Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 8. prosince 2013

Když Ježíšek naděluje už v listopadu..



Koukaly jste na nadpis a kroutily hlavou?

Jinak bych to napsat nemohla, přišel mi totiž od kamarádky žijící v USA balíček a naprosto neskromně přiznám, opravdu jsem díky ní letos zažila Vánoce již v listopadu!

A co tak úžasného mi poslala? Jednoduše věci, co u nás nekoupím a nebo bych je zbytečně přeplatila. Válenky UGG, které jsem si dlouho přála, Clarisonic a pár prádélkových kompletů od Victoria´s secret. 

Chcete se také pokochat? Tak čtěte dále!


Věcí, kterou jsem řešila nejvíce, byl bezesporu výběr kompletů od Victoria´s secret.  Jejich prádlo jsem si chtěla pořídit již dávno. Jednak proto, že je tak ohromně populární v celém světě, pak taky díky téměř nekonečné výdrži plavek, které od nich mám a také proto, že je jednoduše krásné.

A v tom byl ten kámen úrazu!

Vyberte si z té ohromné nabídky nádherného prádla jen třeba dvě podprsenky s odpovídajícími kalhotkami! Přiznám se, měla jsem z toho strach, ale i díky mé báječné kamarádce  se mi podařilo vybrat kousky, ze kterých jsem maximálně nadšená a dokonale mi vyhovují.

Další věcí bylo to, jak vám tohle prádlo představit. Ono řekněme si na rovinu, běžně si blogerky u nás detaily dekoltu nefotí. Tedy alespon ty které sleduji ne :-D Lidem to přijde vulgární, nevhodné a já nevím co ještě. Jenže jak vám mám ukázat, jak mi to prádlo krásně sedí, jaký dělá efekt? 

Navíc při mé velikosti 75DD je ten efekt jaksi trošku jiný, než u superštíhlých modelek VS.. Spodní prádlo přece k módě patří, no ne? A myslím si, že by se o něm mělo psát daleko více, protože pokud se žena necítí v této oblasti 100% jistá, na výsledném outfitu se to vždy projeví. 

Věřte mi!

První, kterou vám chci představit je podprsenka z kolekce Bombshell. Na první pohled mě zaujala ve fialové a řeknu vám, tohle je první podprsenka, která mi udělá opravdu dokonalý dekolt. Ono mít větší poprsí vždy neznamená, že máte automaticky výstřih jako modelka z časopisu a já celkově ani nejsem moc zvyklá nosit push up (taky sežeňte nějakou v mojí velikosti, aby seděla).

Tak tahle děvčata, ta vám udělá opravdu dokonalý efekt! Je samozřejmě vycpaná, ale ne nějak přehnaně a vydrží být pohodlná i při celodenním nošení.





Druhou soupravou, kterou jsem si vybrala, je kousek z klasické kolekce Dream Angels v opravdu efektní neonově meruňkové barvě a co je na ní to nejkrásnější? To prošití metalickou nití, která vypadá, jakoby krajka byla zlehounka posypána sněhovým popraškem. 

Je pouze vyztužená, tedy drží tvar, ale nemá vycpávky, přesto si si na výsledný efekt nemohu stěžovat :-)





A teď už z trošku jiného soudku. O Clarisonicu čtu všude možně už dlouho a moc jsem na něj byla zvědavá, navíc v USA mají i milé designové varianty v rámci limitovaných edicí. Tedy zebra byla jasná volba a vy se za pár týdnů po poctivém otestování můžete těšit na recenzi formou videa.



Válenky UGG jsou poslední dvě zimy mými oblíbenci a mě bylo už od podzimu jasné, že si letos konečně pořídím vysněnou krátkou variantu s knoflíkem v šedé barvě. Vtipné je, že jsme se i u nás konečně dočkaly a můžeme si je v klidu vyzkoušet, osahat v Office Shoes. Jenže cena je tam jaksi tuším 6tis. No, já za ně dala 150 dolarů, což už se myslím vyplatí. Jestli vás to utěší, v Evropě se UGG´s levněji sehnat nedají, ani v Anglii jsem je pod touto cenou neviděla, hce si to udělat výlet do USA, nejlépe do New Yorku :-)

Už jste je mohly vidět  v jednom příspěvku, ale ještě vám sem pár detailních fotek dám.




Na závěr pro vás mám brašničku, kterou jsem dostala k nákupu jako dárek. To mě ohromně dojalo, protože jsem v minulosti přes Victoria´s secret oficiální stránku nakupovala mnohokrát a za hodně, ale nikdy se na mě nevztahovaly akce, kdy při nákupu nad určitou částku něco dostanete, většinou tašku. Tahle se krásná, prostorná, zlatá, má originální design, jednoduše pro mě dokonalá, protože se mi do ní vejde hodně věcí a navíc se složí úplně do placatá, což určitě využiji při cestování.




A to je pro dnešek vše přátelé. Ještě jsem k nákupu u VS dostala několik parfémků, ale to už mi přišlo zbytečné fotit. Užijte si zbytek víkendu, zajděte  na procházku, dejte punč, či si užijte společnost příjemné knihy, hlavně v klidu a pohodě.

46 komentářů:

  1. Hrozně moc se mi líbí taška a neonová podprda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem z té tašky nadšená, hlavně ji využiji pro milion příležitostí, tak snad něco vydrží!

      Vymazat
  2. Já proti focení spodního prádla tedy vůbec nic nemám... Moc pěkné :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný já mám prsa hodně malá pevná takže je mi jedno jaku podprsenku celkem mám nebo nemám...ale ty\ UGG ja je tak chci ale bohuzel si nemuzu dovolit dát za ně takovu palku je to jakomoje mateřská :D no takže jsmese musela spokojit jakokaždej rok s valenkama s CA...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, však ty z c&a jsou taky pěkné, jen to holt není ta krásná kožešinka.. A mě se za ně těch 6tis taky dávat nechtělo. Ne proto, že by pro mě tu hodnotu neměly, ale proto, že vím kolik stojí normálně. Kdybych o ne ale hodne stála (a jeste zadne nemela), tak bych si to ušetřila..

      Není to jednoduché a jsou to peníze (hodne peněz) co by šly použít jinde a pak aby clovek mel strach vubec v necem takovem jit ven..

      Vymazat
  4. taška je super a Ugg´s taky! :) a podprdy ti dělaj parádní dekolt
    těším se na recenzi zebřice ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem ze všeho radost jak malá a řeknu ti, hlavně ta fialová děla opravdu luxusní dekolt a to přitom není .nijak extra vycpaná a když jsem ji prohlížela, nevidim tam rozdil mezi jinymi podprsenkami co mám. Ale efekt sto a jedno!

      Vymazat
  5. Krása :-) Moc pěkné dárečky. Santa si to asi trochu popletl s tím listopadem :D

    OdpovědětVymazat
  6. Veroniko, můžu jenom potvrdit, že VS si svoji slávu dokonale zaslouží. Mám plavky jen od nich a už roky drží tvar i barvu a navíc jsou moc pěkné. Prádlo od nich mám také a spokojenost. Jenom s tím clem by se tady mělo něco udělat, protože to je děs a do NY se mnou jet nikdo nechce :) (hypotéky, děti... :) ) a já bych přitom tak ráda jela, jen se mi nechce samotný a svýho chlapa nákupama trápit nechci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kočko, klidně mi zkrz ten NY napiš na email, jsem na tom stejně ;-)

      Plavky jsou opravdu kvalitní, kdyby to člověk nakupoval za ty US ceny, tak je to až směšné.

      Vymazat
  7. Bože, bože.
    Chtěla bych mít Tvoje prsa. A Tvojí kamarádku, protože to jsou fakt poklady:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Ty podprsenky jsou úžasné Veru.. perfektně sedí, jak jsem již psala i na Instagramu :)) .. Ty válenky jsou také pěkné, ale nic pro mně.. :( :D Všechno mít nemusím.. a ta taška..ta je NEJ!:)) Úžasnáá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti fakt mohu potvrdit, že sedí dobře, prsa drží kde mají a hlavně mě nikde nedřou kostice.

      Co je mám, tak jiné nenosím, tedy vyzkoušeno ;-)

      A s válenkama tě chápu, sama jsem jim nemohla přijít na chuť, dokud jsem je neviděla u sestry. A to už je všichni minimalně jednu sezonu nosili..

      Vymazat
  9. Aach, Uggs :) ale podprdy mě moc nezaujaly,u první fotky jsem myslela, že je ti malá a máš svou bílou abys zakryla bradavky :X:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D :-D

      Taky dobrý názor! A je fakt, že i mě to u některých VS podprd tak přijde ;-)

      Vymazat
  10. já tedy nevím no, nechci znít nějak hnusně, rozhodně to není o závisti nebo že by sis to nemohla dovolit, ale já bych na internet nikdy takovéto fotky nedala. nikdy totiž nevíš, kdo je jak může zneužít a jak ti to může ublížit, uškodit.
    jinak sis ale věci pořídila moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, naprosto tvůj názor chápu a určitě máš pravdu v tom, že člověk nikdy neví, kam se ty fotky dostanou.

      Na druhou stranu, obličej tam nemám :-D a už jsem se o sobě od těch přejících dočetla tolik hnusáren, že takovéhle fotky nemají sebemenší šanci mi uškodit.

      Jsem ráda, že jsi mi to sem napsala, sama jsem tuhle otázku v článku nakousla a zajímá mě každý názor.

      Vymazat
    2. Pradelko zavidim, o tom zadna :-). Ja bych fotky klidne dala. Mozna ze casem i dam, az me napadne psat o pradle. A klidne i s oblicejem. Ja jsem takova "nudistka", nahota mi pripada naprosto prirozena. Konec koncu zbytek je "umely", jedine co je "me" je kuze...

      Vymazat
    3. Táni, to je prostě o om, kam až je člověk ochoten zajít, respektive co jemu osobně ještě přijde v pohodě ;-)

      A jsem tedy ráda i za názor od mamky dvou dětí a zároveň člověka na manažerské (nebo obdobné) pozici. Přiznám se, čekala jsem daleko horší reakce a s Naty naprosto souhlasím a chapu jeji postoj.

      Vymazat
    4. jsem ráda, že jsi můj názor vzala v klidu :) rozhodně to nemyslím nikterak špatně. ale v dnešním světě si člověk musí dávat pozor na to, co kam dává, co kde píše, protože jsou tací, kteří neváhají toho zneužít k tomu, aby člověku uškodili a podobně :) když se to ale vezme kolem a kolem, tak na tom není nic divného, spodní prádlo je také móda :)

      Vymazat
    5. Naty, já nejsem člověk, co by v uvozovkách negativní názor bral jako útok či napadání. To opravdu ne, naopak pokud je napsán slušnou formou, jsem za něj ráda, protože mi může nabídnout jiný pohled na věc a posunout mě dál :-)

      A ano, přesně tak to bylo v článku myšleno, prádlo je taky móda a možná by se o něm mohlo mluvit trošku více.

      Vymazat
  11. Veru, já taky přísahám na VS. Nosím nevyztužené podprsenky, jen kostici jednu vrstvu bavlny nebo krajky. A nikdo jiný mi je nenabídne tak, aby mi fakt sedly na malá prsa. Jen mě štve to nakupování, placení, doplácení, clení.... Toho je škoda.
    Ať se ti nadílka krásně užívá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, je to ohromná škoda, že dostat věci od VS k nám přijde opravdu na dost peněz.

      A ani nevíš, jak ráda bych si taky občas dopřála ten luxus, mít na sobě jen lehoulinkou vrstvu krajky. Ono ne že by to nešlo, ale musím to pořád hlídat a tím pádem rafinovaně vykukující krajka z dekoltu nepřichází v úvahu, aby toho náhodou omylem nevykouklo víc než bych si přála :-D

      Vymazat
  12. ty podprsenky jsou krásný!! :) ugg jsem si tu v Itálii chtěla taky pořídit, ale pak jsem to přehodnotila...
    a moc se mi líbí ten stříbrný náhrdelník, který máš na třetí fotce :)
    ...pěkná nadílka! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruš a zrovna tobě by UGG´s podle mě strašně moc slušely! Jaké jsi okukovala a na kolik tam vyšly?

      Jinak náhrdelník mám od holek z Czech Chicks a na to, že mi nejdřív přišel tak trošku chatrný, je mým nejoblíbenějším a nemohu mu nic vytknut :-)

      Vymazat
  13. Moc pěkné věcičky. Někdy by mě zajímaly i nějaké rady, jak si na to všechno vydělat. Myšleno v dobrém...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus třeba chodit do práce a pak si jako já jednou za rok taky budeš moci takový balíček dopřát, nebo i častěji.

      Moc hezké video o spoření a celkově přístupu k penězům nedávno natočila Petra Lovelyhair, mrkni na něj a třeba ti pomůže si nějakou korunku ušetřit ;-)

      Vymazat
  14. A nevadí ti ty zaříznuté úzké ramínka? To musí pekelně bolet po celodenním nošení. Myslím, že je máš špatně nastavené, ale to by zase nebylo tak efektní na fotkách. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsi mě ,, Petro" opravdu pobavila, asi tim myslíš to jedno přetočené, co? Můžu tě ujistit, že já si rozhodně nemusím vytahovat prsa až k bradě, abych udělala dojem či měla efektní dekolt :-D

      Odkud tento fígl znáš, me by to nikdy ani nenapadlo :-D

      Vymazat
  15. Teda Veru, nádherné dárečky sis pořídila, můj názor je, že v této době, kdy nahota (i ta dost vulgárně pojatá) vyskakuje v podstatě odevšad, jsou tyto fotky jen příjemnou podívanou na pěkné tělo v pěkném prádle a nikdo za tím snad nic jiného ani vidět nemůže. Jen tak dál, čtu a prohlížím si tvůj blog moc ráda, za poslední rok jsi se totálně změnila a vyšvihla. Krásný den přeji, Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru děkuji ti za názor a taky za to, že se ke me stale ráda vracíš!

      Vymazat
  16. Veroniko, podprsenky jsou hezké, ale nejen, že ti báječně nepadnou, ale jsou ti malé , máš v nich dvojité prso. A to podpaží, ehm hygiena...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slovní spojení ,,báječně nepadnou" pasuji na hlášku roku a jinak máš samozřejmě pravdu. Podprsenky mi jsou obě malé a koupelnu už mám zarostlou pavučinami :-D

      Vymazat
  17. Holky, tady nemá cenu psát pravdivou a slušnou kritiku, dozvíte se akorát že závidíte jako anonym.Tohle stvoření nikdy chybu neuzná, na rozdíl od Elizabeth, která je inteligentní a slušná. Vůbec se nedivím že se na ni Elizabeth vykašlala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, samozřejmě máš pravdu. Kritiku nesnesu, proto nemoderuji komentáře, tím pádem se ihned zveřejní vše co mi sem kdo napíše, včetně anonymů A ano, každého kdo vyjádří jiný názor než ten, ktery mi vyhovuje označuji za závistivce :-D

      Že se na mě Elizabeth ,, vykašla" považuji za dar z nebes, protože už jsem skutečně při své malosti nezvládala ustát společnost takhle slušné a upřímné osoby.

      Děkuji ti za tvá slova, perfektně jsi mě analizovala a já se na sobě budu snažit zapracovat, abych se svým jednáním alespon z dálky přiblížila tomu idolu!

      Vymazat
  18. Závist...velikááááááá! Moc krásný dekolt, ten bych si nechala říct :D

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tenhle balíček ti upřímně závidím. UGG v šedé jsou krásné a balíček od VS se opravdu povedl.

    OdpovědětVymazat
  20. Veru, parada.. Uz mas chlapa? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jé, copak ty to nevíš? Já se už dávno dala na ženské!

      Vymazat
  21. Dobrý den, všechny věci jsou opravdu krásné, UGG vlastním troje a nemůžu si je vynachválit. Ty první mám již tři roky a jsou krásné úzké, "nerozšmatlané".. Chtěla bych se zeptat, jak je to se clem a dph, moc byste mi pomohla. Kamarádka sestry žije na Floridě, tak si plánujeme udělat nějaký seznam, ale nerady bychom platily clo a dph, děkuji moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika