Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 1. prosince 2013

Cesta z města


Co může o víkendu dělat člověk z města, když je venku zima, nevlídno a nemá chuť na punč ani indoor sporty?

A co třeba si zajet na výlet? Nejlépe do lázní, přímo ke zdroji tepla a pohody? Užít si odpočinek, saunu, horké prameny, procházky..Tak si užívám tento víkend já a doufám, že i vy máte svá oblíbená místa pro relax i zahřátí, prostě zvednutí nálady při té naší zamračené zimě.

Poprvé se vám taky oficiálně tady na blogu ukazuji s brejličkami a snad jsem vás moc nepolekala :-D Mám o nich v plánu i článek, s detailnějšími fotografiemi a bližším popisem pro ty z vás, které zaujaly. A mé nové UGG´s mají vlastně premiéru taky, ale nebojte, ještě vám toho o obsahu balíčku z USA, který mi před víkendem dorazil, mám v plánu napsat daleko více.


Hrad Sovinec










Karlova studánka











bunda: Gas
jeans: Asos.com
válenky: UGG 
svetr: vintage
kabelka: Gucci

29 komentářů:

  1. Krasne, moc krasne ladis se snehem a ten svetr je paradni. A zavidim snih..x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, v horách krása, ale na sníh ve městě ještě nespěchám :-)

      Vymazat
  2. No toho sněhu ...♥
    Určitě krásná procházka v krásném prostředí už si představuji ten úžasný vzduch pak praskající sníh a ta atmosféra vánoc :P
    Moc se mi libí ty jeansy ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Pecka :) mohu se zeptat na cenu UGG z USA a kde jsi je objednávala? :) ja uz ty sve moc odhodila a žadoní po sestřičkach :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy, přišel mi balíček od kamarádky žijící v USA. Mám o obsahu v plánu článek, ale ceny sem veřejně psát v plánu nemám, to se nezlob. Každopádně dá se říci, že odpovídají oficiálním webovkám pro US trh, jen si k tomu ještě připočti poštovné, DPH a CLO.

      Vymazat
  4. Ahojky,
    jsem ráda, když u Tebe na blogu nacházím místa, která tak důvěrně znám, chtěla jsem Ti to napsat už u výletu na Těšíkov. čtenářka Markéta z Olomouce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, takové komentáře miluji, jsem ráda, že jsem ti mohla udělat radost!

      Vymazat
  5. Já bych brýle náhodou neřešila a kdybys na ně neupozornila, ani bych si asi nevšimla. Teda brýlí bych si všimla, ale nijak by mě netrkly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné! Ideální k začátku adventu. Sluší ti to moc.

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam tiez rada vylety, aj ked niekedy sa mi vobec ani len vyjst nechce von do tej zimy :) krasne ti to ladi.. svetrik a rukavicky sa mi neskutocne pacia, hned by som si ich vzala :)

    Viva la Vida

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem v tomhle počasí nejraději zalezlá doma :) a v brýlích rozhodně nijak strašně nevypadáš, vybrala jsi zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu ti to sluší a opět jsi skvěle sladěná. Tento typ brýlí nemám ráda, protože je nosí kdekdo, protože je to trend, ale tobě - asi jako první - opravdu sluší a jsou přímo jako tobě na míru. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak! A teď nám tady koukej napsat, jak to děláš, že vypadáš čim dál tím líp! :P Moc hezké :) V.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná žena na krásných místech. V brýlích se mi moc líbíš, vypadáš velmi mladistvě, válenky jsou samozřejmě skvělé a celé to působí moc pohodově. A fotky z míst, kde to znám a mám ráda to vše ještě umocnily! Krásný advent Verunko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonko, i vám přeji příjemný prosinec a krásné Vánoce s prckem :-)

      Vymazat
  12. Krásné fotky Veru, uplně na mně dýchla už atmosféra Vánoc a zimy.. :)) Moc Ti to sluší .. u nás tolik sněhu zatím není

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, u nás, tedy v Olomouci, tolik sněhu taky nemáme, tedy spíše zatím nic, co by vydrželo přes noc. Taky proto jsem si tuhle nadílku užila a už se pomalinku těším i na sníh ve městě. Ale opravdu pomalinku!

      Vymazat
  13. great post.you look great
    wanna follow each other via gfc and bloglovin
    kisses

    OdpovědětVymazat
  14. Já už chci taky sníh :D Zatím mi to u nás nepřipadá jako prosinec, ale spíš jako říjen :D pevně doufám, že bude sníh aspoň na ty Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  15. Verunko, tvoje posty opravdu zbožňuji, jsou plné energie, krásných fotek..Moc ti to sluší. Musím pochválit bundu...ta by se mi moc líbila :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, moc si toho od tebe vážím, protože i ty jsi pro mě synonymem pro pozitivní přístup a náladu :-*

      Vymazat
  16. Jů, Veru, to vypadá jako supr víkend :) Závidím, ten můj byl pracovní a ještě i pár dalších bude. Ohledně sněhu se shodneme, na horách si ho užívám a ve městě ho nepotřebuju :) Jo a hrozně se mi líbí ten svetr! Akorát jsem trochu znejistěla u sedmé fotky odspoda, vypadáš tam vyšší než obvykle, to jsem zvědavá, do jaké výšky budu vzhlížet až se v pátek potkáme :)))
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, už se pátku taky nemůžu dočkat! A jinak neměj strach, jen standardních modelkovských 178cm :-)

      Vymazat
  17. na tých fotkách žiariš, vyzeráš jak školačka :) ach jo UGG, tým som nikdy na chuť neprišla, asi preto, že ich MYLNE hádžem do jedného vreca s tými lacnými válenkami s prechodenou penovou podrážkou. pfuy, že tie holky nemajú súdnosť niekedy. :)

    Každopádne ma zaujíma UGG a podrážka, tá sa neprechodí hneď ? a ako je to s premokavosťou, nepremokavosťou materiálu keď je takto sneh? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, z toho si nic nedělej :-)

      Já UGG propadla až ta největší válenková vlna přešla a ono řekněme si upřímně, pořídit si jedny pěkné válenky v Garte nebo c&a vyjde na desetinu ceny těch originálních. Jen si jejich nositelky musí uvědomit, že to opravdu není obuv na denodenní nošení do jakéhokoliv počasí a když ty botky mají sešmajdané a s prominutím zaprasené, opravdu to není pěkný pohled..

      Aktuálně mám UGG´s troje, z toho ty první jsem si pořídila před myslím třemi lety. Nenosím je celou zimu, bot mám na střídačku vícero. Ale podrážky mám jako nové a i materiál je v pěkném stavu. Mám pro ně impregnační sadu přímo od UGG, ty boty je třeba udržovat, impregnovat a čistit jako každé jiné, jinak hezké nevydrží na vše. Díky impregnaci mi ještě nepromokly, ale samozřejmě že když proběhnu sněhem nebo kaluží, budou na povrchu mokré.

      Někomu sedí, jinému ne, respektuji názor každého a zrovna válenky jsou poměrně kontroverzní téma. Je jasné, že se nelíbí každému, ale ten pocit na noze a to pohodlí, stojí za to :-)

      Vymazat
    2. jee diki za dlhú odpoveď :) kontroverzná to jo ... ako ja hovorím ja si pod tým proste predstavím niektoré holky v meste a je mi zle :D

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika