Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 6. ledna 2014

Sukýnka a fialová


Vzpomněla jsem si na svoje fialové kotníkové botky z minulých let a protože tuhle barvu mám stále velmi ráda, neměla jsem problém s jejím kombinováním.


 Ještě nedávno by pro mne byly jasnou volbou stříbrné doplňky, ale jak vidíte, jde to i se zlatými..
























sako: Reserved
top: Intimissimi
boty: Guess
sukně: H&M
náramek: Dyrberg Kern
kabelka: Primark


44 komentářů:

  1. outfit a všetko je super, až na tie vlasy. Už viackrat som si všimla, že tie vlasy máš často také neupravené, nechápem prečo si ich nevyrovnáš, alebo nejako pekne nevyfukaš. Je mi jasné, že asi nechceš vlasy zbytočne ničiť žehličkami, no nehnevaj sa, takto to vyzerá fakt nepekne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že je přehnané tvrdit, že mám často neupravené vlasy, to bych se snad jako žena snad i mohla urazit. Takhle jednoduše vypadají mé vlasy hned po umytí, když je nijak neupravuji, navíc je mám tady z většiny seplé.

      Oceňuji každý názor, ale tohle mi přijde dost přehnané..

      Vymazat
    2. Taky mi to přijde přehnané. Proč s vlasy za každou cenu něco dělat? Nejsme denodenně foceny na obálku časopisu ;) Já s vlasy taky běžně nic nedělám, prostě ať žije přirozenost ;)
      Jinak k outfitu... co se mi moooc líbí je zvolená barva kabelky. Krásně outfit oživí, fialová by byla podle mě moc a černá by byla sice ok, ale nudnější.

      Vymazat
    3. Ono si Dee stačí prolistovat zpětně příspěvky, aby člověk viděl, jak často se zde takhle ,,neupravená" objevuji. Já to vzdala u srpna aniž bych takové fotky objevila.

      Vidím, že budu muset vlny zařadit častěji, lidi si už asi odvykli na přirozenost..

      Vymazat
    4. Me se Tve "neupravene" vlasy libí a připadají mi v pohodě...:-)

      Vymazat
    5. Tak to mě zase na tvém postu na fotkách úplně první zaujaly právě tvé vlasy! :-) Moc se mi líbí, přijdou mi takové princeznovské! A barvička se mi na tobě víc tíbí tahle, než hnědá, ale sluší ti obojí, tahle se mi ale líbí víc! Ale vlásky máš krásné!!! Nenič si je žehlením a kulmováním. :-)

      Vymazat
    6. Vlasy jsou super! Náhodou mě se takhle upraveně/neupravené líbí neskutečně!

      Vymazat
    7. Když už jsme u vlasů, tak mě se vlny líbí, ale moc se mi nelíbí ta barva. Více se mi líbí, když je červená "vymytá".

      Vymazat
    8. Veronika: Moc to nechápu, napsala jsem něco blbě? :) Jestli jsi to myslela tak, že na focení si vlasy vždy schválně nějak upravuješ, tak se omlouvám, že to nedocením, ale pokud se nejedná o článek přímo o vlasech, tak je u každého beru tak jak jsou, ať upravené nebo neupravené. Pro každého to stejně znamená něco jiného. Rozhodně s Tvými vlasy žádný problém nemám ;) Hlavně jsem nekomentovala v jakém jsou nebo nejsou stavu, protože to opravdu nijak nesleduju (jen jsem si všimla, že je máš nějaké červenější - sluší ;)), komentovala jsem přístup anonyma z prvního komentáře.

      Vymazat
    9. Ne ne Dee, špatně jsme se pochopily :-)

      Myslela jsem to spíše jako i reakci na první komentář, že si každý po prolistovani xy článků zpětně může o neupravenosti mych vlasů udelat obrázek.

      Jinak tobě samozřejmě za komentář a zastání děkuji!

      Vymazat
    10. Uff, to se mi ulevilo :)

      Vymazat
  2. Vše perfektní, můj šálek čaje, takže dávám plný počet bodů!
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Veru, mě se tvoje vlasy moc líbí! Co já bych za to dala, aby po umytí vypadaly takhle a ne jako čerstvě vyžehlené :D Už mě ty rovné štvou.

    Co mě ale na první pohled zaujalo je kabelka a do saka jsem se zamilovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jé, úplně tě chápu! Sice ty vlasky vypadají stale upraveně, ale asi ti na nich vlnky a nějaké náročnější upravy moc nedrží, co?

      A děkuji, jak mi bylo sáčko minule chvaleno, začala jsem jej nosit více ;-)

      Vymazat
  4. Krásný outfit. Moc ti sluší. Zrovna jsem podobný plánovala, protože mám také kovovou novou sukýnku. Líbí se mi náramek, také podobný. Tím ovšem chci jen říct, že se mi líbí tvůj vkus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak to doufám, že jej u tebe brzy uvidím! Kombinace podobnych kousků jaké sama mám jsou pro mne inspirací a u tebe to jistě jinak nebude ;-)

      Vymazat
  5. na to, že samotné kúsky sú samy o sebe dosť výrazné, si to zladila s obdivom...naozaj krásne ženské, odvážne a pri tom negýčové...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za milý komentář, taky byc řekla, ze se mi to povedlo ;-)

      Vymazat
  6. Ach,co dodat..krásné,elegantní...ty botičky jsou k sežrání.A když z nich navíc ještě vykukují dvě sexy,štíhlé nožky...nejsem chlap,ale i tak bych se otočila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatíčko, víš že se říká, že se stejně parádíme pro ženy :-*

      Vymazat
  7. Vypadá to hezky, boty super, kabelku závidím. ;) Jen mi k tomu nesedí ta rtěnka, na mém monitoru vypadá jako dost "letní" růžovo-oranžová barva a k outfitu ani barvě vlasů mi moc nesedí.

    Co se týče upravenosti/neupravenosti vlasů. Já s tím taky mám problémy, mám vlnité vlasy se sklonem ke krepatění a ne vždy se mi chce foukat přes kartáč ;) Když dám vlasy do culíku mám zase hned po umytí "baby" vlásky všude kolem obličeje i na krku. ;) Takže bych to tak neprožívala, ale tohle moc lidi s neproblémovými vlasy (třeba rovnými jako hřebíky) nepochopí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, ona ta rtěnka má docela zvláštní, těžko d3finovatelnou barvu. Swatche vubec neodpovídají, ja tam vidim kombinaci lososove s malinovou, to je kombinace, co? Je to Astor 005 Arty..

      Jinak dle tvého popisu Máme naprosto stejné vlasy, taky je mám kolem obličeje rozlitane a krepatí se, v tomto počasí obzvlášt.. Já nefenuji vubec, vetsinou spím s drdulkem a tím se mi ty vlasy jakžtakž zciviluzují, ale pokud to umyju a jdu za dvě hodiny ven, vypada to takhle. A to to mám ještě dobré :-D

      Vymazat
  8. Mně se vždycky moc líbí, když se oblečeš do něčeho, co takhle úžasně zvýrazňuje pas a siluetu přesýpacích hodin. To je ten nejlepší a nejženštější vzhled. Úžasné! A vlny na vlasech závidím :) Každý chce, co nemá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani děkuji, u mě to se zvýrazněním tvarům problém není, možná bych spíše někdy potrebovala opak :-D

      Vymazat
  9. Hezky sladěno :) Fialovou mám ráda a potěší mě jakákoliv kombinace s touhle barvou. A hlavně je príma to počasí, viď? Že se nemusíme neprodyšně chumlat do zimních kabátů a šál, jako fakt tuhle zimu oceňuju a konkrétně z tohohle tvého outfitu mám úplně dojem jara! :)
    Mimoto prosím přijmi mé pozvání na jeden tag, nominaci máš u nás v dnešním příspěvku :) Vzpomněla jsem si u něj na tebe, jak jsi už před drahným časem měla příspěvek o blbinách do vany od Lushe, tak snad ta nominace nebude úplně mimo... ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji za pozvání, jdu to omrknout ;-)

      A s tím počasím máš pravdu, je doslova luxusní a jsem každý den nadšená, že se nemusím chumlat do vrstev oblečení. Naopak mam prostor pro takovéto téměř podzimni varianty, snad to ještě alespoň chvilinku výdrží!

      Vymazat
  10. Hodně mě baví ta kabelka! Je suprová a brala bych ji z fleku! :-) Ale asi nemám moc módní oko. Kombinaci toho ostatního moc nemůžu přijít na chuť...
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe a to jsem si tu kabelku kupovala jen jako nouzovku do letadla :-D Teď musím uznat, ze je to opravdu super kousek, jak barvou, tak tim co pojme.

      A s módním okem si nic nedělej, každý mame jiny vkus a nemyslím si, ze je možné se do něj pokaždé trefit všem ;-)

      Vymazat
  11. Ahoj Verco, nadherne sladene :-) Boticky jsou uzasne, kabelka, sacko....no proste vsechno :-) Vlasy se mi taky moc libi,sama je mam rovne jako pocuranou slamu,tak zase naopak kulmuju a nebo spim s natackama :-( takze ja ti vlasky zavidim ( v dobrem ) :-) Romana

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se moc líbí všechno - outfit i vlasy. Ale mám trošku problém s obličejem, připadá mi čím dál více umělý. Omlouvám se, ale nemůžu si pomoct. Rty nafouknuté, divná mimika :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, to jsi mě teď dostala :-D Upřímně ti můžu říct, že aktuálné mám obličej nejpřirozenější za posledních minimálně pět let. Mrkni na losledních tak pět příspěvků a uvidíš, že tady je to z velké části práce rtěnky ;-)

      Každopádně díky za názor, ono mladší už nebudu a když se člověk fotí detailně, občas se ukáží i ty nedokonalosti.

      Vymazat
  13. Ty boty jsou jedny z nejkrásnějších, co jsem kdy viděla :) Kombinace je skvělá, moc se mi líbí ten pásek :)

    OdpovědětVymazat
  14. Verčo, ty jsi tak hezká žena, to není ani možné! Radost pohledět! Krásný obličej, vlasy, postava dokonalá!!!!!! Miluju tvůj blog, máš fajn styl oblékání. J.

    OdpovědětVymazat
  15. Vím, že ti je všichni chválí, ale právě těm botům nějak nemůžu přijít na chuť :/! Jinak je outfit krásný a co se týče těch vlasů, tak ty mě naopak zaujaly na první pohled. Nepřijdou mi neupravené... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho si nic nedělej, každému se takové botky líbit nemusí, to úplně chápu ;-)

      Vymazat
  16. já teda ze všeho nejdřív před tebou musím smeknout, jak dokážeš chodit v botech na podpatcích po těch kostkách. já mám na náměstí kolikrát co dělat i v teniskách! :-D smekám! a botičky musím pochválit, moc se mi líbí. fialovou taky můžu. a moc se mi líbí i spona na pásku, je to moc hezký detail. ale ty jsi krásná vždy, ať máš na sobě cokoliv ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, děkuji!

      A s tím chozením po městě to taky nemam vždycky úplně jednoduché, ale mam svoje trasy :-)

      Vymazat
  17. Jsi užasna! když kouknu jake jste byly s Elizabeth kamaradky, tak podle mě ty máš od ní velky pokrok! Prostě máš styl, který ktobě jde! super, krásná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na člověku vždycky poznáš když je spokojeny a v pohodě, nic víc víc v tom není ;-)

      Vymazat
    2. Tak to je pravda, Ellizabeth jen září! Je vidět že si jí přítel váží , takové dárky a tolik pozornosti, výletů...super. Zato ty se mi zdáš néjak v křeči, i divně vypadáš, co se ti děje? Životní štěstí z tebe teda nesvítí, přesně opak.

      Vymazat
  18. outfit neni uplne muj salek kavy, ale na tobe je to fakt nadherny (pro tvoje nohy bych "vrazdila" :-) ). Nejkrasnejsi je 10.fotka, rtenka ti super ladi s okolnimi banerry a detaily-ta doladenost me zaujala na 1.pohled!!! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika