Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 14. prosince 2013

Jedna víkendová :-)


Milé čtenářky!

Zdravím vás z Anglie, kam jsem si ještě teď před svátky na pár dní odskočila :-)

Dnešní fotky jsou ještě od nás mohu vám slíbit, že se pobavíte. Odlétala jsem totiž z Prahy, kam jsem vyrazila už pár dní před odletem. Vše výborně naplánováno, já maximálně natěšená. Hlavně na vánoční trhy, setkání s přáteli a celkově pohodově strávené dny..

No, teď udělám radost těm z vás, kteří sem chodí jen okukovat se škodolibou radostí :-D Ne, dělám si legraci, ale je fakt, že z toho na co jsem se těšila nejvíce nevyšlo nic a něco jsem zvládla i sama sabotovat.. 

KLASIKA!


Tedy poučení pro příště, vybírejte si pečlivě, s kým trávíte svůj volný čas, obzvlášť pokud jej zrovna máte opravdu málo, ne s každým se vyplatí. Pak je člověk zbytečně zklamaný, že si to volno mohl užít daleko lépe s někým jiným a co je hlavní - v příjemné společnosti, v klidu a s těmi, co si vás váží..

A teď zpět k dobré náladě! Víkend začíná v sobotu, tedy v pátek jsem ještě stihla krásný výlet na  Hlubokou. To byl můj sen a vždycky jsem u všech obdivovala ty nádherné obrázky s kouzelným zámkem v pozadí. Tedy splněno, byla jsem nadšená, jen mi ta Hluboká ve skutečnosti přišla nějaká menší, nestalo se vám to taky?

Další část fotek je z okolí Lipna. Už od jejího otevření toužím vidět, projít si a pokochat se  Stezkou korunami stromů. Teď se mi to částečně splnilo, ale řeknu vám, byl to jeden z nejhloupějších nápadů za hodně dlouhou dobu. Nevěřte bilboardům, které vám slibuji krásné zážitky i v zimě. Ono když je vichr, metr sněhu, máte se brodit lesem a ve výsledku je vše zmrzlé a zasněžené, je to na prd. O dopravě zpět na parkoviště ani nemluvě! 

Nechtěla jsem se před vámi moc ponížit, tak jsem sem dala ještě relativně schopné fotky, ale i tak se divím, že jsem to přežila. Prostě holka z města :-D

Totiž, kdybych byla vhodně oblečená či počasí odpovídalo mému oděvu, neřekla bych ani slovo.. Jenže to nějak nevyšlo :-D Jen poznamenám, že toto je dokumentace z jednoho dne, tedy v rozmezí pár hodin.

A co že jsem to sabotovala? Pamatujete si na můj článek o blogerce roku? Už víte, že pro sekci ,,Ze života" to samozřejmě vyhrála Lucka. A protože jsem ji asi nějakým způsobem padla do oka (už víme, že je trochu jiná a jde ráda proti proudu, spřízněné duše), pozvala mě na party roku. Já se tedy do Prahy vydala s garderobou, dárečky, prostě maximálně natěšená a nachystaná na velkou akci. No a při cestě z Lipna přišla brutální chumelenice a já dorazila do Prahy po desáté, totálně vyřízená, mrtvá. Mrzí mě to do teď, protože bych tam potkala i další super milé blogerky, no pokazila jsem to..

Koho by akce zajímala, mrkněte k Terce a taky k The Blondieverse.

Přeji vám krásný víkend, Vánoce už máme za rohem a já už se nemohu dočkat, až doma vytáhnu svoji  ,,vánoční" krabici a hodím byt do gala! A držte mi palce, snad se letos budu držet při zemi a stromeček nebude mít tři metry, ono se to totiž hrozně špatně odstrojuje!







Lipno









11 komentářů:

  1. Ty brďo, Veru, to sis užila. Ta procházka musela být hnusná v tom počasí a šeru. Mrzí mě, žes nestihla večírek, na který ses těšila.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Verčo, zámek je krásný! Takový můj letní výletní sen. Mám dotaz trošku mimo téma, kdo další vyhrál blogerku roku prosím? Myslím kategorie jako móda či kosmetika. Na stránce, kde se hlasovalo, výsledky nejsou. Děkuji za info a přeji pěkný víkend. Gábina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Gábi.

      Nejsi první, kdo ty vysledky nemohl najít, no mají to tam trošinku nešikovně.
      Najed si uvodni stranku blogerkaroku.cz, a asi v pulce stranky uvidíš článek s nazvem JAK JSTE HLASOVALI V BLOGERCE ROKU. A tam máš vysledky všech kategorií včetně umístění od prvního az po desáté misto ;-)

      Vymazat
  3. Hlubokou mám nedaleko, je strašně krásná :) v Anglii si to užij, také bych jela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tu Stezku korunami stromů plánujeme s přítelem v létě ...ale moc Ti to na té fotce sluší Veru :)) Vůbec nejsi zmrzlá :D:D Užívej v Anglii :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to škoda, docela jsem se těšila, že tě konečně poznám! :)) A Hluboká je fakt krásná, taky se tam musím někdy podívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, sama bych si naliskala, tak jsem se na vás všechny těšila!

      Ale budu ted v Praze častěji, tak jestli odtud jsi, můžeme klidně zajit na kafčo ;-)

      Vymazat
  6. Škoda, že to nevyšlo, mohl to být ještě větší babinec :-) Ale chápu,to se nedá nic dělat :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Verco....i v te ve vanici a proti vsem:) Ti to moc slusi....a clanek me opravdu pobavil:)
    Krasne Vanoce!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty bláho, Verunko, Ty jseš dobrodruh! Je fakt, že jsem koukala jak puk, když si říkala, že se vracíš ze Stezky stromů, ale tak...asi to znamená, že nám to jednou vyjde a uvidíme se, že si opravdu budeme rozumět.

    Jinak děkuju za krásná slova, přeju úúúúúžasné svátky a po Novém roce snad brzo na poznanou:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika