Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 19. listopadu 2013

Jak být ještě krásnější aneb do boje proti černým tečkám



Ha, že jste se nejdřív lekli, jestli jsem nebyla na plastice??

Nemusíte se bát, žádné razantní změny v plánu nemám, ale o pleť je třeba pečovat stále.

S pupínky nijak zásadní problém nemám, ale protože mám smíšenou pleť, mám mastnější T-zónu a i na nose občas potřebuji sem tam něco vyčistit. Na černé tečky moc netrpím, protože se snažím o pravidelnou péči, ale když se k tomu třeba týden nedostanu, póry se mi zanesou a jsou tam.

Upřímně se přiznám, že mě vymačkávání moc nebaví, beru to jako nutnost a pokud je nějaká možnost jak si to usnadnit, jdu do toho. Těchto nálepek je na trhu spousta a několik druhů jsem jich i vyzkoušela, ale řeknu vám, že jsem nikdy nebyla spokojená. Jestli prostě nefungovaly, nebo jsem to s nimi neuměla? Nevím.


Každopádně protože ráda vyzkouším každou blbinu a v Anglii je takových věcí víc než dost, při návštěvě drogerie Savers jsem sáhla po těchto odstraňovačích černých teček, konkrétně značce Beauty Formulas. Je balení pro použití na nos a balení s lepítky pro oblast brady a oblasti čela. Obsahuje jich 6ks samostatně balených, takže máte hned dostatečnou zásobu. Navíc vyjdou doslova na pár korun.






Použití je velmi jednoduché. Očistíte si obličej od veškerých malovátek, pak si nos, bradu nebo čelo navlhčíte a ihned aplikujete nálepku tou lepící stranou. Hezky přitlačíte, aby se přisála na všechna místa, já dělám pro větší pohodlí ručníkem. Pak čekáte 15min nebo dokud necítíte, že je to suché.



Jak vám nálepky schnou, tak tvrdnou. Někomu to příjemné být nemusí, ale kráso trp!



Jakmile je cítíte, že nadešla ta chvíle, chytíte lepítko na jedné straně a pomalu strhnete. To co obsahuje vám nedoporučuji moc zkoumat, slabším povahám by se nemuselo udělat dobře. Protože tyhle konkrétní opravdu fungují a nos vám na jeden zátah zbaví většiny černých teček. Sama jsem si jich po prvním použití ještě pár vymáčkla, ale rozdíl byl zřetelný.



Doporučují se dvě až tři aplikace týdně, ale bohatě stačí jedna. Ona ta lepítka totiž dost vysušují a myslím si, že zrovna teď v zimě by to mohlo na nose nadělat paseku. Každopádně já to zkusila znovu po asi třech dnech a opět se na lepce něco objevilo. Opravdu si ale myslím, že stačí jen v případě akutní potřeby, pokud zrovna nemáte čas si pleť pravidelně udržovat/průběžně vymačkávat a póry se vám tím pádem více zanesou.



Pořídila jsem si ze zvědavosti i další vychytávky, hlavně jsem teda natěšená na ty ,,opalovací" ubrousky :-)




26 komentářů:

  1. Jak fungují ty ubrousky vždy jsem je chtěla vyzkoušet ale bojím se že budu flekatá a budu mít upatlaný obličej :-) přesně od garnier bych vyzkoušela určo napiš jak fungují a jaká je po nich pleť :-)

    http://fbsphoto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, ještě jsem neměla odvahu :-D Ale to jejich samoopalovací mléko co kdysi měli byla jednička, tak snad to bude ok a nebudu jako mrkev.

      Vymazat
    2. Tak až bude odzkoušeno udělej recenzičku :P pak se odhodlám a nebo ne :D

      Vymazat
  2. Jak koukám, máš pleť jako dětskou prdelku :)...Nepotřebuješ to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, péče je potřeba pořád a ty rozšířené póry prostě mám, s tím se nedá nic dělat.

      Vymazat
  3. Včera jsem zkusila poprvé masku od značky Himalaya a to je bomba na vyčištění pórů. Na tu žádný nalepovací proužky nemají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně ti maska odstranila černé tečky? Tak to musí být zázrak!

      Kde se dá koupit a na kolik vyšla?

      Vymazat
    2. Kdybych byla schopná ji používat 2x týdně a kombinovat to pravidelně s jejich peelingem, tak už černé tečky neřeším. :) Na 100% ji mají v Tescu a Rossmannovi, prý i v Intersparu. V Rosmannovi za 99,-, Tesco ji ma v akci za 69,-, ale u nás už druhý den byla pryč.

      Vymazat
  4. Naštěstí mně už se černé tečky nedělají. Zní to zajímavě. Já bych potřebovala nějaké nálepky na zmizení vrásek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, na vrásky jsou rychlejší a zaručenější metody :-D

      A buď ráda, buť máš ideální pleť a nebo se ti povedlo vychytat péči, která tvému obličeji perfektně sedí. A to je jenom dobře.

      Vymazat
  5. Ty máš tak krásné oči, neuvěřitelnou barvu. Vím, že bych měla reagovat na černé tečky ( kterých mám plný obličej...) ale ty oči mi nedají asi spát...:-) Adéla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a když je uvidíš na živo tak už neusneš vůbec.vím o čem mluvím měl jsem tu čest.

      Vymazat
  6. Na tyhle pásky je ujetej Holanďan. Koupil si jich v Německu celý balík po 10 kusech (á 3 ks v balení) a paní prodavačka si myslela, že to chce pro svou pubertální dceru. Ale on to používá sám, hrozně ho to baví:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dobrý :-D

      Chlapi jsou hračičky, nechme jim to.. Beztak ho určitě nejvíc baví ta aplikace, o nějakých černých tečkách ani nic neví :-D

      A aspon máš chlapa bez ucpaných pórů!

      Vymazat
  7. Veru, samoopalovaci ubrousky urco vyzkousej. Ja jsem byla spokojena, plet jako od more:) taky jsem si je kupovala tehdy v Uk, ale videla jsem je i u nas v cr

    Uzivej UK :*

    Carlylel

    OdpovědětVymazat
  8. Mna strasne lakaju taketo pruzky ale u nas su dost drahe. Inak niekto ti to hore pisal Himalaya Neem maska je top!

    Pozyvam na 2 giveaway, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  9. Mě pobavila ta první vykulená fotka! Super :) A vypadáš na ní hodně mladince :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ino Hani jak ty lepky ztuhnou, tak úplně pokřiví obličej než to sundáš. Tohle byl prosím pokus o úsměv :-D

      Vymazat
  10. Mně se tyto pásky líbí, ale v ČR moc k dostání nejsou :-(

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  11. whoa they look very effective! should give 'em a try. thks for sharing :)

    x
    sartob

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, zkus Korejskou černou masku, ta je na ně nejlepší a na ebay stojí pár korun. Je vidět, že tohle taky funguje, ale jinak mam s těmihle pásky jen špatný zkušenosti. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Primárně jsem na ty tečky ani nic nehledala, spíš jsem to vzala ze zvědavosti a pak jen koukala, jak je to šikovné ;-)

      Ale fakt je, že některou ze zde doporučených masek asi zkusím, kdyby mi to stahivalo pory na celem obličeji, byla by to bomba! Mam na to krem od Biodermy a celkem i funguje a hezky matuje, ale fest vysušuje a mam po něm nos jednu velkou šupinu :-\

      Vymazat
  13. Ja jsem kdysi prouzky zkousela, i vice znacek, sestra je vzdy kupovala. A na me funguji lepe masky. Mam rada praskovou od Dr. Hauschky.

    OdpovědětVymazat
  14. No ja si vzdycky myslela, ze to proste nemuze fungovat, ze to odporuje zakonum fyziky, aby to fungovalo....ale po tehle recenzi, jsem ochotna to vyzkouset:)
    Jinak, mila Verco....muzu se Te tady verejne a prede vsemi zeptat, jestli by jsi nechtela byt moji pristi obeti v serii What's in my bag na Chic Sicily???:)
    Doufam, ze mi nedas kosem a budu se tesit na Tvou odpoved na chicsicily@gmail.com. Dekuju!Pa J.

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mám niečo podobné z dm-ky, od Balei. Tiež vidno kopčeky po odstránení páskami. Ale videla som aj recenziu na takú zlupovaciu masku, takže o nej tiež intenzívne premýšľam :)

    http://lillianasworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika