Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 22. února 2014

A čím jsem si v Anglii ještě udělala radost?


Strašně ráda bych vám sem přidávala i klasické outfitové posty, ale nemám u sebe momentálně zrcadlovku a z kompaktu, i když šikovného, prostě fotky se kterými bych byla natolik spokojená, abych je sem byla ochotná dát, jednoduše nevymáčneme.

Myslím si ale, že vám to dle ohlasů v minulém článku až tak nevadí a alespoň mám možnost se s vámi i mimo Instagram podělit o doporučení, co se dá v Anglii pořídit a taky trošinku pochlubit, novými úlovky :-)


Na úvodní fotce můžete vidět nové hodinky od značky Dune. Jak už možná víte, v butiku dané značky jsem byla koupit něco úplně jiného a nějakou dobu sháním hodinky stříbrné, ale víte jak to chodí. Těmhle kráskám prostě nešlo odolat!


V mém oblíbeném supermarketu Sainsbury´s jsem si z valentýnské edice pořídila krásné misky ve tvaru srdce a hned mi bylo jasné, že polévka se z nich asi moc často jíst nebude.



Značku TOMS znám díky holkách z CzechChicks a už jsem ji nějakou dobu okukovala i na Asosu. Ve výsledku to dopadlo tak, že jsem o tyhle nádherné ombré botičky narazila úplně náhodou v butiku Office a musím říct, že miluji, když se nějaký produkt prodává s myšlenkou pomáhat!

Více o projektu One for One zde.

Jinak v Office, který najdete asi v každém velkém obchodním centru v Anglii, se prodávají mimo jiné i Converse, Ugg´s, Ted Baker i jejich vlastní značku Office



Slíbené foto na denním světle a reálné barvy Meteoritů varianty 4 Dore..



Nezbytnosti?



Pokud někde v Anglii potkáte Drugstore a nejlépe hodně velký, určitě omrkněte i neznámé značky, protože se tam kolikrát ukrývají hotové poklady. Super je to, že skoro u všeho jsou testry, nejdete tedy naslepo. A teď tam zrovna mají akci ,,tři za cenu dvou" na Baby lips od Maybelline, samozřejmě na všechny druhy.

Taky doporučuji jejich značku B.Pure Micellar Water. Stojí pár liber, dobře odličuji a nevadí ani zahuštěným řasám. Mě vyhovuje v tom, že absolutně nevysušuje a plet je po ní na dotyk taková sametová.



Že jsem posedlá krabičkami je o mě všeobecně známé a proto maximálně oceňuji ty, které jsou i účelové. A takhle krásně opečovávané hodinky si nechám líbit!



Pokud čtete Sofastars a Dashulku, určitě pochopíte, proč jsem vyrazila do Boots. A takhle to dopadá, když tam mají moji oblíbenou akci ,,tři za cenu dvou". A pozor, platí to tam i na značky jako Vichy, Yves Rocher atd.

Jinak se přiznám, že jsem ihned vyzkoušela ten peeling a řeknu vám, tohle jsem ještě nezažila! Skoro vždy po nich mívám suchou pleť která pne, ale tady jsem už při mytí na rukou cítila, že bude změna. Tedy nejdříve jsem si všimla úplně sametové pleti, která opravdu nepnula a přísahám, že mám skoro pryč černé tečky na nose! Až na obě vyzkouším i to ostatní asi se z té krásy rozplinu blahem :-D

Tedy pokud byste si něco z Boots objednávaly a ještě nevěděly co by, tak určitě doporučuji tento zázrak od Úny Brennam. A na účinky Hydraluonu jsem také zvědavá, kdyby nic, tak pleť je po něm hezky sametová, uvidíme časem.

Taky se nemohu dočkat, až vyzkouším Nanoblur. Slibuje totiž, že do 40 sekund budete vypadat mladší o deset let i prodavačka u kasy se nad ním rozplívala. Ale nebylo by deset let až moc?

A zaujala mě na webovkám Boots jedna věc. Nechápu, že v eshopu nabízí paletky Sleek, když jsem jej nikdy v žádné jejich pobočce neviděla. Doufala jsem totiž, že tam narazím i na ty paletky, které nabízí eshopy u nás a které jsem nikdy v žádném stojanu v Drugstoru nepotkala, ale abych Boots nekřivdila, online je taky nemají. Tak by mě zajímalo, kde se tedy dají pořídit? Že by jen u nás?



Již kultovní logo..



Dnes jsem objevila naprosto úžasný obchůdek se svíčkami Yankee Candle. A nepředstavujte si regál s pár svíčkami, ale samostatný obchod s asi desti regály, který nabízí plný sortiment, tedy všechny velikosti svíček atd. každé vůně, včetně ohromného množství aromalamp ke každém druhu a i dárková balení. Na Instagramu jste kousek prodejny mohly vidět a řeknu vám byla to opravdu pohádka!

Velkou svíčku už bych do kufru nenacpala, tak jsem si alespoň udělala radost nejoblíbenějšími vosky Fluffy towels a Bahama breeze a z novinek doporučuji Pink hibiscus. Ještě jsem skoušla jednu, co se jmenovala Under the palms, ale tu moc nedoporučuji..



Když jsem byla omrknout, jestli seženu vysněný Pandora prstýnek v mojí velikosti, úplnou náhodou mě upoutal tenhle náramek.

Je na něm napsáno..LIVE WELL..love much..laugh often.. Pro mě krásná slova, nemohla jsem jej tam nechat! Byly tam i varianty v bílém a růžovém kovu, ale já musela mít tento.



Kardashianky a jejich kolekce pro Lipsy London.

Je zajímavá, takové šaty člověk jen tak nepotká, ale co není elastické se zvláštně deformovalo přes prsa, přestože prostor tam byl a kvalita oproti jiným Lipsy šatům, které mám, mi přišla poněkud ošizená. 

To tělové není pyžamo, ale overal. Měl průhledná černá záda a i se mi dost líbil. Ale i kdybych pominula trčící nitě, tak na naše poměry vypadal opravdu spíše jako úbor na doma a jak tak koukám, ta látka by v určitých partiích opravdu měla být silnější :-D 

Jinak mi seděl báječně, ten výstřih je řešený takovým způsobem, že opravdu nic nevykoukne, ale fakt se to nedalo. Cena kolem 2tis. na naše.



Detaily blbinek z Drugstoru, paletka rozjasňujících korektorů, zapékaný bronzer, zapékaná tvářenka..



A tohle, tohle jsou moje nové kožené krásky z Dune London!

Řeknu vám, že když jsem viděla cenu, trošku jsem ucukla, ale to je tím, že člověk kožené boty už tak často nekupuje a tyhle krásky svým zpracováním klidně stojí i za třikrát tolik, to mi věřte.

Taky se vám svěřím, že jsem je málem neměla. Nebyly totiž v mé velikosti, ale byla jsem ujištěna, že se dají objednat online a kamkoliv. Měla jsem radost, že ušetřím místo v kufru, ale pro jistotu jsem se ještě mrkla na webovky a co čert nechtěl? K nám nezasílají. Šlo o to, že jsem v tomto městě byla jen na tři dny na skok, tedy nešlo boty ani objednat, abych si je na prodejně vyzvedla.

Další den jsem se šla tedy domluvit, že mi je pošlou ke známým, ti by mi je pak přeposlali domů.. A co myslíte? Zrovna jim přišly dva páry v mojí velikosti! Takže radost veliká, no říkala jsem si, že jsem v ten den byla dítě Štěstěny :-) Miluji Anglii!

Dají se nosit na více způsobů, takhle na vysoko a nebo o kousek rozepnuté přehnuté, opět jste to už mohly vidět na mém Insta. Mají otevřenou špičku a zlatý zip, já už se nemohu dočkat jara a těch parádních outfitů s nimi!



A ještě jednou Bloosom..



Na hodinky jsem narazila při placení a byla to skutečně láska na první pohled. Určitě je brzy uvidíte v outfit postu, kde určitě více vynikne kontrast zlata s želvovinou.



Přeji vám krásný víkend a budu se těšit na vaše komentáře!

22 komentářů:

  1. Hodinky jsou prekrasne a ty Yankee Candle to byl nejaky specializovany obchod vyhradne jen na ne?
    U nas ve meste je maji v Clintons, asi dva regaly, ale nyni zlikvidovali vosky takze jen svicky a aromalampy:o(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti ano, byl to vyloženě jen obchůdek s Yankee svíčkami ;-)

      Já osobně mám ty vosky nejraději, protože se dají jednoduše vystřídat a nezaberou tolik místa.

      Velkou svíčku jsem pálila snad dva roky, ne vždy jsem na tu vůni měla náladu..

      Vymazat
    2. Ja taky tak, vosky mam nejradeji, velkou svicku jsem nikdy nemela, jen ty maly- rika se jim myslim samplers a jty jsem vubec necitila. Ale vosky jsou super..

      Vymazat
  2. O můj bože, závidím, závidím! Meteority a hlavně Too Faced! Krásné věci jsi si pořídila! :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Too Faced mají myslím i u nás v Sephoře, nebo jen Benefit?

      A za meteoritky jsem moc ráda, konecne takové, které se dají používat jako pudr ;-)

      Vymazat
  3. šťastná to žena! :) toľko potešenia naraz :) kožené topánky z Dune sa mi páčia najviac! z voskov yankee mám najradšej Lake Sunset a zo začiatku keď som vosky začala používať mi z nich bývalo zle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Katko, no ještě že jsi to překonala!

      A Lake Sunset jsem snad ještě nikde nepotkala, urcite vyzkousim když budu mít možnost ;-)

      Vymazat
  4. Pěkné fotky! Ty svíčky YC ti závidím! (V dobrém. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale vlastně není co, žádnou jsem si nekoupila..

      A u nás je seženeš taky ;-)

      Vymazat
    2. Jakto, že sis žádnou nekoupila? :-( Myslela jsem, že ty malé jsou všechny tvoje. Já je viděla u nás v Globusu, voní nádherně!

      Vymazat
    3. Jak jsem psala v článku, nevešly by se mi už do kufru. A to malé na fotkách jsou vosky, dávají se do aromalampy.

      Ty jsou přecejen o trošku skladnější než svíčka ve skle o velikosti zavařovačky :-)

      Vymazat
  5. Hodinky jsou krasne! A zavidim ti Anglii a nakupovani:))L.

    OdpovědětVymazat
  6. krásne topánky :)) aj ostané vecičky..ty teda vieš nakupovať vo veľkom :)

    pozyvam ta na giveaway: http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Veru, ve velkém zdaleka ne, jen jsou to věci, které bych u nás jen tak nesehnala.

    OdpovědětVymazat
  8. Téda Veru, dneska to bylo dlouhé, ale krásné se to četlo..:) Hlavně ty fotky.. a ten Guerlain..! Vypadá úžasně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, ja jsem hodně upovidaná a v tomto článku pro to byl prostor ;-)

      Vymazat
  9. Náramek je úžasný a pro vosky Yankee Candle mám slabost :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  10. Veru, tie tvoje topánočky som objavila aj na:stránkach Topshopu:) http://eu.topshop.com/en/tseu/product/shoes-485095/heels-485123/daughter-sandals-by-dune-2272181?bi=1&ps=200

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je tam pak Evi našla a i na asosu, ale už nebyly velikosti. Opravdu jsem mela štěstí, že jim do butiku zrovna přišly nove parym:-D

      Aneb všechno jde když se chce ;-)

      Vymazat
  11. Veru potom napis prosim ta ako si spokojna s tymi produktmi z Boots,vypadaju zaujimavo,v UK budem len do dubna tak ak su fajne stihnem ich kupit.Neviem preco,ale nikdy som si ich tam nejak nevsimla,asi vzdy chodim po to iste :)pekny den,Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, jestli můžeš, skoč si tam teď, mají akci 3 za 2. Určitě doporučuji hydraluron a pak od Uny Brennan ten scrub jak je na fotce a i masky jsou skvělé!

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika