Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 17. listopadu 2013

Boxík s mňamkou? Je to tady!


Po tom, co se v posledních letech vyrojily různé boxíky krásy, musím říct, že jsem trošku záviděla pejskům a kočičkám, když na trh přišly i PET boxy. 

O co se vlastně jedná? Jednorázově či pravidelně každý měsíc dostanete poštou až domů krabičku s různými produkty. Tedy v případě beauty boxů to byla povětšinou různá líčidla a domácí mazlíčci zase dostali různé kapsičky, hračky atd. A o to jde.!

Dostali totiž něco dobrého na zub a to bylo to, co jsem si říkala, že bych se vůbec nezlobila, kdybych každý měsíc dostávala. Prostě balíček s třeba i netradičními dobrotami, protože jídlo mám moc ráda, při cestování absolutně nikdy nevynechám příležitost ochutnat místní kuchyni a i u nás v Olomouci ráda nakupuji mimo běžné řetězce, pokud si chci dopřát něco vyjímečného.


A mé přání bylo vyslyšeno, máme tady první mňami boxík!

Znáte Brandnooz?

Přiznám se, že dokud se mi neozval jejich zástupce,tak jsem o nich nikdy neslyšela. O to více jsem natěšená, co jejich balíček s dobrotami přinese, jaké delikatesy ochutnám a co si ráda zakoupím i do budoucna. 

Jako blogerka dostanu první várku zdarma a ti z vás neblogujících, které by tohle také lákalo, máte možnosti si na jejich webovkách balíček také objednat. Bude odeslán 12.12. a vyjde vás na 199kč, kdy obsahem mají býti pouze plné výrobky a jeho hodnota má odpovídat minimálně 330kč.

Tak co, jste zvědavé? Taky vás zajímá, zda vždy bude vše čerstvé, jestli se v boxu najde i třeba něco sladkého a třeba jej bude možné uzpůsobit i pro vegetariány či vegany? Nechme se překvapit, já se svého prvního dobroutkového Brandnooz boxu nemůžu dočkat a to nejen proto,že se mi velmi líbila jejich nabídka na nezávislé recenze, což nejen jako bloger, ale i spotřebitel oceňuji!

7 komentářů:

  1. Dobrý nápad, hlavně nic vyrobeného v Polsku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba jako kuřecí, že? Ale věřím, že v tom byly nevinně, stejně jako moje milované masové kuličky v Ikea :-D

      Vymazat
  2. ja by som skor ocenila, keby jedlo bolo zamerane napr. na sladkosti, potom by sa taky balicek mohol aj podarovat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem právě zvědavá, jestli to třeba časem půjde nějak personalizovat.

      Vymazat
  3. Už jsem o tom slyšela a zní to dobře. :)
    Takže to vyzkouším a bude z toho mít radost i můj muž, protože to bude k jídlu (což kosmetika není). :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja moc na ty boxy nejsem, protoze jsem desne narocna na to co jime a prislo by mi skoda vyhazovat potraviny :-(. Mam obavu ze bych si toho moc nenechala. Ale bydlim v Praze, me se to mluvi :-), chapu ze mimo Prahu neni tolik moznosti jak neco zajimaveho ochutnat. Ja jsem ve wine and food v podstate za par minut...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táňi, nemyslím si že mimo Prahu nejsou možnost ochutnat něco zajímavého. Možná v opravdu malých městech ano, ale i já si v Olomouci zajdu do Gran Moravia, kde mají výborné sýry a šunku, taky máme několik obchůdků s dobrotami z farmářských trhů a ono v Praze najít třeba řeznictví či pekařství s opravdu kvalitními produkty je kumšt a ve většině hodně nákladný.

      Vše má samozřejmě svá pro i proti, já jsem každopádně moc zvědavá a myslím si, že na jídlu je právě zajímavé to ochutnávání a poznávání nových chutí. Copak se ti nikdy nestalo, že by jsi koupila něco, co vám nesedlo a stejně se vyhodilo? I když to bylo třeba z oblíbeného obchůdku. Ale chápu myšlenku a i s ní souhlasím, každopádně jsem na to moc zvědavá :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika