Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 26. prosince 2013

Co mi přinesl Ježíšek aneb moje nová klávesnice k tabletu..


Loni mi Ježíšek přinesl tablet od Samsungu a letos jsem k němu dostala i parádní klávesnici!

Ty už jsem nějakou dobu okukovala na eBay, ale bylo mi jasné, že to žádná extra kvalita za tu cenu nebude a nechala to plavat.

To se mi nakonec vyplatilo a já s nadšeným očekáváním souhlasila s nabídkou od brněnské firmy bezobalu.eu, která mi nabídla k recenzi parádní originální klávesnici od značky  ZAGG. Těch mají v nabídce více druhů, trošinku jsem zalitovala, že nemám iPad, pro ty dodávají klávesnice v ještě luxusnějším provedení, ale nevadí.


Tedy mi dorazila universální klávesnice pro všechny operační systémy, na které si pomocí tlačítka vzadu jednoduše přepnu, zda se má kamarádit s Androidem, Windows a nebo některým z jablíček.


Klávesnice má velké množství znaků, nestalo se mi zatím, že bych nějaký nenašla a co mi ohromně vyhovuje a má za to u mě největší plus, je způsob, jakým je s tabletem kompatibilní.

Já na tom svém mám nastavený úsporný režim po několika sekundách nečinnosti, při kterém se zároveň aktivuje zámek na klávesnici. To v praxi znamená několik tahů po displaji pro odemčení všeho. S mojí novou klávesnicí stačí dvakrát ťuknout do klávesy a vše je odemčeno! Využívám to velmi často, jednoduše je to jedna ze super funkcí, díky kterým jsem z této záležitosti denodenně nadšená.


Barva je popsána jako antracitová, ale já si ji soukromě přejmenovala na grafitovou, je totiž totožná s barvou mého auta a tu miluji! 

Všimněte si v detailu jakoby drhnutého povrchu, to dle mého dodává produktu na atraktivitě, mě osobně se moc líbí.


Taky se mi z praktického hlediska líbí, že u tohoto modelu se tablet nezaklapává do klávesnice, tedy si jej mohu posunout tak daleko, jak mi vyhovuje a přitom mít klávesnici pohodlně u sebe.


Za ohromně vychytanou záležitost považuji pouzdro, do kterého se klávesnice zasune. Je tímto způsobem elegantně chráněná a zároveň máte hned po ruce stojánek na tablet.




A jak klávesnice komunikuje s tabletem? Jednoduše, pomocí Bluetooth na vašich přístrojích , kdy se spárujete přidržením tlačítka pro navázání spojení. Nabíjí se přes USB kabel, tedy klidně i přes notebook



Za parádní dárek k Vánocům tímto ještě jednou děkuji bezobalu.eu! Jsem spokojená, nadšená a určitě bych ráda zmínila, že i ostatní nabízené zboží stojí za omrknutí, pokud vlastníte cokoliv z moderních technologií a chcete si svého miláčka ochránit před poškozením, prodloužit jeho životnost či si jej jen hezky obléknout.

10 komentářů:

  1. Ale tak tohle je hodně super věc. To recenzuješ krásné věcičky, Veru:-)
    A moc Ti to samozřejmě sluší!

    Krásné svátky kočko a do nového roku ať se poznáme live:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkuji za milý vzkaz a určitě se brzy potkáme :-)

      Jinak jak už jsem zde psala, většinu spoluprácí odmítám. Nejde mi primárně o to, díky blogu dostat něco zadarmo, ale spíše svým čtenářkám předvést zajímavou věc, nápad, který bych si sama pořídila.

      Recenzí se pod to podepisuji svým jménem a vážím si toho, že mému názoru tenáři důvěřují, neberou můj blog jen jako reklamní nástěnku a můj názor pro ně má hodnotu.

      Vymazat
  2. No tak to je parádní věcička, ta se musí vážně hodit :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvela vecicka, my sme mali tablet rovno aj s klavesnicou :) Pozyvam vas na giveaway o vianocnu hviezdu plnu prekvapeni
    TU

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná věc Verčo:) ale více se těším na kosmetiku, módní doplňky či kabelky. Sem s tím:) Hezký svátky přeje G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kočko!

      Díky za názor, píši o všem co mě zajímá, tedy nejen o módě, ale i ráda nakousnu i jiná témata, jako je například cestování, dobré jídlo a teď i další blogový pomocník.

      Příště se můžeš těšit na outfit!

      Vymazat
  5. Tak tohle je super vychytávka, Veru!
    Hlavně se mi líbí, že můžeš mít tablet daleko, jak chce od klávesnice.

    OdpovědětVymazat
  6. Též řídím grafitové autíčko, teda spíš auto. Není uplně malé :). A tu barvu mám moc ráda pro její eleganci.
    Přídavná klávesnice mi připadá velmi šikovná a líbí se mi, jak jsi popsala. Přiznávám, že nic takovýho momentálně nepotřebuju, ale pokud bych potřebovala, určitě bych si vyhledala a osahala tu, kterou recenzuješ.

    OdpovědětVymazat
  7. Klávesnice je moc hezká :). Hned jsem se mrkla na stránky, vlastním ipad mini, ale přišlo mi to zbytečně moc drahé, jinak bych si jí asi také pořídila. Tak ať dobře slouží :).

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to je vychytávka. Já sice těmto moderním technologiím zatím nějak neholduji, ale podle mě je to super nápad!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika