Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 28. listopadu 2013

Jak jsem rozbalovala první box s jídlem, co jsem v něm našla a co si o Brandooz myslím? / VIDEO




Všechny vás zdravím a pojďme na to.

Nedávno jsem vám psala o Brandnooz, tedy prvním boxu s jídlem na našem trhu. Byl mi jako blogerce nabídnut box z první várky k objektivnímu zrecenzování, čehož si cením a upřímně jsem se těšila, co mi dorazí.


Balíček (nebo spíše balík) už mám doma a rozhodla jsem se vám natočit rozbalování v přímém přenosu. Ať se taky trošku pobavíte, sdílíte se mnou první dojmy a vlastně rovnou slyšíte mé názory na celý tento koncept. Při sledování si video pro lepší obraz přepněte do HD rozlišení.





Webové stránky Brandnooz.


Jsem moc zvědavá na vaše názory, tak se nestyďte a napiště mi do komentářů, co si o prvním food boxu u nás myslíte. Zda vás láká si jej pořídit a co jste si u něj třeba představovali jinak.




11 komentářů:

  1. Ahoj Verunko,
    díky za moc milé video. Jsi moc hodná, žes to takhle pěkně natočila, mám z toho radost. Produkty vypadají pěkně a lákavě, je moc fajn, že jsou to produkty německé - záruka kvality - doufám.
    Jediná vada jak říkáš, je němčina všude na popiscích, v dopisu i na produktech. Nezbývá než pohledat na internetu. Ale snad do budoucna distributor tuto záležitost vyřeší.
    Tento boxík se mi líbí víc než všechny krabičky krásy - už jen z toho důvodu, že jsou to plná balení a výrobky, které by u nás člověk nekoupil a stojí za vyzkoušení a ochutnání...
    Já jako mamka malého neposedy určitě využiji.
    Takže přeji dobrou chuť. Jo -myslím, že ta krabička na ty lasagne je asi bešamel - nevím to si myslím já.
    Taky se těším na tvé dojmy, až něco ochutnáš.
    Ahoj Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc ti děkuji za shlédnutí videa a za pěkný komentář :-)

      Příští boxy už budou pro český trh, tenhle se posílal na zkoušku z Německa, tedy už si nebudu muset stěžovat na Němčinu :-D

      Hezký den přeji!

      Vymazat
  2. já jsem byla z boxíků moc nadšená a jsem zvědavá, co bude v tom českém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc se mi ta tvoje rezence líbila a taky už se těším na polovinu prosince!

      Vymazat
  3. Já jsem se u videa moc nasmál, přesně v tom momentu, jak sama říkáte, že se určitě dobře bavíme :) to nemělo chybu. Pak jak to pokračovalo přímým přenosem u rozbalování druhé krabice už jsem bohužel usnul.
    Ale jinak mi to připadá jako nová cesta prodejců prodat i neprodejné. 3/4 věcí bychom si nekoupily, ale takhle se "slevou" a překvapením jako bonus si to koupíme. A o tom to celé je.
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  4. No super, mám hlad jak blázen. Příště si tě raději nepustím :D kecám...
    Pečící lepší než klasika, rozhodně!

    OdpovědětVymazat
  5. mňam ten pečící je super. jinak hezké video....na jídlo to se vždy ráda podívám :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Veru, tak u videa jsem se moc pobavila. Nejvíc u celkovýho rozbalování krabice, pak i u muffinů (tak si je budu muset upect :-D ) a nakonec ta čočka. Smála jsem od začátku do konce. Jen tak dál a natoč další videoooo :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky Verů - teda klobouk dolu opravdu super video :)) mám jen několik dotazů - nevíš jak je to s tím německým balíčkem a poštovným? To asi nebude zdarma jako tady u nás viď :) Nicméně já jsem neodolala našemu českému a objednala jsem si ho - jsem maximálně spokojená. Snažila jsem se o tom i něco málo napsat...
    Jsem ráda, že jsem na tvůj blog narazila ;-)
    http://goodies-terry.blogspot.cz/2014/01/brandnooz-box-i.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika