města vyměnila za bílý top bez ramínek.

Přeji vám hezký den a napište mi, co děláte vy, když máte chuť si hrát, odreagovat se?




















¨





                             vesta: Origami fashion
 náušnice, jeans: Asos.com
lodičky, náramek: eBay.com
            podprsenka: Debenhams
       náramek s kameny: Dyrberg /Kern
           náramek srdce: Miss Selfridge

34 komentářů:

  1. Fotky jsou nádherné...prostě na mě dýchá léto,úplně cítím,jak sálá slunce.A proč by ses nepředváděla?Žijeme jen jednou a každý sám za sebe a tak je prostě fajn si užívat plnými doušky pokud to jen jde.Myslím,že se odvázat a prostě cítit se šťastně nemůže nikoho pohoršovat,maximálně inspirovat.Mně jsi dneska třeba zvedla náladu o padesát procent,takže už jsem na stodvaceti:-D A to je osm ráno... Žádný život není úplně dokonalý,to neznamená,že nemůžeme být šťastní a rozdávat radost kolem sebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že jsem ti mohla zpříjemnit začátek dne, udělala jsi mi svým vzkazem opět velkou radost!

      Vymazat
  2. Krásné botičky.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, Verunko! Moc ti to sluší! PS: Prosím tě, co to máš za značku laku na nehty, že tak hezky vypadá? Já mám s bílými laky problém, vypadají nehezky. Děkuji! Papa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to Mini Colorama French White od Maybelline z loňska. Mám tři vrstvy, protože nesnáším, když mi lak prosvítá..

      Vymazat
  4. Tvé fotky se mi moc líbí. Povedly se moc. Sluší ti to a to místo je skvělé. Komu se to nelíbí, ať...se nekouká. Hlavně si užívej a hraj si, protože to je jen tvůj život. Nikdy nevíš, co může přijít zítra. Já po autonehodě dělám už jen věci, ze kterých mám radost, a je mi vcelku jedno, co si myslí okolí. Takže když se nyní někde fotím, tak mi až tak nevadí, že děvčata v mikinách se pochechtávají, protože já můžu chodit v lodičkách a jsem zdravá. A někdo mne chce fotit a ještě někdo další se chodí na fotky dívat. Paráda!

    Prosím více takových fotek, protože jsou zdrojem inspirace jistě pro další.

    PS: já bych se bála, že mi ty boty spadnou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, sama bych to neřekla lépe a jen mě mrzí, že máš za sebou takovou zkušenost..

      A o botičky se neboj, ty tam držely pevně :-D

      Vymazat
  5. Třetí fotka je super, jinak škoda okolí, někde v přírodě by to byla pecka. krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, mš se tohle prostředí líbilo moc a takhle hezky vynikly ty barvičky :-)

      Vymazat
  6. velmi sa mi pacia kvietkove nohavice a lodicky maju uzasnu farbu.. mne sa paci miesto, kde si fotila...cyklisti z teba museli mat radost :) hadam nikto nespadol z bicykla? :) bola si krasna..

    OdpovědětVymazat
  7. Božská kombinácia topánok a nohavíc, tlieskam ! Zdieľam tvoj názor o jedovatých poznámkach anonymov/jedincov s potrebou neustále kritizovať, ak by sa každý staral len sám o seba a svoju rodinu, svet by bol krajším miestom na život. Z fotiek na mňa sála leto a príjemná atmosféra, jeseň a zimu neznášam, kiežby nám počasie ešte chvíľu vydržalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky miluji léto a jak na nás pomalu začíná dýchat podzimní počasí, začínám mít depku.. Co naděláme :-D

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší :) Mimo vše ostatní más moc krásné nehty!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ty fotky nemají chybu! Jsi krásná kočka.

    OdpovědětVymazat
  10. Fotka c. 7 je naprosto skvela, ma takovou tu atmosferu Ameriky padesatych let, vcetne make-upu a ucesu, to ja muzu:) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty vlasy i tak měla nadělané, jen mi to vítr rozfoukal.

      Vymazat
  11. Šílené a nelichotivé.

    OdpovědětVymazat
  12. Vždyť je to v pohodě. Čekala jsem nějakou nahotinku a ony normální fotky. Nejlepší jsou botky a rtěnka. A pak kytičky na podprsence.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ty lodičky mi vzaly dech, jak jsou nádherné. O těch se mi snad bude i zdát :) Veru, zdá se mi to nebo jsi hodně samotářská duše? Působí to tak na mě z fotografií a tvých textů. To samozřejmě vůbec nemyslím záporně, naopak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, jak by tedy mé texty a fotky měly vypadat, abych na tebe nepůsobila jako samotář, ale stále zůstala věrná konceptu fashion blogu?

      Vymazat
  14. Verun si prostě kočka! :) A na tobě tu rudou rtěnku prostě žeru! :) Na mě je outfit barevný, ale to je tím,že sem konzerva a mám ráda černou, ale i tak se mi to líbí nepřekombinovala si to a je to prostě veselé a ty lodičky? :) Pff musím začít nosit podpatky. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, já barvičky miluji a proto je léto moje období :-)

      A podpatky ti určitě sednou, však sis nedávno pár pěkných kousků přivezla, tak je hezky nos!

      Vymazat
  15. Ale vždyť ty fotky jsou normální. Nevidím důvod, proč by z nich měl někdo usoudit, že se předvádíš. Jsou moc krásné a stylové a tobě to neuvěřitelně sluší. Nejvíce se mi líbí ta 14 barevná fotka. Na ní ti to sluší nejvíc. Ale známe lidi, kdo chce, najde si něco na všem a na každém. Bohužel se závistí a pomluvami už mám taky nemilou zkušenost. Nejdřív mě to celkem mrzelo a trápila jsem se kvůli tomu, ale pak jsem to hodila za hlavu a už se tím vůbec netrápím. Spíš mě to posílilo v tom, že jsem se více uvědomila jaká jsem a kvůli okolí, které mě nedokáže zkousnout se měnit nebudu. Dál budu nosit barevné oblečení a dál si budu lakovat nehty šílenými barvami. :-)
    Jinak místečko na focení sis vybrala fakt dobré! Provoz je tam jako blázen. Ale aspoň měli cyklisté a motoristé na co koukat, protože je na co! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Jíťo, to by jsi koukala, na jakých nesmyslech si někdo dokáže smlsnout, i když už to asi víš.

      Jinak jedna věc je, že někdy to okolí může mít pravdu, ale ti rýpalové to nikdy dobře nemyslí a chtěla bych vidět, jak by to někomu ze svých známých řekli do očí :-D

      Vymazat
  16. Teda Veru, tak to je snad nejkrásnější příspěvek s nejrksánějšími fotkami na blogu! Opravdu moc pěkné a je vidět, že seTvůj blog posunul dál a vypadá to tady moc pěkně...

    Nádherné barvičky :)... Moc Ti to sluší..

    OdpovědětVymazat
  17. Wau wau wau, na tychto fotkach si naozaj krasna. Velmi sa mi pacia, uplne ako americka herecka na plagate v 50 rokoch :)))) alebo tak, spadla mi sanka uuuuplne!

    OdpovědětVymazat
  18. krásne fotky Veru, si kúzelníčka! :)




















    OdpovědětVymazat
  19. Fotky jsou moc sexy....ale outfit je na mě děsně divokej...ale je vidět že tobě sedí a cítíš se dobře vyzařuje to z fotek...super...
    ...já se nejvíc odreaguju při nakupovaní ráda chodim uplně sama bez kamarádek manžela syna...jen já :)
    jitka

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá to moc krásně! Je to príma jarní outfítek pro procházky.Jsi takový pinup typ a to já rád. Jen bych si rád prohlédl blíž ten květinový topík co máš...nemáš někde detailní záběr?Mám totiž floralový vzory rád

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika